65
-
tomcsa4 #25 Politikát hagyjuk ki. Ez belpolitika, az EU-nak nincs akkora befolyása, mint hinnénk. Nem mondhatja, ohgy Orbikám/Ferikém/Gordonkám, csaltatok, ide az összs vagyonotokkal és pápá.
On: Sony egy balfasz. 700 milliós büntit kapott már, amikor az a rootkites botránya volt, utána eldurranó akkumulátorok. NV detto balfasz: csalások (felhazsnálói beállítások felülírása, azaz effektek teljes kikapcsolása a felh tudta nélkül), GPU problmák (sok sok tönkrement noti). És most az Intel is beáll a balfaszok táborába. Grat nekik. -
robertone #24 off
Kiváncsi vagyok, a magyar államnak mennyi esélye lenne beperelni egynémely multit és politikust azért a gusztustalan piaci magatartás és üzleti előnnyel való visszaélés miatt amivel magyar vállalkozók tömkelegét tették tönkre és itt most nem a tisztességes versenyről beszélek mert azzal nincs semmi bajom, hanem a feltételezhető zsebpénzekről amivel levajazták pl. az itteni adófeltételeiket. Egyáltalán lesz-e valaha olyan kormányunk, amelyik ezt a kérdést feszegetni szeretné vagy merné vagy tudná...
Bocs, csak erről az egymilliárd euróról eszembe jutott az államadósságunk amit olyan szépen bruttósítottak az utóbbi pár évben bizonyos politikusok és üzletemberek de remekül lehetne csökkenteni pár szerényebb összegű kártérítéssel... Álmodik a nyomor, valszeg soha nem fog megtörténni...
Bocs és on -
scagnetti #23 A Sony ugyanezt csinálta a Toshiba-val, amikor kitört a formátumháború a blu ray és a hddvd között. Galád módon lefizette az összes kiadót és stúdiót, hogy csak az ő formátumát támogassák. A sony is megérdemelne egy ilyen büntetést. -
tar86 #22 A megítélt bünti indokolt, legalábbis a hölgy kinézetéből kiindulva. Minden anyós így néz ki. -
tomcsa4 #21 Javítanom kell: ...azért az 1 milliárd euró kurva sok, ámde egy szóval nem mondom, hogy nem érdemli meg. -
tomcsa4 #20 Lehet érezte a vesztét az Intel (bár a büntetést csak megjósolni tudta, nem tudom mekkorára számított) és ezért van ez a Core i7 és i5 szeparálása?
De semmi pánik, az Intel magabiztosan vezeti a VGA piacot is, chipkészletben sokan előrébb tartják, mint az nvidiat, szóval csurran be neki, de azért az 1 milliárd euró kurva sok. -
tomcsa4 #19 Ez így igaz. De lehet még fokozni: például a Dell is bedőlt az Intlenek és a márkahívők (2002-2005-ös időszak között a márka sokkal nagyobb értéket képviselt, mint ma) nem tudtak választani, csak Intelt. Intel meg magasabban tartotta a proci árakat, olcsóbban adta a Dellnek, ami meg magasabb hasznot szedett be és ez így ment. Tovább lehet ezt gondolni, hát mekkora vicc árak voltak már Intel terén. Akinek meg kevés volt a pénze, vett Celeront. Sempron meg olcsóbb volt a Cerkánál, ámde mégis jobb az Athlon64-es, az AhtlonXP-s meg ugyanolyan szar, mint a Cerka. . -
Polllen #18 Ez fura hozzáállás...sőt kifejezetten egészségtelen...;) ennyit a tudatos fogyasztoról...
100% hogy beépíti ezt a bírságot az áraiba, hiszen valamiből fizetni kell, de megnyugatlak az amd visszaszorításával már kitermelt magának némi aprópénzt...a konkurencia erősödésével meg túlságosan nem tudja rád verni, fogyasztóra... -
tomcsa4 #17 Unió megél nélküled. Nem si ezért szabott ki ekkora büntit. Remélem másodfokon is érvényes lesz ez a büntetés. Úgy kell neki.
Ráadásul mi nem fizetjük. Van élet az Intelen túl is és baromi klassz. Jó, az Intelnek a megoldásai tetszenek (kivétel a Pentium 4, hosszú, ámde vacak sorozata). Ugye a P4-nél kezdte el nagyüzemben ezeket a csalásokat. Pedig ott volt egy Pentium M, mai hasonló volt az AMD-hez (alacsony órajelen adta azt, mint a P4 kurva magasan). -
lal, de hülye vagy. Pont akkor fizetnéd meg ha az Intel tovább folytatná az AMD ellehetetlenítését. Az AMD csődbe megy utána Intel olyan árakat szab amilyet csak akar. Gondolkodj már egy kicsit, elhiszem, hogy nehéz, de hátha sikerül. -
yvorl #15 'naív vagyok' akart lenni -
yvorl #14 És azt nem fizeted amikor az Intel nem csökkent árat, mert nincs verseny?
Az Intelt tartod el vagy az EU-t...az EU nál tán van esély hogy valamennyi visszajön, pályázatok, stb. Persze naív vagy meg minden, de az Intelnél van esély, hogy visszaad valamit? -
Kár hogy ezt is én is fizetem, meg ti is hangoskodók :) Miért kell én támogassam az uniót? éljen meg nélkülem. -
who am I 7 #12 Jó..de akkor is... -
Firefox+Adblock megoldja. -
who am I 7 #10 ( JA, EGYÉBKÉNT MEG MI A F*szom ez a Bokros genyó reklám a FŐOLDALON??????????egy informatikai/tudományos oldalon?Ahol nem szabadna elve politizálni???? )
-
who am I 7 #9 1 mrd juró asztabüdös
-
int intel-es és inter-es vagyok de ez télleg szemétség. -
Na végre! -
Stiff #1 Nesze neked te INTELIGENS! Beállhatsz a Mikrofos mögé... Ez a vásárlóknak csak jó lesz mert a versenyhelyzet most lesz a legnagyobb, ugyanis az AMD kibújik gödréből :)