13
-
Yany #13 Ma láttam a Star Trek-et. Ez egy jó film. -
winnie #12 (a u2 3d-t megint ne vond össze a rövid filmekkel)
de ezt mondom, amit te is megerősítesz. sz-rok, nem ezen vitatkozunk, csak azt írod, hogy alig van forgalom, holott még te is generálod. ergó, az átlagember is generálja. elmegy, fizet, megnézi - az másodlagos, hogy tetszett-e neki a film vagy sem.
"nem? Batman begins, star trek stb... Ezek nem elég nagy filmek?"
mi a kérdés? nagy filmek, persze.
" Külföldön miért lehet ezeket egyből premierként adni, itthon meg még tervbe sincs véve?""
itthon is világpremier volt a star trek.
"... Van 1-2 jobb régi imax film, de azokon kívül nem a rosszabb régieket kéne behozni, hanem rendes filmeket, sokkal többen lennének kiváncsiak rá. "
ebben tévedsz. minden filmet be kell hozni, különben hamar kifogynának és az egész önismétlő lenne.
rendes film? milyen rendes film? még nem szoktak hollywoodi filmek imax-re készülni. párat bemutatnak ugyan, de imaxre speciálisan naná, hogy nem forgat "senki".
és hogy kíváncsiak lennének rá? nem hiszem, hogy az emberek fogékonyak lennének a techniikai dolgokra. az imaxről annyit tudnak a legtöbben, hogy ott nagy a vászon és kész. ha már most is azt írják, hogy mindenki letölt, akkor +30%-ot fizetni csak a nagyobb vászonért nem fognak. -
#11 igen fizettem értük, megnéztem, mert érdekelt, nah meg mert csak olyan filmről mondok véleményt, amelyet már láttam. és ezek elég szarok, az űrállomást és a U23D-t kivéve.
nem? Batman begins, star trek stb... Ezek nem elég nagy filmek? Külföldön miért lehet ezeket egyből premierként adni, itthon meg még tervbe sincs véve?... Van 1-2 jobb régi imax film, de azokon kívül nem a rosszabb régieket kéne behozni, hanem rendes filmeket, sokkal többen lennének kiváncsiak rá.
-
Aldo Moro #10 pöcsköszörű -
winnie #4 "Ezek közül egyedül az űrállomás jó, azt láttam 2xer, de a többi szörnyű. És ezek után csodálkoznak, hogy alig van forgalom az imax-ben."
nem értem. megnézted? megnézted. fizettél? fizettél. gyarapítottad a bevételt. akkor is, ha nem volt jó a többi film.
és, hogy alig lenne forgalom? nemsokára jöhet a második imax mozi...:)
"Tudom, hogy drágább mint a normál mozi(mármint a film megvétele) de vagy megveszika jobbakat és így lesznek nézők, vagy üresek maradnak a termek."
mit kéne adni imaxben? elkezdték a klasszikus imax filmektől, a 15 évesektől végigzongorázni a portfóliót - ezek ugye a rövidfilmek.
plusz ugye ott vannnak a 3D-s filmek (a szörnyek és a légy a holdon nem imax-film csak imax moziban adják). mi hiányzik? a rövidfilmekből nemsokára el fognak érni 2005-2007-ig. a 3d-s filmeket bemutatják. más film nem is készö szinte imaxre. -
szlovákiai hun #3 Engem érdekel minden a minden ami a Titaniccal kapcsolatos, ez csak TItanic 3D: az óceán szelleme Imax mozikban megy? -
#1 Még jó, hogy itthon is van Imax.. csak semmit nézhető nem megy.
Most épp ezek mennek:
TItanic 3D: az óceán szelleme
Légy a Holdon IMAX 3D
Szörnyek az űrlények ellen - IMAX 3D
Szafari 3D - a Dél-Afrikai kaland
Galapagos 3D
Űrállomás 3D
T-REX: Vissza a krétakorba 3D
Ezek közül egyedül az űrállomás jó, azt láttam 2xer, de a többi szörnyű. És ezek után csodálkoznak, hogy alig van forgalom az imax-ben. Tudom, hogy drágább mint a normál mozi(mármint a film megvétele) de vagy megveszika jobbakat és így lesznek nézők, vagy üresek maradnak a termek.