6
  • nilsholgersson
    #6
    Szerintem az operatőr elcseszte a 3D-t azzal, hogy hagyományos 2D-s technikát alkalmazott: kis mélységélességet használt a beállításokban. Pl. a kamerához kozeli objektum éles, a háttér viszont elmosódott. Ezt az effektet a valóságban maga a szem végzi el. Idegesítő volt, hogy nem lehetett térben látni a teljes beállítást, mert eleve el volt mosódva a háttér. Megtapasztaltam milyen lehet közellátónak lenni....
  • winnie
    #5
    :) a sikoly gigantikus nagy siker volt, azért lett 3 részes és nagyjából felélesztette a műfajt.

    persze abszolút nem csodálkozom, hogy sokaknak nem jött be, de akinek leesett a sok poén, utalás, a parodisztikus, önkifigurázó elemek, az a 90-es évek egyik legjobbjának tartja. más meg egy sima slashernek. (üde fuvallat volt látni egy olyan horrort, ahol a karakterek tisztában vannak a horror fogalmával és a filmes klisékkel.)
  • gabeone
    #4
    Valóban jó horrorfilm, kár érte. A sikolyból 3 részt is csináltak, pedig nagyon béna film. :/
  • Zombee
    #3
    Naná hogy klisészerű, egy majdnem 30 éves film feldolgozása ez, azóta párszor már ellőtték ezeket a dolgokat. Amúgy ez nem úgy működik, hogy a rendező azt mondja, nem lesz folytatás. Kivéve, ha övé a jog, de ezt kétlem. Ha ő nem folytatja, megteszi más, ilyen egyszerű:). A főszereplőt megértem, valószínűleg sosem fog még egy ilyen sikeres filmben szerepelni:).
  • Lipi1980
    #2
    Ez volt az első film, amit 3D-ben néztem. Bár a történet igen klisészerű volt, de a hatás végett nagyon tetszett. Kár hogy nem folytatják.
  • Suffering
    #1
    Ne már!!! :( Eddigi legjobb mozis élményemet okozta. Tényleg lehetne folytatni hisz olyan befejezése lett... Plusz még sikeres is volt. Remélem kiderül hamarosan ennek az okai hogy miért nem lesz folytatás