League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
No, beléptem EUNE-re erre kiírja, hogy vesztettem 20 LP-t, mert nem játszottam 1 hónapja ... Gondoltam gyors nyomok egyet, erre olyan mumu topot kaptunk, aki sose volt topon, tehát Nasus free farmolt végig, illetve Ezreal bejelentette, hogy ha nem kap 4 kill 2 percen belül akkor lelép. Szerencse, hogy volt 1 smurf meg én (illetve egy korrekt support, aki mondjuk wardot nem vett 😄) aki lehozta, borzalom ... /napirant

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Ez kurvajo :o félelmetes hogy kielemez egy pár másodperces cselekményt

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Valaki eltudja magyarazni hogyan tudom visszanezni a meccseimet? Kivancsi vagyok mikor mekkora baromsagot csinalok😄

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Vagy abból, hogy minden probléma nélkül hozták le azt a 3 meccset ...

Zickler
Én ezt arra értettem, amikor befejezték a 3. meccset. Nem pattantak fel a széküdbõl, hogy ezaz, megnyerték, hanem teljesen természetesnek vették. Bár ez valszeg abból adódik hogy ázsiai kultúra révén, ugye kicsivel több tisztetet mutatnak.

Battletag: Muhee#2716

Különc
Ahogy visszanéztem a meccseket, sok idõbe nem telt a kirándulás, szegény kínaiak

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

sadface
Szerintem egy összebújás a barátnõvel jobb volt.😄 éééés aztán megnéztem mi lett a vége aminek már nem örült meh.

Jonny: szétnyomtam az mmr-em kb értelmes csapattársat 2 hete nem láttam.😄 Amikor promoba voltam 1760-as mmr-em volt op.gg szerint most 1596.😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Bocsi a nagy képért 😄

ronihun
Pont nem ez látszott egyik csapattagon sem, végig nagyon sportszerûen nyilatkoztak, egy percig sem látszódott rajtuk, hogy lenéznék bármelyik ellenfelüket. Az utolsó interjúban is elmondta Faker, hogy csalódott kicsit, mert nem nyújtott tökéleteset, és sokszor õt hypeolták a csapattársai helyett. Speciel szerintem ez a két csapat volt, amelyik végig nyugodt és tisztelettudó maradt.

...

jazzy
Az is hiányzott, hogy az 1 millió dollárt leszámolják kpban 😞
Túl síma volt a 3. meccs, kb. a 10. percben már nyertek. Viszont ez a kupaátadás, nem is tudom, hiányzott belõle az interjú a csapattal.

Zickler
Hát nem mondanám hogy a vágottszemûeket annyira meghatotta volna gyõzelem.
Faker aztán láttam, hogy "mivan? mire számítottatok?"

Battletag: Muhee#2716

j0nNyKa
na csak hogy spameljek még:
- championship thresh elérhetõ <#violent>
- heimer rework jön, meg ilyesmik

j0nNyKa
ne add már fel ember, szerintem még simán esélyed van a platinára, kell egy jó win streak, és kész

j0nNyKa
igen mer attól hogy felrakott platinába, teljesen más vödörbõl kapjátok a játékosokat magatok mellé 😊

ronihun
SKT! hajrá

...

jazzy
Én akkor érem el a diamondot amikor 5 tiert beraknak fölé és az lesz a közepe 😊
cataflam02
Nem hiszek benne 😄
Abba viszont igen, hogy s4 közepére elérem a diamond 1-et 😄

One more story

Különc
Hancu egy balfasz, köze sincs az egészhez

TBTPumpa
SG átok, semmi más! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

cataflam02
Nem tudom mi van ma az emberekkel, de ritka szar játékosokat kaptam ma. 3 lose zsinórba, de mintha 4 helyett is nekem kéne játszani, annyira ritka fos playereket kaptam.
Rosszabbak mint bronzeba ott legalább megölnek egyet 4-en, de ezek még arra is alulfejlettek.
Utolsó gamebe carryzném õket fizzel, de annyira faszfejek és használhatatlanok, hogy nem bírtam 5 enemyt egyedül beverni.

One more story

SzirmosSzisza
Sikerült friss játékmenet videót találniuk 😄

sadface
Jogos. 😄 vicces, hogy a harmadik meccsen van zsinóraban 1 afk/2afk

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Ne! Hát már látod, hogy már Dominionon is 3v5-öt játszunk! <#idiota>

jazzy
sadface
Majd tolunk egyet ne aggódj.😄

I decide when I'm done.

Különc
Fanatikus

TBTPumpa
Hát azért nem vagyok a helyzet magaslatán. Sajnos valamiért a játék nem komálja a Win 8 rendszeremet, mert 90-100-as pingem van játékban, ami eddig soha sem volt. Így nem akkora élmény játszani...

Pedig kéne legalább még egy ranked, mert 5 napom van és elkezd a rendszer visszafelé rakosgatni. <#idiota>

SzirmosSzisza
Húzz fel pls :c

OFF: jön valaki Lurdy házba döntõt nézni?

sadface
Most már nem éri meg játszani. Az utolsó 20 rankedembõl kb 15 buktam, csak ma volt normálon 2 4v5 meccs. (már 4 napja nem toltam rankedet talán de nem is kívánok többet) Pedig elõtte tbt-vel hoztunk 5 meccset. Beletörõdtem a Goldba, inkább kihasználom ezt az egy hónapot arra, hogy azokkal a champekkel gyakoroljak amikkel játszani szeretnék S4-be.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Mindig ez van szezon végén 😊

Unknow
Mi is szívunk az utóbbi két napba. Komolyan, platinában több az elo boostos meg reform huszár mint eddig bárhol ^^
ronihun
A múlt héten gold 4 70-80 pontról elmentem gold 3 70 pont körülig, akkor elég jó volt az mmr-em, gold 1, meg platinumokat kaptam, aztán utána ment az 1 win 1 lose széria, ott kiegyensúlyozott volt, kb 30-40 pont körül mozogtam, aztán most tegnap, vagy tegnapelõtt kezdõdött ez a sok lose, kevés win. De mindegy, ha nem kapok afk-t akkor nem zavar.

...

Különc
Én most elkezdtem nyerni azokat a meccseket, ahol trollpickelnek az emberek. Ahol meg minden klappolna, ott meg failelek, végülis ugyanott vagyok ahol voltam, sg átok ez

j0nNyKa
sg átok 😊
ez random, volt mostanság olyan, hogy ment a szekér?

ronihun
Az utóbbi két nap összefoglalva.
De tényleg, mi történik? Nincs hétvége, nincs szünet, pedig az elmúlt 10 meccsemen 3on volt legalább leaver, ami nem szokott. Nem értem, és sad vagyok.

...

ronihun
Már állítom is be az ébresztõt.

...

j0nNyKa

j0nNyKa
ja hát az egyértelmûen malph, ultizik, Q-zik, sima

SzirmosSzisza
Tippre Malphite.

Különc
"Lemme counter Zed mid"
'Picks Vladimir'

BEAST
Nem semmi! Rögtön meg is néztem háromszor. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

sadface
Ajaj Runepage vagy Fiora skin.. nagy dilemma.. pont ez hiányzik a háromból. :s

I decide when I'm done.

j0nNyKa
jajaja, awesome, éshát nyilván nem 2 napos munka

más

ronihun
Hát ez valami kurvajó! Mondjuk szerintem ezt még worlds elõtt kezdhették el jóval csinálni, gondolom ezért nincs a bejutott teamek közül sok benn. Amúgy nagyon látványos, bár a fele játékost nem ismertem fel.

...

Különc
Jó, nem kell az IT szöveg

Mazarex
A videó ugyanannál a cégnél készült ahol az Avatar: Legend of Korra is készül. Az emberkét melyik idõkoordinátákon láttad? 0.50-nél?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

SzirmosSzisza
El tudom képzelni, ahogy a grafikusok próbálják javítani az infrastruktúrát 😊