53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Küld el megint, majd kitörlöm a régit :)
  • NagyiBMX
    gondolkodom rajta énis, véleményt tudsz mondani?
  • gtronic
    heimert megvettem, és nem csalódtam : )

ki hogy áll vele kapcsolatba? : D

Rogerke: hát most reggel küldtem az üzenetet, szal türelmesen várok.
    (nemtudom mennyi idő ennek a leforgása)
  • Fec papa
    Cat, ELOt hol tudom átírni?
  • Rogerke
    nekemis megcsinálták szal neked is megfogják : )
  • gtronic
    Szerintem wukong unalmas is, nem sok elképzelés szerint buildolható, jungle off, egyedül lanon,de ott se mindig állja meg a helyét : S

Másik téma írtam a supportnak, 2 champot,és 1 skint fogok visszaváltani (refund), remélem "csak most csak nekem" megcsinálják ; D
  • gtronic
    hozzá szoktunk már nem?
  • Fpocok
    Rengeteg új infó van benne, lehet szemezgetni.
    Az viszont rohadtul pofátlan, hogy kérdezte TB, hogy mivan a spectatorral... aztán jött a bullshit szöveg, de dátumot nem mondtak.
    Pár hónappal ezelőtt az volt, HOGY DREAMHACK UTÁN nem sokkal. Hazudozó köcsögök.
  • Fpocok
    World Exclusive : League of Legends : Dominion - complete match with commentary

• FrostBite
    Én eddig csak 2 Skarnert láttam jól játszani :(
  • szucsy89
    Én Skarnerrel vagyok ugyanígy...
  • FrostBite
    Na meg a community...

gtronic: Én amikor kijött Wukong egyből megvettem, játszottam egy normált és nyertem, akkor úgy voltam vele, hogy nem egy nagy szám.
    Utána ment is a süllyesztőbe egészen két nappal ezelőttig.Elővettem megint, és megváltozott a véleményem, nekem nincs vele gondom se a játék elején se a végén. Igaz nem csinál hatalmas sebzést, de elég nagy kárt lehet vele okozni.A buildelést szerintem meg mindig az adott helyzet szerint kell alakítani, én egyedül a rúnákat szoktam megnézni, hogy ki mit használ az adott championhoz, és azt is csak viszonyításképp nézem.
  • Különc
    Nem valami nívós oldal
  • SzirmosSzisza
    Pedig benne vagy a doksiban.

Aullah: belerakhatom, nem szólt senki én meg sose néztem az az oldalt :)
  • Ariakus
    Ok tárgytalan, hülye módon nem a felirakozásra mentem először hanem a listára, így már jó.
  • Ariakus
    Próbáltam kitölteni de nem engedi.
  • Fpocok
    Bár igazából nem akarok kötözködni, tényleg nem, meg nem is érdekem, de a linekeknél nincs benne a lol hungary oldal. Nem vagyok érdekelt semmiben, csak azt hittem, hogy azt is belerakod.
  • SzirmosSzisza
    Van új játékos lista, tudom volt régi is, de ott úgyse volt East/West, szóval alapból is ki kellett volna tölteni újból.
  • gtronic
    Írnom kéne a supportnak, én ezt a wukongot nem értem miért vettem meg, egy dolog hogy jól nézz ki, de nem valami értelmes szerintem, normális buildot még nem találtam hozzá,ami laten és eralyn is megállja a helyét .

Swain jelenleg milyen? múltkor hallotam hogy nerf kalapács leütött rá, azóta semmi?

Vaynet, Renekton, blitzet., szeretném mostanság megvenni : )
    3 igazán jó hős, 3 különböző poszton : )
  • SzirmosSzisza

Amúgy SG-s játékos lista picit akadozik, valszeg Google doksis lesz, nem saját fejlesztés :/
  • szucsy89
    Okok, no problem, próbáld ki nyugodtan megéri :)

• BongoBácsi
    Én warcraft 3 map keresgélés közben akadtam erre a gémre, nem is tudtam, hogy létezik. :D
  • Fpocok
    Látták az új designt, és gondolták kipróbálják :D
  • szucsy89
    Van.

(mi most ez a sok új játékos? :D)
  • roland4
    Sziasztok! a játéknak van európai verziója?
  • Grr1234
    Akkor szarakodik. Mostanában előfordul... kattintgass addig, amíg nem jön be. :p
  • BongoBácsi
    Rákattintok de nem jön be semmi csak egy fekete ablak.
  • Grr1234
    store
  • BongoBácsi
    Sziasztok, új vagyok ebben a játékban és azt szeretném megkérdezni hősöket hol tudok venni ?
  • SzirmosSzisza
    Új Explorer alatt megy csak sajnos :/
    De a Hasznos oldalaknak ott is kéne mennie.
  • e gergely
    Nekem XP-n explorerben sem megy és a felső kép is hiányzik, win7 operán jó.
  • FrostBite
    Csak nálam nem megy a fixálás, és a Hasznos oldalak link ?
  • Fabio Capello
    manája.
  • e gergely
    Morgana-nak manaja vagy energiája van?
  • Fletley9
    meg ottvan még Rumble is (ő magát főzi fel folyamatosan a spell használattal bizonyos % felett erősíti a spelleket 100% viszont selfcc: silenceli magát)
  • crackyS
    meg van ami hp-t használ castoláshoz
  • Különc
    ...és fury
  • SzirmosSzisza
    Van mana, energia, meg semmi. Energia gyorsabban visszatöltődik, mana az nem. Ha nincs semmi, akkor nem kell semmi a skillhez, csak a CD miatt nem tudod spamelni.
  • crackyS
    minden hősnek más, legtöbbnek mana
  • e gergely
    Ami az életcsík alatt van, amit a skillek használnak az Mana vagy Energia? Vagy mi a külömbség?