Mitől lesz energiám
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi. Idióta, szórakozott haver átjött és míg dolgom volt, látom nem unatkozott.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hát nem tudom. Pl a Prince of persia vizet iszik kutakból, neki pl attól lesz. A Call of Duty-ban meg Dimitry automatikusan visszatöltõdik energiával (nem tudom hogyan csinálja), míg Nomad a hightech felszerelése segítségével szerzi vissza az energiát (persze ahhoz szükséges az az öltözék, amit egyszerû halandó nemigen tud megszerezni). Bioshockban hatásos még a bor is, chips, snack-ek, meg ott energiaital helyett energia szeletet vehetsz fel helyenként. B.J. Blazkowicz a náciktól hemzsegõ kastélyban pedig húsos csirkecombokat evett, sörrel öblítve. De legtöbb helyen egészségügyi csomagokból szerzik vissza az energiát.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
akkor már az égetett szeszes italokban is gecisok energia van 😉
banántól szõlõcukorba mártogatva 😉
szalonna
viccet félretéve gecisok energia van benne
meg neten lehet találni energiadús étrendet, simán étkezéssel tudod pótolni az elveszett energiát
viccet félretéve gecisok energia van benne
meg neten lehet találni energiadús étrendet, simán étkezéssel tudod pótolni az elveszett energiát
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Helló!Azért nyitottam ezt a témát mert egy héten több edzésem van és nem akarom a szívem tönkre tenni Energia itallal.Olyanokat várok hogy mit lehet használni stb. Én pl.:olyat hallottam,hogy csoki+narancslé.Na ehhez hasonló boltban vagy otthon beszerezhetõ dolgokat írjatok.Viccet félretéve:alvás energia ital kv meg ilyenek nem játszanak)
← ElőzőOldal 4 / 4