A konzolokon túl terjeszkedik a PlayStation Network
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivancsi vagyok mi lesz a nyitott plattformos halozatbol...
Jesszus te még mindig itt tartsz?
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Max magadat gyõzködöd!<#hehe>#hehe>
Vegyél átalakítót, vagy FragFX-et, mondjuk azzal sem lesz olyan xuper, de ha valaki kisállatokhoz van szokva, akkor még mindíg jobb.
Vegyél átalakítót, vagy FragFX-et, mondjuk azzal sem lesz olyan xuper, de ha valaki kisállatokhoz van szokva, akkor még mindíg jobb.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
akarok ps3-mas kontrolleres tf2-esek ellen PC-rõl csipázni. látni ahogy szenvednek a kontroller bugyuta célzási képességeivel, miközben gyõzködnek mindenkit, hogy ugyanolyan precíz mint egy razer egér. a nagy szart <#mf1>#mf1>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
En hasznaltam sokat neten-jatekra a PStwo slimemet eleg sokat az elmult par evben.
Kedvencek: Battlefield MC 2,Killzone,Burnout 3,Resident Evil Outbrake,Socom,Hardware Online Arena..
Kedvencek: Battlefield MC 2,Killzone,Burnout 3,Resident Evil Outbrake,Socom,Hardware Online Arena..
Hat nem tudom....embert nem lattam meg netes PS2-vel es hat a PSP sem az a legjobb netezos keszulek..nem mondom, lehet vele (es meg csak nem is nagyon kenyelmetlen)de nem a fo profilja....
Mikor utottek lovagga ezt az idiotat?
Monnyuk, az online szolgáltatások nagyrészét már az elõzõ generáció alatt ki lehetett volna építeni, és akkor nem csak 20 milkó felhasználó lenne!
Meg talán meg lehetne próbálni a PS3 eladásokat kicsit pezsdíteni.
Az a gond ezzel, hogy jó sokba kerül a kiépítése, manapság már alapnak veszi mindenki, hogy legyen ilyen, de bevételt csak pár milliót jelent összesen.
Nem ez fogja a Sony-t felpörgetni.
Meg talán meg lehetne próbálni a PS3 eladásokat kicsit pezsdíteni.
Az a gond ezzel, hogy jó sokba kerül a kiépítése, manapság már alapnak veszi mindenki, hogy legyen ilyen, de bevételt csak pár milliót jelent összesen.
Nem ez fogja a Sony-t felpörgetni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Valószínû bevonják a playstation networkbe a ps2t és a pspt is, sõt sok év múlva talán a ps4 psp2 is támogatni fogja...
A
Azért merész kijelentés volt ! Egyszerûsítve(nem megy a bolt kevesen vesznek ps3at ezáltal csak kiadás volt valahonnét pénzt kell szerezni) ez inkább már piac helyzeti jelentés mint’ fejlesztés.
PSN ID tonysakka
Ennyi volt... 😊