Terjed az uszítás a közösségi portálokon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minden orrszág oldja meg a saját problémáit. Az antiszemitizmus Izraeli probléma és Izrael belügye. A gyurcsánykormány viszont a mi problémánk és belügyünk, nekünk kell megoldani !

...silencium idiotes...

Ma voltam vizsgázni. Osztálytársam a vizsgaidõszakra hazajött vizsgázni, mivel Angliában dolgozik. Õ maga mondta: Rengeteg bevándorló van 12 millió lengyel és egyéb nem zetiségû és nagyon sok roma. Azt mondta, hogy az utcák bevannak kamerázva és a kijövetelkor a boltosok átnézetnek, mert baj van a romák etikai tartásával, magyarán lopnak. Nos a másik tény, hogy Szlovákiában járt a Glasgowi rendõrség, mert, hogy baj van a szlovákiából kivándorolt romákkal, de nem csak a szlovákiaiakkal, teszem fel a kérdést, hogy hogy ez a jelenség nem csak Magyarországra korlátozódik, amirõl itt diskuráltok....

Félreértés ne essék, nem akarok általánositani, minden tiszteletem azok állampolgároknak akik beilleszkednek a társadalomba, legyen az roma vagy nem, csak felakartam hivni a figyelmet, hogy a romák etikai tartásával nagyon sok országban baj van, nagy tisztelet a kivételnek, szerencsére õk sem kevesen vannak...
Sanyix
A legnagyobb uszítók a liberálisok (szdsz). Azért, mert arcátlanul hülyék, és mert minden amit õk gondolnak az jó, ha valaki mást mond, azt le kell csukni, el kell hallgattatni, mindenre rasszizmust magyaráznak, persze a magyarok elleni cigány rasszizmus olyan nem létezik szerintük.

A magyar liberálisok az ország legaljai, a legundorítóbb sunyi férgek, akik leplezve manipulálják az embereket. A cigók csipája is ezektõl a férgektõl nyílt ki, de mostmár kezd elege lenni a magyarnak belõlük, bár toleráns nép ez, mert eddig eltûrte a folyamatos basztatást.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
igen, pl az olyanokat mint te simán kiirthatnának. Meg a társadalomba beilleszkedni képtelen népcsoportokat is akár, ha azok felszólításra nem hagyják el az országot 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bakutyin
Magyar skinheadek is támadnak falkában. Diszkósok is. Nem ez a lényeg szerintem, hanem az arányok. Nem szabad megfeledkezni a cigányság nem bûnözõ részérõl sem! Õk lehetnek a kulcsa az egész cigánykérdésnek!

De csak azért, hogy õket ne érhesse elõítélet, nem hunyhatunk szemet egy kirívóan magas számban, fõleg erõszakosan, néhol állatiasan elkövetett bûncselekményekbõl álló kriminalisztikai kategória felett.

Nem lepne meg, ha egyszer majd kiderülne, hogy Horák Nóri gyilkosai cigányállatok voltak, de ezt nem lehetett nyilvánosságra hozni, hanem "fektetni kell" az ügyet, mert ez már "nemzetbiztonsági ügy" (pláne így választások elõtt ugye...)
És mielõtt a mélyen tisztelt helytartókat védõ NBH, vagy a politikai rendõrség megtenné a feljelentést rágalmazásért és uszításért jelzem: ott a feltételes mód<#mf2>
Amúgy pedig amelyik élõlény falkában támad és a gyengéket, öregeket, gyermekeket és a betegeket szemeli ki prédának az Állat.
Legalább is én úgy gondolom.
A cigányokat pedig minden európai kulturnép utálja. Gondolom minden ok nélkül...
Nem elõítélet: Tapasztalat

iSS!

Bakutyin
Egyetértek!

Az információs társadalom hatalmi ágai között, a klasszikus három pilléren felül(végrehajtói, törvényhozói, bírói hatalom), megjelent a negyedik hatalmi ág, az információ hatalma.

Nemtudom hogy ezek ,chartások merre élhetnek,de nekünk a városban/faluban majdnem minden háznál 2 kutya volt(van), 1 kicsi de hangos hogy felébressze a nagyot,és a tulajt+szomszédot.Azon is csodálkozom hogy a kutyánk a járókelõket nem ugatja,csak a cigókat,most õ is rasszista?

Dano akkor esetleg a miskolci rendõrkapitány is rasszista?
Vagy a cigányvajda
Lakatos Attila?

Mindenki hülye mert veled szembejön az autópályán?

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Bakutyin
Nem szeretek érvekkel szemben, az érvelõ valamely tulajdonságával válaszolni.Ez általában "rátok" jellemzõ, és a demagógia melegágya.(=érv:igazam van,érvelés: mert hülye vagy)

A helyzet az hogy te lehazugoztál. Már bánom hogy nem néztem utána a pontos adatoknak, de aki nyitott szemmel jár a világban az láthatja hogy közelebb állok az igazsághoz. A "rásszistá" hiszti folytán mindenki molotovot dob a cigányokra, kivéve a "rásszisták". Úgyis rájuk lesz kenve. Ahhoz nagyon-nagyon buta rásszistának kell lenni, hogy felvegye valaki a kesztyût. Mint mondottam volt, addig festették az ördögöt a falra amíg meg nem jelent.

Lényeg, hogy észérvekkel meggyõzni téged nem fog senki, se én, se más.
Fanatikus, kormányhû pártkatona vagy. Hamarosan hívod a megmondóember-ismerõseidet, mert ezen a fórumon gáz van.
Bevett szokás ez nálatok.
Aki 2009ben a demokratúrás chartás-kartársaknak agitál, én nagyon sajnálom, de nem veszem fel a kesztyût, annál kevesebb az idõm ilyenekre.

Bakutyin
Droid prototípus.

"Annak mindenesetre örülök, "

Báttya, ha nem jött volna le, ez a lényeg.. 😊 AZ állítmány nem oszt nem szoroz, fölöslegesen nem állítok be semmit 😊 Nembaj, hazudozzál meg pörögj ezen 😄 A lényegen nem változtat, h egy kis csúsztatós csiga vagy 😊

"Azt, hogy te magad vagy, aki szerint jogos volt az a bizonyos kiírás"

Itt má azé elvesztettem a fonalat, fõleg, h ilyet nem említettem 😄 Na, nem baj, mr.csúsztatós csiga bácsi.További jó idézgetést <#nevetes1><#nemtudom><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Bakutyin
Lassan érteni vélem a koncepciódat, "kicsit" félreviszed a dolgokat who am ijal is, de ezt már megszokhattuk.

Tehát akkor legalább következetesek vagyunk. Alapvetõen meg ugyan olyan buták mint a xenofób osztrák boltosok. Mert aki bármivel kapcsolatban etnikumot említ,megállapításokat tesz, egyátaján etnikumról beszél, az egy balliberális számára kiírja magát az épp eszûek listájáról, de tüstént. A kommentemre írt "válaszodban" szokás szerint kiragadtál valamit a sok közül, és arra "reflektáltál".

Visszatérve a témára. Egy gagyi kis gondolati kelepcébe zárod az embert: Ne rinyáljunk ha velünk is ez történik, azonosuljunk a buta osztrák általánosítással. Minekünk, tolvaj magyaroknak egy szavunk se legyen, mert ám mink is loptunk a boltban, és ha mi meg szegény cigányokat BÉLYLEGEZZÜK MEG ugyanígy, akkor egy szó nélkül fogadjuk el Her Gröber sarkított nemzetkarakterológiai-kritikáját.

Ismét felteszem a kérdést(ezt is hogy-hogy nem figyelmen kívül hagytad):
"De vajon a cigányok bûnelkövetési aránya, meg a magyarok bolti tolvajlása a többségi társadalomhoz arányítva hogyan néz ki?"

Tehát magyar bolti tolvajok. Erre sajnos nics statisztikám. Van viszont az összes bûnelkövetõhöz viszonytva. Lássuk.

"(...)Egy 2007-es felmérés szerint a büntetésvégrehajtási intézetekben a fogvatartottakkal foglalkozók átlagosan 54%-ra becsülték a cigány származásúak arányát. A legmagasabb arányt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Bv. intézet 90%-os értéke mutatja; a másik véglet Vas és Gyõr-Sopron-Moson megye: itt az elítéltek 26%-a cigány származású." /Dr. Póczik Szilveszter/

NEM gondolod hogy ez ELKÉPESZTÕ?! Nem gondolod, hogy a megoldással kéne foglalkozni, minthogy szánalmas álproblémaként, "etikai" kérdésekrõl tépni a szánkat?
Adott egy társadalom, ahol a népesség 5-10%-ába tartozó etnikumból telik meg a börtönök kapacitásának _FELE_ . Ha a cigányok semmivel sem bûnöznének többet, lennének 5-10%-kal a börtönben, esetleg szociális rászorultságuk folytán felül lennének reprezentálva 5, legföljebb 10%-kal. Ötször enyien vannak. HA ismernénk a 2007-es évi össz elítéltek számát, egy borzasztó arányt is fel tudnánk írni arról, vajh' mennyivel több az esély, egy teljesen random magyar állampolgár esetén bûnözõbe botlunk-e avagy sem, romák és nemromák esetén. Ha megtalálja valaki az adatot, számolja ki legyen oly szíves.

Spanyolországban ha csúnyán eszel azt mondják "iOye, comes como un húngaro!"
(Hé,úgy eszel mint egy _magyar_!)
Aztán olyan kifejezésük is van ami a szedett-vedett _tarka_ öltözködésre utal.(Úgy nézel ki, mint egy magyar) Ezeket fõként Andalúziában használják Miguel Bruzos barátom szerint azért, mert egy idõben sok "magyar" _vándorolt_ arrafelé. Azán van még egy népcsoport akik most elözönlötték Olaszországot, és Spanyolországot, õket is "rumano" (=román)-nak hívják, pedig még véletlenül sem azok. Nem részletezem.

Egy kis uszítás: Jogásznak készülõ
Két név, két dátum. A történet Kunhegyesen játszódik. Egy anya és fia tüntetést szervez a cigányok elleni rasszizmus miatt. Pár hónap múlva gyilkossági kísérletet hajt végre a tüntetést szervezõ cigány fiatalember, aki mellesleg a város ösztöndíjasa, jogi egyetemen tanul.

Kunhegyes, 2009. január 28. - Körülbelül 40 cigány tüntet engedély nélkül a helyi polgármesteri hivatalnál.
Indok: Kunhegyesen cigánygyûlölet van.
Szervezõk és hangadók: Magyari Andrásné cigány "jogvédõ" és nagyobbik fia Lakatos Bertalan.

Kunhegyes, 2009. április 19. - Magyari Andrásné nagyobbik fia, Lakatos Bertalan egy szórakozóhelyen minden indok nélkül többször megüt egy magányos embert, majd egy letört fenekû sörösüveggel életveszélyesen megsebesíti.

Kunhegyesen, 2009. április 18.-ról 19-ára virradóra, 0 óra 28 perckor az egyik szórakozóhelyen súlyosan megsérült egy férfi. A helyi cigányok állítása szerint beléjük kötött V. József és egyikõjük ezt a sértést torolta meg (Lakatos Bertalan híresztelése szerint a lovagiasság szabályai szerint). Az igazság kiderítése nagyon egyszerû, mivel a helyiségben biztonsági kamera van felszerelve. Errõl a cigány elkövetõknek nem volt tudomásuk, éppen ezért az õ változatuk erõsen eltér a látottaktól.

A képen látható, ahogyan a késõbbi sértett, V. József a pultnak támaszkodva magányosan iszogat. A szórakozóhelyen egy nagyobb cigány társaság beszélget. Látják, hogy a pult mellett álló ember erõsen ittas, a helyiségben nem tartózkodik barátja, tehát könnyû préda. Egy idõ elteltével mellé telepszik egy hattagú cigány társaság, amelynek egyik tagja, Farkas Róbert a felvétel szerint meglöki a magányos embert. Ebbõl szóváltás alakul ki, amely vitába bekapcsolódik Lakatos Bertalan is. A sértett felméri az erõviszonyokat, a hevesen gesztikuláló emberek ellen semmi ellenséges szándékot nem mutat. (Farkas Róbertet is átkarolja.)

Késõbb a heves vita során baráti gesztusként bal kézzel átkarolja Lakatos Bertalant is, aki késõbb neki életveszélyes sérüléseket okoz. A nézeteltérés látszólag megszûnik, a kedélyek lenyugodni látszanak. Majd a lökdösõdést kezdõ Farkas Róbert a sértettel való beszélgetés közben a pult felé fordul. A sértett is ezt teszi.

Lakatos Bertalan figyelemmel kíséri V. József beszélgetését, majd amikor meggyõzõdött róla, hogy õvele nem foglalkozik senki, hátralép és hatalmas erõvel alattomosan megüti a pult felé forduló áldozatát. A nagy erejû orvtámadás után látja, hogy az áldozat nem esett el, ezért villámgyorsan hátrafelé menekül, félve, hátha a sértett viszonozza a támadást.

Erre azonban az ittas állapotban levõ, megszédült sértettet a lökdösõdést kezdõ Farkas Róbert lefogja, védekezésre képtelenné teszi. Ezt felmérve Lakatos Bertalan villámgyorsan közelít, majd baloldalról megüti a lefogott karú férfit, majd a sértettet lefogó bûntársát megkerülve jobb oldalról is megtámadja V. József. (Ekkor ez már a harmadik ütés!)

Ekkor a sértett felemeli két kezét, jelezve, õ nem akar verekedni, azonban Lakatos Bertalan a kezében levõ, letört fenekû sörösüveggel a fülétõl a mellkasáig megvágja V. Józsefet. Az áldozat sérülései a felvétel végén megtekinthetõek. Az ügyben az a súlyosbító tény, hogy az életveszélyes sérülés nem egy tompa erõbehatás következtében keletkezett, mert egy határozott vonalú metszett sérülésrõl van szó, mely jelentõs erõbehatást feltételez. A sérülés a bal fül felsõ harmadának magasságából indul.

A vágás végigkövethetõ a nyakon, majd az úgynevezett kifutási barázda (a vágás alsó fele) a mellkas közepén látható a szegycsont régiójában. Egy tompa tárgy a cselekmény során általában arra lenne alkalmas, hogy a sértettet cselekvõképtelenné tegye. Egy letört fenekû üveg azonban már más kategóriát képvisel. Egy ilyen tárgy "emberi élet kioltására alkalmas eszköz" kategóriába sorolható, mivel a tõrvégek pengeélességûvé válnak. Azzal, hogy egy "emberi élet kioltására alkalmas eszközzel" valaki létfontosságú szervekben (példánkban nyaki erekben) próbál kárt tenni, ez a bûnügyi besorolást emberölési kísérletre változtatja. Ezt a kategóriát a felvételek egyértelmûen bizonyítják, mind a mozgó képek, mind a film végén a sérülést bemutató fotók.

A súlyos, életveszélyesen sérült áldozatot F. Róbert kilökdösi a szórakozóhelyrõl az utcára, a pultosok feltörlik a szétfröccsenõ vért. Mindeközben a két elkövetõn kívül négy másik férfi vár ugrásra készen, folyamatosan helyezkedve, mikor avatkozhatnak be az eseményekbe. Õk pszichikai bûnsegédlettel gyanúsíthatóak (elvileg).

Egy magányos iszogató, erõsen ittas emberrel szemben hat cigány összehangolt akciója, azt hiszem nem igazán etikus cselekedet. A felvétel az esetleges jogos önvédelem kategóriáját egyértelmûen kizárja. Az eset NEM EGYEDI, HANEM TIPIKUS cigány bûnözési forma. (Zámoly, Olaszliszka, Kecskemét, Tiszacsege, a lista borzasztóan hosszú.)

Az erõsen vérzõ embert magára hagyják kint, õk pedig tovább folytatják az italozást a szórakozóhelyen, mintha mi sem történt volna. A sértettet a Karcagi Kórházban nem tudták ellátni, ezért Szolnokra szállították ám sérüléseinek súlyossága miatt Budapesten a Péterfi úti fül- orr-gége klinikába küldték tovább, ahol meg is mûtötték egy 5-órás mûtét során.

Az életveszélyes sérülés oka tehát egyértelmûen egy kis él szögû eszközzel okozott, egyszeri erõbehatással okozott, helyenként mély, metszett seb, amely 10-12 hónap gyógyulási idõszakkal bír, de nem zárható ki a maradandó funkcionális fogyatékosság sem. Lakatos Bertalan ellen súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás, ám szabad lábon védekezhet.

A nyaki verõereket szerencsére nem sikerült átvágni, de egy nagy artériát a bal arcfélen, valamint a arcfél érzõ és mozgató idegeit jórészt teljesen átvágta az elkövetõ, a mintegy 31 cm-es vágás során. (Ezek helyrehozatalához kellett az ötórás mûtét.)

A sértett hetek múltán is kórházban van, Lakatos Bertalan Miskolcra utazott, ahol információink szerint a jogi egyetemen folytatja tanulmányait. Õ egy pozitívan diszkriminált cigány.

Ennyit a bûncselekményrõl.
nos voltam ojan szorgalmas és végig is olvastam a hozzá szólásokat többnyire csak droidoknak a hozászolásait látam akiknek már úgy is mindegy. neveket nem emlitek nehogy rohadt nácinak vagy mocskos zsidonak nézzenek bár megvan a magam mérsékelt véleménye errõl a cigány bûnözéses dologrol és a cionista zsidó témárol is mégis pártatlan maradok (akkor miért is írom le ezeket?) nos talán csak azért mert ÉN SZÉGYELEM magam helyettetek hogy idáig süjedt a Magyar társadalom és az ország néhány száz vagy inkább ezer ember miatt és a hozzá szolásokbol is le rí hogy elõbb önti el még annak a néhány értelmes embernek is el az agyát a vér minthogy feleszmélne arra hogy fölösleges itt gyözködni azt aki direkt csinálja a vitát ugysem a neten fog eldölni az ország sorsa hanem a parlamentben és az utcákon de egyre jobban hajolk afelé hogy az utcákon fog el dölni ha ez a sajnálatos hejzet igy fog tovább alakulni változatlanul.

(fölösleges válaszolni többet nem fogom megnézni ezt a cikket és a hozászolásokat.)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

nagyon jó hasonlat, élénk elmére vall, én is valami ilyesmin töprengtem épp.

A megtiportak, meglopottak, folyamatos sajtónyomás alatt állók SAJÁT véleménye olyan, mint egy vizes lepedõ a lavor vízben:
bárhol nyomjátok a víz alá, másutt újra elõbukkan!
És ez így van jól.
Miközben meglopnak, kiarbolnak, rabszolgaság felé taszigálnak, folyamatosan gyalázzák azokat, akik ez ellen tiltakoznak.
Ezek azt hiszik, hogy ha eltûnik a megtiportak összes vélemény-nyilvánítási lehetõsége, akkor majd az emberek örömmel fogadják az õ moslékukat?
Ennyire ostoba nem lehet egy hatalom.
A "szocializmus"-ban is korlátlan sajtó volt, az embereket mégsem tudták meggyõzni.
Azt látom, hogy akik a sajtó 95%-át a kezükben tartják, és ráadásul folyamatos és nagyona aljas, gyalázatos irányultságú agybefolyásolásra használják,
nos, pont ezek üvöltöznek a jelentéktelen mennyiségû, az õ mocskukkal ellentétes információk ellen.

Félnek? Az igazságtól?
Miközben igazi hazugságok, aljasságok, horoszkópok és ostobaságok ellen egyetlen szóval, egyetlen nyekkel sem tiltakoznak?!
who am I 7:

Gratulálok, kiváló példáját mutattad annak, hogyan csúsztatsz és tulajdonítasz másnak olyat, amit nem állított. Lássuk a példát:

az én mondatom ez volt:
"Annak mindenesetre örülök, hogy legalább következetes vagy, úgy véled: a boltosok jogosan írták ki: Magyar ne lopj!"

ahogyan te idézted:
>"Én nem ítélkeztem," > "Annak mindenesetre örülök <...> a boltosok jogosan írták ki : Magyar ne lopj! "

megismételném a saját mondatom állítmányát:
"mindenesetre örülök, hogy legalább következetes vagy"

Vagyis mit hagytál ki belõle? Éppen csak az állítmányt.

Nos, ismét csak örülök, hogy bemutatod, milyen gátlástalanul, gerinctelen módon ferdíted el amit más írt.

No és mit felejtettél ki belõle? Azt, hogy te magad vagy, aki szerint jogos volt az a bizonyos kiírás.

"te most a magyarokat, tolvajnak nevezted"
Nem, te voltál az. Én most téged nevezlek valaminek: hazugnak.

"mit tudsz te errõl, és mibõl állapítottad meg"
Abból vontam le ezt a következtetést (és nem megállapítottam, mert veled ellentétben nem vagyok a távkiértékelés nagy tudora - hoppá! egyáltalán miért baj, hogy ilyen következtetést vonok le, mikor neked semmi bajod nincs az ilyesmivel?), szóval abból következtetek, hogy egyetlen saját gondolatod sincs, és láthatóan nehézséget okoz, hogy kövesd a mondtatok értelmét. Persze lehet, hogy tévedek és nem agyhalott vagy, csak szimplán egy gerinctelen, mások szavait kiforgató hazug.

Egyébként pedig mulattat, hogy nem látod a saját állításaid közt feszülõ ellentmondásokat. 😊

Minden jog fenntartva!

Nem fogsz tudni önzetlen embereket, nép irányítására felállítani...lehetetlen.Az ember nem úgy van kódolva egyszerûen...sajnos.

"Rosszul látod. Ne kezdj távkiértékelni, mert láthatóan nem megy neked."
<>
"Megkérdezhetem, ki és mikor jogosított fel arra, hogy szabályozd, ki mikor és mit mondhat?"

Akkor most mivan? 😊

"mi a csúsztatás?"
>"Én nem ítélkeztem," > "Annak mindenesetre örülök <...> a boltosok jogosan írták ki : Magyar ne lopj! "

Örülök, h szerinted jogos, és ahogy most le oltottál, hogy rám nézve szégyen, ha esetleg magyar vagyok...Ebbõl ki indulva, te most a magyarokat, tolvajnak nevezted, hiszen, jogosnak találtad a boltos ki írását.Egyszóval, bután ÁLTALÁNOSÍTASZ...Na mind1, a többi butaságra most nincs idõm.Vagyis még1 :

csúsztatás : "Én csupán felidéztem egy közismert esetet," Igen, csak már itt annyara nagyon örültél, hogy más is úgy gondolja, hogy jogos, hogy már majdnem a klaviatúrára mentél...de!, be indézlek még1x, ha már ennyire értetlenkedsz (ha már, úgyis ez dívik) : "Annak mindenesetre örülök <...> a boltosok jogosan írták ki : Magyar ne lopj! " ..asszem mára ennyi 😊

"agymosott (agyhalott?)" Errõl a részrõl még szó sem volt... 😊 (és egyáltalán, mit tudsz te errõl, és mibõl állapítottad meg? 😄) Azért mert szerepel a hozzászólásomban, a kuruc szó, még nem vagyok agymosott, paranoiás "forumtárs" 😊

Jó kis unalomûzés a szájkarate...de úgyis mind meghalunk 😞 😄

De elõször a magyaroknak kell megszabadulni a bûnözõitõl: lásd az összes pártpolitikus aki eddig irányított. (na ez már általánosítás, de itt 70% a bünözõk arány szerintem, meg a 30%-ért nem kár, nem kivégezni kell õket, csak elzavarni a döntéshozás közelébõl is)
Olyan országban élek, ahol a m.e. nem fizeti ki az általa vásárolt libákat, miközben milliárdos.
Nem is kell több indok arra amit írtam!

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Nos az egyes esetek, meg a sok eset között van egy kis paraszthajszálnyi eltérés.
A cigányság 70% be tud illeszkedni, én ebben hiszek, a maradék 30% az iszonyúan sok!
Több mint 200 000 bûnözõ!
Sajnos amit írtam az nem általánosítása a cigányoknak, hanem tény. Ebbõl a 200 000- bõl körözés van kiadva 20 000 ellen, 80 000 büntetett elõéletû, de én
azokról is beszélek akik nem kerülnek be a statisztikákba. Egyébként külön nem vezetik a származás alapján, de megsaccolni lehet az arányokból. (tudnilik pl.: a fogvatartottak arányából, vagy a körözési listákból beszédes nevek arányából)
Elõszõr is azt a 20 000 ezret le kéne kapcsolni. Azután szigorítani a btk.-át
A segélyeket a büntetlenséghez, integrációhoz kötni. Bûnözõket ne tartsunk el, de a cigányságot integrálni kell, aki nem akar annak nincs pénz (nem szándéknyilatkozat, hanem megkövetelt feltételek)!
Ez gyülölet csökkentõ hatású lenne, nem az utcai heccelés amit itt hirdetett a "blogkatona".

Én csupán csak következetességet szeretnék:
- Ha egyes esetek alapján általánosít valaki, ne kiabáljon és keressen mentséget mikor vele is ez történik.
- Ha nem tetszik a szólásszabadság, ne tiltakozzon, ha nem engedik szóhoz jutni.
- Ha nem tetszik a demokrácia, ne követeljen szavazati jogot.
etc.

És fordítva is persze mindegyikre.

Minden jog fenntartva!

who am I 7:

„Mert ezzel csak azt látom, hogy valami önelégülés megy végbe nálad”
Rosszul látod. Ne kezdj távkiértékelni, mert láthatóan nem megy neked.

„nem vettem magamra, még mielõtt ezzel a kis csúsztatásoddal jösz”
Mit nem vettél magadra? Mit kellett volna magadra venni? Azt, hogy mit írt ki 20 évvel ezelõtt valaki egy boltban? Igazából az sem világos, mi a csúsztatás? Az, hogy magadra vetted (a nem tudjuk mit)? Zavaros vagy kicsit.

„ha magyarok voltak, akkor az szégyen rájuk nézve”
Nos, ezek szerint nem érzed úgy, hogy akkor rád nézve is szégyen? Már persze feltételezve, hogy magyar vagy.

„Mégis ki a fene lop egy kisboltból?Ennyire pitiánerek ne legyünk már”
Szóval nagyban lopni az dicsõség? Vagy hogy érted?

„Nem kéne vissza szájalni”
Írod ezt úgy, hogy az elsõ hozzámszólásod szava itt ez: „kuss”.

„te böfögted be a >>magyar ne lopj>>-ot, mint önelégült erkölcs”
Kicsit szövegértelmezési problémád van úgy látom. Én csupán felidéztem egy közismert esetet, ami éppen arra próbált rávilágítani, hogy óvatosan ítélkezzünk, mert lehet, hogy rólunk is ítéletet alkotnak mások. Úgy, hogy azt lehet, hogy legalábbis bosszantó általánosításnak érezzük. Vagyis éppen a magukat valamiféle erkölcsi piedesztálra állítóknak szólt.

„Egyébiránt, belevinnék egy kis személyeskedést”
Már megtetted. Ott, amikor is elkezdted firtatni, hogy én vagyok-e a szûzmária („Egyébként kíváncsi lennék, te loptál már?...” Kezdetû mondataid), és személyemben próbáltál engem támadni, ahelyett, hogy valamiféle adatot, tényt, érvet, logikát kerestél volna mondanivalód alátámasztására.

„persze nem illene”
Legalább tudod. Csak nem érdekel, mint látszik.

„nem szeretem az ilyen csúsztatós, meg nem történt dolgokat odamagyarázós”
Még mindit nem világos, mi a csúsztatás (a te hozzászólásodban értem, hogy hol van), vagy mi a meg nem történt dolgokat odamagyarázás?
Mi nem történt meg? Az, hogy 20 éve (legalább) egy boltos kiírta az ominózus feliratot?
Vagy az nem igaz, hogy te is lehetsz a másik oldalon? Nem olvastam végig az összes hozzászólásomat amit válaszul írtam neked itt, de úgy vélem, ezeken kívül legfeljebb kérdést tettem fel. Szóval ezek közül kell valamelyik csúsztatás vagy belemagyarázás legyen. Kérlek világosíts fel, melyik lenne az.

Bár tartok tõle, hogy nem igen fog sikerülni, mert mint a legtöbb hozzád hasonló agymosott (agyhalott?) egyre zavarosabb az egész amit írsz, és egyre inkább a személyeskedés és a trágárság felé hajlik.

Minden jog fenntartva!

Dano, na...

Polemiusnál is pont ez a helyzet..Csak õ nem süllyedt olyan mélyre vizuálisan mint Jano..De ettõl függeltenül, emberileg nem sokban különböznek.

Egyébként teljesen korrekt az írásod.

vizes
<#eljen>

Korrekt.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Kedves barátom.

Kiemelnék egy mondatot a kommentedbõl:
"Emeljük fel szavunkat a kirekesztés és a gyûlöletkeltés ellen! Mutassuk meg, hogy Magyarország a demokratikusan gondolkodó, az emberi jogokat tiszteletben tartó többség országa"

Ezután egy másik mondatét, éspedig azt amiért a 3 felkiáltójelet kaptad a neved mellé (ha valaki nem hiszi csak kattintson a nevedre):
"A kurva anyádba tûnjél már el innen a gecibe te mocskos nyilas pribék fattyú! A SG-t meg mostantól náci hírportálnak fogom nevezni, mert eltõri ennek az agyhalottnak az ámokfutását!""

Tehát ez a kommented egy demokratikusan gondolkodó emberi jogokat tiszteletben tartó ember kommentje... hát azt hiszem visszamegyek az iskolába mert valahogy nekem rosszul tanitották a demokráciát, ha azt ez a komment lefedi...

Egyébként, ha magyarországot olyan emberek akarják megvédeni a szélsõségektõl mint te, akkor tényleg vége lesz ennek az országnak.

vizes
Tévedésem javítom:
Természetesen az ózdi Avas lakóteleprõl beszéltem.
sry

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Ja, és még valami...
A Szent István Parkban???

Röhög a májam!!!!

Ugye a Hollán Ernõ utca - ahol az a jegyiroda van - ott megy keresztül.
Miért nem Ózdon a Havas lakótelepen tiltakoztok kedves jogvédõk?

Bocs a helyeírásért, gyorsan gépeltem, indulatból!

Amennyi a füzetésembõl marad adó stb. után, amibõl meg kell éljek.

"Ma újra embereket ölnek meg pusztán a származásuk miatt. Ez tûrhetetlen!"
Igen! Minket!
A gyûlöletet pont azok gerjesztik akik eltussolják, és ránk kenik a raszizmus vádját. Normális gondolkozású cigány barátaim, vessétek ki magatokközül a bûnözõket, mi is megpróbáljuk a magyar bünözõket (majd választáskor, mert mi nem vagyunk bünözõk, és nem randalírozunk pest utcáin, nem félemlítünk meg senkit). Akkor senki nem fog tõletek félni, nem fog gyûlölni titeket, a neonácik csak nevetséges bohócok maradnak. Ne dõljetek be a politikusoknak szándékosan tévesztenek meg mindenkit! Ne hagyátok, hogy a segélyeitek, jövedelmeteket eljátékgépezzék, elherdálják egyes társaitok. Mert bizony mondom nektek ti annyi segély kaptok amenyi fizetésembõl nekem marad, én mégis ugyan szegényen, de tisztességgel élek, és ti az uzsorásaitoktól, bûnözõitektõl nem tudtok beilleszkedni, mert úgy vagytok mint a megcsonkított gyermekek akiket koldulásra tanítottak be, nem magatoknak, hanem megcsonkítóitoknak keresitek a pénzt. Mert bizony a ti életviteletek megcsonkítása az emberi létnek. És nem én teszem veletek, bár engem kiáltanak ki raszistának.
Körülbelül így nézne ki, ha én hívnám fel a figyelmet az erõszakmentesség, kirekesztés, és gyûlölet ellen. És nem egy blogkatona.

vizes
Számtalanszor hallhattuk már, hogy a kommunizmus rémtetteit felidézõket azzal torkolják le, hogy az már régi történet, nem érdemes foglalkozni vele, hiszen a bûnösök már nem is ének, a gyermekeik pedig nem felelõsek apáik tetteiért.

Akkor most hogy is van ez?

A Wiesenthal központ az rendben van?

vizes
Minden normálisan gondolkozónak!

Tiltakozzunk a kettõs mérce ellen!
Ne hagyjuk, hogy az elit és kevésbé elit kisebbség ránk erõltesse tévesen értelmezett jogait!

A többség is élvez jogokat!

A kisebbségnek kötelessége figyelembe venni, hogy a társadalom amelyben élnek elvárja tõlük, hogy ugyanolyan jogai és KÖTELEZETTSÉGEI vannak mint bárki másnak az adott országban!

A kisebbségi jogaikat féltõ egyének csak és kizárólag az alkotmányban biztosított jogaikért kardoskodnak, azonban nem veszik figyelembe, hogy a jogok mellett a kötelezettségek vonatkoznak rájuk is.
Pédául:
Az állampolgári kötelességek:

-honvédelmi kötelezettség,
-adófizetési kötelezettség,
-a törvények betartásának kötelezettsége,
-kiskorú gyerek taníttatásának kötelezettsége

Tiltakozzunk az ellen, hogy a becsületesen dolgozó többséghez tartozó, adófizetõ állampolgárok ne legyenek kirekesztve pusztán azért, mert követelik az alkotmányban biztosított jogaikat.

Például, a teljesség igénye nélkül:
1949 évi XX: Tv;

55. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabadságra és a személyi biztonságra...

-----Még akkor is ha aki engem megtámadott az cigány.----

60. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságára.

61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze.

DjDano
Egy felhívás a normálisan gondolkozóknak:

Tiltakozzunk együtt a kirekesztés és a gyûlölet ellen!

Hatvannégy évvel ezelõtt, 1945. május 9-én véget ért a második világháború, amelyben milliókat gyilkoltak meg a származásuk miatt. Hatvannégy évvel ezelõtt azt hitte Európa, hogy soha többé nem fordulhat elõ, hogy a többség üldözi és gyilkolja a kisebbséghez tartozókat. Azóta tudjuk, hogy akik hittek ebben, azoknak csalódniuk kellett. Hatvannégy év elteltével hazánkban, Magyarországon azt látjuk, hogy újjáéled a kirekesztés és a gyûlölet. Magyarországon ma ismét félnek az emberek, hogy származásuk, bõrük színe, gondolkodásuk vagy vágyuk természete miatt megbélyegzésnek, fizikai fenyegetésnek lehetnek kitéve. És félelmük nem alaptalan.

Ma újra embereket ölnek meg pusztán a származásuk miatt. Ez tûrhetetlen!

Emeljük fel szavunkat a kirekesztés és a gyûlöletkeltés ellen! Mutassuk meg, hogy Magyarország a demokratikusan gondolkodó, az emberi jogokat tiszteletben tartó többség országa. Olyan ország, amely nem tûri a kirekesztést, a társadalom bármely csoportjával szembeni politikai hisztériakeltést, és határozottan kiáll az emberi jogok mellett. Felhívjuk a közjogi méltóságokat, a pártokat, a civil szervezeteket és minden magánszemélyt, aki nem akar olyan országban élni, amelyben egyes polgártársaink megfélemlítésnek, üldözésnek vannak kitéve, hogy jöjjön velünk és tiltakozzunk együtt a kirekesztés és a gyûlölet ellen szombaton, május 16-án délután 3 órakor a XIII. kerületi Szent István parkban.

Magyar Demokratikus Charta

vizes
"Ha valakinek az számít, hogy milyen etnikumú egyén követi el a bûnöket és nem az, hogy elkapják a tettest az igenis rasszista!"
Ne haragudj, ismételnem kell önmagam: Ha valaki lop, az lop. Nem felmentõ körülmény, ha cigány lop.
Kikérem magamnak, hogy ha én azt mondom: cigány ne lopj! akkor én cigánygyûlölõ vagyok.

Kiegészíteném azzal, hogy magyar, te se lopj! Nem változik a helyzet. A többséghez tartozó magyar vagyok, ebben az esetben nem lehet belekötni semmibe. Cigány! Te se lopj! Nem a cigányon van a hangsúly, hanem a NE LOPJ -on.

"Még nagyon fiatal vagy"

Azt se tudod, hogy olvasom-e egyáltalán a kuruc infót...Nem még,hogy ilyet írj.Régebben láttam rajta pár hírt, mert becopyzták, de magamtól sosem olvastam.Meg pár videót és ennyi.De több valóság alapja volt a cikkeknek.Mint bármelyik zsidó médiában leadott hírnek.Most nem tudom mi megy ott..Ettõl függetlenül, nagyon jól tudom, h szélsõséges (azt hiszem ezt már egyszer írtam is, olvasd el pls. a hozzászólást, ha válaszolsz rá), és úgy is kezelem.

"1.A Kiskunlacházi gyilkosság: Már napokkal utána tudni vélték..."
Te sem tudsz semmit pontosan, rgo csúsztatsz...

A sort én is folytathatnám, tanár veréses videók, osztálytársak verése, (a boxolos gyerek meg gyilkolta a másikat), az ismerõsömet ásóval verték fejbe és ott rögtön meghalt!!! Az ominózus tanár gyilkosságról pedig nem is beszélek....és a felgyújtott/megerõszakolt kislányról.De csúsztatgass nyugodtan, csak nehogy a családodban történjen olyan, amitõl "kicsit" megváltozik majd a véleményed...Nem kívánom, de nem szeretem az ilyen hozzá állást.

A lényeg, h segély megvonása, rendõröknek nagyobb hatáskör, a cigányokat meg vinni az iskolába, mert ezekkel az esetekkel ellentétben, van pár normális cigány ismerõsöm (akik különbül élnek mint pár magyar) és azok szívnák a levét...

Akkor, ha lehet, ne írd ki, minden poszotba, hogy : "Magyar ne lopj!"?

Mert ezzel csak azt látom, hogy valami önelégülés megy végbe nálad, hogy ezt ki írhatod és folyamatosan hangoztatod.
Nem, nem vettem magamra, még mielõtt ezzel a kis csúsztatásoddal jösz, mert én is elítélem ezt, és ha magyarok voltak, akkor az szégyen rájuk nézve.Egyébként akkoris az alja...Mégis ki a fene lop egy kisboltból?Ennyire pitiánerek ne legyünk már...Csak az egyszerû kisember lop onnan talán...

Másodszor : Nem kéne vissza szájalni, ezzel az életed percét úgy töltötteddel, mert elõször is, te böfögted be a "magyar ne lopj"-ot, mint önelégült erkölcs, másodszor én egy szóval se mondtam, h semmilyen szabályt nem léptem még át.De nem is böfögtem be két kommentembe is hangsúlyozva "Magyar ne lopj!".Ennyit errõl és pont.
Egyébiránt, belevinnék egy kis személyeskedést (persze nem illene), de nem szeretem az ilyen csúsztatós, meg nem történt dolgokat odamagyarázós, féreg alakokat.És ez vélemény, azt beszélsz amit akarsz, a "kuss" jelképes, csak fel akartam erre hívni a figyelmed, de úgy látom nem sikerült.

DjDano
torreadorz

A romakérdésrõl lehet beszélni, de szerintem egyikõnk tudása de elegendõ a megoldáshoz, ezért ebbe nem is mennék bele. Annyi viszont biztos, hogy a jobbik megfélemlítõ Magyar Gárdás felvonulásai és cigánypolitikája csak további problémákat szül.

who am I 7

Még nagyon fiatal vagy, sajnos az kuruc info féle oldalak pont a hozzád hasonló korúakat hülyítik meg, akik abszolút tájékozatlanok és készpénznek veszik ennek az uszító médiának minden szavát. A szerkesztõknek nincsen semmiféle újságírói képesítése, már akiket ismerünk, mert annyira patkányok, hogy csak náci bûnösök és egyéb aljanép álnevét biggyesztik a cikkek aljára

Továbbra is várom a választ a kérdésemre, mitõl olyan hasznos média a kurucinfó? Tisztába vagy e vele, hogy egy nyíltan neonáci médiáról van szó, aki Hitlert élteti?

Narxxis

Én uszítok? Te beteg vagy 😄

Bakutyin: "Az ügyek nagy részét fel sem derítették, amiket igen annak elég nagy részérõl kiderült hogy vagy uzsora-leszámolás történt(roma ölt romát), vagy önmerénylet."

Na ez tömény hazugság! Éppen az derült ki, hogy a gyilkosságokat nagy bizonyossággal egy csoport követte el. Az is csak szimpla véletlen, hogy szinte minden helyszínen pár hónappal elõtte felvonult a magyar gárda?... Persze a kuruc próbálja elbagatellizálni az ügyeket, a hazugságtól se riad vissza uzsora és egyéb támadásnak beállítva/ elferdítve a dolgokat. Nyilvánvalóan õk is felelõsek a gyilkosságokért, tehát nem áll érdekükben mást állítani

Cleawer

És mégis honnan veszed, hogy igazat írnak egy szélsõséges törpepárt Novák Emõke szinten lévõ önjelölt firkászai, akiknek még újságírói képesítésük sincs?

Mondok én pár példát a kuruc hazugsáaira:

1.A Kiskunlacházi gyilkosság: Már napokkal utána tudni vélték, hogy H Nórát 7-8 fõböl álló cigány banda erõszakolta és gyíilkolta meg... Beigazolódott? Egy nagy fenét! Lényeg hogy az emberek agyába belemosták, hogy cigányok öltek.

2. A tavalyi monorierdõnél történt 4 halálos áldozattal járó vonatbaleset ügye: Nem egy címoldalas cikket közölt a kuruc, hogy a fémtolvaj cigányok felelõsek a balsetért, meg ilyen hazug MTI, hazug cionisták stb Azóta 100%-os bizonyossággal kierült, hogy emberi mulasztás okozta a balesetet, de persze itt is hallgatnak mint a sír

3. A diákverés videó: Megvádolt egy 16 éves kicsajt, nyilvánosságra hozva az iwiwes adatlapját a kuruc "hiteles média", hogy õ volt aki részt vett ebben a mocskos ügyben. Hiába írta meg elõtte már napokkal az MTI, hogy nagykorú az elkövetõ személy!! Szegény kapott is több ezer mocskolódó üzentet, bocsánatkérés elmaradt... A videón szemétkedõ 2 srácra szintén ráhúzták, hogy cigányok, holott erre semmi bizonyíték sincs, nyilván így jobban "eladható"...

A sort folytathatnám tovább

Végezetül: Ha valakinek az számít, hogy milyen etnikumú egyén követi el a bûnöket és nem az, hogy elkapják a tettest az igenis rasszista! A kuruc egyoldalú és nem közöl semmi olyan esetet amit nem romák követnek el. Ráadásul éppen egy Magyar Gárdához köthetõ személy gyilkolt meg nem rég egy fiatal lányt, ezzel persze nem henceg a "hiteles média"

vizes
Mindemellett: a demokrácia a TÖBBSÉGRÕL szól.
Úgy érzem, hogy a többség joggal várja el a kisebbségtõl (is), hogy a törvényeket betartsák. A törvény vonatkozik a többséghez tartozó állampolgárra is.
Ha valaki lop, az lop. Nem felmentõ körülmény, ha cigány lop.
Kikérem magamnak, hogy ha én azt mondom: cigány ne lopj! akkor én cigánygyûlölõ vagyok.
Tessék tudomásul venni, hogy egy országban nem a többségnek kellene igazodni a kisebbséghez!

Rómában élj mint a rómaiak!

vizes
Igen, emlékszem a feliratra.
És arra is emlékszem, hogy akkoriban nyugaton azt hitték, hogy itt mindenki cigány. Igen, azt hitték mert az említett népcsoport tettei alapján ítélték meg az országot mert "rendes" magyarral csak elvétve találkoztak. Illetve találkoztak csak azok "rendesen" viselkedtek és nem hordtak táblát a nyakukban, hogy én is magyar vagyok.
Nem mondom, hogy itt mindenki becsületes. De a kriminalisztika igenis ismer egyes népcsoportokra, rasszokra, korosztályra, stb jellemzõ bûncselekményeket.

NEXUS6
Én világéletemben liberális gondolkodó voltam.
Több választáson is a Szadeszre szavaztam, mert én hiszek abban, amit õk is mondanak, egyenlõségrõl meg ilyenekrõl.
Vannak cigány barátaim, zsidó barátaim stb.

Látom azt is, hogy a szenvedés, a teher, ha nem pusztít el valóban erõsebbé, és néha nemesebbé tesz. De ez sajnos csak egyénileg igaz, népekre nem.
Ugyan úgy vannak a magyarok között is, akik a magyar balsorsot tartják talán annak amire valahogy büszkék lehetnek, ami az identitásukat adja, mint ahogy a zsidók is soxor a holokausztnál lukadnak ki.
Csakhogy a szenvedés nem érték, az az érték ha valaki legyõzi, azt ami okozza.
A magyarok szenvedését a széthúzás, a másokra mutogatás okozza, a zsidókét a mások el nem fogadása, a beilleszkedés elutasítása.
Fogadjuk el a másságukat, miközben õk nem fogadják el hazának azt a helyet, ahol élnek, nem fogadják el azt az identitást, amit az ott élõk vallanak. Mert a zsidóság nem csak egy vallás, hanem hitük szerint a vallásuk adja az õ nemzeti összetartozásukat.
Ami nagyjából hülyeség(bocs), mert semelyik más nemzet nem így határozza meg magát, de mit tegyünk, õk ilyenek, ez van. Legyen.

Ez persze mind csak maszlag, nem lényeges szempont.
Ami számomra lényeges, hogy a rendszerváltás óta eltelt kb 20 évbõl mondjuk 12-ben közvetlenül a hatalom közelében voltak és ez arra volt elég, hogy ide jussunk ahol most vagyunk!
És itt alapvetõen gazdasági dolgokra gondolok, mivelhogy a gazdasági tárcák is jórészt Szadeszes miniszterek kezében voltak.
Szal a nagy másságimádatuk mellett, ami azért soxor erõsen rombolja a társadalom identitását, értékrendszerét (de fogadjuk el, ha ez a mai kor követelménye, legyen), szal emellett, még ráadásul: hát csak ennyit ér a híres zsidó bótos vér???
Baxátok meg!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ahogy többen utaltok rá, ami romagyilkosság ügyben megy, NAGYON IS A TITKOS SZOLGÁLATOK ÉS PÁRBEFOLYÁSOS ALAK, POLITIKUS IS VAN KÖZTE az hétszáz. Nem akarom elhinni, hogy ennyire hülye lenne a rendõrség, hogy nem képes felgöngyöliteni az ügyet, mert itt bizony olyan alakok vannak a háttérben a gyilkosságok felbérelésére, hogy még a rendõrség is a markukban van, azért soha nem is fogjuk megtudni talán, hogy kik az elkövetõk, mert bizony kormánykörökbõl is lehet a megbizójuk, a néppel meg szépen betetik a terrorista, szélsõséges maszlagot, miközben az igazi terroristák sokszor a bársonyos székekben gubbasztanak és uszitanak.....
who am I 7:

a) Rossz védekezés, hogy azok alja magyarok voltak, vagy nem is magyarok. Semmivel nem életképesebb, mint hogy más esetben azok alja/nem is igazi arabok/keresztények/zsidók/örmények/tuszik/romák/székelyek/stb.

b.) nem lopok, nem sikkasztok, nem töltök le illegálisan, és azon kevesek közé tartozom, aki adózik (mint alkalmazott, amúgy sem tudnék ügyeskedni). Persze nem én vagyok a szûzmária, parkoltam már tilosban és diákként elõfordult, hogy nem vettem jegyet a buszon. Viszont nem tudom, hogy jön ez ide?

Megkérdezhetem, hogy TE életed minden percét úgy töltötted-e el, hogy nem sértettél meg egyetlen jogszabályt sem, és te vagy az erkölcs megtestesült mintaképe?

Megkérdezhetem, ki és mikor jogosított fel arra, hogy szabályozd, ki mikor és mit mondhat? Lehet-e véleménye, és elmondhatja-e?

Mert ha magadon kívül senki sem jogosított fel erre, és nem te vagy a földre szállt ERKÖLCS maga, akkor csak az utolsó szavad tudom idézni: "kuss".

Minden jog fenntartva!

Te meg miért teszel úgy, mintha Izrael semmiben nem lenne vétkes, a mögötte álló cionista karhatalom mögött számtalan anticionista zsidó is küzd ellene. Õk nem gyilkolnak, õk nem uszitanak....aha, amit a hollókauszttal is mûvelnek, az felér egy provokációval, mert már a csapból is az folyik, de más nemzetek szenvedéseirõl nem kell törvénybe betonozni a szenvedéseit, a bolsivista kommunizmusnak is világszerte milliós áldozata van, még sincs törvénybe betonozva, hogy ha tagadom rám sóznak pár évet......és lehet sorolni a példákat tovább, netegyél úgy, mintha Izrael semmiben nem lenne vétkes......a cionizmusnak is van egészséges formája, mint az egészséges nacionalizmus, de ami ott most megy, hogy a világra akarják kényszeríteni akaratukat, az világ leigázásával ér fel, a roszindulatú cionizmusnak, pontosan ez is a terve....
torreadorz:

Én nem ítélkeztem, csupán felhívtam a figyelmet valamire, ami könnyen elõfordulhat.
Amúgy erõs csúsztatás amit írsz. Természetesen aki _valóban_ elkövet valamit, azt szankcionálni kell, szabályozott módon.
Viszont például a halálbüntetést ellenzem. Mégpedig azért, mert bárki kerülhet olyan helyzetbe (igen, te is, vagy kár én is), hogy ártatlanul vádolták meg és ítélték el. (Ami elég gyakran megesik, pedig a nyilvánosság valószínûleg ezeknek aránylag kis részérõl szerez tudomást.)

Azt sem írtam, hogy nem kell elítélni, mert lehetsz elkövetõ is. Csak azt mondtam, ne feledd el: lehetsz a másik oldalon is.

Ha egyetért valaki az egyik esetben az eljárással, akkor ne ellenkezzen a másik esetben sem (amikor épp õ az alany).

Annak mindenesetre örülök, hogy legalább következetes vagy, úgy véled: a boltosok jogosan írták ki: Magyar ne lopj!

Minden jog fenntartva!

Kíváncsi lennék azért, hogy milyen alja magyarok lehettek, akik loptak a boltból folyamatosan...Én azért azt sem zárnám ki, hogy átjáro romák is voltak ott.Te láttad, hogy ki-mikor-mennyit lopott?
Egyébként kíváncsi lennék, te loptál már?Sikkasztottál egy keveset is?Töltöttél le illegális tartalmat?Vagy halgattál el bármit is a jövedelmedbõl, és kevesebbet adóztál?hm?Mert, ha igen, és te vagy a szûz mária, akkor verheted a ytonggal a melled..de, ha nem, akkor kuss.

"Vagyis egyetértesz a boltossal. Jogosan írta ki. "

Én teljes mértékben hisz semmi mást nem közölt mint a tényekre hivta fel a figyelmet.

Ezenkivül a te logikád alapján (miszerint mindenki kerülhet a másik oldalra) a tömeggyilkosokat, az örült diktátorokat, a nõket/gyerekeket erõszakolókat, a bérgyilkosokat, a tolvajokat, a rablókat sem szabad elitélni és megbüntetni, mert jaj te is kerülhetsz arra az oldalra nemdebár?

És hát kedves demagóg kolléga arról se feledkezz meg, hogy a cigányokat nem azért utalják mert cigányok, hanem az életmódjuk miatt. Mert nem dolgoznak, mert lopnak, rabolna, erõszakosan lépnek fel, megverik a tanárnõt ha az hazaküldi a gyereket mert tetves, mert megerõszakolnak és felgyújtanak öreg néniket, fiatal lányokat (kiskunlacháza mond valamit?), ok nélkül kötekednek és bár munkanélküliek, mégsem képesek rendet tartani a saját portájukon, pedig ahhoz nem kell semmi, sõt még wc-t sem képesek csinálni.

És hidd el nekem, ha a svédek, a norvégok, az osztrákok, a székelyek, kinaiak folytatnák ugyanezt az életmódot, akkor õket is utálná mindenki. Érdekes módon õk be tudnak illeszkedni, csak a cigányok nem, pedig már itt vannak lassan 5-600 éve.

Oldal 1 / 2Következő →