League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Én az ezelõtti patch óta nem junglerkedem amumuval, addig szerettem, de most kb bugzik ahol lehet, bandage toss telibe átrepül az ellenen és még a mögötte lévõ minionon is de semmi nem történik, maradok a bokorban és pislogok. Elnyomom a ulti és cleanse nélkül simán azonnal kisétál, vagy épp nem szakítom meg az õ ultiját az enyémmel és társai. Inkább választom valamelyik free junglert...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ha megvan a 10 Win, akkor eltünik az az óra az új logó mellõl? Vagy honnan tudom hogy megkaptam?
jazzy
Simán leignorolom ha zavar, hogy a saját nyelvén vartyog 😄

Amúgy az Amumuról.. hát így ez az a fajta volt, akirõl látod, hogy balfasz lesz, ez a "jaj, na maradt support vagy jungle, én tuti nem supportolok, de.. hm" és utolsó másodpercben rábasz az amumura, mert nincs bannolva jupí, amikor szerintem ha csak megnézi a match historynkat, vagy megérti, hogy a mid / jungler premade elég jó, akkor pickel supportot és sokkal valószínûbb, hogy nyerünk. Ehelyett természetesen ahova kiment gankelni ott meghalt. Szerencsére a Nunu tényleg nagyon jó volt, meg az adcnk is, így könnyen nyertünk.
SzirmosSzisza
Azok a szobák 😄 (látszik, hogy rohadtul nem érdekli õket, hogy hol alszanak, csak a gépek legyenek meg 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Én azt vallom itt is és CS:GO-ban is, hogy amíg nincs a nevem a kontextusban, addig azt ugat amit akar, de amint megy a hablaty, "o kurwa" és társai és benne van a nevem, akkor már zavar, hogy nem értem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Metalmilitiakid
Az mocskos idegesítõ tényleg amikor nem elég, hogy teamplay képtelen noobokkal vagyok körülvéve, de a top os leáll írni egyet a bot os spanyol haverjának, mert látja hogy junglerként megfogom a lane jét, holott gankelni mentem volna, csak ennyire noob hogy ezt sem fogja fel. Aztán írok neki, hogy wtf et csinál és értetlenkedik, hogy miért kérdem.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Engem mindig irritál, mikor valaki végig lengyelül beszél a játékban, de gondolom te csíped, mert te is azt csinálod.

zeli: ja, olyankor lehet húzni a szájukat. "jani vagy az ultiddal te low" (Karthus R kill után) és társaira öröm válaszolni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
még nem volt, de már várjuk 😄D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zeli
Legviccesebb ilyenkor az, mikor magyarul visszaírnak. <#idiota>
Pókerben is mindig így jártam, ott ugyanezt a stratégiát alkalmaztam. 😄D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

j0nNyKa
vagy.. várjál.. várjál rájöttem a megoldásra: nem szólsz bele, hogy mit csinálok, kiadom magamból úgy, ahogy nekem jó (és a csapatomnak sem rossz), és közben jól érzem magam a haverokkal

na, ez a megoldás hogy tetszik?

SzirmosSzisza
Akkor ne játssz, ha ennyire kikészít :/

j0nNyKa
ahogy jazzyke írta: azért anyázok magyarul, mert muszáj, nem lehet bírni agyhalál nélkül a játékosokat - viszont nem generálok vele flamet, dupla win
a nunus részben legyen igazad, bár nem kérdeztelek, de valahol jogos <#eljen>
(btw lehetnél annyira tökös, hogy megnyomsz egy válasz gombot, ha hozzám beszélsz)

jazzy
Így annyival "jobb", hogy ha felbasszák az ember agyát, ami azért megesik, akkor mivel nem értik nem rombolja a morált és indít flamet, ami többnyire tudjuk, hogy lose, de mégis kiadja magából. Egyébként a Nunu ügyes volt, az Amumu meg természetesen fail. Csak ugye supportolni nem szeretnek, még mindig nem esik le nekik, hogy pl egy Thresh-el mennyire is lehet 1 gamet carryzni.
Maak
allat <#nevetes1> ezen hangosan felrohogtem

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kly

1:10nél LOL

Scientia potentia est.

Azért legalább lehetnél annyira tökös, hogy angolul anyázol chatbe. + Az a "useless blabla" is erõsen flamekeltõ megfogalmazás, amivel csak ártasz a csapatnak. Ha jól gondolom, akkor elvitte volna topra nunu-t(ami azért annyira nem szar), ha nem kezdesz bele + még jazzykét is megkímélted volna a fogadásaitól.
Peace.

Metalmilitiakid
Na halljátok eddig olvasgattam és most esett le milyen announcement rõl beszéltetek. Én simán lereagáltam, hogy a Riot szervere nem tud IP(címet) osztani néhány játékosnak és nem is foglalkoztam vele többet 😄 Lehet kicsit bezavar, hogy rendszergazda vagyok XD

j0nNyKa
gold*

sadface
Jó ötlet... Én is ezt teszem. <#banplz>

I decide when I'm done.

....

Inkább megyek kikapok.
SzirmosSzisza
Mikor jössz már fel bronzból? Westen elvileg nincsenek nábok és mindenki kedves!

Különc
Akkor most vehetek skint vagy mi van? Nem értem

Különc
Jazzyke joined the room. Eddig voltam hajlandó olvasni, innentõl kezdve tudom mi történt xD

j0nNyKa
hát.. ok

Eloryn joined the room.
Sneakface joined the room.
jazzyke joined the room.
SoT Blood Raven joined the room.
T2N31E2 joined the room.
Eloryn: hi, i will jungle
T2N31E2: hi, can I go mid?
SoT Blood Raven: nice, their fp afk
SoT Blood Raven: nvm
jazzyke: Hello dear teammates. I am gonna play mid lane.
SoT Blood Raven: ban elise
T2N31E2: top thebn
Eloryn: too kind
T2N31E2: then*
SoT Blood Raven: hi team, I'll get camped by the jungler
Eloryn: second and third pick, can you get bot lane ?
SoT Blood Raven: theirs
SoT Blood Raven: no
Eloryn: akkor neked bizony a kurva anyád
SoT Blood Raven: ffs they ban my trundle
jazzyke: if you let eloryn jungle it could be an easy game for us
SoT Blood Raven: they can suck my dick
T2N31E2: There is one role I suck at --> can adc top mid jungle
Eloryn: do your things so i can go jungle
SoT Blood Raven: top nunu
Eloryn: i think you can be more useless
Eloryn: with.. uhm
Eloryn: wait i have it
SoT Blood Raven: you can suck more dick with more mouths
T2N31E2: I adc then...
Eloryn: ad soraka jungler
SoT Blood Raven: k?
Eloryn: 😄
T2N31E2: :S
jazzyke: i have a bet you have no more than 2 games with amumu
SoT Blood Raven: what the fuck is that for a statement
Sneakface: .... that champion
T2N31E2: I bet he have not watched anything in the chat so far
Eloryn: you say fuck a little bit too much
Sneakface: came out yesterday
Sneakface: ...
jazzyke: still bet i have more rankeds with her than you with amumu
SoT Blood Raven: he has 23
SoT Blood Raven: suck a dick
jazzyke: :C
Eloryn: you know there's this new thing called tribunal

Ne forgassátok már ki a szavaim..😄

Mondtam hogy Xy minek költesz erre, gyökér vagy? Nem.

Csak véleményem írtam le a skin vásárlással kapcsolatban.
Majd ha megszabom ki mire költ, vagy olyan "hangvitelben" írok, akkor lehet így írni..😄
jazzy
Kérek custom topic skint TAKE MAH MONEY, persze csak ha madix megengedi
SzirmosSzisza
Lassan 4 éve kint van a játék, van akik azóta játszanak vele. Nem hinném, hogy illik rájuk a "minden csoda 3 napig tart" kifejezés.

j0nNyKa
én is csatlakozom a többiekhez, bocsánatot kérek mert vettem skint, továbbá a következõ x ezer forintom elköltését a tanácsod nélkül semmiképp nem fogom kezdeményezni

Nem szabályozom senki pénzét, de szerintem értelmetlen dolog ilyenre költeni, hisz minden csoda három napig tart...

Skinre értem..Nekem is volt játék amire 8 ezret ráköltöttem és puff,de az nem skin volt..Most ott porosodik nem bírom eladni accot.

Egyedüli skin, amire azt mondom hogy talán talán adnék ki pénzt, az a fárao amumu, és az a Ghost gankplank.. Már ha van ilyen..😄
SzirmosSzisza
Ja, pl adjátok nekem és kaptok egyedi skint a topikban <#idiota>

ha westen húznál accot szólj csatakoznék =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tigeroo
sztem mindenki azt csinál a saját pénzével amit akar
NagyiBMX
Semmire igazad van, de ha már költök a játékra akkor legyen "látszata". Én speciál kurvára untam már az alap skineket, amik tetszettek azokat megvettem és egyáltalán nem bántam meg.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Különc
Bocs, hogy költöttem egy megfoghatatlan dologra, ami egy picit növelte a játékélményem, de legközelebb kikérem a pénzügyi tanácsodat mibe fektessem azt a pár forintot, amit azt hittem én döntöm el mire költöm

A skin az, amit én azért veszek, hogy te ingyen játszhass.

NagyiBMX
Felhúzol egy West-es accountot, veszel rá egy 10€ RP packot, ebbõl megveszed a Panda Annie-t és még mindig van 805 RP-d. Ha nagyon kell az a kata skin akkor még veszel hozzá 2.50€ RP packot, ha a karácsonyi limitált skin volt akkor meg tökmindegy, jövõ karácsonyra úgyis megint elérhetõ lesz 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

És mire a jó a skin? Semmire.. Bolondok adója, ahogy a lottóra "volt" szokás mondani..
cataflam02
<#taps><#idiota>

One more story

TBTPumpa
Értelek. Csak azon a 3000 RP-n, amit ennyi pénzért kapok mennyi Skint tudnék venni ehelyett.
Fel kéne húzni Westen egy új accot, de oda nem tudom átvinni a Panda Annie-s skint és a Katarinás skineket. <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Akkor tehát durván 9 hónapja, tehát ha 6000 forintot beleteszel ebbe a játékba, és a jelen pillanatot nézzük, olyan, mintha havi 660 forinttal támogattad volna azt a játékot amivel nap mint nap töltöd a szabadidõd egy részét, ez durván napi 20 forint.
miért kell így beszélni ?

TBTPumpa
2012 július közepe óta.
Akkor véletlenül egy LoL Stream-re bukkantam (valami magyar srác Stream-elt eléggé obszén szavak kíséretében) aztán megtetszett a játék.
Valakinek itt volt is akkor Referral linkje, azon keresztül regisztráltam. Ha már ingyenes, egy próbát megér alapon.
És kíváncsi voltam, mitõl volt annyira ideges az a Stream-elõ. Mára már megértettem. <#idiota>

jazzy
Mióta játszol a játékkal?
TBTPumpa
Amilyen infláció van a rencerben!

Amúgy szerintem visszamenõleg meg fogod kapni az IP-t és ha jövõ hét keddig vársz - még olcsóbban is hozzájuthatsz Lissandra-hoz (7800 IP helyett csak 6300 IP lesz).

Egyetlen "szívfájdalmam" csak az, hogy IP-ért cserébe nem lehet Transferelni. Jó lenne, ha legalább egy ilyen opció is lenne a játékba. Nincs sok kedvem 6000 Ft-ot költeni a játékra. Az EAST pedig már kikészít idegileg. <#idiota>

j0nNyKa
te miért születtél élve?

Fabio Capello
announcement, maybe?

Különc
<#falbav>

mar 1 napja nem kapok ipt és már kurvara unom mivel pont ma lett volna meg a lizandrara,basszus mar soha tobbet nem kapunk ipt ?

sadface
Supportnak akkor lenne igazán jó ha az ultit csapattársra is lehetne rakni. Most gondolj bele, épp pentád lenne és rádultizik... <#taps>

I decide when I'm done.

Már várom a "patch"et ami után majd szinte csak supportnak lesz jó <#idiota>