53877
-
#47876 Morgana yeeey, én örülök neki, szeretem és még csak 2 skinem van hozzá -
#47875 e w q r q w e r repeat
szivesen! -
#47874 Evelynn amúgy is egy üres háttér lenne.
Elise skin meg jószar volt, mindig kidobja aram-on aztán azt se tudom mit kell vele csinálni :D -
#47873 Még evelynn lenne esélyes, de szerintem is morgana. Egyik riotos írta twitteren:
"Given our typical criteria for Victorious skins (high impact during the season), who would YOU give the skin to and why? "
A high impact inkább morgana szerintem. -
#47871 mindenki sír miatta, de várjuk meg a bejelentést azért -
#47871 Csalódás. Bármire jöhetett volna erre.. Kb lustak megcsinalni a VU-t inkább kiadnak egy *jó* skint hogy kevesebb legyen vele a meló. Rito pls. :D -
#47870 @JAYtothe2ND speculation based on facial structure ears and tattoo. Zyra has a pointier jaw.
de ja valszeg morg lesz -
#47869 Morgana:D -
#47868 Csak nálam létezik az a bug, hogy amikor indul a csata, akkor a játék visszaállítja az egeret az alap érzékenységre Windows-ban? Tehát az egérmutató gyorsaságát mindig középre helyezi. Lehet ez ellen tenni valamit? -
#47867 Én megnéztem, hogy ki lehet még rajta kívül, mert nekem is rögtön ő ugrott be, de leginkább a fül miatt. Viszont Morgana-nak sok skinje van, és jók is, sőt nem is rég adtak ki hozzá újat. Szóval a fül alapján még aki szóba jöhet az Evelynn. Evelynn stimmelne olyan szempontból, hogy 2010 óta nem jött hozzá ki skin, tehát indokolt lenne, másrészt az összes skinjénél kék ajka van, mint itt is, és nem világító szeme van, mint morgananak, hanem látszik a szembogara, mint ezen a képen is.
Ami ellene szól viszont az az, hogy mintha evelynn-nek kicsit kisebb lenne a füle. Az eddigi victorious skinek: Janna (support), Jarvan (jungler) és Elise (jungler). Szóval kérdés még az is, hogy a riot milyen szisztémát akar követni, lehet, hogy megint jungler lesz, de talán logikusabb lenne ha valami új role-hoz adnának victorious skint, ugyanakkor morgana is support szóval 2 supp-2 jungler lenne négy szezon alatt, ami megint logikus lenne.
tldr: lehet, hogy morgana lesz, de nem akarom, hogy az legyen -
#47866 Morgana ez -
#47865 :DDDDDD k
na nem mintha az elise skin érne egy fillért is, és ha tényleg morganahoz jön, megnézem ahogy jobbat csinálnak pl. a ghost bride-nál... -
#47864 Különcnek sok szeretettel:
Lolhu facebookon is megjelent ez a kép. Erre valaki beírta, hogy tavaly is ez volt. Ez a tavalyi Elise skin. Most megint ezt fogja kiadni a Riot?
Asszem ki is égtem mára teljesen. -
#47863 Háttér is van, meg hivatalos aloldal.
Háttér:
Viszont, Novemberben ér véget a szezon és nem Október végén.
De hogy pontosan mikor, azt csak októberben fogja bejelenteni a Rito.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.25. 21:28:34 -
#47862 fiora nevét olvastam eddig én is a theorycraftokban (abban a kevésben amit elkaptam ittott)
eve ugrott be nekem is a sisak alapján, de a fül nem stimm
zyra? nah, meg ne is legyen, akkor rájönnek az emberek hogy hidden op
edit edit : szal ja, morgana! simán el tudom képzelni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.25. 21:26:41 -
#47861 Én sem tudom. Mikor először láttam valamiért Zyra-ra gondoltam, de eszembe jutott Evelynn is.
De lehet hogy neked lesz igazad és Diana vagy Syndra lesz, de biztosan nem Fiora, amit eddig pletykáltak, neki nem ilyen fülei vannak.
Edit: Twitteren Morganára esküsznek!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.25. 21:25:01 -
#47860 kövezz meg de nemtom
diana? syndra? dafuq nemtom
edit: riven?! dehát.. az nem lehet
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.25. 21:22:22 -
#47859 Season 4 reward hivatalos forrásból:
Lehet agyalni melyik karakter is ez.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.25. 21:19:59 -
#47858 settings - encodingban a max bitratet állítgasd (nekem 2000, buffer size is)
broadcast settingsben nekem a holland twitch szerver van megadva, ez nem tudom számít-e
videoban 1366*768 30fps
advancedben van pár optimalizálásos cucc, érdemes nyomkodni -
Madix #47857 Stream megeszi az 1 / 1.3 megát, viszont lolban nem tudom hogy miért, de megérződik, és 200-300 latency-vel megy tovább. fps-el smmi baj...ez már gondolom így netprobléma.. -
Madix #47856 jaja időközben meglett... Köszönöm..:) Ma nőttél a szemembe...:D -
#47855 source-ban adj hozzá vagy komplett monitort (így lassabb lehet), vagy amikor fut a lolod, a lolclient.exe-t a listából (ez a fasza megoldás) -
Madix #47854 Twitch kód megvan, viszont azt irja h nem adtam hozzá forrást, és hogy biztos vagyok-e benne hogy fekete képernyőt akarok "elindítani" .. -
#47853 google obs, elindítod beírod a twitch keyedet, és ~kész vagy -
Madix #47852 egyedül a programok amiket le kell szedni, az... Meg gondolom a beállítása is elég macerás. -
#47851 lolhu :)
anyway, 5 megával szerintem bőven megéri megpróbálni, mellesleg visszatart valami ettől? indítasz custom game-et botokkal, és játszadozol közben az obssel (meg persze böngészőből teszteled a streamed, hogy milyen) -
#47850 Lolhun, jesszusom ne -
Madix #47849 Nem fogok 500 oldalt belinkelni ide, de a proci dolgot pont hogy lolhun olvastam. nkm 5 a feltöltésem, ezért is gondoltam hogy megkérdezem. -
#47848 "több helyen olvastam" és hasonló mondatokat én élből skippelem, neked is javaslom
függ mindenképp a többi hardware-től is persze, ha esik az fpsed stream közben, akkor kell játszadozni a beálításokkal (bitrate, felbontás)
vga nem is kicsit fontos -
Madix #47847 Több helyen olvastam hogy inkább proci meg alaplap (wtf?) kell hozzá, a vidikártyának kb smmi köze a dolgokhoz.. meg azt is hogy 5 megás feltöltés alatt nem igen érdemes "elkezdeni".. -
#47846 nekem már a 20/1-es t-online-os nettel is teljesen jó volt -
Madix #47845 Rendes tiszta, nem laggos streamhez milyen internet kell? Olvasok én már mindenhol mindent.. Kipróbálnám, de fölöslegesen nem akarok vele bíbelődni. -
#47844 raadasul eunen vagytok, ez duplan szamit -
#47843 Már én is goldban vagyok, szóval lehet ebben valami. :D -
#47842 Gondolom az inflálódás miatt, most már gold-plat az új bronze -
#47841 Gold III voltam tavaly, meg meccsek alatt is csak gold-platokkal játszottam. -
#47840 5 win 5 lose-zal hogy? Meg ez is defeat, nem értem, de grat. -
#47839 Hurrá, remélem nem emelik Platra idén a skin limitet :D
-
#47838 Ez a koreai kiruccanás úgy néz ki nem érte meg :D -
#47837 :DDD SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zyra support joined the room.
hitsinged637 joined the room.
Ohnoezproez joined the room.
TWC Beleth joined the room.
Setin1111 joined the room.
TWC Beleth: adc only
Zyra support: hi, support here
TWC Beleth: premade with zyra
hitsinged637: hehe no ur not
hitsinged637: im preamde with zyra lol
TWC Beleth: :D
TWC Beleth: :D :D
TWC Beleth: u premade bot?