Mitől lesz energiám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is szedtem l-carnitint, majd mikor abbahagytam leeresztettem mint egy lufi (Na ez a hasonlat inkább a tömegnövelésre illene.)....- lemerültem, mint a gagyi ceruzaelem. Évekbe telt míg a szervezetem saját energiatermelése visszaállt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
XDDD
vbennem ez maradt meg abból a 2 percbõl amit láttamXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A kapszula(1napi adag):
Beta-alanine 4000 mg *
A por:
Béta-alanin 3600 mg *
L-hisztidin 400 mg *
nos szóval én kapszulára gondoltam mert nemkell a méricskéléssel foglalkozni (1gos adagokban van) napi 4 kell belõle és ugyanannyira jön ki vagy még olcsóbbra
de a porba meg van másis
szal hogyisvanez?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
akkor ha 1et veszek be edzés elõtt úgy jobb mintha csakúgy napközbe (tehát a többbi 3 az megvan reggel délben este) ezt az egyet meg edzés elõtt úgy jobb mintha nem akkor hanem mindegymikor?
Nah a kérdésem az, hogy ha elkezdem akkor 1 hónapig egyfolytába kell szednem, vagy elég sportolás elõtt 1-1 adagot?
alábbi fórumra, ahol sok régi és új tag cserél tapasztalatokat egymással különféle témákban.
az acid killer adagolásánál azt írják hogy:
Mikor: A testsúlyodtól függõen ossz el 1-2 adagot (4-8 gramm) négy egyenlõ részre és a nap során elosztva vedd be õket.
Mennyit: A testsúlyodtól függõen napi 1-2 adagot (4-8 gramm). A maximális hatás 2-4 hét használat után jelentkezik.
ennél több infóval én sem tudok szolgálni sajna
csak az adagolását nem vágom...S:
G-KICK
Locomotive
ez utóbbi a termék a hatóanyaga révén különösen hasznos lehet számodra:
...A citrullin-malát redukálja a tejsav és ammónia felhalmozódását, és meggyorsítja a regenerációt...
Acid Killer
remélem beválik valamelyik!
Igaz nem energiát ad de észrevettem magamon a hatását.
Most vagyok 16 éves 166cm magas és 55 kg
Semmi zsír
a savasodási küszöb kitolását szeretném elérni
napi 2000-4000 kalóriát megeszek
Milyen adagolást ajánlanátok
Jaa meg most egy május végi jó teljesítményt
Mikor kellene elkezdenem szedni, milyen adagokban, milyen étrend javasolt hozzá?
Mennyi idõ után fejti ki a legjobb hatását?
Btw szerintem ha energia kell hosszútávon zabpehely+rizs, bár szeretem a hasábburgonyát is csak nem annyira egészséges 😊
Instant energiáért meg ott az olcsó szõlõcukor.
az izotóniás italok meg a szervezet elektrolit háztartását hivatottak rendbe állítani, mely a nagyfokú izzadás során felborul.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Arról én ieneket hallottam h impotenciát okoz meg hasonlók de kül az izotóniás cuccosomba mivan?😄
annak van köze a kreatinhoz??😄
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
lehet, hogy a minap, egy szépnek induló reggelén, fórumozás közben, egy dilettáns hozzászólás olvasása közben, tragikus hirtelenséggel félrekortyolta a frissen kutyult répalevét.
pedig már épp bepötyögte hosszú hozzászólását, mely választ adott volna minden kérdésünkre, de sajnos a 'mehet' gombig már nem jutott el! <#szomoru1>#szomoru1>
"néhány hasonló jólértesülttel együtt" Még jó, hogy te ilyen jól értesült vagy. pffff <#szomoru1>#szomoru1>
Az Én egészségembõl élnek meg? a te szarjaid 5X annyiba kerülnek mint egy "normális" étel. Akkor kibõl is élnek meg???
Az hogy idõsebb vagy még nem jelenti azt, hogy okosabb,tapasztaltabb is.
Gyenge és egyben primitív érv. Nem is írok többet, mert választ soha semmire nem kapok/unk. <#wave>#wave>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Kül sztem egész jó azis
addig is dobj be edzés elõtt egy Acid Killert
"Tömegnövelés" 😄😄 A legkeményebb <#banplz>#banplz>
Voltam zárás előtt. _______________
Tehát a célom az lenne vele, hogy a versenyen késõbb savasodjak be, a pulzusom magasabbra tudjon menni (ezt bármelyik energiaital tudja) vagyis magasabbal nincs gondd mert versenytempóba 200-as pulzus körül vagyok de gyorsabban menjen fel addig illetve tényleg lenyen energiám
mondjuk vegyünk egy 50mes távot mellúszásban az olyan 40mp körül van tehát én 40mig végig tudom sprintelni utána lessítanom kell mert besavasodok és nem meg ytovább
Tehát mit mivel keverjek hogy egy energiában gazdag üdítõitalt kapjak amely gyors energiabevitelre szolgál?😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mindegyik etelbol es italbol (szimpla viz kivetelevel mert az nulla kaloria). Kerdes megvalaszolva, close plz <#gonosz1>#gonosz1>
Saor Alba
Azt hogy kell érteni,hogy 1hétig hatott?
Addig bedurrant aztán hiába szedi nem használ?
Közvetlenül viszont nem pótolja a rendes étkezést és/vagy a fehérjékben gazdag táplálékkiegészítõk szedését.
Valaki írta, hogy csak 1 hétig hatott nála. Pont ez a lutri, sokan eltérõen reagálnak a különbözõ termékekre.
Én jelenleg egészséges vagyok. Utoljára 10 éve voltam náthás. Amirõl azt mondták az orvosok jónéhány évvel ezelõtt, hogy csoda, hogy élek, nyom nélkül és gyógyszer nélkül múlt el.
Ez nekem fontosabb, minthogy azok, akik most rendkívül modern gondolkodásúnak érzik magukat, mit gondolnak az általam elmondottakról. Merthogy egy szavamnak se néztél utána, az biztos. Csak szajkózod - néhány hasonló jólértesülttel együtt - azok a gondolatait, aki a ti egészségeteken gazdagszanak meg. Gratulálok. Ehhez mást nem lehet.
Felesleges válaszolnod. Süketeknek nem beszélek.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
"bio zabpehellyel, bio szûrt vízzel nagyon fincsik tudnak lenni! 😄" <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes> ezeken jót röhögtem.
Hagyjad...elvan az õ kis világában a "bio" szarjaival.
Legalább valaki velem van, nem csak nekem kell ezt a sok faszságot elviselnem.
ezeknek a gyilkos proteineknek hosszú a lappangási ideje! <#vigyor5>#vigyor5>
node a viccet félretéve, köztudott ugye, hogy ezek a fehérjekoncentrátumok tartalmazzák a tej minden értékes alkotóelemét, mikrofrakciókat, eszenciális aminósavakat, immunoglobulint mely nagyban hozzájárul a szervezet védekezõképességéhez
és reggelire bio zabpehellyel, bio szûrt vízzel nagyon fincsik tudnak lenni! 😄
sebaj, elõrehaladott korodat tekintvén megértem, hogy nem tudsz lépést tartani a mai kor vívmányaival, de nem kell tõlük megijedni, csak esetleg utána kellene nézned bizonyos dolgoknak mielõtt hülyeségeket beszélsz.
Írod egy korábbi hozzászólásodban, hogy táplákozástudománnyal foglalkozó orvosokkal és egyéb szakemberekkel dolgozom.
Gondoltam informálódhatnál tõlük proteinpor ügyben. 😉
Addig is levezetnéd nekem a mûprotein fogalmát, ha szépen megkérlek ?
még továbbra sem kaptam rá érdemleges választ, de nagyon szeretnék! <#idiota>#idiota>
Képzeld el, hallottam és használtam már protein alapú tápkieget és még mindig itt vagyok és virulok,a magam 95kg tömegével. És akármilyen hihetetlen számodra nem vagyok elhízva, sem beteges, rossz közérzetû stb.
Kicsit túlliheged ezt az egész témát. Körülbelül évente egyszer, ha elkapok valami szart, de az sem tart sokáig.
"A néhány évtizeddel ezelõtt kitört afrikai vérhasjárvány fõ okai az általad említett készítmények voltak, mivel a felnõttkorú afrikai lakosság 90%-a nem bírta emészteni az amerikai segélycsomagokkal kapott tej alapú készítményeket. És a tömeges hasmenés megfelelõ higiéniai feltételek nélkül, fõleg meleg éghajlaton, járványokat okoz.
"
Hány tehenet láttál már afrikában?
nem azért fosták össze magukat, mert annyira szar volt az amerikai termék, hanem mert a szervezetük nincsen hozzászokva.
Le kellene szállnod a földre és kinyitni a szemed. Kicsit behülyítettek már ezekkel a bio termékekkel.
És azt tudom, hogy minden, ami tehén tejébõl készül remek táplálék - egy bocinak. Tejbõl egyedül a kecskéé hasonlít emberi táplálékra - 6 éves kor alatt. Valódi, biotejbõl készült kefír, yoghurt, vagy aludttej antibiotikumok szedése mellett javasolt, a kúra idõtartamára. Nem, nem reklámozott termékekrõl beszélek.
A biotej fogalma: természetes táplálékon élõ, nem gyógyszerezett állatok teje.
A tehéntej ellenjavallata gyermekkorban is: az ember számára emészthetetlen összetevõket tartalmaz.
Kutatások bizonyítják, hogy a reklámokkal alátámasztott élelmiszeripari, vegyipari és gyógyszeripari érdekekkel ellentétben a magyarországi felnõttek 60%-a nem emészti a tehéntejet. A tej és származékai többek között meszesedést is okoznak.
A néhány évtizeddel ezelõtt kitört afrikai vérhasjárvány fõ okai az általad említett készítmények voltak, mivel a felnõttkorú afrikai lakosság 90%-a nem bírta emészteni az amerikai segélycsomagokkal kapott tej alapú készítményeket. És a tömeges hasmenés megfelelõ higiéniai feltételek nélkül, fõleg meleg éghajlaton, járványokat okoz.
Ennyit röviden.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"