53877
-
#44048 0-9 inc -
#44047 gambit ellen hööööööööhöööööööööö -
#44046 előbb utóbb nyernek -
#44045 Van olyan hülye valamelyikőtök, aki most Fnaticra tenne? -
#44044 Négyesölés. 4 KS. Noob. Report pls! -
#44043 az meastro yi !! -
#44042 Miért nem hívtad vissza, ahogy PhantomLord szokta?
"Come back fucker." -
#44041 de hát mester elfutott míg a ga élesztett. :'( -
#44040 csak kvadra, khazix-szal nem lehet penta alatt kimenni lane-re -
#44039 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
lehet annyira nem is nehéz champ -
#44038 magyar fordítást pls :D -
#44037 jungle, gondolom alapvetően gankelősen tolja
szerintem kb normális hogy mennyi cs-je van
ha ő diktál egy agresszív játékot, ott nincsen jungle farm egyik csapatban sem -
Fletley9 #44036 Azért azt néztétek ,hogy ennek a csigahúsnak mennyi a cs/game átlagosan kha-val ? mert az kicsit vicces :D -
#44035 jó na.:D -
#44034 Csigahuss, úgy érzed magyar?:D
Amúgy a szavazásdival kapcsolatban vélemény:
Google doksi, laponként EU/NA lcs hét, azon belül minden meccset alatt kap mindenki egy sort ahova beírja a dolgait, first blood kié, mikor van (itt a legközelebbi nyerne). Annyi, hogy egymás dolgain nem turulkodunk. Ha meg bejön megcsináljuk globálisra és a pénzből amit nyerünk mindenki felhúzatunk plat V-re! -
#44033 ja néztem a nevéből, azér mondtam hogy 2ezer jó magyar forintér lespanolnék vele :D
de majdcsak feljutok önerőből, egyszer már sikerült -
#44032 amúgy magyar..:D itt találtam. -
#44031 húbmeg ennek esküszöm fizetnék 2000et hogy khazixozzon az accomon a promó meccseimen :D
aztakurvaanyját -
#44030 majd ha eszembe jut valami majd benyögöm
amúgy:
jesus dat kha 100% winrate -
#44029 szuper vagy, potnosan erre gondoltam köszi
innen eszembe is jutott, esetleg bannokra / pickekre is lehetne szavazni, de ez majd egy későbbi funkció -
#44028 redditen mindig van téma róla
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1z3w37/spoiler_alliance_vs_fnatic_postmatch_discussion/
és ott van az end game screenshot
http://i.imgur.com/xDNSVvc.jpg
innen a cs-t le lehet olvasni meg minden sz.rt. Már ha erre gondoltál.:) -
#44027 ezek jók, turretre inkább az hogy melyik csapat dönti az elsőt
viszont hacsak ezeket az infókat nem töltik fel valahova rioték, nekünk kell kézzel merhogy én egyedül nem fogom tudni, az kurvaélet :) -
#44026 áá, most elhatároztam, hogy meglesz önerőből.:D
ki visz több draket
ki visz több turretet
Lesz-e Penta a meccsen
Ki hal meg a legtöbbször
Kinek lesz a legkevesebb cs-je. /support-jungle nem tartozik bele/
pontszámra lehetne, hogy ha eltalálod x pont, ha pedig az átlagnál jobban tippeltél akkor x/2
-
#44025 mvpre gondoltam, de olyan nyers adatok kellenek, amiket egy meccs végén rögtön be lehet tolni a pontozórendszernek
kategorizálás mindenképp lesz, de akár egyedileg is lehet minden kérdést pontozni -
#44024 Nagyon jó ötlet. Sajnos nem vagyok otthon a tippelősdi témában, de majd később meglesem milyen rendszerek mennek mostanában.
Viszont lehetne még egy "mvp" szavazás is, mert nem feltétlenül a legjobb kda aránnyal rendelkező játékos az. Persze ez inkább csak érdekesség szintjén, mert nem lehet olyan könnyen meghatározni, mint a kda-t.
Más, a pontrendszerhez valami olyasmi jár fejemben, hogy fel lehet osztani a listát major és minor kategóriákra.
Pl.
Melyik csapaté lesz a First Blood? +10 pont
Mikor történik az első First Blood? +5
Így lehetnének végeredmények összpontszámok, majd major és minor eredmények alapján is.
Esetleg a "Melyik csapat nyer?" lehetne egy külön kategória, ami a legtöbb pontot érné. -
#44023 :o -
#44022 Ha este hazaértem tolok inputot -
#44021 na népek, elindult a domain regisztráció az lcs versenyzős cuccunkra
ami nagyon jó lenne: gyűjteni kérdéseket, meg valami igazságos pontrendszert kitalálni
figyelembe kéne venni szerintem minden meccsnél, hogy egyáltalán hány szavazó volt, és aszerint súlyozni a pontszámokat
1-2 kérdés ötlet:
- melyik csapat nyer
- melyik csapaté a first blood
- melyik játékosé a first blood
- mikor történik az első first blood
- melyik játékosé a végén a legmagasabb KDA
- melyik csapat viszi az első dragont
- mikor viszik az első dragont
- melyik csapat viszi az első baront
- mikor viszik az első baront
- melyik csapat üti be az első inhibet
- mikor ütik be az első inhibet
szvsz kb ennyi elég is, ha van még jó ötlet, jöhet
na meg ezekre kéne valami pontozási rendszer, az még így nagyon nem állt össze a fejemben
HALP -
#44020 ah köszisrácok
meh, az én haunted ötletem sokkal királyabb volt -
#44019 -
Fletley9 #44018 biztos frissítették azóta, de szeritnem van már neve Artic ops Varus lesz ez -
#44017 pbe-n a swagmerdinger visual update + egy új baszom mód awesome varus skin, tejóég
neve még nincs, de nem lepődnék meg egy haunted varuson
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#44016 first pick volt a tag az a baj, és még jófej is akart lenni, mert midre akart vele menni, majd mikor egy másik tag kért midet, mondta hogy ok semmi gond, viszi jungle-be :DD -
#44015 En ugy kibanoltam mint a sz@rt, hisztizett is az egyik okoska, hogy marpedig o aztakartaaa. -
#44014 Ami azt illeti ha menekülni kell ez még jól is jön.
Teamfightba sincs vele gond csak másra kell a draint tolni, az carry-t meg leszedi az aoe meg a csapat. Bár a türelmetlenek úgyis zhonya-val kezdik drain helyett :)
Egyetlen egy dologban szar, a szólózásban. Mondjuk ez engem csak annyiban érint hogy a tornyot ütő squishyk ezentúl nem free fragek. (játék elején jól jött az az 1-2 kill). Mondjuk eddig is volt olyan hogy kiszaladt egyenesen, meg most is van hogy egyenesen alászalad a toronynak szóval igazából csak az arány fordult meg.
Ha cserébe kicsit erősítettek volna az aoe-n vagy drain-en még jó cserének is mondanám. Így persze nerf de ahol a legjobban számít - lvl30 alatti noobok ölése - azt már úgyis meguntam szal ... :P
Shaco-t meg Noc-ot eddig se vitte senki épeszű rankedre szal nekik pláne tökmind1.
Kb. ahhoz hasonlítanám mint mikor csengőt kötnek a macska nyakába. Kevesebb tud úgy egerészni, de amelyik igen az még sokkal halálosabb lesz tőle :P
Amúgy nekem G1 az elohell, ötször estem vissza belőle úgy hogy összesen hármat nyertem ott és az ÖSSZES játékból (tehát nem a nyerésekből) csak kettő volt olyan ahol kicsit is kiegyenlített volt a küzdelem. Amúgy csak feederek voltak, sőt volt 2x afk is. A három nyertből kettpt nélkülem is megnyertünk volna. Magyarul tök uncsi volt az összes meccsem ott egyet kivéve.
EUWn viszont simán feljöttem B2-ből S3-ba, mondjuk főleg azért mert ott még senki nem warozik se nem counterjungle-zik tehát felcarryztem mindig a csapatom. G1-ben amelyik csapat ezt nem csinálja azt simán elveri a másik vagyis akkor nem kellek én a győzelemhez, illetve ha a másik oldalon vagyok én se tudok változtatni a vereségen. -
#44013 sadface téged keresnek -
#44012 Egy ilyen, és nem gold 1-be hanem egészen platinába szállsz... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Drakuf #44011 Hey,
our company needs your help to become one of the best worldwide. Your only job
is to post the following on one of the most common forums in your country and provide me with feedback via skype:
Hello summoners.
Tired of getting pesky players every time you have a ranked match, let alone the last chance of you promotion series ?
Are you fed up with having to carry stubborn unskilled people for over 40 minutes just to watch them ruin all you worked for in a matter of seconds by throwing the game ?
Fear no more !
If you feel that any details above are identical to your case, than rest assured, we have got just the solution for you !
Service available for North America, Europe West, Europe East&Nordic, Turkey, Russia, Brazil, Latin Americas North and Latin Americas South !
e-mail : [email protected]
website :www.lol-eloboosting.com
Elo boost,Buy elo, Lol eloboost,Lol boost,Best boost
-
#44010 turbo midget :DDDDD -
Fletley9 #44009 ap mid trist teljesen jó.
amúgy vel'koz többiek? szvsz megvan nála az új hős effektus és megérdemeli a nerfet damage terén, q az picit vicces meg a passzívja. Ulti viszont hosszúnak tűnik, DE ma egy blitz kétszer is kiszaladt belőle :(