Plants vs. Zombies

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Egy ilyen látványvilággal el tudnám képzelni a cuccost pc-n :)

JaSoN HuNTeR
//www.youtube.com/embed/y5YgxROoAr0

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tinman
Letoltam a 2. részt, de a Far Future után van egy kérdõjeles. Kulcsom van, de azon zár sincs amivel unlockolni lehetne?

Errõl tud valaki bõvebbet?

Amúgy szerintem nem kicsit lett szarabb, mint az 1. rész. Tele van Pay2win megoldásokkal és bár ezeket nem kell használni, akkor is lehet haladni, de van olyan növény nem is egy amit KIZÁRÓLAG pénzzel tudsz feloldani!

Van 24k goldom, és basszus nem lehet megvenni azokat a növényeket.

Meg az egész játék során nem esik annyi kristály, hogy a Garden-be elültethesd a növénykéidet. 99 ültetni való növényem van.

Szar a balansz nem kicsit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagyon állat játék.

Marki
Játszik már vele valaki? <#smile>

KoЯn

http://www.youtube.com/v/qxfslVkBIug&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akik rajta voltak a Sims Socialon,ami sajna megszünik 1 hónap múlva,azok kaptak lehetõséget a béta kipróbálásásra!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Facebookon május 20-án indul a játék!

Smithwarden
Igy van, nincs benne multiplayer.
Viszont valamikor nyaron jon a Plants vs Zombies 2, amiben elvileg lesz majd ilyen funkcio is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nincsen benne többjátékos mód.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Sziasztok!

Beszereztem ezt a gyönyörûséget és azt szeretném kérdezni nincs e lehetõség arra, hogy a fiammal együtt tudjunk játszani vele? Nem találtam több játékos lehetõséget ezért csak érdeklõdök, hogy egyáltalán van e benne.

Köszönettel
Marki
Majd csak észreveszi valaky <#sir>

http://www.youtube.com/v/PGKqbT0nVP4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

KoЯn

Loál János
<#nemtudom>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Marki
demét

KoЯn

Loál János
Senky. <#szomoru1>

Marki
Játszik még valaki vele? <#smile>

KoЯn

Oké, megoldottam. Csak annyi a csalás hogy mikor pénzt csalunk akkor a végérõl a 0-át levesszük.

http://www.jakabia.ingyenblog.hu

Sziasztok! Megértem ha lecsesztek:
Szoktam csalni a játékhoz. (Ha kiváncsi vagy hogyan: http://jakabia.ingyenblog.hu/jatekok/plants-vs-zombies )
Csak nem értem, PONT AMI FONTOS PÉNZ CSALÁS miért nme mûködik nálam! Mert a napcsalás sikerül, de pénzben nem. Aki tudna segíteni, mert õ is csal a Cheat Engine 5.5 -tel, az kérlek írjon! Amugy nem csalok mindig, különben is akasztottam már ki, de nekem nem tetszik hogy itt csórozok egy csomó cuccért... ( gondolok a zen kertek: 30000/db, vagy az imnitátor....

http://www.jakabia.ingyenblog.hu

Ja, az is elég hasonló hosszûtávon, csak ügyelni kell a "légvédelemre" is, a védelmi egységek helyett instant ölõket érdemes használni és persze minden szabad helyre napraforgók kellenek.
Viszont az elején szinte minden beáldozható pénztermelésre.

Egy lehetséges építkezés például:

http://www.youtube.com/v/onFn1P5vD10&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Mondom: Puzzles-Én a zombi végtelen módot kérdezném, mármint ehhez taktikát:-) Azért köszi!:-)

Pedig a Gloom shroom taktika a nyerõ.
Valami ilyesmiben gondolkodj:
http://www.youtube.com/v/J-_3YH1mInM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Te nagy mester vagy úgy látom:-) 2 kérdésem lenne hozzád! Ha tudnál nekem segíteni légy szíves! 1. Mi a túróért nem kapok egy db vizinövényt sem a pályák során(van vizikertem, a gombakertem csurig,nappalikertemben 2 helyet mindig szabadon hagyok, a tree of visdom szerint(101 méteres a drága :-) )úszómedencés pályán adja a progi és én mégsem kapok)???
2. Hogyan tudok 15 rohamot megcsinálni az én a Zombi végtelenben(ez kellene az utolsó achievementemhez), mert eddig max 5-ig jutottam aztán elfogyott a lóvé!? Nincs valami ultimate recept hozzá? :-) Ezt a gloom-shroomot kipróbálom, mert eddig max. 21-ig jutottam, de ez láthatólag jobb taktika:-) ! Ja és még egy bónusz kérdés a coopot értem, de mi az a versus az X-Boxos PvsZ-ben? Gondolom itt a boxos verzióról beszélt a kollega ugye?

Fabio Capello
Köszönjük :)

tototto
akkor engedd meg hogy itt gratuláljak nektek, néztem egy két l4d kupás meccset amit közvetítettetek, és nagyon jól szórakoztam, nagyon jól nyomtátok :)

többiektõl elnézést az offért :)

Fabio Capello
Don én vagyok, Zava a kolléga :D

tototto
bocsi lehet hót hülyeséget kérdezek, de te vagy steamen Don vagy Zava? :)

Fabio Capello
epic ez a játék... :D

Érdekes, hogy androidra is létezik, pedig hivatalosan nem is lett kiadva. Valami fanok által készített verzió lehet, azért vannak benne hiányosságok bõven.
Nappali, éjszakai survival féleség és valami challenge mode érhetõ el, meg Vase Breaker és az, amikor kalapáccsal agyon kell vágni a zombikat, mielõtt beérnek.
Voltan
Én is imádom, nincs olyan hét, hogy elõ ne vegyem. Megvettem IPhone-ra is kõkemény 75 centért. Ott csak az adventure mód van, meg egy quickplay opció, talán majd még updatelik. Mindenesetre zseniális játszani az egyik kedvenc játékommal az IPhone (GayPhone, Szarphone, stb, nem kell a fika :D) kis kijelzõjén is. Minden zombi és növény benne van. Ráadásul alighanem a többi játékmód is belekerül majd.

PvZ Forever!!!!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lammer
:DDDD

En sem tudtam abbahagyni :D Nem vagyok az a turelmes tipus...
na jo, idegbeteg tipus vagyok... hamar 300 lesz a vernyomasom es akkor nem birom folytatni a jatekot... de valahogy olyan jopofa a jatek, hogy nem nagyon tudtam ra haragudni, ha faileltem :D (minimalis uvoltozesek azert bejatszottak, de vegigtoltam szinte egyhuzamban :D)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

tototto
én mondtam hogy rohadtul megéri az árát, nem lehet letenni :D

Tinman
Sajnos csalódnom kellett, méghozzá nagyon.

Nagyon pozitívan!
Megvettem elindítottam, azóta meg nem bírom abbahagyni... miatta abbahagytam a Fallout 3-at. RohaTT életbe! <#gonosz3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lammer
jo jaZekot hozza! :D

Tinman
27 perccel az akció vége elõtt megvettem... egész nap ezen filóztam :-D

Lammer
ez nem kerdes! abszolut oszomness... :)

byzhouse
rohadt jó játék

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tototto
akkora király ez a játék hogy 4 euroért nem szabad kihagyni, nehéz elmesélni annyi potenciál van ebben a kis játékban, abbahagyhatatlan, és ami nem utolsó rengetegszer újra játszható :)

Smithwarden
Nem kell senkinek gyozkodnie sztem.
Kiprobalod a demot, es eldontod hogy tetszik-e, ennyire egyszeru.
Plants vs Zombies demo

Amugy a velemenyem: total gagyin nez ki, foleg elsore (bar azert aranyos grafika), de brutal nagy jatek.
Jatek kozben jon ra egyre jobban az ember hogy ez nagyon is jol ki van talalva, fel van epitve, nem csak ugy osszecsaptak a keszitok, hanem hosszabbtavu szorakozast nyujtanak a vasarlonak.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Tinman
4 Euro a GOTY ma Steam-en.

Valaki meggyõzne?

Mert videok alapján egyszerûen nem értem mi a lelkesedés oka eme játék kapcsán :-/

Én úgy tudom, hogy csak ennyi és Michael Jackson helyett új kinézete lett a diszkózombinak. Nagyjából olyan, mint Disco Stu a Simpsons-ban.
tototto
az uccsó pillanatban még sikerült megvennem nekem is 5 euroért, még régen kipróbáltam és annyira tetszett hogy ennyivel minimum tartoztam a fejlesztõknek :)
a felbontást én is sajnálom hogy nem tudták feltupirozni kicsit
amugy mi a különbség a goty és a sima között mert én asszem a simával játszottam, ami eddig feltûnt az az achievementek, meg a zombikreáló, vannak emellett is újdonságok?

Jogos a dicséret, nem hiába lett az év letölthetõ játéka a 28. Golden Joystick Awardon! :)

http://www.demonicplayer.hu/2010/10/29/28-golden-joystick-%E2%80%93-nyertesek-es-akik-kimaradtak/

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

Huhh, hát ez a játék nagyon durván megérte a pénzét.
Sok jót hallottam már róla, ezért elhatároztam, hogy ha leárazás lesz beszerzem.
Alapvetõen szeretem az ilyen "casual" játékokat, szóval sokat vártam tõle, de még az elvárthoz képest is kellemesen csalódtam.
Az Adventure mode 4. fejezetében (Fog) tartok és eddig zseniális. Ötletes az egész, tele van poénokkal és mindig amikor már kezdene unalmassá és monotonná válni jön egy bónuszpálya vagy egy új fejezet.
Aztán kicsit meguntam az adventure mode-ot és megnéztem, miket unlock-olgattam. 3 minijátékot és 2 típusú puzzle-t, amik önmagukban is megállnák a helyüket, nem hogy még csak úgy odavágva, mint bónusz lehetõségek.
Ezek után kíváncsi lettem, hogy milyen extrák lesznek még és némi netes olvasgatás alapján a játék java csak akkor kezdõdik, ha az Adventure mode végére értem. Zen garden, survival, endless mode-ok a minijátékokból, tree of wisdom... Javítsatok ki, ha tévedek.

Egy szó, mint 100 nagyon jól elköltött 5€ volt ez. :)

Az egyetlen dolog, amiért fáj a szívem az az, hogy mi nem kaptunk co-opot, versust, nagyobb felbontást... Szomorú, hogy a játék híres lesz a PCnek hála, aztán a konzolos kiadások plusz feature-jeit nem pakolják bele a GOTY edition-be. De újra hangsúlyozom: ezek nélkül is bõven megérte a pénzét.
Rash87
Az már tényleg nem sok.

Glory, Glory Man. United!

Steam akció november 1-ig, 5€ a játék.
Tatyla
felbontást lehet valahogy állítani?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ppk
Cheat Engine

Powerball!!!

szevasztok nem tdnátok nekem megmondani hogy hogy lehet csittel 5000 napom?vagy akár végtelen csittel és nem napraforgóval

itt egy melléklet is:csitter
Köszi! A barátnõmnél torrentrõl van a játék, de ha leakciózzák a saját gépemre meg fogom venni. Gondolod, hogy ebben az esetben is hordozható lesz akár a játék? 10 eurót nekem azért nem ér meg (pl. a battlefieldet vettem kb 30 euroért), de úgy 5 körüli áron már megveszem majd. Már meglestem a többi módot, viccesek, én is alig bírtam letenni tegnap a játékot. )) Bár rendszerint ugyanaz a taktika, 2-3 harci növénnyel minden pályán egyértelmû a gyõzelem (nehézségek nélkül). Legelõre 2 sor húsevõ növényt lerakok, mögé pedig lövõset, másra már nincs is nagyon szükség. )
Loál János
Az install hordozható, tudod folytatni.
Egyre több növény, és zombi van, ahogy haladsz a játékkal, érmeket gyûjthetsz, fát növeszthetsz, pénzfialó növényeket termeszthetsz, extra játékmódokat unlockolhatsz, multi nincs, az extra módok közt van olyan, amikor te vagy a zombikkal.
Én asszem 6x nyomtam végig, nekem nehéz volt megunni.

Oldal 1 / 3Következő →