League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Nem. Vannak ügyes játékosok is, mert a múltkor is kaptam ügyesebb játékosokat is, de az esetek többségében olyanokat kapok, akik elszerencsétlenkedik az egészet és már a 10. percben fel akarják adni. Ha nincs surrend, pedig beállnak AFK-nak. Na most így hogyan fejlõdsz és jutsz feljebb?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
nemjó mert aramban is balfaszokat fog mellé rakni ez a gonosz mm! <#mf1>
egyre fogynak itt a normális playerek :C

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Amúgy ez nem volt már párszor megbeszélve, hogy az ilyeneket le kell szarni? Nem azért játszunk, hogy nagyobb legyen az epénisz, hanem, hogy jól érezzük magunkat, ha most ez mellett sikerült platba kerülni akkor grat, ha bronzba akkor is <#nemtudom> Ha meg a játéktól csak frusztrálsz leszel, akkor menj ARAM-ozni (tavaly februárban én is ezt csináltam, gondoltam lenyomom a promóimat és milyen jó lesz, de 2 nap után inkább hagytam az egészet)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Ok. Ott legalább a csapattársaim nem mennek bele minden Nidalee dárdába. <#idiota>
Komolyan, ha be lennék baszva, akkor is ki tudnám kerülni õket. Elképesztõ, milyen low playerek vannak EUNE alján.

jazzy
diablozzál pempa
Különc
Számítsatok sok -ra amíg újra tanulom mit kell venni

#45513 burma

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Õõõ, mikor írtam a kommentet még nem volt ott a link, végül is felét eltaláltam 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Ilyenkor be kell rakni valami képet, amin normál játékban 5+ kdr-ed van és akkor le tudunk szólni, hogy ez nem ranked 😞

TBTPumpa
Inkább ne! Töröld a játékot! <#idiota>
Diablo 3 mérföldekkel jobb!

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
ember, jesus, chillelj már, ez nem te vagy 😊
ha nem ezek közt a "béna hülye szerencsetlének" közt lenne a helyed, akkor fentebb lennél, nem? 😊
egyébként én komolyan mondtam, hogy tolnék pár meccset az accodon, hátha goldba jutok

TBTPumpa
Nem, de egyszerûen elképesztõ mennyire bénák itt az emberek. Az összes olyan hülye, hogy belemegy mindenbe, egyenesen torony alá megy. Komolyan, mintha valami papír eloban lennék. Kurvára kikészíti az embert, és ilyen szerencsétlenekkel hozz össze egy gyõzelmet...
Hagyom is a faszba ezt a szart.

SzirmosSzisza
Sadface is olvassa a topikot, ne írj ilyeneket róla 😞

j0nNyKa
most poénkodsz ugye? márhogy neked nincs ilyen hozzáállásod, hogy mindenki balfasz, akit melléd rak, és mindenki pro, akit ellened, ugye? <#idiota>

nekem az a drága udyr skin tetszik, de drága 😞
TBTPumpa
Jah, nemrossz, bár megvenni nem fogom, mert ahhoz RP kéne és akkor már támogatnám a Riot-ot, azt pedig nem fogom. <#idiota>
Amíg ilyen balfaszokat ad mellém a matchmaking, addig pedig fõleg nem...

j0nNyKa
"remélem az ingame modellt nem cseszi el a riot"
nope.

j0nNyKa

sadface

:^)

I decide when I'm done.

Mindkét szerveren játszok, szóval ez sem segít.
SzirmosSzisza
Jó szoros eddig!

TBTPumpa
Vettél wardot?
Nem, majd te veszel! Tiszta EUNE. <#idiota>

SzirmosSzisza
topozok
akko dábl top lesz me én is odamegyek😄

ronihun
SKT még mindig a legjobb, Faker meg beszarás hogy dodge-ol minden skillshotot 😄

...

TBTPumpa
Report rendszer <#idiota>

SzirmosSzisza
Elején mikor Jaycenek volt 4 killje azért messze volt az egyoldalútól!

ronihun
na ez a meccs sokkal jobb volt mint a tegnapi, bár ez is kicsit egyoldalú volt, de legalább nem lett vége 15 perc alatt, olyan jó látni ezeket a playereket együtt 😄 madlife még mindig godlike

...

SzirmosSzisza
Ez a 2 jungler halálos 😄

ronihun
Kezdõdik az All-Star.

...

SzirmosSzisza
Kezdõdik, hexakillel nyitnak.

ronihun
bocs de erre várok hónapok óta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...

j0nNyKa
ha gondolod, ránéznék mostanság, hogy mi a helyzet silver elon, aztán ha eközben neadjisten goldba kerülsz, az dupla win 😊

TBTPumpa
Az meg is lett nyerve. De Amumunak egyetlen Q-ja sem talált. Csak ultizni tudott, de akkor is hót egyedül jött be, a többi csapattársa nem követte. Szóval volt csapatjáték ott is. <#idiota>

Azt hittem jó buli éjfél körül Rankedezni, de nagyon nem. Tegnap és tegnapelõtt is volt 1 jófej troll srác a csapatunkban. Nem okozott nagy kárt, csak 30 killt adott Talonnak, utána persze ki is léptett a srác. Talon meg 1hitelt mindenkit (nameg Guardian Angellel szaladgált)... Jó ez a játék, tényleg. <#idiota>
Silver 1-bõl nincs kiút, bár legalább jófej a játék, mert egybõl Silver 1-be dobott és nem Silver 4-be, mint tavaly.
Viszont, ha a besoroló meccsek nem kerülnek elbaszásra, akkor már rég Gold 5-ben lennék...

j0nNyKa
thresh op!!! 😄
ezek azért jók, mert 99%, hogy már az elsõ ilyen fail-jük után szét lettek flamelve az enemy team többi játékosa által -> már azon a ponton nyertetek
az, hogy megcsinálták újra, ezt kb. exponenciálisan fokozta csak, úgyhogy ggwp, azzal nyertél meg egyedül egy játékot, hogy megálltál torony alatt 2x is <#idiota>

végigolvastam közben a guide-ot, komment:

Do not be drunk or on drugs.
Worst. Guide. Ever.

😄D

TBTPumpa
Számomra eddig a legemlékezetesebb pillanat, amikor jött egy Amumu + Khazix utánam torony alá. Low hp-n voltam, Amumu q-t kikerültem, de azért bejött utánam. A torony lõtte is szépen, enyém lett a kill, majd beugrott Khazix, de az sem rám, hanem elém. Gondoltam visszahúzom már (Thresh), torony vele is végzett. Thresh dabakill. És ezután ÚJRA próbálkoztak, ugyanígy dupla killt adtak nekem. Komolyan, el sem hiszem, hogy Silver 1-ben ilyen sötét játékosok vannak. <#idiota>

j0nNyKa
aha, tegnap egy dia 4-es player azért kurvaanyázott le 1 percnél, mert õ nem akart invadelni (tudod így pingelt vissza mint egy õrült) - mind1, én invadeltem a többiekkel, öltünk egyet, és nem kapott így assistot -> leona reported 😄DDD
jaok.
néha komolyan mondom.

TBTPumpa
Érdekességek a nagyvilágból (elo birodalomból)

Mire ez ide falura is eljut (Silver 1)... <#idiota>

j0nNyKa
In the forest, over the moon light...
led by river's song...
I couldn't believe what I saw.

TBTPumpa
Braziloknál már teaser is van a skinhez:

(Remélem az ingame modellt nem cseszi el most a Riot.)

TBTPumpa
Hivatalos skin, de tavaly novemberben mutatták be a Winter Wonder Lulu skinnel együtt. Hát nem siették el a srácok. Már én is gondoltam rá néhány napja, hogy anno volt valami Nami skin koncepció és azóta csak úgy jönnek az újabb és újabb skinek más karakterekhez, Namihoz pedig mégsem. De eddig tartott a várakozás. Elméletileg 1350 RP-s skin lesz, nem a klasszikus 975-ös.
Persze a megjelenésekor csak 975 RP-be fog fájni 1-2 napig.

SzirmosSzisza
Éééérdekes, ott kéne lennie :/

Esetleg válts Westre aztán vissza.

j0nNyKa
a titkos hozzávaló meg baszom sok kontraszt

vaze most nézem hogy ez tényleg jön, azt hittem valami fan art
River Spirit Nami <3

Zickler
Az alap Nami skin és Zyra közös gyermekének tûnik számomra ez a skin.

Battletag: Muhee#2716

sadface

I decide when I'm done.

zeli
ADC mainként alig vártam hogy nerfeljék azt a szart, amikor van az ellenfélnél egy feedelt topos, meg egy jungler aki farmol 30 percig aztán 1hitel az nem vicces. :c

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mazarex
kissé bágos klient, de Sivir egyre szexibb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

TBTPumpa
+1 <#eljen> <#worship>

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza