League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

sadface
Gondolom az lesz, hogy az adott ikonért adott roleban kell teambuildert játszani. Jobb ötletem nincs

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ikonokhoz kell venni dolgokat vagy másért jár?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Nekem a Lucian tuti instabuy lesz, de tetszik ahogy pl Maokai-t megoldották. Nem mellesleg elérhetõ lesz az Akali, Katarina, Blitz, Ezreal skin is.. Ráadásul az új ikonok közül a legjobb a supportos. ^^ Skarnerrel meg már csinálhatnának valamit, istentudja mióta szarakodnak vele.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
uh baszki ezek a skinek egytõl egyig nagyon királyak, pedig nem is szeretem a focit

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Fradit vernék így is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
fociban nem tûnnek erõsnek, de sjokzot még mindig szúrnám

SzirmosSzisza
Itten nekem nem tölt be semmi, ez nem ér meg ennyi pézt.

TBTPumpa
Instabuy!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
új morgana skin!!!!4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
Lehet, az angoltól most rendbe jött. <#idiota>

j0nNyKa
bálint: tuti azért büntet amiért magyarul próbáltad eddig!!44négy
próbáltad adminként futtatni?

Mióta magyar nekem mindig ezt csinálja.

TBTPumpa
Visszaváltottam OP angol nyelvre és nem tudja magát frissíteni a kliens. Folyton leáll és elõjön a bugjelentõs ablak (ha visszaváltok magyarra akkor is).

Mondtam már hogy ez a játék egy hulladék?
AKKOR MOST MONDOM!!! <#idiota>

McBride: Csak nyugodtan Walsh, elöttünk az egész nap.
Wilbur Walsh: Köszönöm uram.
McBride: HELYEDRE!!!
McBride: Nem mondtam, hogy borotválkozzon?
Wilbur Walsh: Nem uram!
McBride: AKKOR MOST MONDOM!!!
Wilbur Walsh: Igen uram!
Matt Kirby: Pedig mondta, én hallottam!
Wilbur Walsh: ÁÁÁHH
McBride: Kösz Kirby.

sadface
Amikor berakták ezt a pontos valamit, hogy a rewardokat elérd teamben azt hittem lesz végre értelme játszani... Szomorúan tapasztaltam, hogy mindent megadott egybõl.😄

I decide when I'm done.

JSbyMSI8800
Komolyan ? 😞

Kassadin:
W - Nether Blade
DAMAGE 40/75/110/145/180 (+0.7 ability power) ⇒ 40/65/90/115/140 (+0.6 ability power)

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Igazából az fáj, hogy nagyon tetszik a kit-je és szívesen játszanám, de nem lehet, still perma ban status, ahogy a jax is, én nem hiszem el hogy a jax r-je a riot szerint balanced....

E - Unbreakable
BUGFIX We've cleaned up a few cases where certain effects could bypass Unbreakable's active barrier
Ez meg akárhogy nézzük, ha csak bugfix is tiszta buff ugyebár 😊

Különc
Aki nem banolja Braumot az megérdemli a vereséget, törõdj bele ha nem elsõ pick vagy

Nidalee rework sehol, lb fine ahogy van rito szerint, quinn bugos ahogy van de az op skin az jöjjön... Ez a Braum nerf meg pont tökéletesen semmit nem ér, a legkebésbe a stand behind Braum volt op a skilljei közül😄 LvL 1-2 körül nem dodge-olsz egy q-t kapsz három aa-t és 1/3 hp-n állsz stunban. Nah most a q "nerf"-el 1/3+20 hp-n fogok állni hurraaay 😄

Különc
Nagyon rosszul jártak az eddig középmezõnyben lévõ streamerek ezzel, hogy a CLG twitchre költözött, mindenki õket nézi, köztük én is!

Doublelift <#fogmosas>

Különc
Nem szerettem már az utóbbi idõben, mert ha az enemynél volt, akkor megbaszott minket szárazon, ha velünk akkor meg 2 hit useless szar

kha zix has been killed

j0nNyKa
valaki egyébként el szokta olvasni ezeket a "context" részeket? én speciel le szoktam fordítani magyarra, miszerint "ezt sem pickeljük/vesszük/stb innentõl", vagy "csak ezt pickeljük/vesszük/stb innentõl"
most vettem a fáradtságot, hogy elolvassam a braumos részt, nagyon aktív lehet a bullshit generator, amikor ezeket fogalmazza a rito

j0nNyKa
áh ezt most megússza, túl korán van még leoltani :C

sadface
ejj a csöcsök. <#eljen>

I decide when I'm done.

NagyiBMX
Ez meg maga pumpa 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Különc
Na mindegy, majd joni elmondja miért vagy hülye, én már fáradt vagyok ^^

jah lol fail, aszittem a pentakillre írtad, de akkor is igazam van <#idiota>
még csak másodjára, bár tudjuk hogy silver2-höz még nem kell számolni tudni
Különc
Én nem értem, negyedjére is jöhet ^^

TBTPumpa
Megjelent a Pentakill album is.
Szuper oldalt dobtak össze hozzá.

sadface
Braumhoz észrevettem egy jópofa trükköt. Ha az enemy lövi a tornyot és e-zel, akkor elakad az aa és a torony õket fogja fókuszálni. Jól lehet késleltetni a toronydöntést.

I decide when I'm done.

TBTPumpa

j0nNyKa
fú hallod, na essünk neki akkor a harmadik megfogalmazásban:
_szerintem_ a magyar kliens gagyi, a magyarítás bár jó minõségû, de természetesen kilóméterekkel le van maradva hitelességben, hangulatban, beszédességben, értelemben, mindenben az eredeti angol szövegtõl
_szerintem_ a language filtert bekapcsolni (vagy bekapcsolva hagyni, tudja fene mi a default) megintcsak gagyi, mert egy csomó szót kicsillagoz, ami egyébként nem trágár, csak pl. szimplán tartalmaz egy trágár résszót (assist, stb.)
te ráadásul mindkét dolgot használod, ezért próbáltalak ugratni, meg cukkolni, és most légyszives gondold át, hogy ez így harmadjára, túlmagyarázva mennyire gáz <#idiota>
ha gondolod leírom negyedjére is, mégjobban túlmagyarázva, mert úgy biztos még poénosabb lesz <#idiota>

én is magyar klienst használok, jókat nevetek egy-egy meccs alatt
TBTPumpa
???
Én most csekkoltam, nálam az angol nem szûrte a magyar szavakat, csak a magyar. WTF <#idiota>

j0nNyKa
te meg értelmezd amit én írtam <#hamm>
magyar kliens - lame, nagyon lame
language filter - lame, nagyon lame
2 együtt - no words bro

TBTPumpa
Az angol kliens nem szûri a magyar trágár szavakat, csak a magyar! Óvazsd el mégeccer, amit írtam! <#idiota>

j0nNyKa
"magyar nyelvû kliens" "language filter"
wellplayed sir

TBTPumpa
Napi tanulság: A magyar nyelvû LoL kliens hihetetlen ügyesen és hatékonyan szûri a magyar trágár szavakat! Ty Rito!

TBTPumpa
Csöcsös kép nincs róla?

Különc
Nagyobbra kell tátani, ennyi nem elég

j0nNyKa
"húdevastag.jpg"

sadface
Nem is értem, hogy juthatott ilyen az eszedbe.😄

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Ritónak nem ment el az esze. Az egyetlen bevételi forrást is "lecserélni" IP-s megoldásra? Azt nem lehet!
Ha skin kell buybuy RP bics! <#idiota>

SzirmosSzisza
oh, az csak az ikon 😞