League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
igen hát kettõbõl semmi, belinkelem helyetted, jó?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BoneDragon
tigeroo
pedig már csak 1 meccsre voltam a gold promotion seriestõl, amikor elkezdtem rankedolni...
most meg olyan dravent kaptam, aki 50hpval visszafordul és odamegy a full hp-s blitzhez. és minden, de 100hpval 3 full ellen is bemegy a legelsõ sorba meghalni

nah most én kúrtam el, mert túlságosan is megbíztam a csapattársakban, hogy tudják mit csinálnak

jazzy
Sajnos ez megy tényleg 😞 Szerintem manapság nincs olyan ranked game ahol legalább 1 embert nem reportolnak.
tigeroo
akiket irigylem játék közben hogy nem velem volt, hanem ellenségként küzdött ellenem keményen, és örülnék neki hogy a jövõben egy csapatban lennék vele, én annak adok honorablet, ezt tudtára adom már a játék vége felé és érdekes módon õkis adnak nekem.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zickler
2 éves pályafutásom alatt kerek 1 emberrel találkoztam, aki bevallotta hogy most nem ment neki és az ellensége jobb volt. Miért nincs ilyen emberbõl több?

Battletag: Muhee#2716

tigeroo
ebbõl is látszik hogy mennyire egyensúly van, csak akkor nyer valamelyik fél ha a másik csapatban van feeder/afk/leaver <#idiota>
Zickler
Engem ma csak az b*szott fel ami úgy kb. minden nap. Ha mi nyerünk az ellenséget kell reportolni, ha õk nyernek akkor meg minket. Kezd kicsit unalmas lenni.

persze csináltak ott még hasonlókat...

mai full retard élmény rankedról:
gragas low hp-s sivirt (amúgy feedelt) ellöki ultijával tõlünk.

nem egyszer hanem 3-4szer!

Ha jó lenne a cuccod, akkor baron buff nélkül is. Spirit visage szerintem egybõl warmog után, aztán randuin vagy sunfire (én randuint szoktam). Cipõnek meg a magic resistest vedd, és akkor, ha megy a w szinte le sem tudnak ütni, még taric stun is csak épp, hogy megállít.

Czdano
Guardian angel? o.O

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
Igen, négyféle van, sárga, zöld, kék és piros.

#30650 - ha "elveszted" az egyiket, megkaphatsz egy másikat utána, de ha teszem azt, zöld szalag virít a neved mellett, az nem fog a semmibõl sárgára váltani hirtelen.

tigeroo
elõzõ accomon is a zöld után lettem kék (support) szal nemtom hogyvan.
SzirmosSzisza
4 van összesen nem? (3+1 mindháromra)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
ha a zöld már megvan, akkor nem fogsz másikat kapni, csak egyfajta lehet - amit hamarabb megszerzel.

LaliK
Úgy tudom, hogy nem attól függ hogy mennyit kaptál, hanem hogy milyen idõközönként... Én csak úgy random kaptam miután kb 10 egymást követõ meccsen 10-szer kaptam.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

tigeroo
60 winre van 30 honorablem, ribbont mikor kaphatok? fórumokat olvasgattam hogy teljesen egyénfüggõ (a zöld már megvan)
böröczk
Úristen, ez...O.o

Kumiho #2179

j0nNyKa
másutt balfaszok, mi az hogy "ajánlani" championt? azt sem tudják / tudod, hogy melyik lane-ek fekszenek neked a legjobban 😊

SzirmosSzisza
Ingyeneseket próbálgasd inkább. Illetve itt, ha követed õket YouTubeon kapsz ingyen Alistart, itt meg Tristanat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Másutt Annie-t ajánlják.

BF3: Atomiccore

Kösz, akkor még várok a championnal. Addig megpróbálok nem túl soakt bénázni.
Nézem a videokat szorgalmasan, de rengeted a megismerni való dolog.
WC3-ban dotaztam utoljára. Az elég régen volt, s kisebb volt a választék.

cataflam02
Szerintem ne vegyél championt az elején.. inkább gyûjts minél több IP-t.
20-s szinttõl tudsz majd nagy rúnákat venni ami megdobja a championok erejét.
Elõtte is tudsz venni kisebb tierbõl, de azokat szvsz nem éri meg.
Én a helyedbe a heti freekkel játszanék.
Próbáld majd kitapasztalni melyik lane tetszik a legjobban és azt gyakorolni. Arra vásárolj championokat stb.
Késõbb persze érdemes minden lanere 1-2 championt venni, hátha nem tudsz a saját lanedre menni Rankeden.
De ez még távol van.
Nézzél sok streamet Twitch TV-n ott nagyon sok mindent lehet tanulni, persze csak,ha komolyabban érdekel a játék.

One more story

j0nNyKa
ez a második jól hangzik, tekintve hogy sokáig úgysem fogod tudni, hogy neked melyik champion(ok) a jó(k)
mi meg fõleg nem fogjuk tudni helyetted

Sziasztok!

Hétvégén szándékozom belevetni magam a játékba. Jól jönne egy kis hasznos tanács kezdõ karakter választásához.
Azt tudom, ha megcsinálom a tutorialt, kb 500 IP-t kapok. Érdemes beruházni egy alap karakterre, s azt kitapasztalva fejlõdni vagy vmelyik aktuálisan ingyenes championnal gyûjtögessek egy combosabb lényre?

j0nNyKa

BoneDragon
Már csak a farmoláson kell javítani, 43 perc alatt ez picit kevés. De amúgy szép. 😊

tigeroo
ritka pillanatok egyike, amikor az enemy hagy kibontakozni <#idiota>

ilyen 700as basic attack critek, attack speed 2 körül, ultival kicsipázni a kóborló enemyt. így esténként fáradtan sokszor csak ashezni van kedvem

tigeroo
megnézem majd köszi a tippet
azért nem játsszák annyira egyébként, mert "csak" a következõk counterelik: ignite, ap carry morellonomiconnal, ad carry meg botrk-kal

mundonak érdemes venni spirit visaget.(remélem jól írom)
hp magic ressist és hatalmas boost a hp regenre. core item mundon nekem. majd próbáld ki

SzirmosSzisza
Veigar build érdekes 😄

tigeroo
kegyetlen ez a mundo, baron buffal kb. gyorsabban regenerálódtam mint ahogy "költekeztem", aoe is konstans rajtam volt, forró kés a vajon effektus kb.

BoneDragon
Megy az LCS és ki se írtátok :o
Link

Zickler
Holnapi Sale, ha esetleg érdekel valakit.

Ejha <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BoneDragon
Nem olyan egyszerû az, ahogy te elképzeled. Mindig ott leszek a háta mögött sunyiba és várom a megfelelõ pillanatot (teemofejetvág).

SzirmosSzisza
Vagy vesz Oraclet és a örülsz a blindodnak 😊

cataflam02
Na ez kajak epic volt 😄

One more story

j0nNyKa
aztakurva <#eljen><#eljen><#eljen>

IJIazz
BoneDragon
Imádok teemozni, 80-90%-ba szerintem le is hozom topot. Ha meg nem akkor lategamera 600-700ap-s teemo elég durca. Belelép az ap carry vagy ad carry a gombámba + Q és annyi volt szerencsétlen.

jazzy
Múltkor volt 1 top teemonk singed ellen és mind a 4 másik player köztük én is bénák voltunk, teemo meg szépen lehozta nekünk a gamet. Ritkán látok jó teemot, de ez a srác szó szerint carryzett 4 embert.