53877
-
#45938 Magyar srác only vaynevel challanger:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#45937 Akkor most jól látom, hogy mind a 11 héten át kb. ezek a játékosaink lesznek a Fantasy LCS-en? Ebben az esetben kellene nekem Kerp, Kottenx és Creaton ^^
Kerp gondolom nem eladó, mert MVP volt, de szívesen cserélném a Kolonc bandából a nem Millennium embereket! -
#45936 Ilyen volt régen, illetve a hősöknek van háttértörténete. Ezen kívül én nem tudok másról. -
#45935 Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a játék történetéből adtak-e már ki könyvet, vagy terveznek-e, esetleg készül-e már? Engem nagyon érdekelne, mert némelyik háttérsztori nagyon megtetszett. Ha eddig nem készült még semmi, akkor nem értem miért nem. Biztos bőven volna rá vevő rajtam kívül is. -
#45934 Gold III, juhé! Valaki 2 ezerért tovább? KAPPA -
#45933 -
#45932 most nekünk versenyen jött elő, hogy vayne falnakbaszta a lee-t, az meg stun helyett visszarepült rá
np rito -
#45931 Mindegy a skin, néha semmit se sebez az ulti -
#45930 Az csak a szokásos Lux ult! -
#45929 ma nap nekem is az első meccsen 4v5 szóval.
Amúgy tapasztalatok a steel legion luxal? Esküszöm bugos az ulti hitboxa. A saját képernyőmön kb 3 centire álltam a nyalábtól és bekaptam.:D -
#45928 megvolt életem első 2v5 soloq meccse, csodás volt -
#45927 LoL, utolsó meccs dönt a miénknél Fantasyban -
#45926 C9 borzalmasan jatszott:D -
#45925 REKT -
#45924 LMQ meccseken látszik csak igazán mennyire szarul áll az NA scene a többihez képest. Nem nézek még mindig NA LCS-t de most belenéztem LMQ vs CRS-be és hát nevetséges hogy mennyire semmit nem ér az NA csapatok 80%-a. -
#45923 LMQ nyer, 'nuff said -
#45922 na jó de nem vagy ellenfél, hunter ponszámára hajtok -
#45921 Nehezen hozod be, mert ellenem játszol a héten
Ellenben az a kurva Shiptur + Link lehozta neked :c -
#45920 fantasy lcs-en behozol good luck with that -
#45919 jelly vagy mi?
itt is alázok, fantasy lcsn is behozlak, mi lesz még itt? :C
egyébként jövőhéten már plat-dia team jön, ha erre célzol -
#45918 Mikor kezdtek el emberek ellen is játszani? -
#45917 2 :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#45916 gyíkja? enyhe utalás? -
#45915 egyrészt sok ilyen esetben annyiról van szó, hogy 512 hely van, nem telt be, tehát van aki alapból a 2. körben kezd
másrészt meg nem a legprofibb a szervezés, sokminden le sincs ültetve, sokminden az utolsó pillanatban derül ki, stb.
meghát nehéz ennyi embert szervezetten összeszedni egy időpontban, mindenkinek máskor van valami gyíkja -
#45914 De miért jelentkeznek, ha nem jelennek meg? -
#45913 :DDDDDDDDDDDDDDD szegény
ezeka geciek tudták, hogy a fantasy teamemben van -
#45912 Nagyon jót nevetnék.
-
#45911 mi azzal ökörködtünk, hogy leshotoltuk, hogy 45re nem jött az enemy, aztán ha kikapunk, majd jól elküldjük az adminoknak :DD
azon viszont nagyon aszalni fogok, ha a következő kört is átmákoljátok, mi meg tryhardolhatunk végig -
#45910 Első körben szerintem senki sem fogja meg. :D -
#45909 fú amazing fosni fogja nekem a pontot fantasy lcsn
lezúzom a csíterhuntert is, meglátjátok -
#45908 tuti lesz valami korrigálás amilyen mákunk van...
tuti -
#45907 igen én is őket tippeltem
a "meg sem jelentek"-nél azért nehezebb lesz :P -
#45906 Nem megoldhatatlan. Szerintem a mE Yolo megy tovább, nem egy full dia teteje team, verhetőek -
#45905 lol :)
viszont a jövő szombati meccsetek az már nem lesz ilyen sima, ahogy nézem -
#45904 A legnagyobb az egészben, hogy lejátszották a meccset, de lehet, hogy későn kezdték el, nem torn code-al vagy bármi. Szóval rito pls. -
#45903 dat faszmák beosztás :D -
#45902 https://hu.lolnationals.com/brackets/2#5SoloPlayerTogether
wtf? -
#45901 hopp egyébként nem tuti hogy lesz stream, a linkelt cset most itt tart: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghát nem is tartom logikusnak, ment most szerintem párhuzamosan 150-200 játék, hogy döntik el, hogy melyik legyen streamelve?Laciika: csak nálam offline a stream?.
Matyko000: nálam is
Matyko000: de hol lehet még nézni?
Laciika: nem tudom
Westcoast0: hol a kurva isten faszán lehet nézni?
Thetomi7: ez egy jó kérdés
Lelpls: ja hogy itt most nem megy semmi?
Laciika: pedig itt kellene mennie >*
leghamarabb a csoportdöntőknél tudok _esetleg_ elképzelni közvetítést, de tippre inkább csak a nagy döntő lesz
szerk: úgy néz ki nem lesz igazam, pierce írta:
"A LoLfoglalás ma megy, de csak 1kör. Holnapra várható már magyar kommentár is. Reméljük teljes létszámmal!" -
#45899 ajajajaja, mi nyerjük a 4. csoportot, a szomiék meg a 2. csoportot, aztán ezt kezdtük el ma
ha minden igaz, holnap este 6-kor 2. kör -
#45898 Jalátom, nem értettem miért rakod be a képet, de akkor gondolom lolt foglaltatok :D