82
  • DjDano
    torreadorz

A romakérdésről lehet beszélni, de szerintem egyikőnk tudása de elegendő a megoldáshoz, ezért ebbe nem is mennék bele. Annyi viszont biztos, hogy a jobbik megfélemlítő Magyar Gárdás felvonulásai és cigánypolitikája csak további problémákat szül.

who am I 7

Még nagyon fiatal vagy, sajnos az kuruc info féle oldalak pont a hozzád hasonló korúakat hülyítik meg, akik abszolút tájékozatlanok és készpénznek veszik ennek az uszító médiának minden szavát. A szerkesztőknek nincsen semmiféle újságírói képesítése, már akiket ismerünk, mert annyira patkányok, hogy csak náci bűnösök és egyéb aljanép álnevét biggyesztik a cikkek aljára

Továbbra is várom a választ a kérdésemre, mitől olyan hasznos média a kurucinfó? Tisztába vagy e vele, hogy egy nyíltan neonáci médiáról van szó, aki Hitlert élteti?

Narxxis

Én uszítok? Te beteg vagy :D

Bakutyin: "Az ügyek nagy részét fel sem derítették, amiket igen annak elég nagy részéről kiderült hogy vagy uzsora-leszámolás történt(roma ölt romát), vagy önmerénylet."

Na ez tömény hazugság! Éppen az derült ki, hogy a gyilkosságokat nagy bizonyossággal egy csoport követte el. Az is csak szimpla véletlen, hogy szinte minden helyszínen pár hónappal előtte felvonult a magyar gárda?... Persze a kuruc próbálja elbagatellizálni az ügyeket, a hazugságtól se riad vissza uzsora és egyéb támadásnak beállítva/ elferdítve a dolgokat. Nyilvánvalóan ők is felelősek a gyilkosságokért, tehát nem áll érdekükben mást állítani

Cleawer

És mégis honnan veszed, hogy igazat írnak egy szélsőséges törpepárt Novák Emőke szinten lévő önjelölt firkászai, akiknek még újságírói képesítésük sincs?

Mondok én pár példát a kuruc hazugsáaira:

1.A Kiskunlacházi gyilkosság: Már napokkal utána tudni vélték, hogy H Nórát 7-8 főböl álló cigány banda erőszakolta és gyíilkolta meg... Beigazolódott? Egy nagy fenét! Lényeg hogy az emberek agyába belemosták, hogy cigányok öltek.

2. A tavalyi monorierdőnél történt 4 halálos áldozattal járó vonatbaleset ügye: Nem egy címoldalas cikket közölt a kuruc, hogy a fémtolvaj cigányok felelősek a balsetért, meg ilyen hazug MTI, hazug cionisták stb Azóta 100%-os bizonyossággal kierült, hogy emberi mulasztás okozta a balesetet, de persze itt is hallgatnak mint a sír

3. A diákverés videó: Megvádolt egy 16 éves kicsajt, nyilvánosságra hozva az iwiwes adatlapját a kuruc "hiteles média", hogy ő volt aki részt vett ebben a mocskos ügyben. Hiába írta meg előtte már napokkal az MTI, hogy nagykorú az elkövető személy!! Szegény kapott is több ezer mocskolódó üzentet, bocsánatkérés elmaradt... A videón szemétkedő 2 srácra szintén ráhúzták, hogy cigányok, holott erre semmi bizonyíték sincs, nyilván így jobban "eladható"...

A sort folytathatnám tovább

Végezetül: Ha valakinek az számít, hogy milyen etnikumú egyén követi el a bűnöket és nem az, hogy elkapják a tettest az igenis rasszista! A kuruc egyoldalú és nem közöl semmi olyan esetet amit nem romák követnek el. Ráadásul éppen egy Magyar Gárdához köthető személy gyilkolt meg nem rég egy fiatal lányt, ezzel persze nem henceg a "hiteles média"
  • vizes
    Mindemellett: a demokrácia a TÖBBSÉGRŐL szól.
    Úgy érzem, hogy a többség joggal várja el a kisebbségtől (is), hogy a törvényeket betartsák. A törvény vonatkozik a többséghez tartozó állampolgárra is.
    Ha valaki lop, az lop. Nem felmentő körülmény, ha cigány lop.
    Kikérem magamnak, hogy ha én azt mondom: cigány ne lopj! akkor én cigánygyűlölő vagyok.
    Tessék tudomásul venni, hogy egy országban nem a többségnek kellene igazodni a kisebbséghez!

Rómában élj mint a rómaiak!
  • vizes
    Igen, emlékszem a feliratra.
    És arra is emlékszem, hogy akkoriban nyugaton azt hitték, hogy itt mindenki cigány. Igen, azt hitték mert az említett népcsoport tettei alapján ítélték meg az országot mert "rendes" magyarral csak elvétve találkoztak. Illetve találkoztak csak azok "rendesen" viselkedtek és nem hordtak táblát a nyakukban, hogy én is magyar vagyok.
    Nem mondom, hogy itt mindenki becsületes. De a kriminalisztika igenis ismer egyes népcsoportokra, rasszokra, korosztályra, stb jellemző bűncselekményeket.
  • NEXUS6
    Én világéletemben liberális gondolkodó voltam.
    Több választáson is a Szadeszre szavaztam, mert én hiszek abban, amit ők is mondanak, egyenlőségről meg ilyenekről.
    Vannak cigány barátaim, zsidó barátaim stb.

Látom azt is, hogy a szenvedés, a teher, ha nem pusztít el valóban erősebbé, és néha nemesebbé tesz. De ez sajnos csak egyénileg igaz, népekre nem.
    Ugyan úgy vannak a magyarok között is, akik a magyar balsorsot tartják talán annak amire valahogy büszkék lehetnek, ami az identitásukat adja, mint ahogy a zsidók is soxor a holokausztnál lukadnak ki.
    Csakhogy a szenvedés nem érték, az az érték ha valaki legyőzi, azt ami okozza.
    A magyarok szenvedését a széthúzás, a másokra mutogatás okozza, a zsidókét a mások el nem fogadása, a beilleszkedés elutasítása.
    Fogadjuk el a másságukat, miközben ők nem fogadják el hazának azt a helyet, ahol élnek, nem fogadják el azt az identitást, amit az ott élők vallanak. Mert a zsidóság nem csak egy vallás, hanem hitük szerint a vallásuk adja az ő nemzeti összetartozásukat.
    Ami nagyjából hülyeség(bocs), mert semelyik más nemzet nem így határozza meg magát, de mit tegyünk, ők ilyenek, ez van. Legyen.

Ez persze mind csak maszlag, nem lényeges szempont.
    Ami számomra lényeges, hogy a rendszerváltás óta eltelt kb 20 évből mondjuk 12-ben közvetlenül a hatalom közelében voltak és ez arra volt elég, hogy ide jussunk ahol most vagyunk!
    És itt alapvetően gazdasági dolgokra gondolok, mivelhogy a gazdasági tárcák is jórészt Szadeszes miniszterek kezében voltak.
    Szal a nagy másságimádatuk mellett, ami azért soxor erősen rombolja a társadalom identitását, értékrendszerét (de fogadjuk el, ha ez a mai kor követelménye, legyen), szal emellett, még ráadásul: hát csak ennyit ér a híres zsidó bótos vér???
    Baxátok meg!
  • szlovákiai hun
    Ahogy többen utaltok rá, ami romagyilkosság ügyben megy, NAGYON IS A TITKOS SZOLGÁLATOK ÉS PÁRBEFOLYÁSOS ALAK, POLITIKUS IS VAN KÖZTE az hétszáz. Nem akarom elhinni, hogy ennyire hülye lenne a rendőrség, hogy nem képes felgöngyöliteni az ügyet, mert itt bizony olyan alakok vannak a háttérben a gyilkosságok felbérelésére, hogy még a rendőrség is a markukban van, azért soha nem is fogjuk megtudni talán, hogy kik az elkövetők, mert bizony kormánykörökből is lehet a megbizójuk, a néppel meg szépen betetik a terrorista, szélsőséges maszlagot, miközben az igazi terroristák sokszor a bársonyos székekben gubbasztanak és uszitanak.....
  • Polemius
    who am I 7:

a) Rossz védekezés, hogy azok alja magyarok voltak, vagy nem is magyarok. Semmivel nem életképesebb, mint hogy más esetben azok alja/nem is igazi arabok/keresztények/zsidók/örmények/tuszik/romák/székelyek/stb.

b.) nem lopok, nem sikkasztok, nem töltök le illegálisan, és azon kevesek közé tartozom, aki adózik (mint alkalmazott, amúgy sem tudnék ügyeskedni). Persze nem én vagyok a szűzmária, parkoltam már tilosban és diákként előfordult, hogy nem vettem jegyet a buszon. Viszont nem tudom, hogy jön ez ide?

Megkérdezhetem, hogy TE életed minden percét úgy töltötted-e el, hogy nem sértettél meg egyetlen jogszabályt sem, és te vagy az erkölcs megtestesült mintaképe?

Megkérdezhetem, ki és mikor jogosított fel arra, hogy szabályozd, ki mikor és mit mondhat? Lehet-e véleménye, és elmondhatja-e?

Mert ha magadon kívül senki sem jogosított fel erre, és nem te vagy a földre szállt ERKÖLCS maga, akkor csak az utolsó szavad tudom idézni: "kuss".
  • szlovákiai hun
    Te meg miért teszel úgy, mintha Izrael semmiben nem lenne vétkes, a mögötte álló cionista karhatalom mögött számtalan anticionista zsidó is küzd ellene. Ők nem gyilkolnak, ők nem uszitanak....aha, amit a hollókauszttal is művelnek, az felér egy provokációval, mert már a csapból is az folyik, de más nemzetek szenvedéseiről nem kell törvénybe betonozni a szenvedéseit, a bolsivista kommunizmusnak is világszerte milliós áldozata van, még sincs törvénybe betonozva, hogy ha tagadom rám sóznak pár évet......és lehet sorolni a példákat tovább, netegyél úgy, mintha Izrael semmiben nem lenne vétkes......a cionizmusnak is van egészséges formája, mint az egészséges nacionalizmus, de ami ott most megy, hogy a világra akarják kényszeríteni akaratukat, az világ leigázásával ér fel, a roszindulatú cionizmusnak, pontosan ez is a terve....
  • Polemius
    torreadorz:

Én nem ítélkeztem, csupán felhívtam a figyelmet valamire, ami könnyen előfordulhat.
    Amúgy erős csúsztatás amit írsz. Természetesen aki _valóban_ elkövet valamit, azt szankcionálni kell, szabályozott módon.
    Viszont például a halálbüntetést ellenzem. Mégpedig azért, mert bárki kerülhet olyan helyzetbe (igen, te is, vagy kár én is), hogy ártatlanul vádolták meg és ítélték el. (Ami elég gyakran megesik, pedig a nyilvánosság valószínűleg ezeknek aránylag kis részéről szerez tudomást.)

Azt sem írtam, hogy nem kell elítélni, mert lehetsz elkövető is. Csak azt mondtam, ne feledd el: lehetsz a másik oldalon is.

Ha egyetért valaki az egyik esetben az eljárással, akkor ne ellenkezzen a másik esetben sem (amikor épp ő az alany).

Annak mindenesetre örülök, hogy legalább következetes vagy, úgy véled: a boltosok jogosan írták ki: Magyar ne lopj!
  • who am I 7
    Kíváncsi lennék azért, hogy milyen alja magyarok lehettek, akik loptak a boltból folyamatosan...Én azért azt sem zárnám ki, hogy átjáro romák is voltak ott.Te láttad, hogy ki-mikor-mennyit lopott?
    Egyébként kíváncsi lennék, te loptál már?Sikkasztottál egy keveset is?Töltöttél le illegális tartalmat?Vagy halgattál el bármit is a jövedelmedből, és kevesebbet adóztál?hm?Mert, ha igen, és te vagy a szűz mária, akkor verheted a ytonggal a melled..de, ha nem, akkor kuss.
  • torreadorz
    "Vagyis egyetértesz a boltossal. Jogosan írta ki. "

Én teljes mértékben hisz semmi mást nem közölt mint a tényekre hivta fel a figyelmet.

Ezenkivül a te logikád alapján (miszerint mindenki kerülhet a másik oldalra) a tömeggyilkosokat, az örült diktátorokat, a nőket/gyerekeket erőszakolókat, a bérgyilkosokat, a tolvajokat, a rablókat sem szabad elitélni és megbüntetni, mert jaj te is kerülhetsz arra az oldalra nemdebár?

És hát kedves demagóg kolléga arról se feledkezz meg, hogy a cigányokat nem azért utalják mert cigányok, hanem az életmódjuk miatt. Mert nem dolgoznak, mert lopnak, rabolna, erőszakosan lépnek fel, megverik a tanárnőt ha az hazaküldi a gyereket mert tetves, mert megerőszakolnak és felgyújtanak öreg néniket, fiatal lányokat (kiskunlacháza mond valamit?), ok nélkül kötekednek és bár munkanélküliek, mégsem képesek rendet tartani a saját portájukon, pedig ahhoz nem kell semmi, sőt még wc-t sem képesek csinálni.

És hidd el nekem, ha a svédek, a norvégok, az osztrákok, a székelyek, kinaiak folytatnák ugyanezt az életmódot, akkor őket is utálná mindenki. Érdekes módon ők be tudnak illeszkedni, csak a cigányok nem, pedig már itt vannak lassan 5-600 éve.
  • mrzed001
    Ha tetszik, ha nem, itt PROPAGANDAHÁBORÚ van.
    Ez a háború eddig úgy nézett ki, hogy mi voltunk az utcakővel felszerelt palesztinok, akiket Apache helikopterből, vadászgépből és tankból lőttek ... egy rossz szó és bárkit likvidálni tudtak, illetve képesek voltak bármit a szőnyeg alá söpörni.
    Az hogy meg akarnak szállni minket olyan egyértelmű, hogy csak aki velük van nem hajlandó ezt elismerni.

Most pedig lehet elgondolkodni rajta, hogy az ellenfél tankja és vadászgépe (az úgymond kereskedelmi .. csatornák) akkor most mennyire értünk vannak, és mennyire ellenünk
  • Polemius
    Bakutyin:

Vagyis egyetértesz a boltossal. Jogosan írta ki.
  • Bakutyin
    Teljesen félre/mellé beszélsz.

A rendszerváltás után, hirtelen a labancok nyakába szakadt a csomó magyar, akik a kapitalista bőségben nem bírtak magukkal és loptak. De vajon a cigányok bűnelkövetési aránya, meg a magyarok bolti tolvajlása a többségi társadalomhoz arányítva hogyan néz ki?

Hol kezdődik az általánosítás, és hol ér véget a statisztika?

Ha szembejönnek Dzsúlióék egy sötétebb utcán, én meg átmegyek a másik oldalra, érezzem magam szarul mert általánosítottam? Te mit tennél? Az osztrák boltos érezze magát szarul, mert észre merte venni hogy szinte csak magyarok lopnak tőle?

"Azér' mer cigány vágyok?" hangzik el rengetegszer. Figyeljük, meg hogy általában mindig olyankor, amikor Hoszéármándó kötekedni kezd, esetleg kibasszák valahonnan mert nem dolgozik.

És az vajon mért van hogy a beilleszkedett, polgári életet élő romák rühellik talán legjobban az őket "lejárató" cigánybűnözőket?

• NEXUS6
    "Az ország (vélt) Izraeli megszállásának ostoba hangoztatása?"

Te mondtad!

Akkor most mi van? Simon Peresz kapja be?
  • AgentKis
    A Jobbik mögött civil szerveződés, összefogás áll. Nem a zsidesz nem a maszop és a másik 2 aljas törpepárt sem. Ez egy alulról indult szerveződés évekig mozgalom volt, abból lett párt, figyelem őket már jóideje. Egyáltalán nem olyanok mint a MIÉP volt annak idején.

A programjukat pedig ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe, mert ha csak annyit csinálnak meg belőle, mint az eddigi pártok a sajátjukból, már az is nagyon nagy haladás lenne az ország számára, ellentétben az eddigiekkel szemben.

Ja még annyit, hogy kívánom a romafajvédőknek, hogy járjon a gyermekük olyan suliba, ahol legalább 10-15% romagyerek is van. Majd megtudják akkor, milyen fincsike is az

A szétcseszett tanórák miatti nemtanulás után a romacsákók mennek az egyetemre, mert őket kevés ponttal is felveszik, mert szegény kisebbség. Amíg apuka a játékgépbe és a kocsmába hordja a pénzt amit a nemroma adózó fizet, addig a puját szintén a nemroma adózó pénzén tanítják. Majd amikor az egyetemről hazanéz a faluba, gyorsan egy kocsmai verekedésben sörösüveggel kaszabol le valakit. És amikor erről valamelyik "szélsőséges rasszista" portálon olvashatunk az mindjárt kirekesztés.

Miért érdekes, hogy roma-e az elkövető? Sokan kérdezték ezt a cigánybűnözéses vitában. Akkor miért érdekes az, ha a sértett roma? A közmédiában miért csak roma sértettekről és elkövetőkről hallunk és miért nem hallunk sértettekről és roma elkövetőkről?
  • Cleawer
    Az igaz hogy a kurucnak fröcsögős a nyelvezete ,de sajnos az ott leírtak 90+%-ka igaz...Még mindíg megbízhatóbb mint bármelyik honi tv/honlap.
  • Polemius
    Csak azt ne feledd, hogy bármikor lehetsz te is a másik oldalon.
    Amikor te leszel az, aki büdös/semmirekellő/naplopó/gazember/tolvaj/bűnöző/gyilkos vagy. Csak azért, mert az vagy, aki. Akár magyar, akár cigány, akár szerb, akár román, akár afgán, katolikus, protestáns, muszlim vagy épp zsidó.

Rémlik még valakinek a felirat: "Magyar ne lopj!"?
    Rosszul esett?
  • Vogel
    Kell egy kis egészséges rasszizmus.
  • Bakutyin
    A kuruc.info ennél mélyebbre már nem süllyedhet. Jelenlegi, valóban szélsőségesen egyoldalú szerkesztői (élükön Novák Előddel) kitúrták az összes többit, mert még nagyon régen egész jó cikkek voltak ott.

Azon viszont érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért olvassák még mindig annyian azt a mocskot? Sehol másutt nem írják le azokat a híreket, amiket az MTI vagy agyonhallgat, vagy teljesen manipulál. A magamfajta, kénytelen az eszement fröcsögésből kihámozni a "lényeget".

un. "romagyilkosságok":

Az ügyek nagy részét fel sem derítették, amiket igen annak elég nagy részéről kiderült hogy vagy uzsora-leszámolás történt(roma ölt romát), vagy önmerénylet. Felmerül még hazai, vagy idegen titkosszolgálatok tevékenysége is. És valóban, lehet hogy valami kis pszichopata skinhead is munkálkodott. Ami közös, hogy a roma fajvédők, egytől-egyik mindet úgy kommunikálják, mint rasszista leszámolásokat. Ez nem olyan meglepő, de hogy a külföldi sajtó is ezektől a vérvádaktól hangos...

Hőn szeretett médiánk(titkosszolgálatunk?) addig festi a falra az ördögöt, amíg meg nem jelenik. Vagy már meg is jelent.
  • Narxxis
    NE USZÍTS!!!!
  • toto66
    Sajnos meglopni már loptak meg (nem csak a politikusok). Egyszer pedig azért nem raboltak ki, vertek meg mert sikerült kereketoldanom. És én 96Kg sportos testalkatú férfi vagyok, de ezek bandába járnak és aljas módon támadnak.
    Ja és persze ez sem került a statisztikába.
  • toto66
    Jé egy blogkatona!
    Szóval: ki nem állom a nácikat ,fasisztákat, stb.!
    De ha a magyarokat nem "üldöznék" akkor nem mondanám azt, hogy azokat akik átranak nekünk jobban gyülölöm. Képzeld el pár éve még senkit nem gyülöltem.
    Mert: a magyarok raszisták, mivel esetleg szóváteszik, ha kirabolják, megerőszakolják, megverik, meggyalázzák.
    Én soha nem bántottam a zsidókat, sem a cigányokat, sem senkit, mégis raszista vagyok EZEK szemében.
    A politikus a legártalmasabb, mert ezt elérte az ország lakóinak zöménél!
    Ki ölte meg a cigányokat? A raszisták (tehát szerintük mi)?
    Ki ölte meg a magyarokat?
    Ki szenved el támadásokat?
    A magyar gárda (bohócok egyébként) hány cigányt vert meg?
    A cigányok hány magyart vertek meg?

Magyar bloghadsereget is kellene szervezni, bár sokkal hasznosabb lenne az összes jelenlegi politikust (minden pártból) eltávolítani a közéletből, és megvizsgálni az anyagi helyzettét, és amit lehet visszaszerezni (törvényesen).
  • Bakutyin
    "Mi nem éltük át a holokausztot, nem éltük át a rabszolgaságot. Így az emberek mindaddig tréfára veszik ezeket a dolgokat, amíg valami rossz nem történik" - mondta a kamaszlány."

A szívem szakad meg!!! És a palesztin gyerekek mit élnek át? Ott még semmi rossz nem történt, mi? A libanoni mészárlást emlegetni? Az is antiszemita uszítás, nemde?
  • sonance
    LOL, "A zsidó emberi jogi szervezet..." ja persze, mert mindenki csak és kizárólag a zsidók ellen van. Eddig a sorig olvastam el, innentől nem érdekel, mert kezdődik a 45-ös bakelit.... antiszemiták, holokauszt. Hánynom kell.
  • who am I 7
    "elárasztó rasszizmus, antiszemitizmus sokszor tömény hazugsággal?"

Erre az a válaszom, h az érintettek tehetnek erről, amiért ez kialakult.Ha a cigányok nem szurkálnak le magyarokat, és rabolnak öregeket és nem lövöldöznek, hanem mind, tisztességesen dolgozik, nyílván nem szóluk/unk semmit...Ez természetes folyamat, hiába csúsztatgatsz.A Zs-k megadták a támadó felületet a korrupt és erkölcsileg zéró kereskedés kultúrájukkal.Maguknak köszönhetik.Gulágról nem akarsz mesélni?Vagy megint jön a szokásos csúsztatás és hupákolás?
  • who am I 7
    Nyílván Danó kedvenc A-tv jéből, index.hu-ról és az zsdsz-es plakátokból "táplálkozik".Fölösleges is neki ilyen adatokat írni, mert ilyenkor csak az értetlenkedés jön, meg a hápogás :D
  • torreadorz
    Ki beszélt a jobbikról? Tanulj meg olvasni.

Másrészről beszélgessünk akkor talán arról, hogy hogy van az hogy miközben a cigányság csak a népesség ~10%-át adja, a börtökökben 90%-os felülreprezentáltságuk vank?
    esetleg arról hogy miközben rettegsz a jobboldaltól, bizonyitottan cigány elkövetők sportolókat késelnek meg a diszkóban, nyugdijas néniket rabolnak ki, erőszakolnak meg és gyújtanak fel a nála lévő 5 ezer forintjáért?
    esetleg hogy a tesco be akarja zárni több üzletét mert olyan nagy számú lopás történik kisebbségi elkövetők részéről, sőt még az eladokat is megverik/terrorizálják?

és ez csak pár apróság, amikből szinte minden nap történik egy-egy, csak a média nem hozza őket cimlapon 150-es betümérettel, mert ezt csak akkor teszik ha ne adj isten egy cigányt vernek meg ismeretlen elkövetők (akikról még azt sem tudni-e hogy nem-e szintén cigány, lásd a múltkori bkv buszos kardozos eset) de ilyenkor persze máris rásszizmus van...
  • DjDano
    Na ez már mindennek a teteje, ugyanolyan szánalmas és nevetséges ez az összeesküvés elmélet, mint pl az, hogy Fidesz szerint a Jobbik mögött az MSZP áll. LOL Már ne is haragudj, de ilyet csak egy nagyon buta ember hihet el... Bármennyire fáj a Jobbik erősödésében jelentős szerepe van a Fidesznek, tudják ezt ők is, csak a tényekkel való szembenézés nem az ő műfajuk. Helyette jön a Gyurcsány a hibás alibiszöveg

who am I 7

Mi tartozik a fontos információkhoz?

Talán csak nem a Mein Kampf illegálisan nyomott és terjesztett köteteinek megvásárlása? Vagy az anyák napja köszöntése egy Hitler verssel? Vagy a minden elárasztó rasszizmus, antiszemitizmus sokszor tömény hazugsággal? Az ország (vélt) Izraeli megszállásának ostoba hangoztatása? Netán a holokauszt tagadása és az áldozatok gúnyrajzokkal, képregényekkel való meggyalázása? Nem sorolom tovább, lenne még mit írni róluk...
  • who am I 7
    Én meg olyan országot szeretnék, ahol ilyen cionista barmok nem ajvékolnak a másikra, mert más a véleményük.De méginkább olyat, ahol se a hívői se a metéltek nincsennek ott...Mert csak úgy tud működni egy ország normálisan (lsd : Svéd..)
  • who am I 7
    Kurucék szélsőségesek, de normális embernek fontos infókkal tudnak szolgálni..ellenben az állami "agymosó" Tv csatornákkal...
  • Justil
    bocs, lehet kicsit off volt amúgy, de már régóta kikívánkozott belőlem, hogy mekkora habiszti ez az egész...
  • Justil
    lehet igazad van, de ettől még a kurucosok ugyanolyan idióták maradnak. látszólag egy nagy zsidó- és cigányellenes "mozgalom" azt valójában mit csinálnak? gyűlöletet keltenek, uszítanak...pontosan azt teszik, amit a hatalom elvár tőlük, az országban élő - adott esetben különböző népcsoporthoz tartozó - embereket egymás ellen fordítják. "Oszd meg és uralkodj" - így lényegében a kuruc a látszólagos ellenállásból az elnyomó hatalom legjobb barátjává válik.
  • torreadorz
    Ez azért ennél összetetteb kérdés.
    Egyrészt igen jó esély van rá, hogy azok a "szélsőséges" csoportok akikre utalsz (akik pl. kisgyereket is lelőttek), egyáltalán nem a hagyományos értelemben vett szélsőséges csoportok, mivel a profizmusuk alapján inkább felbérelt bérgyilkosok. Persze ez nem 100%, de azért elgondolkodtató. Ha pedig igy van, akkor már csak az a kérdés hogy kinek van erre pénze (nem hinném hogy az utcakövet felszedőknek telik rá), és kinek jön jól, ha lehet európában hangoztatni hogy itten bizony mekkora rásszizmus folyik mert ha ölik szegény cigány gyerekeket...

Szóval akikre te gondolsz (pl. kuruczos emberkék), azokat már fél órával később elfogták volna két utcával lejjebb amint a helyi kocsmában ismert zászlókat lengetve ünnepeltek volna és még a puska is a sarokba lett volna támaszta...

De nem igy történt, sőt most már hónapok óta nem képes a rendőrség elkapni a tetteseket, szóval ne vegyél te arra mérget hogy a te általad szélsőségesnek vélt csoportok állnak emögött, és nem olyanok akik szerinted hú de faszán védik a demokráciát.
  • Vorpal
    Én egy olyan országot szeretnék, ahol lehet beszélni - és ahol az ártatlanul meggyilkoltak ügyeit felderíti a rendőrség, és felelősségre vonja a tetteseket.

Mert ugye nem a népharagtól kell a szólásszabadságban félni(kivéve talán Mo. on) hanem pár hülyétől, és ahogy így elnézlek a liberális oldalon is akad belőlük elég.

Ti meg a szűkülő barátaitok jobb ha megértitek, hogy a szélsőségesek támadásaitól ma Magyarországon 4 en halnak meg évente addig a dohányzástól és az alkoholfogyasztástól kisvárosnyian.

Akkor téged itt átbasznak vagy hülye vagy?
  • cipike
    egyet értek veled!
  • DjDano
    Értem te egy olyan országot szeretnél, ahol szélsőséges csoportok pár havonta aljas módon meggyilkolnak ártatlan embereket (kisgyerekeket se kímélve!), csupán a származásuk miatt?

Mert EZ az uszítás egyenes és nyilvánvaló következménye!
  • Amergin
    Semmi nem tarthat örökké: egyszer véget ér a cionista uralom nálunk is.
    Már el is kezdődött...
  • DjDano
    Nekem meg a kuruc infó és pereputtya uszításai jutnak eszembe... Amik 1000x károsabbak
  • Axon
    Nekik mindent szabad, nem tudtad? :-)
  • Axon
    Lassan kihal az összes még élő 2. világháborús veterán, ezért keresni kell valami más területet, ahol lehet tovább hisztiznie a wiesenthal központ-nak...