League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Én noob vagyok, mert topra teemot viszek és örömmel alázom meg vele az enemy-t.

tigeroo
mundo, q-val szépen pokeol, utána megállíthatatlan az ultival
Én Jarvan vagy Kayle közül választanék szerintem.
Jarvan rengeteg utilityt hoz a csapatnak (még úgy is, hogy a legutóbbi patch notes óta nem ad armort csak attack speedet az "E", ha ledobod), junglerként a gankjei nagyon erõsek (low levelen is) és topon is erõs az ipse.
A Kajla meg late-gameben 3.ik carryvé lép elõ, hatalmas sebzést oszt ki akár AP akár AD, ha rosszul helyezkedik az ellen akkor pedig a lv2es all-injével a legtöbb championból kihúz egy Flash-t minimum, vagy 1 halált..mondjuk jungleben már nehezebb játszani vele..

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

tigeroo
leis tiltották a championt
j0nNyKa
cho, brolaf, darius, diana, xin, voli, khazix, lee, j4 (én amúgy õt javaslom), pantheon, van itt választék bõven

Hegi90
na rá nem is gondoltam, kösz, õ lesz valszeg

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BoneDragon

pixxxel88
Jó az az Elise, csak tudni kell a szerepet teamfightban. Repel enemy carry-re és szétkapod 2 másodperc alatt.

jazzy
Én mindenképpen Cho'Gathot mondanám.
slime001
Helló! Emachines E520-as laptopom van és nem fut rajta a LoL. Amint elindul a játék lemegy az FPS-em 2-re. Feladatkezelõbe megnéztem és 100%-on pörög a proci. Újratettem a gépet, driver frissítés volt, de még mindig játszhatatlan. Van valakinek valami ötlete, hogy miért pörög 100%on a processzor? Csak a LoL esetén van ez, más játék mûködik.

AVIRA - \"More than security.\"

diana?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

elist nem ajánlom. jónak tûnik , meg 1v1ben erõs de a csapatharcoknál nem tud eleget tenni szerintem. olaf elég jó bár ha a baltát elszúrod nem éred utol az ellenfelet.
cho, olaf , jarvan , lee, talán yorik
nekem köv vételem cho lesz aztán meg rubmle. topra mind2 . bár most akalival elvagyok toppon.

csapatban én chot szeretem a legjobban. 1 jó stun és 1 silence hatalmas segítség team fightban. ezután yorik bár az ultija kicsit meh .

Christian88
Olaf 😛

http://www.twitch.tv/hegii

Hegi90
kayle-be lehet bele kéne tanulni :o

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

J4, kayl, nas, voli

Hegi90
Zed nagyon jó hõs, csak nehéznek tûnik. illetve "easy to play, hard to master" kategória

SzirmosSzisza
Zed? Õ még akár midre is jó vagy Xin.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
topra kellene egy champ, ami akár jungle-be is tud menni ha a szükség úgy hozza. ötletek?

Khazixra gondoltam, meg Elise-re így elsõre.

j0nNyKa
ezek nem, de más fajták elõjönnek néha jah

BoneDragon
Ezt megaszontam... Ideje aludni. <#idiota>

BoneDragon
Másnál is sok mostanában a kliens bug? Pl: beléptet champion selectbe, de sötét fekete kép jön be, vagy játék betöltés közbe levág/kifagy.

SzirmosSzisza
Valaki oskolából / munkából olvassa a topikot, ilyeneket linkben légyszíves.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
NSFW

Maak
raptr van fent helyette, xfire-t is hozza tudod rendelni meg steamet meg mittomen. Neha meg vannak rewardok is, pl innen lett meg a dead island goty is. Szal nem rossz cuccos.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Én úgy voltam vele, hogy ha már benne van 5k órám (mármint Xfire, LoL még csak 1k), akkor már csak azért is felteszem :+

Maak
Boven tulvagyok rajta mar, csak xfire nem latja mert mar nem hasznalom.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
umad? <#idiota>

SzirmosSzisza
Nem szép dolog "hatástalanítani" a kéket 😄

Fabio Capello
NOOOOOOOOOOOOO

SzirmosSzisza
Azt a 2 órát gyors játszd le 😄

Maak
azert nem teljesen igaz ott is akadnak ilyenek 😄

Fabio Capello
Igen, a görögöknél járt mindenkinek a Mythic Cassio, akik egy adott IP rangeben (értsd: a görög netszolgáltatók IP tartományában) voltak. A lengyeleknél/törököknél/braziloknál azok kaptak egyedül, a kliens bétatesztelésében, mindenki másnak meg kellett vennie.

Különc
<#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tigeroo
sg átok mindenhol elér hiába futsz, *ördögi kacaj*
BoneDragon
Nagyon jó. <#hehe>

SzirmosSzisza
oupsz 😄

SzirmosSzisza
Ha orosz balfaszokat szeretnél East, ha franciákat akkor West. Illetve, ha szeretnéd magad felsõbbrendûnek érezni akkor is West!

úúú nagyon nagy! én még nem láttam szal volt értelme! =)

Lehet volt már
<#idiota>

Igazából sehol nem írják, hogy hogyan lesz..
De gondolom igen, IP alapján mehet, mert eléggé megy a QQ <#idiota>
Görögök kaptak Mythic Cassiopeia-t régebben? Mert azzal példálóznak több helyen is, hogy ugyanúgy lesz.

#30570 "majd ~8-10 mp-enként rápingelt a kezdõ helyre hogy márpedig õ ott megtalálható" <#nevetes1>

zeli
teljesen mind1 igazából. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

west

west ez teljességgel egyértelmû

Sziasztok!
Egy newbee-kérdés: east vagy west ?

BF3: Atomiccore

BoneDragon
Végre! <#rinya><#eljen>

j0nNyKa
szerintem megint nem sikerült megérteni, amit írok 😄

azt jelenti a linkem elnevezése, hogy vannak a balfaszok, akiket ismerünk: na most ezek kapnak chat filtert az arcukba, ami -szerintem is- nagyon fasza dolog, csak így tovább riot <#eljen>
én nagyon kíváncsian várom, hogy javít-e ez a helyzeten

.. mellesleg a pingelésre visszaraknám a mute lehetõséget (vagy valami ilyesmi filtert mint ez a csetes), mert pl. a mai játékomban a soraka közölte ~5 perc után hogy õ inkább afkolni szeretne, majd ~8-10 mp-enként rápingelt a kezdõ helyre hogy márpedig õ ott megtalálható, és csinálta ezt 10-15-20 percen keresztül
egyáltalán nem baszott fel vele amúgy. áh.

sztem meg teljesen jó ötlet.

elég unalmas a sok trollkodást olvasni meg nézni a chaten.
ha nem nézed nem tudod ha valaki missel vagy ha valami értékse információt osztanak meg.

utálatos mikor már 1-2 percnél írkálják hogy gg wp surr at 20..

hátha javít valamit ha meg nem nem is árthat^^

j0nNyKa

Fabio Capello
Jó az új Karma kit, bejövõs 😊