Ötvös Tibor

Nem folytatódik a Véres Valentin 3D

A hírek szerint mégsem folytatódik az idei év meglepetéshorrorja. A hazánkban is nagy sikerrel futó Véres Valentin 3D gyártási költségeinek több mint négyszeresét termelte vissza.

Valahogy meglepő, ha egy sikeres film készítői nem igazán akarják folytatni megkezdett alkotásukat. A Véres Valentin 3D-vel azonban épp ez a helyzet. Az elfogadható történettel rendelkező horror igazából 3D-s effektjeivel tudott sikeressé válni, de az IMAX-mozikban futó National Geographic filmekbe beleunt közönség már ki volt éhezve egy "értelmesebb" filmre is.



A hírt maga a rendező, Patrick Lussier jelentette be, amire egyébként egyik főszereplője, az Axel Palmer seriffet alakító Kerr Smith is érzékenyen reagált. "Nem vagyok mérges, inkább sokkot kaptam. Szerintem sokan vannak még így vele, hiszen a sztorit nem zártuk le, ráadásul elég sok pénzt hozott a konyhára a film. Nem tudom, milyen okok állhatnak a háttérben. Szívás, mert szerettem volna szerepelni a következőben is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nilsholgersson #6
    Szerintem az operatőr elcseszte a 3D-t azzal, hogy hagyományos 2D-s technikát alkalmazott: kis mélységélességet használt a beállításokban. Pl. a kamerához kozeli objektum éles, a háttér viszont elmosódott. Ezt az effektet a valóságban maga a szem végzi el. Idegesítő volt, hogy nem lehetett térben látni a teljes beállítást, mert eleve el volt mosódva a háttér. Megtapasztaltam milyen lehet közellátónak lenni....
  • winnie #5
    :) a sikoly gigantikus nagy siker volt, azért lett 3 részes és nagyjából felélesztette a műfajt.

    persze abszolút nem csodálkozom, hogy sokaknak nem jött be, de akinek leesett a sok poén, utalás, a parodisztikus, önkifigurázó elemek, az a 90-es évek egyik legjobbjának tartja. más meg egy sima slashernek. (üde fuvallat volt látni egy olyan horrort, ahol a karakterek tisztában vannak a horror fogalmával és a filmes klisékkel.)
  • gabeone #4
    Valóban jó horrorfilm, kár érte. A sikolyból 3 részt is csináltak, pedig nagyon béna film. :/
  • Zombee #3
    Naná hogy klisészerű, egy majdnem 30 éves film feldolgozása ez, azóta párszor már ellőtték ezeket a dolgokat. Amúgy ez nem úgy működik, hogy a rendező azt mondja, nem lesz folytatás. Kivéve, ha övé a jog, de ezt kétlem. Ha ő nem folytatja, megteszi más, ilyen egyszerű:). A főszereplőt megértem, valószínűleg sosem fog még egy ilyen sikeres filmben szerepelni:).
  • Lipi1980 #2
    Ez volt az első film, amit 3D-ben néztem. Bár a történet igen klisészerű volt, de a hatás végett nagyon tetszett. Kár hogy nem folytatják.
  • Suffering #1
    Ne már!!! :( Eddigi legjobb mozis élményemet okozta. Tényleg lehetne folytatni hisz olyan befejezése lett... Plusz még sikeres is volt. Remélem kiderül hamarosan ennek az okai hogy miért nem lesz folytatás