101
Az év talán legLOÁLisabb játéka :D
-
#101 Egy ilyen látványvilággal el tudnám képzelni a cuccost pc-n :) -
#100 -
#99 Letoltam a 2. részt, de a Far Future után van egy kérdőjeles. Kulcsom van, de azon zár sincs amivel unlockolni lehetne?
Erről tud valaki bővebbet?
Amúgy szerintem nem kicsit lett szarabb, mint az 1. rész. Tele van Pay2win megoldásokkal és bár ezeket nem kell használni, akkor is lehet haladni, de van olyan növény nem is egy amit KIZÁRÓLAG pénzzel tudsz feloldani!
Van 24k goldom, és basszus nem lehet megvenni azokat a növényeket.
Meg az egész játék során nem esik annyi kristály, hogy a Garden-be elültethesd a növénykéidet. 99 ültetni való növényem van.
Szar a balansz nem kicsit. -
tyrichie #98 Nagyon állat játék. -
#97 Játszik már vele valaki? -
Ironman2 #96 -
Ironman2 #95 Akik rajta voltak a Sims Socialon,ami sajna megszünik 1 hónap múlva,azok kaptak lehetőséget a béta kipróbálásásra! -
Ironman2 #94 Facebookon május 20-án indul a játék!
-
#93 Igy van, nincs benne multiplayer.
Viszont valamikor nyaron jon a Plants vs Zombies 2, amiben elvileg lesz majd ilyen funkcio is. -
csoli31 #92 Nincsen benne többjátékos mód. -
Bandeeka #91 Sziasztok!
Beszereztem ezt a gyönyörűséget és azt szeretném kérdezni nincs e lehetőség arra, hogy a fiammal együtt tudjunk játszani vele? Nem találtam több játékos lehetőséget ezért csak érdeklődök, hogy egyáltalán van e benne.
Köszönettel -
#90 Majd csak észreveszi valaky
-
#89 -
#88 demét -
#87 Senky. -
#86 Játszik még valaki vele? -
ricsi081 #85 Oké, megoldottam. Csak annyi a csalás hogy mikor pénzt csalunk akkor a végéről a 0-át levesszük. -
ricsi081 #84 Sziasztok! Megértem ha lecsesztek:
Szoktam csalni a játékhoz. (Ha kiváncsi vagy hogyan: http://jakabia.ingyenblog.hu/jatekok/plants-vs-zombies )
Csak nem értem, PONT AMI FONTOS PÉNZ CSALÁS miért nme működik nálam! Mert a napcsalás sikerül, de pénzben nem. Aki tudna segíteni, mert ő is csal a Cheat Engine 5.5 -tel, az kérlek írjon! Amugy nem csalok mindig, különben is akasztottam már ki, de nekem nem tetszik hogy itt csórozok egy csomó cuccért... ( gondolok a zen kertek: 30000/db, vagy az imnitátor.... -
Pio #83 Ja, az is elég hasonló hosszűtávon, csak ügyelni kell a "légvédelemre" is, a védelmi egységek helyett instant ölőket érdemes használni és persze minden szabad helyre napraforgók kellenek.
Viszont az elején szinte minden beáldozható pénztermelésre.
Egy lehetséges építkezés például:
-
MrTwister #82 Mondom: Puzzles-Én a zombi végtelen módot kérdezném, mármint ehhez taktikát:-) Azért köszi!:-) -
Pio #81 Pedig a Gloom shroom taktika a nyerő.
Valami ilyesmiben gondolkodj:
-
MrTwister #80 Te nagy mester vagy úgy látom:-) 2 kérdésem lenne hozzád! Ha tudnál nekem segíteni légy szíves! 1. Mi a túróért nem kapok egy db vizinövényt sem a pályák során(van vizikertem, a gombakertem csurig,nappalikertemben 2 helyet mindig szabadon hagyok, a tree of visdom szerint(101 méteres a drága :-) )úszómedencés pályán adja a progi és én mégsem kapok)???
2. Hogyan tudok 15 rohamot megcsinálni az én a Zombi végtelenben(ez kellene az utolsó achievementemhez), mert eddig max 5-ig jutottam aztán elfogyott a lóvé!? Nincs valami ultimate recept hozzá? :-) Ezt a gloom-shroomot kipróbálom, mert eddig max. 21-ig jutottam, de ez láthatólag jobb taktika:-) ! Ja és még egy bónusz kérdés a coopot értem, de mi az a versus az X-Boxos PvsZ-ben? Gondolom itt a boxos verzióról beszélt a kollega ugye? -
#79 Köszönjük :) -
#78 akkor engedd meg hogy itt gratuláljak nektek, néztem egy két l4d kupás meccset amit közvetítettetek, és nagyon jól szórakoztam, nagyon jól nyomtátok :)
többiektől elnézést az offért :) -
#77 Don én vagyok, Zava a kolléga :D -
#76 bocsi lehet hót hülyeséget kérdezek, de te vagy steamen Don vagy Zava? :) -
#75 epic ez a játék... :D -
Pio #74 Érdekes, hogy androidra is létezik, pedig hivatalosan nem is lett kiadva. Valami fanok által készített verzió lehet, azért vannak benne hiányosságok bőven.
Nappali, éjszakai survival féleség és valami challenge mode érhető el, meg Vase Breaker és az, amikor kalapáccsal agyon kell vágni a zombikat, mielőtt beérnek. -
#73 Én is imádom, nincs olyan hét, hogy elő ne vegyem. Megvettem IPhone-ra is kőkemény 75 centért. Ott csak az adventure mód van, meg egy quickplay opció, talán majd még updatelik. Mindenesetre zseniális játszani az egyik kedvenc játékommal az IPhone (GayPhone, Szarphone, stb, nem kell a fika :D) kis kijelzőjén is. Minden zombi és növény benne van. Ráadásul alighanem a többi játékmód is belekerül majd.
PvZ Forever!!!!! -
#72 :DDDD
En sem tudtam abbahagyni :D Nem vagyok az a turelmes tipus...
na jo, idegbeteg tipus vagyok... hamar 300 lesz a vernyomasom es akkor nem birom folytatni a jatekot... de valahogy olyan jopofa a jatek, hogy nem nagyon tudtam ra haragudni, ha faileltem :D (minimalis uvoltozesek azert bejatszottak, de vegigtoltam szinte egyhuzamban :D) -
#71 én mondtam hogy rohadtul megéri az árát, nem lehet letenni :D -
#70 Sajnos csalódnom kellett, méghozzá nagyon.
Nagyon pozitívan!
Megvettem elindítottam, azóta meg nem bírom abbahagyni... miatta abbahagytam a Fallout 3-at. RohaTT életbe! -
#69 jo jaZekot hozza! :D -
#68 27 perccel az akció vége előtt megvettem... egész nap ezen filóztam :-D -
#67 ez nem kerdes! abszolut oszomness... :) -
#66 rohadt jó játék -
#65 akkora király ez a játék hogy 4 euroért nem szabad kihagyni, nehéz elmesélni annyi potenciál van ebben a kis játékban, abbahagyhatatlan, és ami nem utolsó rengetegszer újra játszható :) -
#64 Nem kell senkinek gyozkodnie sztem.
Kiprobalod a demot, es eldontod hogy tetszik-e, ennyire egyszeru.
Plants vs Zombies demo
Amugy a velemenyem: total gagyin nez ki, foleg elsore (bar azert aranyos grafika), de brutal nagy jatek.
Jatek kozben jon ra egyre jobban az ember hogy ez nagyon is jol ki van talalva, fel van epitve, nem csak ugy osszecsaptak a keszitok, hanem hosszabbtavu szorakozast nyujtanak a vasarlonak. -
#63 4 Euro a GOTY ma Steam-en.
Valaki meggyőzne?
Mert videok alapján egyszerűen nem értem mi a lelkesedés oka eme játék kapcsán :-/ -
Pio #62 Én úgy tudom, hogy csak ennyi és Michael Jackson helyett új kinézete lett a diszkózombinak. Nagyjából olyan, mint Disco Stu a Simpsons-ban.