53877
-
#47629 De hát azért írtál most is hajnali 1:34-kor mert a példaképeidet nézed streamen, mit hazudsz már megin
szerk: kappa -
#47628 A pro scene teljesen igaz, de high diamond alatt felesleges erről beszélni, gondolom ezért kapod a mínuszokat, mert nem releváns a komment vagy nem tetszik valakinek a stílusod, fene se tudja :)
Amúgy más is rankedezik, csak nem írogatja be a mókás champ select történéseket. -
a pro scene az true -
#47626 #47625 menjünk a török szerverre és legyünk lol hírességek, én leszek SükürTheHeaven
annál úgyis jobb eune, tehát win-win, híresség leszel és ha említed hogy eune te leszel kinevetve -
#47625 Csak élvezettel nézem, ahogy egyre ingerültebb és viccesebb reakciók születnek, ha megemlítem, hogy eune. Az érdekessége ennek a visszatérő motívumnak az, hogy néha csak úgy beírok ide, hogy eune nuff said és ettől hirtelen mindenki butthurt lesz. Ha más nem is, de az bizonyítja, hogy valaki veszi a fáradtságot, hogy spammelje rám a minuszt naponta, minden egyes hsz-emre, mintha én személyesen őt sértegetném. (lehet rosszul emlékszem, de mintha nem mondtam volna senkinek innen, hogy balfasz, akár bronz, akár diamante)
Viszont én úgy gondolom, hogy az EU pro scene az westen van, és minden ami az lcs-hez vagy challengerhez köthető, az westen nyer értelmet és ott történik. Nyilván nem lesz attól senki jobb, hogy westen van, de eune pro scene szerintem mint olyan nem létezik. Nekem nincs jó tapasztalatom eastről, és amikor ott játszok néhanapján, az csak erősít ezen. Tudom, hogy ti nem a pro scene miatt bántódtok így meg, de speciel rajtad, meg Különcön kívül innen nem is rankedezik senki, ha jól értettem mert nem bírják a flame-et. Az meg, hogy számomra a pierce, meg Arwyll nem példakép, sőt teljesen érdektelenek, attól, hogy az egyik diamond, meg, hogy 15 évesek imádják, ahogy az NA scene szintén érdektelen és impotens a szememben, az az én dolgom, problémám, akármim.
Majd 2-3 év múlva biztos imádni fogok mindent és mindenkit, sőt a véleményem is megtartom magamnak, hogy mindenki szeressen.
tldr: légyszi ne legyen már mindenki ilyen érzékeny, nem én tehetek róla, hogy easten vagytok -
#47624 Gz neki -
#47623 vizicsácsi :o -
#47622 Igen -
#47621 Rá gondolsz?
-
#47620 Én attól a gyerektől akarok,a ki kiment szarni -
#47619 menj a lurdyba és kérjél autogrammot a magyar lol hírességektől -
#47618 Legutóbb is éppen csak összejött 1000 ember hajnali 3-kor meccset nézni -
#47617 Melóhelyen (állami szerv ugye) jönnek hozzánk olyan fiatalok, akiknek X órát kell "ledolgozni", hogy az érettségi vizsga után MEGKAPJÁK a bizonyítványt. A mai napon jött két leányzó hozzám (én intézem az igazolásukat az iskola felé) és miről kezdtek beszélni? Hát arról, hogy Syndra-t vegye meg az egyik vagy Lissandrát. Mondtam WTF. Csak nem League of Legends?
Azt mondták, hogy természetesen az. Na, haza is engedtem őket. Mondtam is nekik, hogy aki LoL-ozik az rossz ember nem lehet. Ha Dota 2-vel játszanának "végigdolgoztattam" volna a 4 órát velük (ami elő van írva napi szinten), de így nem volt szívem hozzá. Hazaengedtem őket azzal a mondattal, hogy menjenek haza LoL-ozni, az jobb móka. Leigazoltam a napot. Nyári szünetben LoL-ozni kell, nem egy melóhelyen rohadni!
Bár tudom, hogy baromi népszerű, de mindig meglepődöm, mikor olyan emberekkel találkozom a való életben, akik ismerik eme játékot. -
#47616 mondjuk azér tegyük hozzá, hogy egy 2-3 év múlva, amikor... fogalmazzunk úgy hogy másképp fog működni bizonyos dolgoknál az agyad, meg amikorra talán oda is eljutsz, hogy megnézd, mi van EUNE-n, illetve már talán szerinted sem lesz vicces ez az "eunen balfaszok vannak" dolog, akkor tetszeni fog a téma
bár van abban ráció, hogy aki egy keleteurópai szerveren van, azt klasszisokkal bénább, mint a nyugati európain játszó játékos, csak még én nem látom ennek az okát :C -
#47615 Dat Csacsi escape -
#47614 biztos magyar eune diamond sztárok -
#47613 Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy az első kettőt már szidtad. -
#47612 Egyiket se tudom kicsoda -
#47611 NA LCS Pólus
EU LCS Lurdy
Az EU-son lesznek celebek is, szóval arra érdemesebb menni!. -
#47610 de miért csak ~havi 1x ?! -
#47609 felerősödik a pubertás a sok génkezelt kajától -
#47608 csiszolatlan gyémánt vagyok ja... come at me sad crew
u.i.: ! -
#47607 Tough guy megint -
#47606 Neked válaszoltam? Nem. Ne köss belém, köszi.
Inkább ezt fordítsa le valaki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dodge everything joined the room.
Po Prostu XoR joined the room.
Cr1msØnBøY joined the room.
RehabiIitant joined the room.
Blazi1199 joined the room.
Rehabilitant joined the room.
lordakseel joined the room.
Frostless joined the room.
Po Prostu XoR: vi reported for destroy bot lane
Rehabilitant: report draven
Po Prostu XoR: 1 gank and ofc must kill vs 3 gank tf and 2 gank mal
Ady234: than what should i say?XD
Po Prostu XoR: and op low rengar see bot have problem
Ady234: rango got 7-1
Po Prostu XoR: always bot warded
Po Prostu XoR: 0 tp
Ady234: still win
Po Prostu XoR: sydnra? 0 miss lane
RehabiIitant: TF ULT
Po Prostu XoR: jak wydorośniecie debile
RehabiIitant: AND HE WANNA SS
Po Prostu XoR: to xor.catchan skype
RehabiIitant: ***** jestes zajebisty
RehabiIitant: pinguje Ci cał czas
Po Prostu XoR: naucz się grać
Cr1msØnBøY: you could puts wards and freeze the lane
Cr1msØnBøY: kiddo
RehabiIitant: leona pisze graj ostrożne
Po Prostu XoR: nie bedę dawał vi co nie wie jak gnakowac
Cr1msØnBøY: polish unskkiled boosted trash
Po Prostu XoR: i tobie pizdo
RehabiIitant: ale nie pan zjebany polaczek draven bedzie pushował
Po Prostu XoR: wygrwać tej gry
Po Prostu XoR: sorry naucz się grać drużynowo
Po Prostu XoR: a nei siedzisz kurwo na midzie 24 h
Po Prostu XoR: i płaczesz że adc jest zły
Po Prostu XoR: bo na bocie są ganki
RehabiIitant: a jak mam Ci ***** roamowac SYNDRA?
Po Prostu XoR: a vi tlyko raz zgnaowała
Po Prostu XoR: żegnam nobie
RehabiIitant: KURWO ZJEBANA
Po Prostu XoR: xor.catchan na skypie
Po Prostu XoR: jak jestes taki odwązny
RehabiIitant: jeszcze Ci bede na skypa wchodził
RehabiIitant: do dzieciaczka jebanego
Po Prostu XoR: mam cie wymutowanego psie
Po Prostu XoR: znaj swoje miejsce
RehabiIitant: popłacze sie
RehabiIitant: przez to
RehabiIitant: ******* idiot draven
-
#47605 Pedig úgy hallottam gyémánt vagy, legalábbis EUNE-n biztos kihívó lennél! -
#47604 szerintem mindenki felfogta az első után is, köszönjük
az elsőnél még jogosnak éreztem, de szerintem már kicsit túlzás, annyira azért nem meredek -
#47603 Ti nem játékost, hanem robotot kerestek.
Van ott Gold 5 is.
-
#47602 Skinek:
Free champions:
-
#47601 LOL. Miez. Igénytelen Profession.hu hirdetés? Egy nívós multicégnél nincsenek ekkora elvárások az álláskeresőkkel szemben, pedig ott még fizetnek is. Igaz, csak kétezret óránként, cserébe vannak csöcsök. -
#47600 az elméletem szerint szegény nixit rokoni kapcsolatban áll valamelyikkel, talán dwx-szel és dwx mad a mid lanerre, mert nem carryzik, szóval kell egy eune diamond mid laner -
#47599 ja nem, ezek teamranked meccsek, és a midlanerük az egyetlen aki megközelíti a diamondot nixiten kívül, lol -
#47598 De csak Nixit diamond 4, többiek plat 5-2, elég fura még mindig -
#47597 lehet, hogy ő inkább a Nixit akivel duoq-zik ez a DMX, de csak lehet -
#47596 Ez te vagy? Plat 4 vagy, de a felvétel az LEGALÁBB Diamond? Ráadásul statjaidat nézve a haverjaid megunták a folyamatos feedelésed és már kitört a gerincük a carryzésedtől, no offense, de nem tudom mit akarsz, főleg hogy Gold 1 a csapat is
Previous summoner name: TL FÁJDALOM 2011 (5 napja) lol
Ja és Nixit néven írsz, akkor ez csak egy copy paste szöveg, mert nem egyeznek a nevek -
#47595 a legnehezebben teljesíthető elvárás: eune
de azért köszi az ajánlatot -
#47594 Röviden és tömören: :DDDDDDDDDDD
Anno amíg viszonylag Hc módon wowoztam se voltak ilyen követelmények -
Fletley9 #47593 Ha másodjára is elolvasod rájössz, ilyen ember nem létezik. Itt biztos nem. -
Nixit #47592 Sziasztok.
A TOULOUSE [TL] Csapat Mid Laner játékost keres EUNE szerveren.
Feltételek :
- Rendelkezzél mikrofonnal, teamspeak 3 kliens-sel.
- SoloQueue-n legyél legalább Diamond.
- Csak main játékosokat keresünk tehát a pozícióra amire jelentkezel ott tudjál játszani a viable championokkal.
- Minden napos aktivitás elvárt, legalább 5-6 gamet játszunk naponta ( Az időpontot megszoktuk beszélni ).
- Legyél legalább 18 éves. [ Ha értelmes vagy kivételt lehet tenni ]
- Nem 1 hetes team lesz szóval a kellő komolyság elvárt.
Aki nem tudja teljesíteni ezeket a feltételeket az ne jelentkezzen, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen.
Aki viszont tudja teljesíteni ezeket a feltételeket és érdekelné a dolog az jelentkezzen ingame : TL DwX -
#47591 ez meg szep munka lesz :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#47590 Az új Sona Ardent Censerrel egész jónak tűnik.
Yay Iron Solari Leona. need rp