53877
-
#41567 true story, egyáltalán nem komolyan írtam, nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszi valaki, hogy agyonver egy wall of text-tel
-
#41566 játszottam egy meccset sorakával feedeltem és win lett
#intresting
/joke
amúgy taric hiper op lett, érdemes tenni vele egy próbát.:) -
#41565 5 percnél később nyomsz szerkesztésre, újat csinál -
#41564 Wat, miért csinált új postot, wtf SG
Wow
So amazing
Wonderful
Wow -
#41563 -
#41562 Nem a pickelt championok miatt kapták a bant, de megpróbálom elmagyarázni miért néhány pontban:
1. Koreában trollkodni más, mint bárhol máshol, ott SENKI nem tolerálja ezt, főleg nem ilyen szinten, Korea legnagyobb LoL versenyén több száz élő és sok ezer online nézővel
2. Hunter's machetevel invadelni és lvl 1 sárkányt ölni szvsz "Pista és barátai" csapata ellen se viable (legalábbis hosszú távon)
3. CloudTemplar championjeit pickelni (aki mellesleg a mérkőzés kommentátora volt), kifigurázni az anno véletlen rosszul választott Trundle pickjét majd ráfogni, hogy ez egy "Tribute" meccs volt számára ilyen "aktivitással" kátszott meccs után inkább inzultus semmint tisztelet jele
4. Mindegyik játékos elkezdte a telefonját nyomkodni a meccs után, ami egyébként rekord rövidségű (~8:30 perc) volt vagy azért mert 1. Újra Cloudtemplart figurázzák ki 2. Tényleg ennyire leszarták és twitteltek valami okosságot 3. Komplett idióták
5. Amatőr csapat voltak egy professzionális versenyen, felmerült, hogy esetleg ők megelégszenek a 10k dollárral, amit eddig nyertek, főleg, hogy majdnem akkora stompot kaptak az első meccsen, mint vasárnap a Fnatic.
6. Ezzel a "sima" győzelemmel free 2 (azt hiszem) ponthoz juttatták a Samsung Ozonet, ami nagyon soknak számít a csoportmeccseken (abba ne menjünk bele, hogy valószínűleg nyernek, akkor is ha a Dark nem trollol)
Get your facts straight, son
#41559 Soha nem nyertek volna, még ha összejön akkor sem csak a megrögzött "Én megváltom a metát" védők, akiknek habzik a szája instant, ha valami újra egyből rámondják, hogy esélytelen stratégia. Ilyen szinten ez a felállás halálra volt ítélve.
De ha végigjátsszák a meccset, akkor lehetett volna egy fun meccs belőle, amit a Mineski csinált, de itt tétje volt a dolognak. (Ha 1:1-re hozzák, akkor nem kap annyi pontot az Ozone) -
#41561 tldr lol -
#41560 Nem a pickelt championok miatt kapták a bant, de megpróbálom elmagyarázni miért néhány pontban:
1. Koreában trollkodni más, mint bárhol máshol, ott SENKI nem tolerálja ezt, főleg nem ilyen szinten, Korea legnagyobb LoL versenyén több száz élő és sok ezer online nézővel
2. Hunter's machetevel invadelni és lvl 1 sárkányt ölni szvsz "Pista és barátai" csapata ellen se viable (legalábbis hosszú távon)
3. CloudTemplar championjeit pickelni (aki mellesleg a mérkőzés kommentátora volt), kifigurázni az anno véletlen rosszul választott Trundle pickjét majd ráfogni, hogy ez egy "Tribute" meccs volt számára ilyen "aktivitással" kátszott meccs után inkább inzultus semmint tisztelet jele
4. Mindegyik játékos elkezdte a telefonját nyomkodni a meccs után, ami egyébként rekord rövidségű (~8:30 perc) volt vagy azért mert 1. Újra Cloudtemplart figurázzák ki 2. Tényleg ennyire leszarták és twitteltek valami okosságot 3. Komplett idióták
5. Amatőr csapat voltak egy professzionális versenyen, felmerült, hogy esetleg ők megelégszenek a 10k dollárral, amit eddig nyertek, főleg, hogy majdnem akkora stompot kaptak az első meccsen, mint vasárnap a Fnatic.
6. Ezzel a "sima" győzelemmel free 2 (azt hiszem) ponthoz juttatták a Samsung Ozonet, ami nagyon soknak számít a csoportmeccseken (abba ne menjünk bele, hogy valószínűleg nyernek, akkor is ha a Dark nem trollol)
Get your facts straight, son -
Warrika #41559 ott már teljesen mind1 volt a match. elején elbaszták. invade meg dragon fight után már esélyük nem volt. viszont ha bejön nekik az elején akkor nyerhettek volna akár. -
#41558 röhögni a toronynál amikor az enemy üti, az melyik része a kőbe vésett metának? -
#41557 úgy látszik, hogy a meta kőtáblákba lett vésve, és ezentúl szent és sérthetetlen -
#41556 Akkor TSM is megkaphatta volna a bant és a pénzbüntetést, mikor troll pickeltek utolsó meccsükön worldön, Mind1 volt nekik és Regi ment botra teemoval. Körülbelül ugyanaz a szitu szerintem -
Warrika #41555 dq mert eltrollkodtak 1 matchet ? az igen :D -
#41554 ez milyen már ... a vodba nézzetek bele -
#41553 Én azt hallottam MMR reset volt :o -
#41552 what, mi történt az mmremmel -
#41551 hát zippo azér nincs mer hetvenkilenc accountja van, brigi meg csak simán láma :( -
#41550 hol marad Zippo fiddlevel és Brigi nidaleevel? -
#41549 LOL ez alapján a 10 leg.. hát nem is tudom mi erre a jó szó, leg fanatikusabban játszott champion ilyen sorrendben:
Vayne
Dr. Mundo
Annie
Rumble
Jax
Ahri
Zyra
Jarvan IV
Karthus
-
#41548 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1rgrk6/champions_with_the_most_dedicated_summoner_s3/
Aatrox bronze :D -
#41547 you must be new here -
#41546 ebből a cikkből azt kell leszűrni, hogy ha a riot sem mond konkrét időpontot, akkor senki a földön nem tudja a választ :) -
#41545 mintha riot elfeledkezett volna arról a kis euw gondról, és a jobbulás ajándékok elmaradtak, vagy a végén NA kapta meg? -
ktomi22 #41544 koszi.. bár ez nem kozli mikor lesz ujra elerheto..csak az offline resze mikortol lesz :D -
#41543 s@20-n mindig megtalálod az ilyesmit
We will be performing a maintenance on 26/11 at 04:00 AM, where we will need to bring the EUW Platform offline.
Following up on the incident of the 18th of November, we will be swapping one of EUW's Platform databases for new hardware, which will allow us to address some remaining concerns.
We will be disabling Ranked Queues at 02:30 AM for this purpose, so that all Ranked Games can finish before we start. -
ktomi22 #41542 mikorra várhato ujra online az euw? -
#41541 ez a singed eléggé gáz,de lulu az tetszik -
#41540 pbe-n már ott is vannak a snow skinek -
#41539 Mozs mér mondol ilyet? -
#41538 rohadj meg. :( -
alienenemy #41537 Gondoltam kipróbálom az új játékmódot. Erre 5 Vi vs 5 Vi. -
#41536 Újak:
Snow Day Singed
Snowstorm Sivir
Winter Wonder Lulu
Régi skinek:
Snow Bunny Nidalee
Workshop Nunu
Happy Elf Teemo
Earnest Elf Tristana
Old Saint Zilean
Re-Gifted Amumu
Santa Gragas
Reindeer Kog’Maw
Candy Cane Miss Fortune
Ragdoll Poppy
Nutcracko
Silent Night Sona
Festive Maokai
Bad Santa Veigar
Mistletoe LeBlanc
Snow Day Ziggs
Dark Candy Fiddlesticks
Toy Soldier Gangplank
Snowmerdinger
Slay Belle Katarina
Lulu skinre kíváncsi leszek. De amúgy az egész Event-et várom már. -
#41535 jönnek a téli cuccok, tökjóság
Snowstorm Sivir pls -
-
#41533 you have been unsuccessfull in completing your series
oh tényleg?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#41532 Nekem már megvan PBE-n :p -
#41531 LOL. Már benn is van a kliensben. Már most is unlockolható.
Rito pls! -
#41530 Végre! VÉGRE!!!
Holnap érkezik! -
#41529 :DD
-
#41528 Heti ingyenkarakter felhozatal:
Nasus
Renekton
Vladimir
Warwick
Janna
Kayle