53877
-
#11507 Küld el megint, majd kitörlöm a régit :) -
#11506 gondolkodom rajta énis, véleményt tudsz mondani? -
gtronic #11505 heimert megvettem, és nem csalódtam : )
ki hogy áll vele kapcsolatba? : D
Rogerke: hát most reggel küldtem az üzenetet, szal türelmesen várok.
(nemtudom mennyi idő ennek a leforgása) -
#11504 Cat, ELOt hol tudom átírni? -
Rogerke #11503 nekemis megcsinálták szal neked is megfogják : ) -
gtronic #11502 Szerintem wukong unalmas is, nem sok elképzelés szerint buildolható, jungle off, egyedül lanon,de ott se mindig állja meg a helyét : S
Másik téma írtam a supportnak, 2 champot,és 1 skint fogok visszaváltani (refund), remélem "csak most csak nekem" megcsinálják ; D -
gtronic #11501 hozzá szoktunk már nem? -
#11500 Rengeteg új infó van benne, lehet szemezgetni.
Az viszont rohadtul pofátlan, hogy kérdezte TB, hogy mivan a spectatorral... aztán jött a bullshit szöveg, de dátumot nem mondtak.
Pár hónappal ezelőtt az volt, HOGY DREAMHACK UTÁN nem sokkal. Hazudozó köcsögök. -
#11499 World Exclusive : League of Legends : Dominion - complete match with commentary
-
#11498 Én eddig csak 2 Skarnert láttam jól játszani :( -
#11497 Én Skarnerrel vagyok ugyanígy... -
#11496 Na meg a community...
gtronic: Én amikor kijött Wukong egyből megvettem, játszottam egy normált és nyertem, akkor úgy voltam vele, hogy nem egy nagy szám.
Utána ment is a süllyesztőbe egészen két nappal ezelőttig.Elővettem megint, és megváltozott a véleményem, nekem nincs vele gondom se a játék elején se a végén. Igaz nem csinál hatalmas sebzést, de elég nagy kárt lehet vele okozni.A buildelést szerintem meg mindig az adott helyzet szerint kell alakítani, én egyedül a rúnákat szoktam megnézni, hogy ki mit használ az adott championhoz, és azt is csak viszonyításképp nézem. -
#11495 Nem valami nívós oldal -
#11494 Pedig benne vagy a doksiban.
Aullah: belerakhatom, nem szólt senki én meg sose néztem az az oldalt :) -
Ariakus #11493 Ok tárgytalan, hülye módon nem a felirakozásra mentem először hanem a listára, így már jó. -
Ariakus #11492 Próbáltam kitölteni de nem engedi. -
#11491 Bár igazából nem akarok kötözködni, tényleg nem, meg nem is érdekem, de a linekeknél nincs benne a lol hungary oldal. Nem vagyok érdekelt semmiben, csak azt hittem, hogy azt is belerakod. -
#11490 Van új játékos lista, tudom volt régi is, de ott úgyse volt East/West, szóval alapból is ki kellett volna tölteni újból. -
gtronic #11489 Írnom kéne a supportnak, én ezt a wukongot nem értem miért vettem meg, egy dolog hogy jól nézz ki, de nem valami értelmes szerintem, normális buildot még nem találtam hozzá,ami laten és eralyn is megállja a helyét .
Swain jelenleg milyen? múltkor hallotam hogy nerf kalapács leütött rá, azóta semmi?
Vaynet, Renekton, blitzet., szeretném mostanság megvenni : )
3 igazán jó hős, 3 különböző poszton : ) -
Amúgy SG-s játékos lista picit akadozik, valszeg Google doksis lesz, nem saját fejlesztés :/ -
#11487 Okok, no problem, próbáld ki nyugodtan megéri :)
-
BongoBácsi #11486 Én warcraft 3 map keresgélés közben akadtam erre a gémre, nem is tudtam, hogy létezik. :D -
#11485 Látták az új designt, és gondolták kipróbálják :D -
#11484 Van.
(mi most ez a sok új játékos? :D) -
#11483 Sziasztok! a játéknak van európai verziója? -
#11482 Akkor szarakodik. Mostanában előfordul... kattintgass addig, amíg nem jön be. :p -
BongoBácsi #11481 Rákattintok de nem jön be semmi csak egy fekete ablak. -
#11480 store -
BongoBácsi #11479 Sziasztok, új vagyok ebben a játékban és azt szeretném megkérdezni hősöket hol tudok venni ? -
#11478 Új Explorer alatt megy csak sajnos :/
De a Hasznos oldalaknak ott is kéne mennie. -
e gergely #11477 Nekem XP-n explorerben sem megy és a felső kép is hiányzik, win7 operán jó. -
#11476 Csak nálam nem megy a fixálás, és a Hasznos oldalak link ? -
#11475 manája. -
e gergely #11474 Morgana-nak manaja vagy energiája van? -
Fletley9 #11473 meg ottvan még Rumble is (ő magát főzi fel folyamatosan a spell használattal bizonyos % felett erősíti a spelleket 100% viszont selfcc: silenceli magát) -
#11472 meg van ami hp-t használ castoláshoz -
#11471 ...és fury -
#11470 Van mana, energia, meg semmi. Energia gyorsabban visszatöltődik, mana az nem. Ha nincs semmi, akkor nem kell semmi a skillhez, csak a CD miatt nem tudod spamelni. -
#11469 minden hősnek más, legtöbbnek mana -
e gergely #11468 Ami az életcsík alatt van, amit a skillek használnak az Mana vagy Energia? Vagy mi a külömbség?