53877
0MWkPbn.jpg
  • Metalmilitiakid
    Úgy láttam még nem volt.

• Különc
    Nem bírom felfogni miről van szó, kis help?

Ja semmi, nem tudom használni a Web2 adta lehetőségeket, soz

Azt írják az nem Hafu, de azért kiverem
  • SzirmosSzisza

[spoiler]
  • SzirmosSzisza
    Hafu nakedet még gondoltam belinkelem ide régebben, de számomra annyira nem híres Ő, gondoltam ti sem ismeritek annyira :D
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    hát nyomkodnom kellett egy pár percig hogy megtaláljam (Spoilerben lévő linkek ugye nem szineződnek szinte semennyire)
    most pofánbasználak úgy istenigazából
    jó mondjuk legalább spoilerbe raktad, nem egyből a képek közül linkeltél ide egyet lol
  • sadface #42361
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miközben olvasgattam egy bizonyos dologról redditen, volt egy egész érdekes komment.. Ez alatt volt egy album az eloboostjairól.. Miután egy másik kommentelő kiemelte, hogy elég érdekes albumok vannak arrafele még belenéztem. Nem tudtam felfogni amit láttam. 18+++++++++ igen erős idegzetűeknek főleg a '1st attempt..' és a 'My legs' album.

Gondolkodtam, hogy az egészet spoilerbe rakom. Inkább megteszem és itt szólok, hogy csak aki bírja az nyissa le... Megrázó, főleg ha van egy személy aki hasonló dolgokat művel a közeledben. Bár ő ehhez képest softcore... Aki evett hanyagolja én futottam a wc-re.
  • SzirmosSzisza
  • Különc
    Most játszatok EU NE-n, kevés a troll
  • SzirmosSzisza
    Ennek ellenére Ő is Easten játszik és sokan szintén ott innen. Ugyanúgy vannak hülyék és normális emberek mindkét oldalon. Az viszont tényleg igaz, hogy West hetente legalább 1-2-szer játszhatatlan.
  • miga
    Hát, egy hét munkája megy kárba (még nem késő) :) Köszönöm!
  • sadface #42356

ssh.

ssh. x2
  • j0nNyKa
    thx
    mondjuk a tény hogy most jutottak el egy elo rendszerig, nem ezt igazolja
  • SzirmosSzisza
    Polákok helyett vannak franciák, hatalmas előrelépés :)
  • TBTPumpa
    Melyik szerverre regisztráltál? Alapesetben EUNE-re dob, de jobban jársz a West (EUW) szerverrel. Igaz mostanában nem igazán használható (EUNE sem), de kevesebb polák van ott, és mivel még a játék elején vagy - nem lesz nagy "érvágás" oda átmenni.
    Később ha már skinek (limitált) és summoner ikonjaid (limitáltak is) vagy jó helyezésed lesz a szezon végén - fájdalmasabb lesz az "átköltözés", mint most, így az elején.

Elvileg már nem béta. A nyáron jelent meg, mint "végleges, mindenki számára elérhető" változat.
  • j0nNyKa
    ja ez a friend list bug dolog kb állandóan előjön nálunk is (köze lenne az ilyen véletlen ignore-álgatáshoz? nem is tudtam)
  • j0nNyKa
    nem is tudom hogy már megjelent-e, vagy még mindig béta
    állítólag nemrég került bele egyáltalán elo rendszer, jól állnak valve-ék lol
  • TBTPumpa
    Na akkor azt sem veszem elő többet. Még a bétában játszottam vele (talán 2013 elején), de már ott is néha olyan volt a chat, mint a LoL-ban (OMG, feed, dont KS, KS report, noob, Cancer your Mom stb.)
  • TBTPumpa
    Low a srác. A múltkor ingorálni akart mindenkit, erre engem is ignorált és eltűntem a Friendlistjéből.
    Újra fel kellett vennünk egymást, viszont így nem tudunk giftelni egymásnak, mert még nem telt le az adott időszak (1-2 hét).
  • j0nNyKa
    you're such a loser, always ready to cryyyyyyyyyyyyyyyy
    (btw haverok elmondása alapján dota2-ben is van report rendszer, és ugyanez a helyzet grammra kb)
  • TBTPumpa
    Nem csak itt. Ez a fenyegetőzés minden Multiplayer Online játékban jelen van. Dota 2-ben is vannak és MMO-ban is vannak ilyen "játékosok".
    Viszont a LoL-ban már vicc kategória a Reportolás. Ott már mindenért reportolnak. Ha van skined az adott karakterhez azért, ha nincs akkor azért. Ha valakinek nem tetszik a neved, azért is reportol, nameg olyan eset is volt, amikor véletlenül reportolnak valakit (mást akart az illető, de az alatta lévőre kattintott).
    Persze hiába reportolnak, a Riot nem nagyon tudósít figyelmet ezeknek, hisz ezek többsége csak a lúzerek folytonos siránkozása (ahogy Jinx mondja) és nem igazán van komoly alapjuk.
    Vannak klinikai esetek is, de azok Tribunalra kerülnek, ahol - akár te is - eldöntheted a másiknak a "sorsát".
  • j0nNyKa
    a szomiarcot
  • SzirmosSzisza
    Elején flamelnek folyamatosan, elvesztesz 1-2 meccset majd és akkor olyanokat kapsz akik veled 1 szinten vannak.
  • miga
    Köszönöm, megvigasztaltál :) Nyilván nem profi szinten játszok (hm), a kritikát is szívesen fogadom, de ez annyira idegesítő volt, ami miatt simán abbahagyom inkább. Az ignore-t megkeresem, nem vettem észre.
  • overflame
    hát, próbálnék valami motiválót írni de végülis beletaláltál a játék gyengepontjába, ami maga a játékostársadalom :/ viszont nincs semmi baj mert a report funkció csak azok ellen hatásos akik a többieket zaklatják vagy afkolnak meg ilyesmik szóval kezdő bénázásért ha reportolnak akkor attól nem lesz semmi bajod viszont ha te reportolsz valakit mert fenyegetőzik akkor annak esélyes hogy rácsapnak a körmére ^^ ignore gomb szintén hatásos ezek ellen szóval ne legyél rest használni :D na meg az se árt ha sikerült összeismerkedned pár emberrel és összeraktok 1 5 fős premade csapatot :) hidd el csak az elején nehéz ezek miatt :D
  • miga
    Sziasztok!
    Most jutottam odáig hogy kipróbáljam ezt a játékot, eddig még nem ismertem ezt a stílust, eléggé tetszik, de nagyon frusztrál az állandó report-fenyegetőzés. Nemrég azért akartak feljelenteni, mert nem mentem középre fentről, mire elindultam, egy másik azt írta ha elmegyek feljelent... :S Ez általános dolog ebben a játékban? Ha igen hagyom az egészet. Vagy (nem tudom mennyire ellenség) lehet hoyg a dota2-ben nem ennyire jellemző ez?
  • SzirmosSzisza
    http://www.whendidsaintlastmisssmite.com/ Nasus op
  • sadface #42340
    adnék neki egy répát.... :D

hát én csak néztem...
  • TBTPumpa

• j0nNyKa
    bmeg végén a bot inhib turretnél esküszöm nem értem mit csinált
    kurvajó meccs volt
  • sadface #42337

ok. lol.
  • Különc
    Szerencsére Zileant magát se sokat látni
  • Fabio Capello
    legjobb zil skin, thxbai.
  • j0nNyKa
    legalább ócsók!
    btw azt a zil skint még életemben nem láttam
  • sadface #42333
    Én kérek elnézést, hogy megkérdem esetleg lenne-e valakinek kedve hozzá. rly soz.:D

szarszarszar ty rito.:D
  • j0nNyKa
    nem, valamiért úgy éreztem, logikusabb egy játék topicjában keresni potenciális játékosokat, mint egy másik játékéban
    my bad, diploma mellé nem adnak agyat, bocs :(

más:
  • sadface #42331
    Aki ott van annak alapból megvan?
  • NagyiBMX
    :DDD
  • j0nNyKa
    l2d2 topikban probaltad mar? just askin
  • sadface #42328
    Nekem 2 éve megvan kb dobozosba de senkit nem tudtam rávenni, hogy vegye meg és co-op.:( talán majd most.:D