15
-
muerte2 #15 Kivancsi vagyok mi lesz a nyitott plattformos halozatbol...
-
Renátó1985 #14 Jesszus te még mindig itt tartsz? -
#13 Sztem a psp kifelyezetten jó netezésre. Egy két kivételtől eltekintve. -
#12 mondom győzködnek -
#11 Max magadat győzködöd!
Vegyél átalakítót, vagy FragFX-et, mondjuk azzal sem lesz olyan xuper, de ha valaki kisállatokhoz van szokva, akkor még mindíg jobb. -
#10 akarok ps3-mas kontrolleres tf2-esek ellen PC-ről csipázni. látni ahogy szenvednek a kontroller bugyuta célzási képességeivel, miközben győzködnek mindenkit, hogy ugyanolyan precíz mint egy razer egér. a nagy szart -
#9 psp-t legalább egy éve bevonták, sebaj. -
FuryAlpha #8 En hasznaltam sokat neten-jatekra a PStwo slimemet eleg sokat az elmult par evben.
Kedvencek: Battlefield MC 2,Killzone,Burnout 3,Resident Evil Outbrake,Socom,Hardware Online Arena..
-
cateran #7 Hat nem tudom....embert nem lattam meg netes PS2-vel es hat a PSP sem az a legjobb netezos keszulek..nem mondom, lehet vele (es meg csak nem is nagyon kenyelmetlen)de nem a fo profilja.... -
FuryAlpha #6 Mikor utottek lovagga ezt az idiotat? -
#5 Monnyuk, az online szolgáltatások nagyrészét már az előző generáció alatt ki lehetett volna építeni, és akkor nem csak 20 milkó felhasználó lenne!
Meg talán meg lehetne próbálni a PS3 eladásokat kicsit pezsdíteni.
Az a gond ezzel, hogy jó sokba kerül a kiépítése, manapság már alapnak veszi mindenki, hogy legyen ilyen, de bevételt csak pár milliót jelent összesen.
Nem ez fogja a Sony-t felpörgetni. -
#4 Hát persze hogy ennyi volt te szerencsétlen. -
#3 Valószínű bevonják a playstation networkbe a ps2t és a pspt is, sőt sok év múlva talán a ps4 psp2 is támogatni fogja... -
#2 Azért merész kijelentés volt ! Egyszerűsítve(nem megy a bolt kevesen vesznek ps3at ezáltal csak kiadás volt valahonnét pénzt kell szerezni) ez inkább már piac helyzeti jelentés mint’ fejlesztés. -
Zozo76 #1 Ennyi volt... :)