Milyen volt a hajad régebben?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
nekem pl nem😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

w77d
régen hosszú hajam volt, most elég rövid. Sztem mindenkinek volt tinikorában egy pár lázadó éve, amikor hosszú haja volt 😄

jackcsabi
Régen szinte mindig rövid volt, most 1 hónapja növesztem, ilyen lágy hajat akarok hogy a szél az arcomba fujja 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Hogy a hozzad hasonlo kulturalt uriemberek ezt megkerdezhessek.
Mint ahogy az osszes, ujonnan nyitott sg-topikban idestova úgy 5 éve folyamatosan. Ezek az emberek természetesen kussolnak, ha a topik még évek után is virágzik, és több ezer hozzászólást gyûjt össze.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

A:
rövid

M:
rövid

KAMIONOS KOGYO
Ilyen topikot mi a faszért kell nyitni?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Sanyix
"nahát nahát ezek a mai fiatalok! Micsoda bernahajderek! És ráadásul nem is a zemeszpére szavaznak! Mit képzelnek ezek?"

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

halaszocsi
Ha retro haj akkor nézd meg ezt a videót!
http://www.hajutazas.hu/video/reszletek.php?id=917
Szerintem egyikõtöknek sem volt ennyire dúrva frizurája!

nem ugy mint most 😛 de en valtogatom....

Rövid. Most hosszú.

bmate0007
felzselézett 😄 mostmár oldalrafésült.. sokan szeretnek is miatta 😄 (buziemó)

redbull0304
5cm körüli zselézett... Most nullással vágom, ez a legegyszerûbb és legpraktikusabb! 😊

MR ME
énis

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
Egyetértek.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

morleone
Igen ez már csak ilyen! Az én nagyim is szokott rájuk megjegyzéseket tenni! De viszont hallottam sztorit õ milyen lázadó volt! Szóval nem kell velük foglalkozni!

nekem ugyan nem volt soha se taréjom se színes hajam, de egyik ismerõsöm büszkélkedhetett még régen ilyen csoda frizurával! hát nagyon nagyon sokan megbámulták, az idõseknek meg nem tetszett, õk mindig fújjolták! <#vigyor2>
morleone
Majdnem ilyen hajam volt nekem is! Csak nem ennyire brutális😛

ez azért kicsit kemény kép lett..:/
szegény fogyatékos srác..
kell itt egymásnak esni egy teljesen ártalmatlan téma miatt😞
LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

morleone
Nem kell itt Hajba kapni. Nekem volt szép mikrofon frizurám. A csajok nagyon buktak rá mindenki bele akart túrni. De nem hinném, hogy a cég ahol ma dolgozom jó néven venné!
Nem volt senkinek sem szép taréja meg lila haja? áááá

autoszimulator
gergõ már izzad 😄

.: mobilize.hu :.

DeerHunter01
hülye paraszt vagy.

\"Erről van szó!\"

tommygear
nem tud festeni csak hajazni
COOLancs ha téged nem érdekel hogy hogyan néz ki a hajad akkor az ápolt külsõ sem számít nálad semmit?
COOLancs tán olyan kopasz vagy mint a nagyapám hogy ennyire berágtál a témára? rossz visszagondolni amikor még volt pár szál?
5-10 éve? Akkor még nem úgy néztem ki mint a saját nagyapám😊

Ezen már nehogy hajbakapjatok <#banplz>
örülök ennek a kérdésnek...mert elég vicces ha visszagondolok, hogy régen milyen frizuráim voltak! <#nevetes1> volt nagyon egyszerû sima lógós frufruval és anélkül is! sokáig hosszú hajam volt, de mindig is nagyon utáltam, mert idegesített ha a szemembe lóg! aztán egyszer meguntam és teljesen rövidre levágattam, nah ilyet nem szeretnék többé! de kezdenek divatba jönni azok a frizkók amik régen menõk voltak! egyedül a nagyon rövid haj az amitõl iszonyodom!
Olyan hajformájú, de nem biztos.

Most õszintén ki a faszt érdekel hogy kinek milyen volt a sérója? Az sem érdekel hogy milyen most, nem hogy csecsemõ korában <#wilting> Ráadásul SG-sek többsége 5-10 éve még egy gatyában járt az apjával...<#bdead>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Gázabb volt mint most, az tuti

N3TuddKi
szép és ápolt volt, ahogy most is.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Willi Betz
Hosszú volt. De már nem tudnám elképzelni magamon.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

morleone
Érdekelne ki, hogy gondol vissza régi séróira!!! Mi volt az amit ma is el tudsz képzelni magadon és mi az amitõl iszonyodsz?

← ElőzőOldal 2 / 2