53877
-
#46503 sorry for spam, nem műxik a modis szerkesztés :C
szal van eza Ardent Censer item (UNIQUE PASSIVE Your heals and shields on another unit grant them +25% Attack Speed for 6 seconds), erre így képzeljünk rá egy karma mantra E-t -
#46502 ebben a cikkben van egy valag kép, meg nem szaggat széttunningolt i5tel sem ellentétben ritoék csodaoldalával -
#46501 4.10 pöcs nóc -
#46500 http://promo.na.leagueoflegends.com/en/summoners-rift/overview.html -
#46499 cait infó -
#46498 nekem a haunted zyra ugrott be, meg talán picit az új liss skin, szerintem egy tag csinálta őket
de ja, az eredeti thresh skinnel is valszeg így van
ja bazmeg most kapcsolok, "soulstealer vlad", és még minilantern is van a kezében
oknemszóltam -
#46497 Az a Vlad olyan Thresh-es beütésű.
És pont Cait-ról nincs kép.
Kíváncsi leszek rá, eléggé régen kapott ő már skint (2011-ben). -
#46496 képek itt, az a heimer tho -
#46495 3 új skin érkezett PBE-re:
Hazmat Heimerdinger
Soulstealer Vladimir
Headhunter Caitlyn
Illetve Coop vs AI. játékmódba bekerült a Nightmare nehézség is. -
#46494 mibe hogy a holnapi peccsben valamilyen módon support zyra nerf? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#46493 Yep. Elméletileg a tervezett érkezési dátum még az idei 2014-es év - de biztosan nem ebben a szezonban fog érkezni. Majd október után. Legalábbis jelen állás szerint! -
#46492 Kajak a nyeremény nem adózott? Amatőr... -
#46491 http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/esports/esports-event/lolfoglalas-nyeremenyek
2. helyezett nem tudom miért kap Ryze skint, de teljesen korrekt. -
#46490 S4 után adják csak ki, szóval olyan október környékére számíts. -
#46489 köszi! -
#46488 Még biztos nem lesz benne, a jún. 11-i streamen még mondták, hogy sok dolguk van a pályával, legfőképpen optimalizálás, és kb. augusztusban várjunk a megjelenésre. -
#46487 Nem hinném. -
#46486 itt lakik a komplett riotgames a zsebemben, es mondtak hogy nem :C -
#46485 ebben már benne lesz az új map? -
#46484 On June 18th at 3:00 AM PST for NA, 05:00 GMT for EUW and 02:00 GMT for EUNE, servers will go down for maintenance and the 4.10 patch will be applied. -
#46483 http://www.twitch.tv/dreamhacklol
Elődöntő, épp 1-1, NiP vs nfac -
Illetve került ki egy lista is a júniusi leárazásokról - nem hivatalos forrás!
19/06 - 23-06
260 Almost-Prom King Amumu
375 Explorer Ezreal
487 Sinful Succulence Morgana
395 Urgot
440 Orianna
487 Kha'Zix
23/06 - 26/06
260 Marble Malphite
487 Ice Drake Shyvana
675 Tyrant Swain
292 Malphite
440 Renekton
487 Zyra
26/06 - 30/06
260 Sherwood Forest Ashe
375 Cowgirl Miss Fortune
487 Muay Thai Lee Sin
292 Udyr
440 Caitlyn
487 Vi -
#46481 iirc utóbbi 3 hónapban vásárolt dolgokat lehet refundolni. (kivéve persze amit nem lehet egyáltalán) -
antiqueA #46480 Van valami korlát a refundra vonatkozóan? Csak mert a vásárolt championok közül nem mindegyiket hozza fel a Purchases menüpont, így például egy championt nem is tudok visszaadni. És nem csak az az egy hiányzik a listából, hanem több is. -
#46479 sajnos NEM tudlak elverni a héten mint a szart ..! -
#46478 Esélyed sincs Fantasy LCSben -
#46477 Nem az anyanyelvünkkel van baj. Az nagyon szép és fantasztikus. A fordítás is nagyon korrekt. Főleg úgy, hogy ezt egy fordítóiroda alsó hangon is hatalmas összegért vállalná be. Itt pedig a Riot ingyen odaadja a közösségnek. Példaértékű, amit a Riot leművel a közösségi résszel ilyen szinten.
Csupán arra reagáltam, hogy eddig a magyar Stream-eken is angol kifejezéseket használtak - azt minden hazai LoL játékos értette.
Egy nagyon jó angolos LoL játékos/öreg motoros számára most baromi illúzióromboló lehet magyarul hallani a kifejezéseket és a tárgyak neveit - mivel szinte mindenki hozzászokott az angol kifejezésekhez. És úgy tűnik minden magyar stream-en ez lesz a trend. Persze idővel hozzá fog szokni az ember, csak most az elején rettentő furcsán hangzik. -
#46476 bocs
szerk: tényleg bocs
szerk szerkt: amúgy nemis bocs -
#46475 Ez nem ér. Amikor Jonny hozzászólására reagáltam akkor még csak 1 mondat volt, most meg... Nem ér hozzászólást szerkeszteni! -
#46474 igen, a másik elődöntő baromi erős, nyilván a döntőben szanaszét vertek volna, ez nem kérdés :)
btw a midünk dia1, nincs nagyon lemaradva
"elátkozott király kardja" -
#46473 Én csak előzőt láttam, ott midlaner challenger volt :D
#46472: én se értem, főleg, hogy, ha jól tudom Pumpa még fordító is ... -
#46472 Ez miért szomorú, meg sajnos? Ez az anyanyelvünk :/ -
#46471 :DDD fú abból is milyen hiszti volt lolfoglalás előtt
btw nézném a streamet, hogy fájdítsam a szívem (szvsz bőven bőven nyertük volt ezt az elődöntőt, ami épp megy), de nem birom a magyar szöveget, egyszerűen nem :( -
#46470 "ahogy egyre esik le a játékosok átlagéletkora"
Az ilyen panaszkodások után mindig azok a játékosok ugranak be, akik nem játszhatnak az LCS-ben, mert túl fiatalok (annak ellenére, hogy egyértelműen jók :D) -
#46469 Szomorú, de igaz... -
#46468 Sajnos igaz -
#46467 az az "értelme", hogy a magyar célközönség, akik felé nyitott most a riot angol és egyéb nyelvtanulás helyett drogozik meg lolozik, és nekik jó, hogy "felső ösvény", mert a top lane-t térképpel se találnák meg summoners riften idézők szurdokán
ahogy egyre esik le a játékosok átlagéletkora, úgy lesz egyre több "értelme" magyarul veretni a lolt sajnos
nézz meg egy olyan játékot, amiben alapból van magyar nyelv (dragon age jó példa) - nem is megyek közelébe az ilyen fórumoknak, mert no idea miről van szó ezeknél..
vagy gondolj csak sorozatokra, fele fórumozó az eredeti normális szavakat használja, fele meg a lefordított tulajdonneveket, amikről megintcsak 0 fogalmam van (GoT kisujj meg hegy meg mifaszom ) -
#46466 Persze, csak meg kell szokni :D
#46465: néha Ők is visszaesnek és angolul mondják. -
#46465 De viccen kívül nagyon rossz és erőltetett, nem értem mi értelme van -
#46464 na most bebaitelted az összes fórumozót, aki balfasz az angol nyelvhez, gj
popcorn elő, let the flame begin
öö izé elnézést: vegyük elő a pattogatott kukoricát, kezdődjön a heves internetes vita!!