53877
0MWkPbn.jpg
  • WOLF3x6
    Dizson teged nem tudtalak felvenni, azt irja ilyen jatekos nem letezik.
  • Dizson
    Na akkor lesz játék?
  • fallenhun
    Én pl. 15ös accoutot hagytam ott, ami 1 vagy 2 heti játék. Szerintem nem nagy veszteség. Legalább már nem vásárol összevissza hülyén az ember :)
  • WOLF3x6
    Ott hagytam az US servert, pedig lvl 8 voltam, EU-n felvettem aki beirta a nevet. -gyokerdim
  • fallenhun
    Pár dolog:
    1.) AZ EU playereket nem ér hátrány azzal, ha hátrébb van egy patchel, mivel így kikerüljük az esetlegesen patch-ből adódó bugokat (mint Fiddlesticks volt pl legutóbb), letesztelődnek a változások (mi legalábbis utána is olvasunk mindkét - US és EU is - fórumon a dolgoknak, nemcsak kommentelünk, továbbá mindenki más is az EU szerveren azonos patch alatt játszik, szóval most 2-3 nap, 1 hét különbséget ki nem szarja le?
    2.) Kisebb ping. Sokkal kisebb ping.
    3.) No amerifags.
    4.) Patch verzióban ugyanott van a két szerver, tehát semmi különbség nincs jelenleg.
    5.) Van pár nap csúszás a hősökkel, de ugyanúgy 1 hétig lehet ugyanazt a csomagot ingyen használni, szóval az sem számít kicsit sem, ahogy Renn leírta.
  • WOLF3x6
    Ha az US naprakeszebb, akkor itt a legtobben miert EU-n vagytok?
  • Unknow
    Itt is hetente váltakoznak a hősök.

20:00 körül ha összejön 5 ember ellenünk akkor játszhatnánk egy meccset. Tehát akinek van kedve, az írjon majd rám -e körül.
  • RennHUN
    Ugyanaz a két szerver. Minden beállítás, minden hős egyforma. Az us pár nappal előbb áll át, ezért mások a hősök.
  • WOLF3x6
    EU serveren nincs olyan hogy minden heten mas hosok ingyenesek?
    Nekem most fent van mindket regios verzio, de nem ugyanazok a hosok elerhetok.
  • Dizson
    Benne vagyok. Mindanee lefoglalva, mert csak azzal tudok játszani.
  • RennHUN
    RennHUN - EU
  • fallenhun
    FallenHUN - EU

Meccs közben vagyok épp, szóval nem veszek fel senkit, majd reggel, de ha valaki ráér, addig felvehet :P
  • Kry
    Jah, látom felvettetek páran :D
    Vasárnap este 8-9 körül lehetne tolni pár meccset, akár full magyar teammel (teamekkel), attól függően mennyien leszünk.
  • bobo14
    én most vok 10-es és nekem Veigar jön be:P
    Aki akar felvehet:

AnimeSummoner - EU
  • Kry
    Párszor már leírtam hogy én pár haverommal szoktam tolni, főképp esténként. Továbbá innen fórumról is felvettek már páran, sőt játszottunk is már együtt.
    Nem számoltam össze, de majdcsak megvunk 10en magyarok lassacskán, ha lesz klán rendszer vagy vmi, akkor csinálok majd egyet természetesen csak magyaroknak :P
    Ma este is lesz tutira gém, szal aki akar jönni az adjon hozzá a frend listre:

Gomezz - EU

• Dizson
    Valaki nem jön játszani? Én még csak lvl 7-es vagyok, de azért nem vagyok annyira béna. Jó lenne ha legalább 5-en összegyűlnénk és tolnánk pár meccset.
    Nevem: Dizson és EU.
  • Unknow
    Jé, ennek van topicja? Esetleg ha még van 5 fős csoport aki tolja az írjon rám: Athem

Jó lenne egy 5v5 magyar meccset összehozni :)
  • fallenhun
    Következő hősünk:

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Poppy_The_Iron_Ambassador
  • fallenhun
    Lezajlott a bajnokság döntője, itt a meccs:

http://www.youtube.com/watch?v=n6htu6MXq5Y
  • Kry
    Amúgy többféle map lesz, jelenleg is van egy 3v3 map a twisted treeline, csak az még béta, de practice game-be lehet rajta tolni. :P
  • RennHUN
    Nekem nagyon tetszik a grafika. A mapok mondjuk nem túl fantáziadúsak, de a rengeteg féle, és egymástól teljesen különböző karakter marha jó.
  • donatus13
    Időközben vissza csapodtam honhoz most open beta sokan is vannak egész jól játszanak sok a hős és nincs a rengeteg dedózás mint itt:(( de ez a gyerekes grafika a legrosszabb.Amúgy egy jó játék:)
  • Kry
    Jaja egyetértek Renn-nel, én is beleestem sajna abba a hiába hogy vásárolgattam összevissza a herokat. Persze azért hozzá teszem hogy szvsz a 450-es és 1350-es herokat ha megveszed és nem jön be, az még nem nagy gond, de mikor napokig gyüjtesz egy 3k-s vagy épp egy 6k-s herora és nem tetszik az kicsit demoralizáló :P

Twisted Fate az nekem is megvan, első hero volt amit kipróbáltam :P Nem rossz, most nerfelték kicsit, mert teleport cd-jét növelték, de én inkább azért nem jáccok vele, mert meguntam hogy mindig az arany lapot figyeljem

#117-be leírtam a nevem am. na gl hf
  • RennHUN
    Minden héten más hero-k ingyenesek, érdemesebb kivárni, és kipróbálni őket, mielőtt megveszed szerintem.
  • fallenhun
    Elég jó, bár most nerfelték a területstunját point-stun+mass slow-ra. Eléggé nehéz vele játszani, mármint nehéz megtanulni, de amúgy erős nagyon. Inkább assassin, mint support szerintem.
  • donatus13
    Én supportot szeretek játszani és card masterre gyűjtök pontot , jó hero?
  • fallenhun
    Soraka iszonyat vicces kis carry. Csak vigyázni kell, mert az elején papírból van, aztán nagyon lehet vele pusztítani :)
  • Dizson
    Sorakat most eléggé megkedveltem. Elég jó healer, nehezen lehet megölni, 2-3 champi kell hozzá, mert különbben simán ki healeli magát. Plusz Clarity meg Heal és simán rendben tudja tartani a csapatot. :D Viszont egyedül eléggé gyenge.

Kry: Elvileg felvettelek.
  • donatus13
    neved?
  • Kry
    Nah látom kicsit aktivabb lett sg forum is végre. :P

Szal akkor leírom megint hogy én haverokkal szoktam tolni, főként esténként, van amikor egy komplett csapatra elegen vunk. Ezelőtt dotáztam kb egy évig. EU szerveren jáccok (persze amcsi is fennt van) Gomezz néven, aki akar felvehet.

Grafikát pedig nem értem miért fikázzátok, sztem szép. Very High-on legyen minden, illetve a fast terrian-t kapcsoljátok ki, ja meg persze videókártya sem mind1...
  • donatus13
    Keresgéltem hol lehetne megvenni :D de úgy látom már csak pontot lehet venni
  • RennHUN
    A matchmaking gyakorlatilag random összerak játékosokat. Kritikán aluli ez a rendszer. A külső dolgok is emiatt számíthatnak esetleg, mert gyakran összerak olyanokkal, akiknek már van elosztva 20+ képzettség pontjuk, meg tele vannak tier 3 rúnákkal. Ha a saját szintünkön tudnánk játszani, nem lenne ez baj.
    Az okosan megválasztott spellek sokat számítanak, de ez mindeki számára elérhető hamar.
  • fallenhun
    Ha megnézed a WoW grafikája is eléggé idejétmúlt, mégis mennyien játszanak vele :) Egyébként iszonyat balanced a játék, csak nagyon sokat számít a tapasztalat, plusz a matchmaking kritikán aluli, nem beszélve arról, ha pre-made csapattal próbálsz játszani. Hogy mire gondolok: elvileg Élő-pontszám alapján sorsol össze a rendszer, de ez a gyakoraltban úgy néz ki, hogy elképesztő sok esetben amíg az egyik csapat átlag mindjuk 10-12-es szintű, a másik csapat 20+. Nem egy ilyen alkalom volt. Pre-made esetén még rosszabb. Játszottunk mi úgy, hogy Rennel ketten kb. lvl 7-8 premade, csapattársak 0-3, ellenfél között pedig volt 30-as is.
    Amit pedig te külső dolog alatt értesz, ez az, ami megkülönbözteti pl. a Dotától. Ez mutatja, hogy mennyi és milyen eredménnyel játszod a meccseid. Ha pedig jobban megnézed, rájösz, hogy igazából a rúnák nem jelentenek nagy költséget, a spelleket 10-es szintre megkapod mindet, mastery pedig szintén szintfüggő. Nemhiszem, hogy túl sok értelme lenne, ha mondjuk 5464367543634 ugyanolyan játékos játszana egymás ellen. A rúnák konfigurálása ezért fontos, ki mit érez jobbnak.
  • donatus13
    Nah sokat javult a játék:)Egész jó lett játszanak is elegen, sajnálom ,hogy ilyen gyér a grafikája különben eléggé jó lenne.Ami tetszik benne ,hogy sokkal gyorsabb mint a HoN nincsenek olyan nagyon hosszú kifárasztó meccsek,recommended itemek is jól megvannak csinálva.
    Ami nem tetszik ,hogy nagyon rossz a balance és túl sok minden múlik külső dolgokon, pl rúnák meg spellek szóval ez az ami kicsit zavar amúgy egész jó.
  • fallenhun
    Anthrax: attól nem fog jobban szőrösödni, ahol kellene már neki, ha fikázod az EU. A két csillagosnak nem szólok be, mert ők donálnak, hogy legyen ilyen fasza (/irónia OFF) sgponthu fórumunk, de ha nem beszélnétek olyasmiről folyamatosan, amiről lövésetek nincs, mint ahogy azt az utóbbi 1-2 napban bebizonyítottátok, akkor mindenkinek jobb lenne. Mi nem fikáztuk az US szervert, de ti az EU-t folyamatosan, amikor keveritek a szezont a faszommal. Biztos vagyok benne, hogy 1000x jobbak vagytok mint én, de attól még nem kéne hülyének lenni.
  • RennHUN
    Az us 2 nap alatt 20 órát állt. Különbség?
  • Anthrax
    Ennyit au Eu serverről:
    http://forums.lol-europe.com/showthread.php?t=10103
  • Dizson
    Bekerült 1-2 új class?
    Midalee meg az a Dolmen tetszik. :D
  • RennHUN
    Nem mentek a szerverek, valamit állítottak, de már jó.
  • donatus13
    Connection Failure: Unable to connect to the PVP.net server. itt van pontosan.