League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyanabbol a runábol lehet egyszere több is fent rajtad tehát mind ugyanugy megadja azt a plusz statot?
nemfog😄
Olyan kérdésem lenne, hogy ugye akkor ezek a statok és az acc már nem fog törlõdni, ugye?
Kry
Ez még mindig nem msn tehát ideje lenne abbahagyni a spamolást. Ha irni akarsz vmit akkor elõtte gondold végig inkább 2szer.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

dak3 kérlek ne minden szir szart itt kérdezz meg, storeba meglehet nézni mennyibe kerül

poppy-t mennyi ipért lehet megvenni?
vvááá 2 ip kell nunuhozXD
*bónusz, bocsi a helytelen írásért és dupla postért.
Továbbá érdemes mindig 2 max 3 dologra gyúrni rúnában!
Pl. inkább vegyél csak olyan rúnákat Castereknek ami lvl 18-ra elég sok búnusz Spellpowert(tudom nem így van 😊) ad a spell/skillekhez.
szurkoljatok😄😄 mamár volt 2 winnem😄
na márcsak 100 kell vááááááááááááá😄😄

ha megnyerem a trerlinet megvan😄😄
én mostkaptam 104 et egy 8 perces 1v1 ért amit poppyval megynertem(ötis megveszem majd ipért a leg op-b kari...)
Egyforma számú csapat kell mindkét oldalra, akkor jár ip. Elég hülyeség, de ez van. Mi is csináltunk 2v4 meg 2v5 meccseket, de nem kaptunk érte semmit. 😊

Live Fast, Troll Hard

avengir
Én mindig 0 ipt kapok precticeért 😞

https://hotshu.wordpress.com/

jaja kihasználom😄😄 isteni a game alig várom nunu cimbit😄😄
nyertünk de nagyon jó volt😄😄<#mf2>
Használjátok ki a dupla ip hétvégét. Practice mód, noob botok ellen, Twisted Treeline-on, 10 perc körül bejön 100 ip. Azt hiszem napi 4x lehet pontot kapni practice meccsért.

Live Fast, Troll Hard

már a fele megvan az ipnek hozzá
DAK3
Az ár nem feltétlen mutatja a karakter erõsségét.

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

lehet csak nunu/alistart használom majd de nunu kesz a föbb karakterem nagyon bejön azmeg hogy megszakitják.... elégé hogyismondjam szar😄 de ha beszopják.... huhuuuuu😄 amugy isteni a game best game😄
Zileas: "we are going to add camera flip back in in a few weeks"

Ennek mennyire örülök. Éppen ideje volt már.

Live Fast, Troll Hard

Senki nem fogja banolni, ez csak egy itteni szabály jelenleg, a játékban nincs ilyen. Én is csak egyet használok általában. Nunu meg nem rossz, az ultiját elég könnyû megszakítani, de elég jó, én nemrég vettem meg. Persze nem használtam végül, mert zavar hogy lecsapnak ulti közben. 😄

Live Fast, Troll Hard

amugy bocsi atriplapostért😄😄 de elég hacsak egy championt használok??😄😄 ezt ugy értsétek hogy nemhasználok gyakran tövbb fajtát vagy azt egyböl bannoják hacsak egyel nyomulok?
nunui ijen gyengusz hogycsak 450 IP?:S:S
köszi😄😄
Ahogy belépsz, fent van a Store. Ott lehet hõsöket, meg rúnákat venni.

Live Fast, Troll Hard

holvan ez a shop mármint hogylehet megnyitni?
A shopban vehetsz rúnát. Szintenként kapsz egy helyet a könyvben, ahova berakhatod. Van ezer féle, az elején úgyse számít sokat 1-2 rúna, én tartogattam az ip-t, nem költöttem el. Mire érdemes foglalkozni vele, már érteni fogod.

Live Fast, Troll Hard

nagyonjó a game😊 isteni már mindent értek csak a runa dolgot nem..
De jó hogy rászabadultak vérpistikék is a forumra és telebasszák azt double/triple posttal ami rajtuk kivü senki mást nem érdekel...
4evert akartam nem for4XDDDDDDDDDDDDDDD
bakker 45 percig akar patchelni😄
ne sokat hanem csak tudjál😄😄 Taric/Nunu/alistar for4😄
Akkor végülis mindegy mivel mész csak sokat játszál vele és tudjál vele?

avengir
Én máshogy fogalmazom meg. Annie egy easy hõs, de ahozz, hogy profi legyél vele, nagyon sokat kell vele játszanod. Minden csak gyakorlás kérdése.

És mind ez a gyakorlatba hogy néz ki?Télleg vannak ugyanolyan jók vagy azok azért jobbak(úgyértem ha mind2vel profi ugyanolyan hozzáértéssel játszik akkor van-e különbség?)

avengir
Az eredeti koncepció szerint; aki többe kerül az ugyanolyan jó, mint az olcsó hõsök, csak nehezebb vele megtanulni játszani.

daemonervosa
hát , van köztük pár durva dolog

Trolling is a art.

Amúgy a legdrágább hõsök a legjobbak is vagy nem így van?

És miért döntöttek így?
Tehát, hogy megkell venni a hõsöket. 😊
Abból kell gyûjteni. 450-tõl 6300-ig vannak a hõsök árai.

Live Fast, Troll Hard

IP-m van a játék elején tehát tudok höst venni vagy ebböl a 10 ingyenes kiprobálásbol kell gyüjtcsek?
avengir
eddig is ki volt festve annie körme?

avengir
Minden héten van 10 darab kipróbálható hõs. A hõsöket meg tudod venni riot pointért (fizetõs) vagy influence pointért (ezt kapod ha játszol). Bármely hõs megtudsz venni a storebol.

Van x hõs. Ebbõl hentente más-más 10 ingyenes. Akármelyiket megveheted, az x-bõl, az a tiéd marad örökre.

Live Fast, Troll Hard

tehát bármeik hétbe megvehetem öket (valami ingame dologért nem item shopos mániért)?? pl taricot ezáltal megvehetem most is???
1hétig ingyenesek lesznek és bármikor megvehetõek is

na tehát eza 10 ingyenes közül lehet venni vagyezek ingyenesek mindenkinek most nemértem-.-.-??😊
ugyvan hogy lehet venni herokat is és azokat bármikor használhatod hetente 10ingyenes van azokat bárki használhatja

tehát a többivel nem lehet lenni??-.- csak ezzekel ésezekell is csak egy héten át?:S