League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Úgy látom alábecsülöd az Annie+Brand botlane erejét.
Különc
I troll someone leave

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

<#nevetes1><#nevetes1>

zippofcy
Mi a baj velük?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

😄

Maak
Uj rendszer mikor bejott egy darab meccset nem tudtam nyerni, (elotte sem voltam pro, de legalabb tobbszor nyertem mint vesztettem). Estem pillanatok alatt ket emeletnyit, most ket honap utan kabe, jatszottam ujra rankedet, 3-4 meccs utan a 98 ponton allok, ugyhogy valami tortenhetett. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ronihun
EU All Star team nagyon király<#eljen>

...

j0nNyKa
új köszönés: "mid and feed"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Amúgy mostanában rengetegszer van önkéntes support, régen mindig én mentem mert más nem akart, mostanában meg mehetek vissza midre feedelni \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ennek ellenére lehet látni, ki hogy játszik. Nem az a kérdés, hogy veszített, vagy nyert, hanem az, hogy ehhez képest és a championhoz képest mit hozott össze, milyen geart vett milyen ellenséghez, és mennyi cs-t csinált a játék hosszához viszonyítva. Én ezeken nézem, és nagyon jól meg tudom ítélni mi a helyzet. Ha komoly mennyiségû adatot lehetne elemezni (ami a riotnak nyilván lehetõsége) akkor lehet, hogy nagyon pontos értékelést adna.

Maak
Semmifele vita nincs, reszemrol legalabbis. En mindenesetre kiprobalnam teszt erejeig ezt a kivalasztos rendszert mielott emiatt sirnek. Mostanival is elvagyok mivel nem jatszom mar annyit mint reg igy, nem is erint tulsagosan, egy-egy meccs alatt nem huzom fel magam annyira. 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
baromság, mindenkinek lehet rossz napja, és kaphat egy loss streaket, vagy mindenki bemakkolhat 5-6 wint.

A legutóbbi 10 játék a match historyban minden, csak nem mérvadó.

SzirmosSzisza
Fánnidzsánkról és imgúrró' még mindig nem linkelünk 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én minden meccs elõtt megnézem minden team tag historyját és nagyon jó eséllyel tudni szoktam, mit lehet tõle várni. Néha csak a chat alapján is tudom. Szóval szerintem a history elemzésével lehetne javítani az értékelési rendszert úgy, hogy javuljon az egy csapatba kerülõk játéktudás hasonlósága. Ez jelenleg, ami rossz, és minden probléma ebbõl fakad. Ha 5 troll kerülne egy csapatba, és mind az 5 beírná, hogy mid or feed, hamar megtanulnák, hogyan kell játszani. Így, hogy 1-2 van egy csapatban, a többi meg nyerni akar, elég könnyû a trollok dolga.

SzirmosSzisza
Riot elvileg próbálja elkerülni, hogy a karakterek be legyenek skatulyázva ilyen szinten (aztán igazából nagyon szar munkát végez e téren de ez más kérdés). Ráadásul szerintem kár ezen vitatkozni egy olyan cég esetén, akinek 2 évig tartott azt megcsinálni, hogy ha afk van a csapatban ne induljon el a játék 😊

j0nNyKa
ezt a szûrés dolgot már annyiszor átrágtuk, mi alapján mondod meg, hogy melyik champion hova jó? a riot megmondta, hogy nem fogja beszabályozni a metát, azt meg fõleg nem mondják meg, hogy én mivel mit játszok
sokkal-sokkal több problémát szülne egy ilyen rendszer, mint amennyi elõnye lenne, és sokkal több cry lenne miatta, mint a jelenlegi (semmilyen) rendszer miatt

ezzel csak az a baj, hogy nem minden karaktert szoktak odavinni ahova tervezték... nida support nem pickelhetné nidát meg tudunk kismilió ilyen opciót 😄

jazzy
gyors vagy cat, inkább kirakhatnád
Maak
Ha valaszolok akkor jon hogy low meg micsoda idiotasag...de legyen,

Ha beletennek es elofordulna amit irtal akkor lehetne reportolni az arcot, vagy esetleg a rendszer szurhetne a karaktereket amiket lehet bizonyos posztokra vinni. Aki supportot jeloli meg az mondjuk nem pickelhetne Brandet mert inaktiv lenne nala a karakter. pl...

zippofcy
Akinek van kedve a ruszki szerveren tolni, jöjjön !

Elõnyök:
- összes champion free
- +20% IP
- 1 perc 20 mp queue time
- 34es ping
- kari transfernél ingyen voli + cait artic skinnel
- nem érted ha nooboznak
- te se tudsz másokat szidni
- egzotikus környezet (ciril betûk)

Aki jön vegyen fel RasPutin néven futok <#nevetes1>

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
És mi akadályozná meg az embereket abban, hogy supportra nyom és insta lockolja midet ? 😊

zippofcy
LK instákba DPSként (hunter) 1-2 perc a queue azon a szerveren amin a legtöbb magyar tolja. BC instákba max 3-5. Amúgy a WoWot 6 éves amcsi kölykök szellemi színvonalára butították le (hunterként az 1-2 szinttel magasabb mobok 1 lövés, miafasznak van akkor 10+ skillem meg a petem?) a Cataclysm megjelenésekor.
Azelõtt a legjobb MMORPG volt, de mára már a grafikája is elavult.
Aki kihívást akar annak a Tera-t ajánlom, na ott az endgame insták TÉNYLEG nehezek, olyanok mint valaha a WoW volt. Ingyenes és szép grafika.
Vagy casual playereknek ott a GW2 bár azt meg kell venni.

cataflam02
Olyan friss, hogy még meleg!
1v1 és 2v2 MAP + VIDEÓ(amíg le nem szedik)
Nincs megerõsítve!

TPA Skinek az s2 emlékére!
Nincs megerõsítve!

One more story

j0nNyKa

Maak
Szvsz ez pont hogy nem baj, mivel a sok kis gyoker legalabb elkezdene mast is jatszani, mondjuk menne normalra. Talan, ismetlem talan, kikopnanak az "i can play only zed" tipusu arcok. En szivesen varok ha ez kell ahhoz, hogy osszealljon egy csapat es nem kell mar a lobbyban agyverzest kapnom a midorfeed tipusu trolloktol.

Persze, menjek teambe es akkor nem lesz kit okolnom ha bukunk, erre sajnos se lehetosegem se team nincs perpill akikkel mehetnek. Nameg alkalmazkodni sem tudok most, ha van egy oram es epp raerek akkor tolok egy meccset azt csa.

jazzy
Kb az lenne a baj, mint wowban, healer/tankként (jelen esetben support) a queue instant, míg dpsként (szerintem ez a mid/top lenne) a queue 12-13 perc, képzeld el ezt higher elon, ahol a queue time alapból több perc, akár 10+.
Maak
Bocsanat mr.perfect, bar nem tudom mi nem sikerult a linkelesen, nalam faszan latszik, de bocs, hogy 2 hsz-ed koze beronditottam. <#idiota>

Don, wtf? Ennel konnyebb? Szvsz ez nem hulyeseg, max a queue ido fog megnoni, de egy probat megerne.Bar amennyit manapsag jatszom, engem nem nagyon fog erinteni.

j0nNyKa

j0nNyKa

zippofcy
Én nem tudok semmit de azt legalább jól tudom 😛

Unknow
Pedig anno még erõsen erre értette. Legalábbis az,hogy a régebbi hozzászólásokban az volt, hogy : "Persze tudom, nem számít mit mondok mert nincs korona a nevem mellett." - és hasonlók 😛 De akkor én voltam hülye <#idiota>
zippofcy
Tisztára olyan érzésem van mint mikor harmadikos koromban a Raid Over Moscow játékkal nyomultam. Pont úgy nem értek semmit a szövegekbõl mint akkor <#eplus2>

NagyiBMX
Szerintem a VIP-t nem az sg logóra érti <#zavart1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Unknow
Btw..ugye vágod,hogy bárki lehet vip egy smsért cserébe? Csak mert olyan mintha azt hinnéd,hogy ez itt az elit osztag 😄
zippofcy
Ez tévedés, akkor jövök csak mikor hallom hogy hiányzom az itteni VIP tagságnak 😄

j0nNyKa
ne álljunk már meg top3-ig, hogy néznénk már ki az alatt

SzirmosSzisza
Nem tudom, top8-9-ig <#nezze>

j0nNyKa
ez volt a kérdés, hogy a mostani "itt vagyok" idõszak meddig fog tartani, de így mindent értek <#nevetes1>

SzirmosSzisza
Ha sokat van általában banolom és akkor elillan egy darabig, aztán gondolom néha vissza csekkol D:

zippofcy
Nálad csak egy nappal tovább 😛

j0nNyKa
van arra valami time estimate hogy most kb. meddig fogod itt baszni a rezet, vagy random?

zippofcy
😄 😄 😄 Az mekkora lehetett már. Kellett volna még egy Lulu aki az egyik mirrort ultizta volna 😄

Ruszki szerveren minden champ free + 20%-al több IP???
De skint meg champet nem kaptam lvl5 toont vittem át.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pixxxel88
Ellenfél csapatában LeBlanc, Yorick és Shaco...volt olyan teamfight hogy 8 ellenfelet láttam, azt se tudtam hogy kit öljek.<#confused>

zippofcy
Lux nekem nem ellenfél miden, ha óvatos akkor max nem tudom megölni, de megölni õ se tud engem. Ha meg nem profi a skillshotjával ÉS mellé nem óvatos akkor leölöm mindig.
Kassa simán megöl, illetve Fizz az aki ha jó játékos mindig megöl. De sok új champion ellen nem voltam még soha miden vagy mert nem mennek oda sûrûn vagy mert én már jó ideje fõleg jungelezem így pl. fogalmam sincs Zed vagy Khazix vagy Lee milyen lehet ott, utóbbi kettõ jungelbe el tud kapni ha nagyon jók.

SzirmosSzisza
Lux, de nagyon jól játszott a másik 😞

zippofcy
Mivel voltál?

zippofcy
ÁÁÁ a 20 db toonom közül (mindet fake emiallel reggeltem) az egyiknek ráhibáztam a szerver / neve / passwordjére és most be vagyok loggolva vele de máris elfelejtettem a loginját meg passát ááááá

SzirmosSzisza
Úristen, kaptam egy Fiddle midet és elvert :c

zippofcy
Grízgaluska <#nevetes1>