53877
-
#53153 -
#53152 Az armor penetrationt cserélte le. Kb ugyanaz a lényege, csak earlyben gyengébb, később erősebb. (az ellenfél szintjével skálázódik az ereje) -
#53151 + 1 kerdes, bizonyos runakon a "lethality" mit takar? -
#53150 8 win - 2 loss, bebaszott Bronze 5-be, ez a kiraly... :D (Ranked solo/duo) -
#53149 midesét ritkán viszem, gold-plat eloban nem reagálnak a pressure lehetőségére, és az is biztos hogy én sem jókor megyek be a double proxiért, de normálon ellehet vele szorakozni, az a játékmód meg pont ezért van -
#53148 Meg a midlanerednek nincs CS-je :D -
#53147 jó lehet veled lenni, amikor kennen top meta van, és 10 percnél 3 itemmel rohangál -
#53146 Proxyngednél nincs jobb hypercarry:Dolyan 10 win 5 loss körül vagyok vele, de csak normálon szórakozok:D -
#53145 Mindharom megvan, Zyra regi nagy kedvenc meg sima mideskent, de supportkent is megallja a helyet. Ryze-vel es Talonnal felemas a merlegem, ez utobbival az elejen kell figyelni, ha el kezd felfeedelodni akkor eleg tap lesz. Amiken most en gondolkodom, az Thrash, Fizz es Illaoi. -
#53144 #52545 ha erre gondolsz.:P össznépi gyűlés volt szerintem.
Nekem most Zyra support, Talon és Ryze adta. Próbáld ki őket hátha. -
#53143 Csao! Valaki regen beszelt a hard carry karikrol, a dolog tenyleg mukodik, Akali es Ahri. Akali shadow skilljenek rogzitese kicsit megzavarta a kialakult reflexeket, mert eleg jol ment vele igy egy ideje atalltam Ahrira. Ez elejen benaztam vele, de most mar azt mondom, hogy az egyik legnagyobb fun kari, 1v1-ben meg gyilkos, hatalmas trukkoket lehet vele csinalni. Ha meg lenne ar kari otlet "hard carry" szerepre, amit ti annak gondoltok, szivesen fogadnam. -
kicsit cipeltek a junglerek, kicsit szar vagyok, kicsit flex, de az enyém :D (amúgy szinte végig soloba játszottam az utolsó 13-14 meccset teljesen)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.12.30. 19:32:24 -
#53141 Hátjó. Ez így vicces. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
hmpf.. (flex, plat1 71p) -
#53139 váóó, ahhoz képest mennyi itemed volt :D -
#53138 -
#53137 jó sok sebzést kioszthattál :D :D :D -
-
#53135 -
zozoalma #53134 Boldog Karácsonyt és sok sok Lootot és Gyözelmet ! -
#53133 -
Első élvezetes meccsem Flexbe. Meg lettünk erőszakolva, végig ment a trashtalk az ellenféltől, válaszul nem adtuk fel, kihúztuk, megnyertük, aztán egy emberként ment a "bye" az allchatbe. :) Remélem az életből is kiégtek.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.12.20. 14:35:00 -
#53131 hát szőrösszívű a riot. :) -
#53130 igen lehet
de érted, volt legendary, csinált nemtom, triplekillt biztos, talán még kvadrát is, végig nagyobb szintű volt mindenkinél, pénze is több, killje is, halála kevés, oké, farmja kevés, meg az assistja... hát jó, végülis ezek, ja
de azér egy... na, egy Sminuszt vagy valamit, nem? -
#53129 talán még a kevés assist nem tudom, másba nem lehet belekötni. -
#53128 tényleg ennyit számítana? nemá -
#53127 ohh igen sikerült egy újabb gyöngyszemet nyitni hextechben: Mecha Malphite
örülök h ezt kitalálták mert elég jókat sikerült már aktiválni: Mighty Jax, High Noon Jhin, Warden Karma, Project Lucian, Marauder Olaf, Arclight Vayne, Mecha Sion -
#53126 75 cs még a supportnak is kevés 30 percnél. :D -
#53125 ez a leesin miér nem kapott S-t? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#53124 PSG megadta a módját :D
mondjuk gondolom itt is mint a foci csapatnál az arab anyagi háttér megvan :D -
#53123 "git gud."
dank -
#53122 Csacsi pont lemaradt :(
FAQ is vicces! -
#53121 Az EU LCS átveszi jövőre a kínai formátumot: két 5 csapatos csoport lesz és Bo3-s meccsek. Csoportellenféllel kétszer, a másik csoport tagjaival egyszer játszanak majd. Csoportelsők ugyanúgy kiemeltek lesznek a másodikok pedig a másik csoport harmadik helyzeteivel játszanak a playoffban.
Napi két párosítás lesz így csütörtök-péntek-szombat és háromszor vasárnap is lesznek meccsek. -
#53120 Hátha érdekel valakit, hogy feedeltem idén. :) -
#53119 Nem állítottam sehol se, hogy konzisztensek lennének. Aki így tolja meccsről meccsre az challanger már (viper, dekar, adrian, boxbox stb) és nekik is vannak szar meccseik. Én azt szándékoztam megcáfolni, hogy "szarop" sebzés. :)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.12.12. 16:52:48 -
#53118 kár hogy ezek nem konzisztensek, sok esetben volt afk ellenfél, meg láthatóan ilyen gold környéke, meg stb.
nem akarom elvenni a playerektől, mer tényleg voltak olyan kivitelezések, amikre esélyem nem lenne, de ha most kapnál egy gold alja accountot egy rivennel, megcsinálnád egyedül ezt a videót egy hónap alatt -
#53117 Nem akartam kirakni, részrehajló lennék :P
Ezekhez a kombókhoz, nagyon-nagyon sok óra gyakorlás és türelem kell, hogy konzisztensen így ki tudd tolni. -
#53116 vagy egy pár aztahúha, de legtöbbször csak szarop sebzést látni :d -
#53115 miafasz, elég durvák -