159
Milyen ételektől italoktól (Energia ital kizárva) szerezhet az ember energiát
-
#39 ??? -
#38 -
Immigrants #37 Most vagyok pár válasz:
#34:Kincs ami nincs most volt a Film+-on
#26:bírom én csak 3-4 órás (foci tehát futás)és a végére (uccsó 10-20 perc kéne még egy kis erő
Az ilyen princes of persiát hanyagoljátok oké
És ne nekem válaszolgassatok hanem itt meg lehet vitatni ki mit eszeik de kül kössz az eddigi ötletek -
tom235 #36 A vitamin nem egyenlő az energiával. -
#35 -
#34 Csak a Puffin adhat neked erőt és energiát! :D -
EK1TEP #33 Béres csepp!Olvass utána tényleg hatásos!
Vagy egyéb multi vitaminok. -
#32 :DDDDDDDDDD asd -
#31 hagyma,szalonna kiló kenyér + 1 liter bor és már mehetsz is kaszálni -
#30 2 liter bor! :D
Amúgy kisebb mennyiségben tényleg ad energiát, és nem kapsz tőle szívrohamot, mint ahogy mondják. -
FL Zoli #29 Májat egyél, nemtom milyen vitamin van benne, de hasznos fáradékonyság ellen -
#28 miért,az miben más mint a többi? -
#27 ASDSA?:SDA:?sa-,das_:?DSASADSASAD -
#26 ha ribanc vagy és nem bírod az edzést akkor hagyd abba -
COOLancs #25 Duke Nukemnek meg a hugyozástól lett energiája, de pl. a széttört wc-csészékből felbugyogó öblítővíz jóízű szürcsölgetése is 100% powert jelentett... -
Rebekusz #24 -
#23 ..nyádat:@@@@vvv -
#22 Hell-t nyugodtan ihatod attól nem lesz bajod -
#21 ban
#1 valahol láttam direkt ilyen étrenddel beállított ebéd házhoz szállítást, de meg nem mondom most hogy hol.keress rá, hátha találsz valami hasznosat -
#20 Ezt tudom ajánlani. Instant. -
evildamien #19 itt a megoldás -
#18 fú :@ -
#17 nézd a jó oldalát, még mindig nem azt ajánlotta a srác h dugjon be konnektorba egy tápkábelt, vágja ketté, és a csípősebb végét dugja fel magának. -
#16 Az íze büntet, de hasznos cucc:
A sok alvást és rendes étkezést viszont nem pótolhatja semmi. -
#15 -
Unreal1942 #14 Szerintem ha fokozatosan edzel akkor idővel többet fogsz bírni.
Nincs ebben nagy trükk :) -
#13 ezért ban jár gyökér -
#12 /thread -
Accera #11 rengeteg mák -
#9 egyé kolbászt cickány kenyérrel meg savanyúsággal az ad erőt . -
#8 :DDDDDDDDDDDD gec -
#7 Bocsi. Idióta, szórakozott haver átjött és míg dolgom volt, látom nem unatkozott. -
#6 Hát nem tudom. Pl a Prince of persia vizet iszik kutakból, neki pl attól lesz. A Call of Duty-ban meg Dimitry automatikusan visszatöltődik energiával (nem tudom hogyan csinálja), míg Nomad a hightech felszerelése segítségével szerzi vissza az energiát (persze ahhoz szükséges az az öltözék, amit egyszerű halandó nemigen tud megszerezni). Bioshockban hatásos még a bor is, chips, snack-ek, meg ott energiaital helyett energia szeletet vehetsz fel helyenként. B.J. Blazkowicz a náciktól hemzsegő kastélyban pedig húsos csirkecombokat evett, sörrel öblítve. De legtöbb helyen egészségügyi csomagokból szerzik vissza az energiát. -
#5 válogass -
Phat Smoker #4 akkor már az égetett szeszes italokban is gecisok energia van ;)
-
Phat Smoker #3 banántól szőlőcukorba mártogatva ;) -
#2 szalonna
viccet félretéve gecisok energia van benne
meg neten lehet találni energiadús étrendet, simán étkezéssel tudod pótolni az elveszett energiát -
Immigrants #1 Helló!Azért nyitottam ezt a témát mert egy héten több edzésem van és nem akarom a szívem tönkre tenni Energia itallal.Olyanokat várok hogy mit lehet használni stb. Én pl.:olyat hallottam,hogy csoki+narancslé.Na ehhez hasonló boltban vagy otthon beszerezhető dolgokat írjatok.Viccet félretéve:alvás energia ital kv meg ilyenek nem játszanak)