Kevesebb netbook kelt el az év elején
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaaaa, eddig nem vettem észre hogy már megint más néven fut, úgy látszik ritkán olvasom a kommenteket 😄
kössz, így már minden világos 😛
kössz, így már minden világos 😛
Ranbó mindenkinél mindent jobban tud, ez neked új? A kampósorrú globálcionista összeesküvõk tehetnek arról hogy 1MB-os sebességgel olvas az SSD-d, teljesen nyilvánvaló.
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
téééényleg, még soha nem is hallottam olyanról hogy hibás ssd miatt vittek vissza netbook-ot, hogy is gondolhattam?? <#wilting>#wilting>
tényleg nagyon valószínû egy szoftveres hiba mikor az xp-re a elsõ indítás utáni pár nap után késõbb nem került új program, a másik ssd hibátlanul mûködik, és egy formázás sem hozta vissza a normális kerékvágásba 😛
tényleg nagyon valószínû egy szoftveres hiba mikor az xp-re a elsõ indítás utáni pár nap után késõbb nem került új program, a másik ssd hibátlanul mûködik, és egy formázás sem hozta vissza a normális kerékvágásba 😛
hu igazából nem tudom, de szerintem nem sok netbookot adott ki a DELL
...silencium idiotes...
na neeee mi az hogy 1 megával ír/olvas ne bénázz ! csak szoftveres hiba lehet ! <#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
...silencium idiotes...
"legyen stabil a gép és az adathordozója"
akkor szerintem várj még egy kicsit. én novemberben vettem eee 901-et, a nagyobb (16 gigás) ssd-je két hónap után szállt el, pedig nem volt agyonterhelve. mûködni mûködik, de kb 1 megával ír/olvas, így aztán gyakorlatilag használhatatlan.
ha újat vennék biztos nem választanám az asus-t, inkább egy msi wind.
akkor szerintem várj még egy kicsit. én novemberben vettem eee 901-et, a nagyobb (16 gigás) ssd-je két hónap után szállt el, pedig nem volt agyonterhelve. mûködni mûködik, de kb 1 megával ír/olvas, így aztán gyakorlatilag használhatatlan.
ha újat vennék biztos nem választanám az asus-t, inkább egy msi wind.
😊 Szvsz az Asusnak es az MSI-nek vannak a legjobb netbookjai (ahogyan e ket ceg rukkolt elo eloszor 10"-osokkal)...
Saor Alba
na ennek örömére vettem ma egy msi wind-ot 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mi a neve ennek a netbooknak (Dell)? Erdekelne nagyon. Koszi
A Dellnek van nagyon ütõs Netbookja... bár lehet hogy több is van, de egyet láttam, az 2 giga rammal bír... 160-as winyóval.. (én spec kizárólag SSD-vel vennék netbookot továbbra is, hiszen pont az a lényeg, hogy legyen stabil a gép és az adathordozója, valamint nincs defrag és a sebessége össze sem hasonlítható egy winyóval, mert annál nagyságrendekkel gyorsabb !) és egy TrueBrite kijelzõvel , ami ugyan "csak" 7"-es viszont ugyanúgy 1024x600-as... magyarán extra-ûber éles
...silencium idiotes...