15
  • muerte2
    Kivancsi vagyok mi lesz a nyitott plattformos halozatbol...
  • Renátó1985
    Jesszus te még mindig itt tartsz?
  • tenkenorman
    Sztem a psp kifelyezetten jó netezésre. Egy két kivételtől eltekintve.
  • Julius Caesar
    mondom győzködnek
  • NEXUS6
    Max magadat győzködöd!

Vegyél átalakítót, vagy FragFX-et, mondjuk azzal sem lesz olyan xuper, de ha valaki kisállatokhoz van szokva, akkor még mindíg jobb.
  • Julius Caesar
    akarok ps3-mas kontrolleres tf2-esek ellen PC-ről csipázni. látni ahogy szenvednek a kontroller bugyuta célzási képességeivel, miközben győzködnek mindenkit, hogy ugyanolyan precíz mint egy razer egér. a nagy szart
  • 5c0rp330n
    psp-t legalább egy éve bevonták, sebaj.
  • FuryAlpha
    En hasznaltam sokat neten-jatekra a PStwo slimemet eleg sokat az elmult par evben.
    Kedvencek: Battlefield MC 2,Killzone,Burnout 3,Resident Evil Outbrake,Socom,Hardware Online Arena..
  • cateran
    Hat nem tudom....embert nem lattam meg netes PS2-vel es hat a PSP sem az a legjobb netezos keszulek..nem mondom, lehet vele (es meg csak nem is nagyon kenyelmetlen)de nem a fo profilja....
  • FuryAlpha
    Mikor utottek lovagga ezt az idiotat?
  • NEXUS6
    Monnyuk, az online szolgáltatások nagyrészét már az előző generáció alatt ki lehetett volna építeni, és akkor nem csak 20 milkó felhasználó lenne!

Meg talán meg lehetne próbálni a PS3 eladásokat kicsit pezsdíteni.

Az a gond ezzel, hogy jó sokba kerül a kiépítése, manapság már alapnak veszi mindenki, hogy legyen ilyen, de bevételt csak pár milliót jelent összesen.
    Nem ez fogja a Sony-t felpörgetni.
  • Ryo san
    Hát persze hogy ennyi volt te szerencsétlen.
  • zola2000
    Valószínű bevonják a playstation networkbe a ps2t és a pspt is, sőt sok év múlva talán a ps4 psp2 is támogatni fogja...
  • Fórumharcos
    Azért merész kijelentés volt ! Egyszerűsítve(nem megy a bolt kevesen vesznek ps3at ezáltal csak kiadás volt valahonnét pénzt kell szerezni) ez inkább már piac helyzeti jelentés mint’ fejlesztés.
  • Zozo76
    Ennyi volt... :)