League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amúgy az Amumuról.. hát így ez az a fajta volt, akirõl látod, hogy balfasz lesz, ez a "jaj, na maradt support vagy jungle, én tuti nem supportolok, de.. hm" és utolsó másodpercben rábasz az amumura, mert nincs bannolva jupí, amikor szerintem ha csak megnézi a match historynkat, vagy megérti, hogy a mid / jungler premade elég jó, akkor pickel supportot és sokkal valószínûbb, hogy nyerünk. Ehelyett természetesen ahova kiment gankelni ott meghalt. Szerencsére a Nunu tényleg nagyon jó volt, meg az adcnk is, így könnyen nyertünk.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
zeli: ja, olyankor lehet húzni a szájukat. "jani vagy az ultiddal te low" (Karthus R kill után) és társaira öröm válaszolni 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Pókerben is mindig így jártam, ott ugyanezt a stratégiát alkalmaztam. 😄D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
na, ez a megoldás hogy tetszik?
a nunus részben legyen igazad, bár nem kérdeztelek, de valahol jogos <#eljen>#eljen>
(btw lehetnél annyira tökös, hogy megnyomsz egy válasz gombot, ha hozzám beszélsz)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Peace.
Inkább megyek kikapok.
Eloryn joined the room.
Sneakface joined the room.
jazzyke joined the room.
SoT Blood Raven joined the room.
T2N31E2 joined the room.
Eloryn: hi, i will jungle
T2N31E2: hi, can I go mid?
SoT Blood Raven: nice, their fp afk
SoT Blood Raven: nvm
jazzyke: Hello dear teammates. I am gonna play mid lane.
SoT Blood Raven: ban elise
T2N31E2: top thebn
Eloryn: too kind
T2N31E2: then*
SoT Blood Raven: hi team, I'll get camped by the jungler
Eloryn: second and third pick, can you get bot lane ?
SoT Blood Raven: theirs
SoT Blood Raven: no
Eloryn: akkor neked bizony a kurva anyád
SoT Blood Raven: ffs they ban my trundle
jazzyke: if you let eloryn jungle it could be an easy game for us
SoT Blood Raven: they can suck my dick
T2N31E2: There is one role I suck at --> can adc top mid jungle
Eloryn: do your things so i can go jungle
SoT Blood Raven: top nunu
Eloryn: i think you can be more useless
Eloryn: with.. uhm
Eloryn: wait i have it
SoT Blood Raven: you can suck more dick with more mouths
T2N31E2: I adc then...
Eloryn: ad soraka jungler
SoT Blood Raven: k?
Eloryn: 😄
T2N31E2: :S
jazzyke: i have a bet you have no more than 2 games with amumu
SoT Blood Raven: what the fuck is that for a statement
Sneakface: .... that champion
T2N31E2: I bet he have not watched anything in the chat so far
Eloryn: you say fuck a little bit too much
Sneakface: came out yesterday
Sneakface: ...
jazzyke: still bet i have more rankeds with her than you with amumu
SoT Blood Raven: he has 23
SoT Blood Raven: suck a dick
jazzyke: :C
Eloryn: you know there's this new thing called tribunal
Mondtam hogy Xy minek költesz erre, gyökér vagy? Nem.
Csak véleményem írtam le a skin vásárlással kapcsolatban.
Majd ha megszabom ki mire költ, vagy olyan "hangvitelben" írok, akkor lehet így írni..😄
Skinre értem..Nekem is volt játék amire 8 ezret ráköltöttem és puff,de az nem skin volt..Most ott porosodik nem bírom eladni accot.
Egyedüli skin, amire azt mondom hogy talán talán adnék ki pénzt, az a fárao amumu, és az a Ghost gankplank.. Már ha van ilyen..😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Fel kéne húzni Westen egy új accot, de oda nem tudom átvinni a Panda Annie-s skint és a Katarinás skineket. <#szomoru1>#szomoru1>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Akkor véletlenül egy LoL Stream-re bukkantam (valami magyar srác Stream-elt eléggé obszén szavak kíséretében) aztán megtetszett a játék.
Valakinek itt volt is akkor Referral linkje, azon keresztül regisztráltam. Ha már ingyenes, egy próbát megér alapon.
És kíváncsi voltam, mitõl volt annyira ideges az a Stream-elõ. Mára már megértettem. <#idiota>#idiota>
Amúgy szerintem visszamenõleg meg fogod kapni az IP-t és ha jövõ hét keddig vársz - még olcsóbban is hozzájuthatsz Lissandra-hoz (7800 IP helyett csak 6300 IP lesz).
Egyetlen "szívfájdalmam" csak az, hogy IP-ért cserébe nem lehet Transferelni. Jó lenne, ha legalább egy ilyen opció is lenne a játékba. Nincs sok kedvem 6000 Ft-ot költeni a játékra. Az EAST pedig már kikészít idegileg. <#idiota>#idiota>
I decide when I'm done.