980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
#980 Jézus, már 3 éve néztem meg. :D
Durva. -
#979 Öngyilkos lett Lee Thompson Young -
#978 akkor azon a bizonyos napon itthon maradok :D -
#977 Már kísérleteznek :) -
paly90 #976 ugye 10 rész után szüneteltek egyet és amikor visszatért akkor nyomatták ezt a részt....ilyen visszaemlékezés h mi volt....szval e10 utan megnezheted ha gondolod de nem szükséges ha nézed egymás után mer ugye akkor nem kell ilyen viszaemlékezés h mi volt:) -
#975 El akarom kezdeni a sorozatot.
Leszedtem az első részt de közben találtam egy ilyet is: flashforward.s01e00.hdtv.xvid-2hd
Ez micsoda? Érdemes megnézni?
-
#974 még mindigXD
elég kitartóak -
#973 video is van :D -
#972 ehhhh -
#971 "A FlashForward rajongói nem érik be Save FF!-oldalakkal, tesznek is az ABC döntésének megmásítása érdekében. (Ők nem tudják, hogy a színészek egy része már el is szerződött…) Június 10-én például öt amerikai nagyvárosban (NYC, LA, Chicago, Detroit, Atlanta) a helyi ABC-partnerek irodái előtt 2 perc 17 másodpercre lefekszenek a földre." -
kalaja #970 Én azt hallottam, hogy csinálnak, de nem tudom hova lett. -
#969 en nem hallottam rola semmit -
#968 hát nem is lesz :)
de most akkor mivan az alternatív befejezéssel? semmi infót nem találok róla -
#967 szvsz tok zsir volt :)
nekem igy volt jo ahogy van. az se erdekel ha nem elsz folytatasa. -
#966 A Lost utódja? -
#965 most akkor ez mi a faszom volt? így nem lehet lezárni egy sorozatot -.- -
#964 csak 1 ember lehetett méghozzá Mark -
paly90 #963 nekem van rá egy tippem:D^^ -
#962 Charlie maci néhány évvel később. A második kérdésre szerintem senki nem tudja a választ. -
#961 baltaarc lánya -
Cat 02 #960 Charlie ? ^.- -
#959 A végén ki volt az a nő aki mondja megtalálták? És kire gondolt vajon? -
davidragon #958 Könyvet olvasta valaki? Mennyire más az? Érdemes? -
#957 Hát nemtom, most hogy megnéztem, olyan érzésem van, hogy inkább felvezettek egy második évadot, minthogy lezártak egy elsőt...:)
voltak olyan hírek, hogy a FOX lát még benne potenciált, és átveszi az ABC-től...:) dehát sztem erre igencsak kicsi az esély...
nálam 5/10-es az évad, Afganisztáni szálat abszolút feleslegesnek tartom, a többi rendben lett volna, csak nem ilyen megvalósítással... -
Cat 02 #956 Alternatív befejezést forgattak végül? -
hapi #955 Ez olyan szinten volt szar hogy még nekem is jobb ötleteim lettek volna...
Azt akarták hogy nézzünk egy olyan sorozatot ahol a főhősök mindig elkövetig azt a hibát a rossz fiúk előre megmondtak. Én mondjuk csak ideges voltam ettől, a készítők valamiért azt gondoltál ez jó. A végére érződött a tanácstalanság, sztem nem gondolták végig hogy remek sorozatukat elkaszálják az első évadban. -
#954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem derült ki hogy Mark túlélte -e a bombarobbanást. Ez neked nem elég nagy cliffhanger? :D -
Cat 02 #953 Az a they found him még akár cliffhanger is lehet :) -
QPR #952 sajnos hogy így történt. De legalább szakáll lánya életbe maradt :) -
#951 Basszák meg, legalább adtak volna le egy dupla részt és lezárták volna a sztorit. -
winnie #950 nem volt cliffhanger benne. épp ez a gáz. lezárva nincs (ez természetes, hiszen folytatni akarták), de cliffhanger mentes volt sajnos. -
#949 kb semmi sincs lezárva :D innen még inkább érdekesnek tűnik -
#948 Viccesen lett vége, úgy tűnik a forgatókönyvírók nem voltak felkészülve arra hogy kasza lesz, leforgatták és leadták az utolsó részt teli cliffhangerekkel. -
#947 ha a 22.re gondolsz akkor igen -
#946 ez a mostani az utolso resz? -
#945 az nem baj hogy okoznak meglepetéseket, szerintem az igenis jó... az a baj egyszerre sokat akartak és nem jöttek belőle jól ki -
hapi #944 Ha nem lenne vége boztos hogy nem nézném. Az a baj hogy itt nincsenek szabályok bárkiből lehet rosszfiú, jó fiú kicsit önkényes. Ha még pár évadra kéne nyújtsék a storyt, kényszeríteni sem lehetne hogy nézzem. -
#943 mar nagyon varom en is. nagyon kivancsi vagyok hogy mi lesz a dokival meg a japcsi csajjal. nomeg az azsiai hazassagaval -
#942 én is azt hittem, aztán így a 30.perc környékén elgondolkoztam és rájöttem hogy lófaszt nem tudtunk meg kell lennie még egy résznek :D és nekem nem tetszett ez a rész... -
Cat 02 #941 Azt hittem évadzáró lesz, de hát nem :D