53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    Én előre szóltam
  • j0nNyKa
    ja értem, valóban igazad lesz, találtam egy meccset a 8 hét alatt, ahol nem volt pickelve
  • SzirmosSzisza
    Azt hallottam elveszik majd a mobilitiját.
  • Különc
    Ha solo queuera gondolsz akkor ja, competitive szerintem más a helyzet
  • j0nNyKa
    nem, mer koggal nem könnyű annyira létezni, mint lúsönnel, meg nem olyan ocsmány lane bully
  • Különc
    Jó öreg nerf a normális championt into oblivion, hogy a gyengék viablek legyenek. Most Kogra mondják, hogy nagyon erős, gondolom majd ő is nerfelve lesz és így tovább
  • j0nNyKa
    gondold át ezt a lucian dolgot, maradj járványnál szvsz
  • Különc
    Olvasok én eleget, csak hülyeségeket beszéltek

#47179 Én kapok elég trollt, nekem nem kell ^^
  • jazzy
    ráadásul fossá trollkodhatom bármelyik tier 5 divet, mert leesni kb sose fogok, mert az 1 tierrel lentebbieket nevetve verem, fuck logic
  • j0nNyKa
    reading is hard bro
  • Különc
    De legalább ezért most ranked 5v5ben sem tudsz a nálad kisebb divizióban lévő társaddal játszani, Rito logic
  • jazzy
    hát így a csapból is ez folyt szezon elején, aztán meg azon ment a rinya, hogy 1 tierrel lentebb kell esnie az mmrednek ahhoz, hogy lentebb rakjon, így kb a hardcore boosted emberkéken kívül senki nem kerül le
  • Különc
    Mert most van kint hírként vagy miért?
  • TBTPumpa
  • jazzy
    tudom, hogy mire értetted, én meg arra értettem hogy 2 értelmetlen facebook whisper között elolvashatnád a surrender@20at és lehet képben lennél
  • Különc
    Plat 5ből kilehet esni, erre értettem, próbálkozz máskor
  • jazzy
    2 trollkodás között lehet olvasni kéne
  • Különc
    Mekkora lose streak kell hozzá? Van mikor simán letesz 0 pontról 1 vereség után, valamikor meg 3 vereség után 0-ról. Vagy az MMRtől függ csak?
  • SzirmosSzisza
  • j0nNyKa
    season kezdet óta, de nehéz
  • Különc
    Már lejjebb lehet kerülni, tudtommal
  • jazzy
    ezért jó a plat5 no pain no gain
  • j0nNyKa
    wat hát tegnap még játszott :D
    vagy letörölte örökre másfél órára?
  • TBTPumpa
    Pedig vannak ott egész jó alkotások. Nem mintha a LoL-al komolyabb probléma lenne. Egy premade 5 fős csapatban tuti élmény lenne a játék, de így Solo-ban inkább mással töltöm az időmet. Bics pls.

De amúgy Sadface égett ki totálisan. Plat 3 100 pontról visszaesett Plat 4 40 pontra. Törölte is a játékot, azóta 0-24 Heartstone kockulás van, úgyhogy report!
  • j0nNyKa
    tegnap nem nyomtam jól, és .. hát most így nincs előttem, de biztos csinálhattam volna valami olyat, amitől pl. azon a meccsen kevéssé idegesek a társaim
    sajnos nem vagyok ilyen szentfazék, leszarom a hülyéket, úgyhogy marad a szopás, vagy a steames f2p játékokt
  • TBTPumpa
    De amúgy igen, heti 1-2 meccs bőven elég ebből.
    Steam-en (kis reklám) csak 100 másik online F2P játék van, ahol nem oly mértékben zavaró a community, mint itt.

Tegnap a stream-elt meccsednél is, amikor már ment a Noob-ozás, már akkor tudtam, hogy Defeat lesz. Ilyenkor az esetek többségében szétesik a csapat és kezdődik a játék eldobása. Pedig megérdemelted volna a Győzelmet, mert nagyon jól nyomod, de ugye ez a játék nem csak rajtad múlik.
  • j0nNyKa
    az nem te voltál tuti, te már nem lolozol :C
  • TBTPumpa
    Igen, valószínűleg tegnap azért Aramoztunk.
  • j0nNyKa
    de te nem is lolozol már én úgy hallottam :C
  • Különc
    Úgy érted mellbimbó mentes?
  • TBTPumpa
    Ha ilyen skin jönne hozzá, instabuy lenne. De a Rito-tól csak ilyen TPA skinek és mindenféle fantáziátlan csöcsmentes skinre telik. Persze, mert ugye gyerkőcbarát verzió kell mindenből, hisz ők a célközönség.
  • j0nNyKa
    zyra concept :)
  • TBTPumpa
    Ez új champion vagy miez?
    Csöcsös, úgyhogy jöhet!
  • SzirmosSzisza
    Yi pedig tiszta op lóelón!
  • jazzy
    A végén belendült a csávó :DDDDDD

• j0nNyKa
    fuck my life, promom van, éééééééééééééééés
    Catch Da Hook joined the room.
    Rc Balance Smurf joined the room.
    dworniak24 joined the room.
    420 WujuStyle joined the room.
    TSM Eu Bjergsen joined the room.
    .. gg

• j0nNyKa
  • j0nNyKa
  • Különc
    Vasilii delivers
  • SzirmosSzisza
    Nagyobbik része tud már angolul, de csak orosz játékosokból nem lesz újra top csapat :c