League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Box az 1 smiteba kerül konkrétan (mármint, ha teamfight közepén rakja le), ADC nem tudom magas szinten 1 hiteli-e.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bruiserként tankol/sebez és assassinként bármelyik carryre rá tud mászni (és ha nem lenne ott a többi champ védelemnek be is üti)
úgy tapasztaltam, hogy még egy nem elfeedelt (jelen esetben sem volt) jaxet is be tud solozni (300+dmg,1/3critchance és 2+AS)

és hol is az érved amellett, hogy azért kaptunk ki, mert már lategame volt és shacoval voltam?

lategame tanky shaco teljesen részt tud venni minden tf-ban

Nem azt mondom, hogy OP és mindenki hülye hanem azt, hogy 30. perc után is tud hasznos lenni.
[url=Sry, a dupla Elnézést a dupla posztért!
Szerintem shaconak nme kell leírni ennyire lategame-ét. Ha a boxokat jól használod, és figyeled, hogy enemynek hol van pink wardja, akkor teamfightokat simán meg tudsz vele fordítani. Mondjuk ehhez tanky build kell (wormogs, runic bulwark, sunfire cape, iron solari, randuins. Nem ez a build kell neki, hanem ezek mûködnek jól rajta, szerintem).
Különc
Szép és jó, de te írtad, hogy Lux facecheckelt egy busht, ami a meccsetekbe került = defeat, ezután már csak faszfényezésre jó a damaget nézni

Ráadásul 52 perces meccsen enemyben Jax, Vayne, elég gg szagú még mindig

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Mobilnettel fõleg tetszik nekem

Pedig látod, hogy mégsem. Annyi dmget adtam, mint adc és apc. Egyedül renek adott 20%-kal többet.

Különc
52 perces meccs Shacoval tuti bukó

Most megint volt 2 gyémántos a csapatban. Az egyik afk/leavelt.

ronihun
Wickd szokott Fiorázni solo q-ban, itt van pár meccse, nézd meg a buildet.

Az elõzõ veszekedéshez meg csak annyit, hogy kicsit szerintem fárasztó, hogy a topik annyiról szól, hogy jön egy zippo mindenki beleköt, meg leoltja, és két oldalon át "poénkodnak". Majd jön a Garen support, mindenki ugat, majd gtronic beszél marhaságokat, mindenki nekiugrik. Velem lehet a baj, de nem értem ezeket a vitákat, értelmük az nincs, egyik oldal se fog igazat adni a másiknak, érvek nincsenek, vagy esetleg ez valakinek szórakoztató/vicces lenne? Kétlem. Szóval a színvonal az a "mindig leavereket kapok"-ból átalakult "mindig leavereket kapok, te meg egy jól megtermett fos vagy"-ba, így az elmúlt fél évben. Tudom, "ha nem érdekel ne olvasd", de hát azért reménykedtem, hogy a tegnap este óta született 70 hozzászólás nem arról szól, hogy ki jobb kinél, meg ki nem tud fórumozni és ki nagyon.

#29116: Ez azért így elég érdekesen hangzik, ha jobban átgondolod.

tldr: fuck this thread i'm outta here és kérek mínuszokat (kivéve Különctõl, tõle pluszt kérek)

...

j0nNyKa
máskor légyszi jpgbe, 1,5 megás pngt picit erõsnek érzem így fórumra <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mydgard
Kb. igy nez most ki a build, ami hianyzik egy Warmog + Bloddthrister vagy lehetne pl Atma Impaler. Ez igy franko nagyon, gyors es kurva jol farmol.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Persze karma még mindig sehol... 😄

Nem kell jo ez igy ahogy van...
j0nNyKa
mit nem vágsz? a passzívját akarják variálni, arról beszélnek, hogyan kéne

Nem vagom ... Garenrõl mit irnak röviden?😊
j0nNyKa

j0nNyKa
ne õrjíts meg.
egyelõre.

j0nNyKa
mert a launcherben, mint kliensben nincs f12 screenshot, csak a játékban, mint kliensben
launcherrõl (pl. meccs eredmény) simán print screenelned kell

zeli
Vágólap

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mydgard
Mar ugy ertve, hogy pl. a match vegeredmenye. Nyomtam egy print screen-t, de nem talalom. 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

?? jatekon kivul? hol? .. arra ott a printscreen gomb a billzeten.. 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Mydgard
Ertelek. Es jatekon kivul is lehet screenshot?

csak akkor hozza letre ha mar csinaltal screenshotot az F12 gombbal game kozben

Mydgard
c:\Riot Games\League of Legends\

Config
Logs
rads

Csak ez a 3 van itt, Screenshot nincs.

Mydgard
Erdekes, nekem nincs ilyen konyvtaram...

$drive$:\Program Files (x86)\Riot Game\League of Legends\Screenshots

Mydgard
Melyik mappajaba? Tudnal adni eleresi utvonalat?

SzirmosSzisza
Mappájába <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mydgard
Na a Statik egy fasza kis item, javult a merleg. A LoL hova menti a screenshotokat?

Unknow
Day 51: They still don't know that I'm trolling.

Irigylem azokat akiknek megnehezíted a dolgát bot lanen és még így is képesek megnyerni neked a meccset <#idiota>
BoneDragon
Még mindig op Garen support silverbe 😊
pixxxel88
Bár nem játszottam sokat Fioraval, de szerintem a Mercurial Scimitar is elég jó neki, fõleg ha inkább dmg-re építesz, a MS ad ad-t meg valamennyi védelmet és nehezebben vadásznak le (illetve menekülnek el).

Mydgard
Black Cleaver kell a CDR miatt, de a Statikot ki lehet probalni. Eddig Zephyrt hasznaltam, mert azon van CDR meg IAS is. De akkor meg folosleges a Mercury csizma, ment attack speedes.

pixxxel88
Last whisper vagy Black Cleaver helyett vegyél Statikk Shiv-et és kész. Vagy wit's end-et ha egy kis magic resistre is vágysz.

Mydgard
Ezzel az a gond, hogy loofasz az attack speed.

Ezzel mi a gond?

Nem létezik olyan, hogy "OP" build. Se Fiorának, se bármelyik más championnak. Hogy mire építed az meg a csapatodtól függ, meg az enemy csapattól.

Why so serious?

Mydgard
Csa!

Szeretnek kerni valami OP Fiora build-et, mert egyenlore nem talaltam meg az igazit, csak kiserletezgetek. Tobb dolog utkozik fejlodes kozben, mert mind kellene:

Lifesteal - CDR - HP - Attack Speed

Full attack vagy inkabb tankos?

NagyiBMX
Ez a legbosszantóbb, hogy te elfogadod a silver IV-et és tulajdonképpen azért rankedezel, hogy champselectnél ne köszönj, first picknél behozz egy midest, no kommunikálás mellet szét trollkodd az egész meccset és 20 percnél surrenderelhess. A játékosok mint a barátaim meg én pedig az ilyenek miatt mint te ragadnak örökre a silver tierbe.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Elég jó meccs volt.
Eleinte úgy tûnt könnyen hozzuk, majd egy fightot eltoltunk. Lassan majdnem betoltak, vittek 1 inhibet, a köv tf-ot körülbelül egálba kivédtük aztán úgy tûnt hozzuk mert mi vittünk 2-t, erre lux facecheckelt egy obvious baron baitet (baron csak hamarosan éledt volna és láttuk, hogy arra tartanak)
Kár, hogy egy ilyen bakival kellett vége legyen, pedig ülünk a seggünkön még 1-2 percet és tutira nyerjük.

j0nNyKa
maradjunk annyiban hogy a dinamikus ipd elég jól belõhetõ egy tartományba, de ezt nem tõlem tudod
mondjuk az kérdés, hogy miköze az ipdnek ahhoz, hogy törölni fogja cat a hülyeségeidet

j0nNyKa
3om 😄DD
háromom, jaj istenem utoljára ircen láttam ilyeneket ~12-13 éve

dehogy vagyok,silverbe is maradok,én ide való vagyok, nincs erõm nekem motivációs regényt írni a csapatnak meg nyalogatni a sebeit

úgy is csinalok új accot szóval moderálhatsz a dinamikus ip m meg likol téged xdd

SzirmosSzisza
Akkor etessetek holnap moderalom majd, addig is irany a top10 <#hehe>

BoneDragon
"be nyögök valamit aminek amúgy tudom hogy általában semmi értelme"

<#banplz>

Szóval akkor van skilled csak te is el vagy átkozva azért vagy silver4-be? Értelek én.

azt hiszem nem kéne úgy véleményt alkotni hogy ide be nyögök valamit aminek amúgy tudom hogy általában semmi értelme,ha még nem játszottál velem addig ne mond azt hogy csak skill kéne nekem meg ilyenek .. szerintem bõven meg lepõdnél ha játszanál velem ..