53877
-
donatus13 #106 Donatus néven vagyok most már be se tudok lépni azt írja nem lehet csatlakozni a pvp.net hez hát nem tom honnál ilyen sosem fordul elő nem értem mi a gondja. -
RennHUN #105 Milyen hibát? Milyen néven vagy? -
donatus13 #104 Érdekes ez a játék egy meccset lejátszottam win lett most meg egyfolytába hibát ír. -
RennHUN #103 Az eu online. -
RennHUN #102 Folyamatosan. Van több oldal a rúna könyvben, ahova különböző rúna variációkat rakhatsz be, ezek között az oldalak között váltogathatsz meccsek előtt kényelmesen. -
donatus13 #101 Hogy működnek ezek a rúnák folyamatosan ? vagy ki kell választani meccsenként ,hogy melyek működjenek ? -
RennHUN #100 Szintlépésenként kapsz egy mastery pontot, meg egy rúna helyet. A pontot eloszthatod a képzettségek között, rúnát meg ip-ért vehetsz a shopban. Van jó sok fajta, 3 szintre elosztva. Lvl 10 alatt tier 1, 20-ig tier 2, utána tier 3. Persze egyre jobb képességekkel. +hp regen, crit rate meg ilyesmi. -
donatus13 #99 Még egy kérés valaki mesélhetne egy kicsit erről a rúnákról meg erről a summoner rendszerről. -
RennHUN #98 Csak a kezdést írták ki, de el szoktak vele dolgozgatni egy fél napot.
US-en 13 óra volt. -
donatus13 #97 mennyi ideig tart ez a szerver maintaince ? -
donatus13 #96 Kár ,hogy ilyen lassan updateol 200 mb de 15 el tölti marha lassú:S -
RennHUN #95 A grafika nem nagyon változott gondolom, a menü igen, a havas map meg pont bekerült a körforgásba. Ráadásul ünnepi díszekkel, attól nem szabadulsz. Elég sokan vannak, igaz eu-n még kicsi vagyok de nem volt rá példa hogy 30 mp-nél többet kelljen várnom.
Engem a matchmaking zavar nagyon, elég gyakori hogy nálam 10 szinttel nagyobbak közé tesz be, és így nem csoda ha szar vagyok. -
donatus13 #94 Kevesen voltak, undorító volt a menü meg a grafika és a havas pályákat nem bírom elviselni. de azt mondták már sok az ember és nem 1 nap a játékot keresni. -
RennHUN #93 Mi nem tetszett múltkor? -
RennHUN #92 Pont jókor próbálkozol eu-val, ma van update.. :) -
donatus13 #91 Nah letöltöm megint a játékot remélem most jobban fog tetszeni múltkor kb sírva fakadtam volna tőle eu szeróra jövök ha lesz valaki írja le ide a nevét azt játszunk pár meccset. -
#90 "Regular season will begin on January 13th, 2010. " -
#89 csökönyös öregember leszek
Taricra viszont ráférne egy balance, mert Nidalee jobb healer mint ő. -
fallenhun #88 Jó, nem vitatkozom, mert látom, nem a szövegértés az erősséged. -
#87 "before the opening of Season One "
Season One league ;) és nem a játék -
fallenhun #86 "...és boldogok a némák, mert nem magyarázzák félre a szavakat!"
Persze biztos a topic címét is véletlenül baszták el, és lett az, hogy "Open Beta Begins".
De akkor másolom a lényeget:
The League of Legends “Pre-Season” will allow time for players to learn the game, build teams and develop advanced strategies and tactics, before the opening of Season One in the first half of 2010. Between now and the start of Season One, players can also look forward to the addition of clans, teams, tournaments, ladders, draft mode, as well as additional content such as new champions and maps.
Fordítsam is, vagy megy? -
#85 Release date(s) October 27, 2009
Pre-season végén volt az utolsó ladder reset. -
fallenhun #84 Húha.
http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Legends
Első bekezdés vége.
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=19904
Második bekezdés.
EU holnap (holnap, hétfőn, 21-én) éri be az US-t. Kérem kapcsolja ki. -
#83 Legalább a hülyeséget ne állíts ilyen biztosan. US már rég nem betas. Eut nem tudom, de sztem már az se beta.
AnarchoiD pont lecsusztam rolad :D Mire beloggoltam, te addigra ki; talán holnap. -
#82 fallen : hivatalosan mar nem beta , aruljak penzert stb, van support es van billing , szal ez mitol is lenne beta ? :)csak nem a HON -al kevered ? :) -
fallenhun #81 Te nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal, úgy látom :D -
#80 Euban meg openbeta ? :) szegenyek -
fallenhun #79 Open Beta ez amúgy, mivel sem térképek nincsenek, sem ranked meccs, heti többszöri leállás, stb.
Most van a héten tournament, riot pontokat, pólót, videókártyát lehet nyerni. -
#78 Az a para, hogy ez már rég nem beta ;)
Nekem a zárt béta óta eddig 3x volt acc resetem, de fel se merult bennem az eu server gondolata. Eun is vannak versenyek? Miket lehet nyerni? Valaki aki ott jatszik irjon. -
#77 Gangplank rulez
-
#76 en es a haverok megvettuk, megerte es azota josok herot kilockoltunk illetve volt olyan aki runa bizniszelt inkabb (kb 3000db runa transzform .. ;) makro editorral ;) -
fallenhun #75 Ahogy néztem, 30 dolcsi, jár hozzá 20 karakter (nemtommelyik), 4 rúna (az kb. 1000 IP spórolás), mert nemhiszem, hogy Tier 1-es rúnát adnának, meg Gothic Annie skin, ami kurvajól néz ki. És 10 dolcsi Riot pontokban, ami asszem iszonyat sok, bőségesen lehet belőle vásárolgatni. -
Rennadant #74 Ha a pontjaidból megveszed, akkor az a tiéd marad. -
donatus13 #73 És ha megveszel egy karaktert az csak egy hétre szól? -
Rennadant #72 Ingyenes. Letöltöd, játszol vele, kapsz pontokat meccsenként. Ha nyersz többet, ha vesztesz kevesebbet. Ebből tudsz venni dolgokat, meg persze valódi pénzért, de nem vagy rákényszerítve. Minden héten vannak free karakterek, de a pontjaidból vehetsz is.
Meg is veheted, akkor jár hozzá valamennyi pont meg egy csomó karakter. -
donatus13 #71 Mert nálam olyan játék már halálra van ítélve ami után megjelenés után fizetni kell... kivéve kiegészítő:D -
fallenhun #70 A Box Set, vagy Collector's Edition, vagy mi a neve, abban benne van az összes champion, hozzáférés a megjelenő hősökhöz, stb. Csak rúnákért kell "dolgozni", mert azt csak IP-ből lehet venni. Az exkluzív skineket nemtudom, hogy hogy van, de gondolom azok is benne vannak. -
donatus13 #69 Amúgy ezt a játékot meglehet venni? vagy olyan ,hogy mindenhez hozzá férhess olyan nincs ? csak ha mindenféle premiumot veszel havonta? -
Rennadant #68 https://dyn.goa.com/registration_lol.php? -
donatus13 #67 hol lehet reggelni eu szerverre ?:D