159
Milyen ételektől italoktól (Energia ital kizárva) szerezhet az ember energiát
-
Apocalipto #159 Egyél sok szénhidrátos kaját -
#158 -
Tina66 #157 Szerintem mielőtt a mesterséges tuninghoz mellett döntesz csináltass egy lifecode állapotfelmérést. A doki nagyon tud, vetekszik a sportorvosokkal, ráadásul a -- vesédbe lát.
Én is szedtem l-carnitint, majd mikor abbahagytam leeresztettem mint egy lufi (Na ez a hasonlat inkább a tömegnövelésre illene.)....- lemerültem, mint a gagyi ceruzaelem. Évekbe telt míg a szervezetem saját energiatermelése visszaállt. -
#156 A kokszos :D -
#155 -.- -
vajo #154 ez melyik szánalom topik egyike? -
#153 most kiűzöm a negatív energiákat a májadbóóóll... hmmmmhmmmbrrmmmmmzümmmm
XDDD
vbennem ez maradt meg abból a 2 percből amit láttamXD -
Phat Smoker #152 jah. az 'energizálás történik' vidio nagyon kemény! ;)) -
#151 Ajánl(j)om tihanyita BPTV-ről. Majd ő ad energiát -
#150 Acid killer van porban és kapszulában
A kapszula(1napi adag):
Beta-alanine 4000 mg *
A por:
Béta-alanin 3600 mg *
L-hisztidin 400 mg *
nos szóval én kapszulára gondoltam mert nemkell a méricskéléssel foglalkozni (1gos adagokban van) napi 4 kell belőle és ugyanannyira jön ki vagy még olcsóbbra
de a porba meg van másis
szal hogyisvanez? -
#149 nah holnap veszek, ha úgy csinálom, ahogy ajánlva van tehát 4*1gramm
akkor ha 1et veszek be edzés előtt úgy jobb mintha csakúgy napközbe (tehát a többbi 3 az megvan reggel délben este) ezt az egyet meg edzés előtt úgy jobb mintha nem akkor hanem mindegymikor?
-
#148 Minden nap kell szedni, akkor is amikor nem edzel. Én reggel éhgyomorra szoktam inni. Ha keversz bele szőlőcukrot is az megemeli a vércukor-> inzulin szinted az inzulin pedig belepumpálja a kreatint a vázizmokba, így 60%-al javul a felszívódás. Közvetlenül nem ad energiát, legalábbis a sima kreatin monohidrát biztos nem, 1 hét folyamatos szedés után már tapasztalhatsz teljesítmény növekedést. -
#147 Kreatint a sportteljesítmény előtt 1 órával ha beveszek az akk a legjobb ezt írják
Nah a kérdésem az, hogy ha elkezdem akkor 1 hónapig egyfolytába kell szednem, vagy elég sportolás előtt 1-1 adagot? -
Phat Smoker #146 természetesen, de addig is,ha regisztrálsz az oldalon, az adott termékeknél felteheted kérdéseidet, vagy nézz el az
alábbi fórumra, ahol sok régi és új tag cserél tapasztalatokat egymással különféle témákban. -
#145 őő ha testépítő, táprendkiegészítő boltba veszem ott az eladó tud segíteni nem? -
Phat Smoker #144 alapvetően mindegyik jó az anaerob sportokhoz.
az acid killer adagolásánál azt írják hogy:
Mikor: A testsúlyodtól függően ossz el 1-2 adagot (4-8 gramm) négy egyenlő részre és a nap során elosztva vedd be őket.
Mennyit: A testsúlyodtól függően napi 1-2 adagot (4-8 gramm). A maximális hatás 2-4 hét használat után jelentkezik.
ennél több infóval én sem tudok szolgálni sajna -
#143 jaa az acidot néztem mert az anaerob kreatin tehát ami nekem kell az anaerob sportokhoz jobb
csak az adagolását nem vágom...S: -
Phat Smoker #142 pillants rá az alábbi termékekre és leírásukra, ezek mind ilyen fáradtságkitoló/késleltető cuccosok:
G-KICK
Locomotive
ez utóbbi a termék a hatóanyaga révén különösen hasznos lehet számodra:
...A citrullin-malát redukálja a tejsav és ammónia felhalmozódását, és meggyorsítja a regenerációt...
Acid Killer
remélem beválik valamelyik! -
megalodon #141 Én tribuX-et szedek.
Igaz nem energiát ad de észrevettem magamon a hatását. -
#140 május vége---->júni 11-12 akart lenni:) -
#139 nos én tulajdonképpen egy nyárvégi(augusztusi) jó teljesítményt, egy novemberi és egy februári jó teljesítményt akarok elérni rövidtávú úszásban 50m jaa nem az egyik 100m a másik meg 5,2 km
Most vagyok 16 éves 166cm magas és 55 kg
Semmi zsír
a savasodási küszöb kitolását szeretném elérni
napi 2000-4000 kalóriát megeszek
Milyen adagolást ajánlanátok
Jaa meg most egy május végi jó teljesítményt
Mikor kellene elkezdenem szedni, milyen adagokban, milyen étrend javasolt hozzá?
Mennyi idő után fejti ki a legjobb hatását? -
#138 Vitaminhiány is okozhat fáradtságot.
Btw szerintem ha energia kell hosszútávon zabpehely+rizs, bár szeretem a hasábburgonyát is csak nem annyira egészséges :)
Instant energiáért meg ott az olcsó szőlőcukor. -
#137 Nem káros, disznóhúsban is van kreatin alacsony koncentrációban. De nem érdemes 2 hónapnál tovább szedni mert a szervezeted immúnissá válik rá és ahhoz azért drága hogy ne érjen semmit :] szüneteket kell tartani a kúrák között -
#136 szal abszolút nem káros és csak pozitív hatása van? -
#135 Hidratálja a vázizomzat sejtállományát, megnő a térfogatuk és ezáltal javul a tápanyagfelszívó képességük. 4-5 kiló vizet fel lehet így hízni, nincs ismert mellékhatása -
#134 Nah akk mire jó a kreatin?:D -
Phat Smoker #133 ez tényleg baromság, nem olvastad el figyelmesen a leírást! ;)
az izotóniás italok meg a szervezet elektrolit háztartását hivatottak rendbe állítani, mely a nagyfokú izzadás során felborul.
-
#132 Már egy ideje szedek kreatint és áll a zászló, de biztosan csak azért mert még nem hallottam ezt a hülyeséget. :) -
#131 EZ kreatin???
Arról én ieneket hallottam h impotenciát okoz meg hasonlók de kül az izotóniás cuccosomba mivan?:D
annak van köze a kreatinhoz??:D -
Ari18 #130 -
Phat Smoker #129 nagyon csöndben van a néni :(
lehet, hogy a minap, egy szépnek induló reggelén, fórumozás közben, egy dilettáns hozzászólás olvasása közben, tragikus hirtelenséggel félrekortyolta a frissen kutyult répalevét.
pedig már épp bepötyögte hosszú hozzászólását, mely választ adott volna minden kérdésünkre, de sajnos a 'mehet' gombig már nem jutott el! -
Ari18 #128 Sok a rizsa a válaszok helyett.
"néhány hasonló jólértesülttel együtt" Még jó, hogy te ilyen jól értesült vagy. pffff
Az Én egészségemből élnek meg? a te szarjaid 5X annyiba kerülnek mint egy "normális" étel. Akkor kiből is élnek meg???
Az hogy idősebb vagy még nem jelenti azt, hogy okosabb,tapasztaltabb is.
Gyenge és egyben primitív érv. Nem is írok többet, mert választ soha semmire nem kapok/unk. -
#127 Scitec nutrationtól iszom az ISOTECET:D
Kül sztem egész jó azis -
Phat Smoker #126 hmm...úgynézem energiaital nélkül maradsz :)
addig is dobj be edzés előtt egy Acid Killert -
#125 Ha valaki kipróbálná az összes itt ajánlott "vegyületet", tuti nem kelne fel másnap. Ezeket komolyan gondoljátok? Még olvasni is rossz. Kémiai laboratóriumot csináltok magatokból.
"Tömegnövelés" :D:D A legkeményebb -
#124 Nos én kíváncsi lennék egy Nessie féle "energia italra"
Tehát a célom az lenne vele, hogy a versenyen később savasodjak be, a pulzusom magasabbra tudjon menni (ezt bármelyik energiaital tudja) vagyis magasabbal nincs gondd mert versenytempóba 200-as pulzus körül vagyok de gyorsabban menjen fel addig illetve tényleg lenyen energiám
mondjuk vegyünk egy 50mes távot mellúszásban az olyan 40mp körül van tehát én 40mig végig tudom sprintelni utána lessítanom kell mert besavasodok és nem meg ytovább
Tehát mit mivel keverjek hogy egy energiában gazdag üdítőitalt kapjak amely gyors energiabevitelre szolgál?:D -
#123 Ezt tőle kéne megkérdezni. :) -
Immigrants #122 jó de kül nem mindegy hogy iszok pl colát vagy enegia italt mert az már más épp ezért van ez a topic -
#121 "Milyen ételektől italoktól szerezhet az ember energiát".
Mindegyik etelbol es italbol (szimpla viz kivetelevel mert az nulla kaloria). Kerdes megvalaszolva, close plz -
megalodon #120 Persze azt tudom hogy rendesen kell enni és edzeni is.
Azt hogy kell érteni,hogy 1hétig hatott?
Addig bedurrant aztán hiába szedi nem használ?