53877
0MWkPbn.jpg
  • fallenhun
    Az emberi hozzáállást úgy értetem, hogy EU-n normálisabbak az emberek. :D
    Amúgy amíg béta, addig biztos meglesz ez az 1 hét, de azt mondták az okosok, hogy ha teljesen kész lesz eltűnik. Nem nagyhalál ez az 1 hét (én pl. részemről telibeszarom, mert semmilyen veszteség vagy hátrány nem ér ezzel). Persze senki nem akarja otthagyni a lejátszott pár száz meccset, én a 60 meccsemet minden hezitálás nélkül hagytam ott. No amerifags, no ping.
  • avengir
    Nem játszanék eu szerveren és nem csak az emberi hozzáállás miatt. Az egy hetes csúszás bőven elég. US szerveren hetente indul egy liga, eun nem tudom mi a helyzet, de nem hiszem, hogy ilyen fényesen állnának.
  • fallenhun
    Játékstílusbeli különbség is van, nem kevés. Vagy úgy általában emberi különbségek :D És a pingem nem nagyon ment 90 fölé EU szerveren, az is extrém ritka eset. EU szerver 1 hetes lemaradásban van általában az US szerverhez képest. Ami hátrány, mivel "jajmiértvagyunklemaradvaegyhéttel", de előny is, mert nem kapjuk a nyakunkba a patch hatalmas bugjait.

P.S.: Az ilyen LY-os.
  • Kry
    Hát nem tudom, nekem videókártya drivere miatt volt hiba üzenet amitől nem indult el a game, miután egy régebbit raktam fel nem volt többé ien problémám.

Egyébként az európában élőknek az eu-s lol való, az amcsiknak az amcsi. Nem értem mi ien bonyolult ezen...
  • Rennadant
    Ez a patcher probléma az us klienssel volt, nem az eu-val. Semmi köze az eu szerverhez.
  • fallenhun
    AnarchoiD, szerintem nem tudod annyira biztosan, hogy miről beszélsz :D
  • AnarchoiD
    a riotosok az us forumban bevalottak hogy nemvolt jo dontes annal a cegnel csinalni az eu supportot , akinel most megy, amiatt vannak pl a patcher issue-k is ....

talalomra egy link

idegesito patcher problema

• Rennadant
    a bevallottan hullaszar mit jelent?
  • AnarchoiD
    en US szerveren tolom, az eu szerver bevallottan hullaszar ;)

jokis kuzdelem volt ;) vegen mar 9k cashom volt a cuccok melett ;)
  • Rennadant
    Érdemesebb az eu szerverre menni.
  • Dizson
    Én Dizson néven játszok, aki akar vegyen fel, aztán mehetnénk ranked meccsre premade teammel. :D
  • triplet
    Nem rég töltöttem le innen 6 órát vártam mire felpatcholta elvileg minden oké. Rányomok a play-re, kijön egy ablak ahol karakterek állnak egymás mellett, nagy betűkkel ki van írva hogy: LOADING és így áll már vagy 15 perce.
    Ötlet? Rakjam újra? Nem akarok megint a patchelésre várni:S
  • 1nf1
    aki amerikain van vegyen fel: 1nf1
  • Kry
    Áh király ahogy látom van magyar oldal ;), egyébként haveroknak is meg teccet a gém, szal mi már majdnem kiteszünk egy csapatot annyian vunk xD
  • avengir
    http://lolhu.tumblr.com/
  • Kry
    Ja én pár napja kezdtem játszani, nagyon jó sztem, szvsz jobb mint hon...
    Dotázok már vagy 2-2,5 éve, szal kb 2 játék után már belejöttem :P mondjuk hozzá kell tenni, hogy a dotától azért egyszerübb (és nagyszerübb is :P).

Mellesleg ma hajnal óta offline a szerver, mivel egy új verzió jön ki, amire már régóta várnak sokan, ugyanis jön a rune system, illetve megnyilik a store is. :P Meglátjuk milyen lesz, remélhetőleg délutánra, vagy estére már ONLINE lesz :P

Játékban Gomezz néven vok, aki akar megkereshet, remélem több magyar is rákap majd a gémre, mert nagyon jó.
  • fallenhun
    Már itt keresel magadnak barátokat, Renn? :(
  • Rennadant
    játszik ezzel valaki? RennHUN néven megtaláltok, vegyetek fel barátnak. :)
  • donatus13
    Most osztottak ki egy rakat kulcsot írjál be HoN os fórumba hozzánk és kapni fogsz.
  • AnarchoiD
    mellesleg van egy jobb dota klon is ;) a H.O.N. ;) de az meg zart beta sajna
  • AnarchoiD
    A jatek meg nem jott ki csak holnap fog es mar jatszunk vele paran, az europai terjesztes egy teboly, mind1 megvettuk mar US -bol ;)
    Meg szvsz meg 1000 mas europai is ;) (vpn rulezz)

ugy nez ki hogy 3 fajta megolda van/lesz

1: ingyenes a gamma osztan ha sokat jatszol "killokkolhatsz" hero -kat magadnak
    2: 30usd leperkalasaert kapsz 20 herot es 200% xp -t meg 10usd -t a jatek store-jeben (5k korul van ez az osszeg)
    3: sokatfizecc (30-40usd) es akkor az osszes herot keszen kapod + ugyanaz mint a 2.

mindezekhez jon meg az hogy heti rotalasban mindig lesz 7 hero akivel meg a free-sek is jatszhatnak , a jatek soran kapott IP-bol lokkolhatsz ki herot .. az arak meg nemismertek

• faber
    Látom itt nincs túl nagy élet...de azért kíváncsiságból kérdem, most, hogy kijött a játék, játszódik vele valaki innen? Részemről még eléggé noob-fázisban vagyok, lvl 5 körül, de esetleg ha valaki hasonlóan kezdő és volna kedve játszódni, írjon már rám itt, vagy msn-en: [email protected] címen!
  • Anthrax
    Nyílt béta test, regisztrálni a www.lol-europe.com -on lehet
  • Anthrax
    Jött ki új patch és lett valami variálva,hogy nem tudunk játszani amcsikkal és majd lesznek eu béta serverek vagy valami hasonló, aki jobban ért angolul az megleshetné
    http://beta.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=17386
  • Soulstorm
    Én is kaptam 5 meghívót! ^^
  • Anthrax
    Közben kaptam 5 béta meghivót, akit érdekel küldjön egy PM-t
  • Anthrax
    Hali

Ha valakinek van egy fölösleges meghívója az oda adná ?
  • werkfilm
    van topikja
  • Soulstorm
    Bocsi, hogy ebbe a topicba írok, de mivel nem volt Heroes of Newerth-es topic ezért. Ha ma vagy még holnap regeltek a http://www.alienwarearena.com/account
    site-on. Szept.28.-án, azaz hétfőn 15.000 HoN(azt nem tudom, hogy LoL-t is) betakeyt fognak osztogatni! Csak regelni kell és ha beléptek azonnal a betakey lapot fogja kihozni és láthatjátok a beta kódot! :) (azért kíváncsi vagyok erre a HoN-ra.)
  • chrispir
    én Kobor néven vagyok, probálok valamelyik hőssel pro lenni, de eddig ugy néz ki, ha az elején olyan ellenfeleket kapok a sorban akik szétszivatnak, akkor nem lesz lóvé, és onnéttol vége a meccsnek, ha viszont nem fognak le akkor lehet bármi belőle, eddigi legjobb meccsben asszem 27/5/16 volt Ryze-el, s kikaptunk:)
  • Soulstorm
    Jaja remélem, hogy lesz! Kíváncsi vagyok erre a "nagy térkép" izére is. :D
  • donatus13
    Én sem támadó jelleggel írtam csak játszottam vele és nagyon szörnyű volt nekem minden , ezért vagyok rossz véleménnyel róla, de tiszteletben tartom mások igényeit csak nekem ez valahogy nem jött össze de biztos van jövője ennek is.
  • Soulstorm
    De ezzel most egyáltalán nem "támadó" commentet akartam. Csak na.. sztem jóra sikerült.
  • Soulstorm
    Hála istennek is, hogy ég és föld a különbség.. de ez LoL topic úgyhogy ne hasonlítgassuk össze sztem a HoN-al. :) Csak ami a játékban található arról. Ismét csak szvsz én elég sokat dotáztam és vágytam már valami újdonságra és ez megadta, szóval én(mi) elvagyunk vele, mint a rajongói tábor, ez ebben jobb az abban jobb stb. stb. :)
  • donatus13
    SzvSz én kipróbáltam mind a kettőt és ebbe a játékba kb csak sírni tudtam annyi tetszett benne egyedül ,hogy volt egy ajánló ,hogy mit érdemes venni a heronak azon kívül semmi jó nem volt benne, HoN az tök más tészta rengeteg a volt dota pro így vagy túl nehéz a játék vagy túl szar mert a sok noob tönkre teszi a meccsedet de a két játék között szerintem ég és föld a különbség.
  • amodent67
    Az amerikai vagy az eu bétában vagytok?
  • Soulstorm
    Igen én játszok és haver is. Nagyon tetszik nekünk a game, én szvsz jobb mint a HON és nem kell lenézni amit ti mesés grafikának hívtok az "cell-shaded"! :) chrispir megtalálsz Undying Storm néven LoL-ban!
  • chrispir
    van aki rajtam kivül játszik ezzel? nekem pl jobban bejön mint a HoN, tetszenek az summoner-ek, spec képességek is
  • amodent67
    Facebook, na.
  • amodent67
    Klikkeld be őket a Facebbok-on fan-nak és nemsokára (ha elérik a 40k-t) küldenek egyet.