53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDD true dat
  • TBTPumpa
    Katarina pl0s

Az a lagg olyan ismerős...
  • ronihun
  • jazzy
    de a miénk nagyobb
  • ronihun
    Én értem mire célzol, meg részben egyet is értek veled, de ugyanakkor be kell látni, hogy igaza van jonnynak. Hiába áltatjuk magunkat, esportban Korea a király, ez van és nyugat, pláne Magyarország, le van maradva minden téren. Nem azt mondom, hogy itt kevésbé "tehetségesek" az emberek, csak ott egy egész infrastruktúra van e köré építve.
    Meg itt nem mindig csak a számokról van szó, hogy X koreai meg X eu játékos között ki a jobb, bármilyen nemzetközi eventet megnézel, a koreaiak mindig az első helyen. (LoL-ban legalábbis biztos)

Ez most olyan, mint amikor fröcsögnek arról, hogy a magyar focit ez meg az baszta el, pedig mi lehetnénk a legjobbak, a nagy szart, nem leszünk, pont.
  • SzirmosSzisza
    Nem azért, de a Samsung Galaxyt tavaly elverte a Gambit, most meg kieső csapat, tehát EU > KR.
  • j0nNyKa
    öhm, mesélj már nekem, hogy milyen ligában vagy :)
    nem, nincs bizonyítékom arra, hogy a koreai játékosok klasszisokkal ránk vernek.
    there's this new thing called világbajnokság.
  • Dixtroy
    " koreai diamond player köszönőviszonyban sincs egy bármelyik eu szerveres diamond playerrel"
    Erre persze semmilyen bizonyitekod nincsen, csak igy gondolod.. mert mentel par ..dota 2t?? 45 ezer koreai diamond jatekos mind jobb mint a 67ezer eu jatekos? Es ezt igy promt ki lehet jelenteni? Na ne.

"ég és föld, én azt mondom. mi egyszerűen butábbak vagyunk az online gaminghez. "
    Nem akarok semmi sertot mondani, de az effele kijelentesekbol aztan semmi jo nem szarmazik. vagy magadat jellemezed, vagy azt, hogy mit gondolsz a tarsaidrol, vagy nem tudom hogyan lehet meg ertelmezni, ez lesujto.
  • j0nNyKa
    legalábbis rád mondják hogy paraszt vagy
  • ronihun
    A 9 hónapos az nem Kínában van? Na mindegy, ott adnak lehetőséget, itt meg inkább menj ki kapálni, akkor elismernek.
  • SzirmosSzisza
    Ha jól olvastam, akkor ott korábban mennek speciális iskolába és általában a PC közeli sulikból kerülnek ki a pro játékosok, meg ott mintha csak 16 éves korig lenne tankötelezettség, meg az a 16 év se 16 év, csak 15, mert a koreaiaknál a 9 hónap a méhben is beleszámít (wtf ...).
  • j0nNyKa
    so true
    igen, mindenben felettünk vannak (talán csak bizonyos szociális aspektusokban nem, bár ez elgondolkodtató, hogy rólunk mond-e el jót)
    meghát ja, itthon az esport szponzoráció az elég nulla, láthatjuk, hogy csacsinak is külföldre kellett kacsintania, hogy valahol tartson
    koreában csinálná ugyanezt, már szobrot állítottak volna neki
  • ronihun
    Nem csak az online gaminghez, az ázsiaiaknak más az alapvető gondolkodásuk és ebből adódóan sokkal többet képesek tenni egy bizonyos célért, másrészt sokkal alázatosabbak a legtöbb dologban. Online gamingben pedig nyilván azért is teljesítenek jobban, mert ott egy SC pro, vagy egy LoL pro player sztárként van kezelve, foglalkoznak vele, elismerik, van lehetősége azt csinálni amiben jó, míg Európában, legalábbis Magyarországon ahogy én látom teljesen elítélendő dolog az emberek nagy részének az esport, meg az online világ.
    Olvastam olyat, hogy Koreában az iskolákban a diákok közül aki diamond felett van azt jobban tisztelik stb. szóval ott tényleg durván sztárolják és elfogadják a játékosokat.

Ami még érdekes, hogyha gondolkodásmódot nézünk, vagy akár azt, hogy melyik régió milyen kultúrával, vagy kulturáltsággal rendelkezik, akkor nem véletlen a KR>EU>NA képlet.
  • j0nNyKa
    az már szerintem pont elég, hogy amíg mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy milyen buzi / béna / troll / afk / kurvaanyja a másik, addig ők a saját jáékukkal foglalkoznak
    és bár csak annyi rálátásom van hogy mentem 10-15 meccset dota 2ben koreai szerveren, ez akkor így 100%-ban teljesült is
    ha csak meg tudnák az itteni játékosok közelíteni ezt a hozzáállást, akkor mérföldekkel színvonalasabbak lennénk, legalábbis ami átlag soloq játékosokat illeti
    ég és föld, én azt mondom. mi egyszerűen butábbak vagyunk az online gaminghez.
  • SzirmosSzisza
    Koreaiak se olyan istenek, csak a csapatjátékuk erős, mert napi 10 órát edzenek együtt, nem hinném, hogy az alap solo Q annyival magasabb színvonalon futna, esetleg azért, mert kevesebbet trollkodnak. De pl CLG se kapott átlagnál többször solo q-ban.
  • j0nNyKa
    na igen, az már nyilván más tészta, hogy egy koreai diamond player köszönőviszonyban sincs egy bármelyik eu szerveres diamond playerrel
    jó is lenne, de mi nem vagyunk génmanipulált gamer robotok
  • ronihun
    Nincsenek eune-n rosszabb játékosok, hagyjuk is ezt.
    Viszont amivel igazolod az baromság. Mindegyik szerveren, legyen az török, brazil (amik híresek a színvonalukról), mindegyiken kb ugyanazok az arányok. Nem értem ez mit bizonyít? Mert attól, hogy a brazil szerveren is a top 7% van platinum felett, és a koreain is, az nem hiszem, hogy azt jelentené, hogy a brazilok ugyanolyan jók, mint a koreaiak. Szóval ez a statisztika nem bizonyít semmit, mivel ahhoz, hogy elérj egy tiert/divisiont ahhoz nem kell megfelelned globális követelménynek, csak a saját szervereden kell jobbnak lenni, mint az alattad lévők.

De tényleg hanyagoljuk ezt a témát, mert én nem gondoltam komolyan annyira, mint amennyire fenn vannak akadva ezen az east playerek.
  • j0nNyKa
    egyrészt ja, másrészt van még olyan skinje veigarnak, ami nekem jobban bejön (pl. a white)

más, megjött gnar élesre
  • SzirmosSzisza
    Nekem tetszik, de egyrészt 975 RP-nél többet nem adnék ki érte, másrészt Bad Santa Veigarnál nem annyival jobb, hogy megérje imho (és az is 975 volt)
  • j0nNyKa
    gondolom hozzá csapnak summoner icont, meg valami bannert vagy mi a nyált, meg ilyeneket, aztán már lehet is eladni drága pézé
    egyébként nekem konkrétan nagyon nem tetszik a skin, csak az E-je, semmi más
  • SzirmosSzisza
    Ez már ki lett tárgyalva :o
  • Dixtroy
    http://www.lolsummoners.com/stats/euw
    http://www.lolsummoners.com/stats/eune

Ugy alapvetoen azt kijelenteni, hogy az euw-on jobb jatekosok vannak mint eune-n, egy korlátolt állatság, a saját kissebrendűségi komplexusod kivetítése. Ott is csak emberek játszanak, nem hugyoznak meredekebben, mert esetleg gyorsabb a net, vagy erősebb a gépjük. Amitol megis ez a kenyszerkepzet kialakulhatott, az a jatekosok szama. euw-n jatszanak ~2millioan, eune-n meg 1 millioan. Ha a fent idezett linkeken osszehasonlitod a grafikont, meg a formaja is ugyanaz, tehat aranyaiban ugyanolyan kepesseguek jatszanak mindket helyen, cserebe a nagyobb jatekosszambol fakadoan ketszerakkora eselyed van szerenyebb kepessegu jatekosokkal osszefutni, persze ugyanennyi eselyed van jo jatekosokat talalni is.

Tegyuk fel diamond vagy. Minden diamond egyforma jo? Vagy netan vannak eg es fold kulonbsegek meg itt is? Bizony. Jatszottal mar meccset mind a 22/45ezer masik diamonddal? Es ha mar jatszottal ezer jatekot, akkor mindenkit megismertel? Es mikor jatszottal, eppen legjobb formadban voltal, vagy ellenkezoleg? Azzal a csamppal mentel amivel a legjobb vagy, es nem counterelt senki? Es a masik jatekos(ok)? Ok eppen milyen formaban voltak? A brazil foci rosszabb mint a nemet, mert az elodontoben kikaptak? (érted, ELO donto! huhh, derossz)

Teljesen szubjektiv tapasztalataikat betoljak az emberek mindenfele forumokra, aztan egymast idezgetik, es allatira meg vannak gyozodve rola, hogy a kut melyerol frankon latjak a vilagot.
  • SzirmosSzisza
    Oh, én erről azt hittem sima skin, nem tűnt annyira extrának. Legalábbis a téli skinben is van más hang, meg új effekt mégis 975RP volt.
  • ronihun
    én is ezt mondom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elolvastam redditen megelőztelek
  • j0nNyKa
    fú figyeljé, redditet linkelek
    szal itt magyarázza az arc, hogy miért nem
  • ronihun
    nem az lesz, mert fake kb minden a posztban
  • j0nNyKa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoh i get it now
    hát, legyen shaco, bánja a görcs
    ez mondjuk fun
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.14. 00:14:39
  • ronihun
    ultimate*
  • j0nNyKa
    wat? veigar a legendary skin
  • ronihun
    szvsz az eddigi legjobb arcade skin, kár hogy most mindenki elkezd majd failelni veigarral -> lehet el is kezdek veigarozni soloq-ban még most
  • SzirmosSzisza
    http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1855539 legendary skinről is találgatnak már.
  • j0nNyKa
    meg is jött a veigar skin, meh
  • ronihun
    nem is tudom mi ösztönözte
  • sadface #47719
  • j0nNyKa
    mondom jófej leszek, átadom a supportot, megnézem mid zyra-t
    kezdtem 2 6 1 -ben, fejsimi
    aztán lett belőle ez, zyra still op as shit
    btw dravenen aranyos az 1379es crit
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.13. 06:38:42
  • j0nNyKa
    4.14 patch notes
    szerk: már fel is mászott gond nélkül, eunen legalábbis
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.13. 06:36:35
  • TBTPumpa
  • ronihun
  • j0nNyKa
    ha igen, költözünk abba az utcába
  • Különc
    Erre is kitör mindjárt az utcán sokkal jobbakat látni, teljesen átlagos, mint sjokz hülyeség? 8)