53877
-
#48762 -
#48761 arra már nem, a k.va celeb vagyok ments ki innen miatt nem lesz november közepéig asszem. rip drcsont, szulejmán -
#48760 nem pont úgy kezdtek :D -
#48759 C9 haza akar érni a Szulejmánra -
#48758 Holnap fél 8-tól lesz a meccs :o -
#48757 Nekem a tavalyi skinek sokkal jobban bejöttek. Főleg Mao <3 -
#48756 Cho'Gath:
Ravenborn LeBlanc:
Underworld Wukong:
Valószínűleg ezek lesznek a Halloween-i skinek, de...de most legalább a Riot eltalálta a splash képeket is. Kurvajók lettek, főleg az a LeBlanc (very boobs)!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.03. 20:46:16 -
#48755 -
#48754 Ez nem újdonság, a BR > EU meglepőbb volt -
ktomi22 #48753 nalatok sem megy ateam builder?
" are not able to add you to the group" szoveggel kidob.. :S -
#48752 Blame zSupport: وش ديم
Blame zSupport: ديم انا
Sayo: arabs... gg
mai promo champselect. :DD -
#48751 meg azt is, hogy a TSM szar -
#48750 TSM alázás megy, mutatja a valós képet a 2 régió között -
#48749 Az ott egy Singed? Korea pls. -
#48748 Pár unalmas meccstől meg tud menteni :) -
#48747 tldr semmit nem számít a besoroló, ugyanoda fog tenni az eredménytől függetlenül :) -
JLH Fans #48746 Vedd meg nagyon megéri :) Messze nincs a legerősebbek között, próbáltam topolni vele , de nehéz, junglesnek viszont jó, meg tf okban is jeleskedik igencsak, ráadásul a patchban buffolták is kicsit.
Közben sajnos az utolso besoróló gamem bukta lett, igy 4-6 al zártam na de hogyan....enemy bannolta Morganát és Leonát is...én Thresht akartam bannolni utolsónak , de engedtem a csapatnak igy Yasou lett belőle, persze igy kénytelen voltam Sorakaval supportolni Ashe Adc mellett, az enemy pedig....Thresh és Jinx bottal jött, Thresh pedig gold 4 ben tolja, és 126. játéka volt ezzel a heroval, az eredményt képzelhetitek....Én 0-4 el Ashe 1-4 el mászott ki a botról, miközben az eredmény 8-21 volt a tf előtt:) A vicc az, hogy 2 acet is csinaltunk ott, és majdnem megnyertük, inhibitort is romboltunk.
Ha a junglesünk MAster Yi nem akarja megszégyeniteni a háború vége után 60 évvel is a jungleben harcoló japó szamurájt is, ugyanis olyan vehemenciával harcolt tovább, leszarta, hogyha jön velünk akkor nexust dönthettünk volna.
Szóval,,welcome silver 4.
Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.03. 08:33:30 -
#48745 sajnálatos hogy ilyen ténylegesen world class playereknek, mint froggen vagy rekkles nem sikerül a quarter, de egy mediocre amazingnek meg igen... -
#48744 ez a Rammus skin bejövős kár h nincs meg a hős. -
#48743 nem egy mai kép, de azért jó látni h a játékosok együtt vannak
-
#48742 -
#48741 de bezzeg arról nincs ilyen, hogy "mit tegyünk ahhoz, hogy ne ezreal és/vagy teemo skint kapjak giftből" -
#48740 :^)
Holnap ilyenkor már meccs lesz
-
#48739 azert hozzatennem, hogy bar alapvetoen jo dolgokat irt, jopar dologgal nem ertek nagyon egyet, 1-2 reszet konkret marhasagnak erzem, illetve az a rengeteg eliras is arra enged kovetkeztetni, hogy lehetne... komolyabb is a guide, meg az iroja -
#48738 köszike :D legalább ma is tanulok valami újat :D -
#48737 újabbaknak: fasza kis magyar nyelvű cikk a nagyon early game-ről, a laning phase legelejéről, érdemes ától cettig tudni az itt leírtakat -
#48736 valamelyik játékból biztos
ne legyen igazam, de ez is olyan lesz kb mint a tavalyi elise skin, hogy hányingerem van tőle, főleg a már meglévő fasza skin(ek)el összehasonlítva - elise-nél ugye a death blossom, shyvnél meg pl. az ide drake, vagy a darkflame
szerk: ingame nem olyan hányás, de a fent említett 2 _szerintem_ jobb
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.01. 23:00:00 -
#48735 Ez a játékból valami hős? -
#48734 Championship Shyvana:
Ezt nem igazán sikerült eltalálniuk... -
#48733 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
lol -
#48732 Énpedig csak akali miatt irok, akali=/=swain - stickyninja=/=lifedraintank
amugy szerintem viable swain, de kell hozzá egy hozzá illő teamcomp, megvenni meg megéri, ha tetszik a stilus amit képvisel -
#48731 Én csak a Fiora miatt írok, mégpedig azt, hogy az a champ egy hatalmas fail -
JLH Fans #48730 Elnézést a mai hiperaktivitásért, egy utolsó kérdésem lenne, röviden és tömören: SWAIN.
Érdemes-e megvenni, ha igen miért nem, milyen tapasztalataiok vannak vele ill ellene és kb milyen erőt képvisel Fiora/Riwen/Akalihoz képest :) -
#48729 akkor csak nekem volt új
bár nem tudom, hogy fog elférni 6 ember azon a mapon. -
#48728 1-2 hete volt róla hivatalos hír. -
ktomi22 #48727 ugyan ez volt kogmaw neve helyett 1 idore
valami **featured_champion_name
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.10.01. 15:31:26 -
nem tudom volt-e -
#48725 http://na.leagueoflegends.com/en/news/community/community-spotlight/more-playtime-gnar :3 -
#48724 én még s3 ban szórakoztam vele, alacsony mmren szerintem viable. -
JLH Fans #48723 De van :) Közben páran azt mondták várjam meg amig a runapagek lesznek akciósak, mert +2 runapaggel többre megyek mint +2 skinnel :) De azért na... a leggyakrabban játszott heroimhoz skin is dukál :)
A Leona jungle amúgy abszolút hülyeség vagy viable ? Nyilván a tisztogatási sebessége kisebb gondolom, de a gankje papiron legalábbis nagyon erősnek tűnik.