53877
-
#47917 igen beszólt a lol client, hogy nem tetszik neki a map formátum, és kilőtte
megjegyzem minden patch után visszaáll, de most először hisztizett kifejezetten, úgyhogy most nem is erőltetném a visszatelepítését
meg a mai nap futottam bele valami videóba, ahol mutatták, hogy PBE-n most rohadtul bugos az új summrift, úgyhogy pihentetem :) -
#47916 *Jonnyka
#47915 (sose állt kézre a -ka/ke) -
#47915 meglásd a johnyért azonnal meghalsz ^^ -
#47914 Ahogy elnézem már nem a csöcsökön van a hangsúly, mint a régi splash képeken.
-
#47913 Johny neked megmaradt az új summoner rift? Nekem most visszaállította a launcher. -
#47912 mész jános?:D -
#47911 -
#47910 Köszi! -
#47909 o köszi, valamiért én nem találtam -
#47908 google első találat -
#47907 EU West-hez nem lehet megoldani a magyar nyelvet valahogy? -
#47906 Phantom Lancer? -
#47905 lent linkelt hivatalos oldalról
You will earn rewards based on the tier you are in at the end of the season in solo queue, or based on the tier your team is in at the end of the season. You must have won at least ten games with that team in one queue (for example, winning six 5v5 games and four 3v3 games does not count--even if both the 5v5 and 3v3 teams have the same name and the same players). -
#47904 A ranked teamek ebben a szezonban kaphatnak victorious skint ha elérik a goldot? Mert én mindenhol csak ezt a wardos cuccot látom. És ha igen hány meccs kell a csapatban vagy win, hogy megkapják? -
shadar619 #47903 Köszi müködik -
#47902 jajde protoss -
#47901 StarCraft II: Legacy of the Void Expansion incoming...
Ja nem, ez csak az új karakter egyik skinje erős Protoss beütéssel.
Renekton VU incoming:
-
#47900 Kipróbáltam az angol klienst is, és meglepő módon azt kell mondjam, hogy a magyar szinkron valami eszméletlen kurva jól sikerült. Nagyon bejön. -
#47899 LoL mappájában van egy olyasmi fájl, hogy launcher.admin, próbáld azzal indítani. -
shadar619 #47898 Feltelepitettem a LOL-t és inditásnál ezt irja ki
"RADS Error Could not connect to the HTTP server. Please check that your internet connection is enabled and that your firewall is not blocking access"
A tűzfal kikapcsoláskor nem segítet maradt ugyan ez. -
#47897 EUNE-n feltehetőleg több ismerőssel tudsz majd játszani.
Amúgy most nézem, hogy holnaptól dupla IP van. -
#47896 Amelyikre szeretnél, nagy különbség nincs köztük. Easten van magyar kliens ha vannak ilyen perverzióid, westen meg diamond szinten találkozhatsz lol celebekkel. -
#47895 Melyik szerverre érdemes regisztrálni? EU West-et javasolták. -
#47893 számokkal meg képekkel a champion -
#47892 enis mindig elfelejtem, azert csinaltam meg hogy egyszer igy egy botok elleni 45 mp-es champselectben vegigszaladtam a championjaimon, aztan valasztottam skint, oszt cso megjegyezte
pl. az alienes heimer skinemet tokre kivalasztottam
.. sose heimereztem .. -
#47891 http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-415-notes
Távolról Shyv ikon sztem kivehetetlen. -
#47890 "Rumours that the Shurima event will include a rework of Dominion might imply that his passive would actually be fine on the new one, given he would be the highlighted champion for the event."
\o/ -
#47889 Az a W így számok nélkül rohadt idegesítőnek néz ki. -
#47888 Jah tudom hogy elég egyszer kiválasztani, csak mindig elfelejtem. Mondjuk amennyit én jungle-özök nem nagy probléma. :D -
#47887 amúgy kurva jól néznek ki az abilityjei, meg újszerűek, viszont nem tudom milyen rolera lesz jó -
#47886 ráadásul homokos -
#47885 Azir - The Emperor of the Sands megint egy új hős? :O -
#47884 Ráfogjuk, hogy akkoriban más volt a ranked na. Bár talán még Janna alatt is vissza lehetett esni. -
#47883 jarvan ap mid az erős lehetett s1 metában -
#47882 És valamelyik metában midesnek kellett lennie, lehetőleg AP :D -
#47881 s1 skinje amúgy jarvan volt -
#47880 s@20on az a komment, it must be draven :DD -
#47879 ha indítasz egy custom game-et botok ellen, és végignyomkodod gyorsan a championjaidat, és mindegyikhez választasz skint, megjegyzi "örökre", utána már rankeden is alapból azt választja ki :) -
#47878 Várjunk csak!
Season 1 Skin reward: Victorius Kayle
Season 2 Skin reward: Victorius Janna
Season 3 Skin reward: Victorius Elise
Season 4 Skin reward: Victorius Morgana?
Season 5 Skin reward: Mindenképp női karakter és nem ADC lesz. Itt hallottátok először!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.26. 17:36:12 -
#47877 lel. én nem is használom elisehez a skint, mindig elfelejtem átállítani és a game elején jut eszembe. :D de amúgy teljesen jó a classic is.
jazzy #47876:
Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.08.26. 17:23:09