16
-
Vodorfej #16 cod2/4 4ever :D -
Vodorfej #15 Hát igen, a Treyarch féle codok gagyik :S A cod 5 még elment, de csak azért mert volt benne nazi zombies :D Sajnos a háromról nemtok véleményt mondani, mert nincs meg, van ps-em de nem láttam értelmét csak azért megvenni mert az összes cod megvan csak ez nem, de ez is a Treyarch hibája!!! :D (mert csak ez nem jelent meg pc-re, meg a cod 2 kiegészitője :D) -
fft580 #14 Igen én is utálom a Treyarch féle cod-okota :S 3-mat is kivitte, és az 5-t is, de túl sok minden van benne össze szkriptelve, míg a cod4-ben is vannak, de sokkal jobban, és annyira nem érezhető... Pl. Cod3-ban veterán, úgy van, hogy ha megadott útvonalon mész alig kapsz golyót, de ha lemész róla, egyből gépfegyverrel lőnek szét. és tényleg érezhető hol van az a kis útvonal... és nem nem a takarás miatt.. a semiből jönnek a golyók.
Gondoltam majd a cod5... Hát ez meg túl könnyű volt, voltak jók benne, de annyira nem élveztem mint a cod4-t... Pl.: megyek egyik pályán, bunkerban olt 4-5 szint, mindenkit lemészárolok, és nézem megyen a checkpoin-ra, semmi... WTF?! Jó átszualadok az egészen még vagy 5x, hogy mindenkit kinyírtam-e... DE NEM JÖTT VOLNA MAGÁTÓL!!! Aztán látom hogy ott áll az én katonáim között hót nyugodtan... ők nem lőnek rá, ő sem rájuk, csak ott beakadt a katonáim közé én meg 3 órán keresztül futottam körbe a pályát... Ez kész volt.... -
#13 Az 5 is jó lenne, csak odafigyelhetnének néhány dologra a játék készítésekor, meg tesztelhetnék. Azért amikor mennék előre, és a társak beszorítanak, és újra kell menni a checkpointtól eléggé eltudja rontani a játékélményt, nameg időnként olyan hülyén volt megcsinálva az AI. -
Hoz_Hun #12 Várom, bár Vietnámi témát nem szeretem. -
#11 Teljesen egyet értek, bár a WW2-vel nincs nagyobb bajom, de a Modern Warfare nem jött be, csak a Csernobilos rész volt belőle egyedül értékelhető, na meg az amerikai kampány befejezése. A World at War meg szintúgy marha hangulatos volt, ha ugyanezt Vietnamban megkapjuk, az csak jó lehet -
Fbn Lx #10 ezen a videón sehol nincs olyan, hogy ez call of duty lenne.
csak simán modern warfare 2
vietnám nem jó, ha mindenkinek annyira bejött a csernobilos rész mint nekem, mért nem jönnek rá, hogy inkább egy olyat kéne csinálni? -
#9 Mi van, nem bírod a dzsungelt? A vietnám korszak a legjátszhatóbb, hatékony fegyverek, de semmi hightech szarság. Szerintem meg a másodikvéhás megymaggköpködők, meg a modernkoros karácsonyfa-fegyverek (teleaggatva minden szarral) a szánalmasak... -
Skyline #8 Infinity-s cod6 jöhet a 4 is nagyjóság. Treyarch féle szemét köszi nem kell a 3 szar volt a world at war rakás fos a 7 is egy szar lesz...Infinity forever!
-
#7 A gépen el fog férni az biztos! Jöhet! Meg a 7-i is természetesen. Vietnam codos környezetben, biztos jó lesz. -
#6 CoD-os tálalásban szerintem egész jó lenne. -
#5 felejtsék már el végre a fejlesztők vietnámot. nagyon szar. -
#4 "A fejlesztők javítanak a mesterséges intelligencián"
remélem nem abban fog kimerülni, hogy még több gránátot hajigálnak rám -
#3 Huh, van egy olyan érzésem, hogy ez a 2. rész ütni fog rendesen. -
ADAMEX9 #2 Reméljük a legjobbakat... (Y) -
Vexille #1 pont, hogy nem "Call of Duty címkével ellátott"...elhagyják és ketté válik a vonal