vonós hangszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát az, hogy szívesebben az rendben van, de hogy pontosabban.. háát 😊
Voltam zárás előtt. _______________
érdekes, én szívesebben meg talán pontosobban is hangolok "kvartolással", mint üveghangozással ^^ kinek a...
Kuss!-magyarázta.
és teljesen igaz is😄 ma pnt egy ilyet láttam. 2en próbálkoztak meg a hangolással, hangolóval. kb 5 perc alatt megvoltXD hát igen, a hallás egy jó dolog
én is 2 évig bírtam a hegedût...aztán 3 év klarinét következett
Hát az a gitáros aki hangoló nélkül nem tud pontosan behangolni egy gitárt az olyan is.. Amúgy üveghanggal lehet a legpontosabban behangolni...
Voltam zárás előtt. _______________
off
... kivéve a vérfertõzést és a néptáncot <#idiota>#idiota>
on
... kivéve a vérfertõzést és a néptáncot <#idiota>#idiota>
on
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
de megvannak elõnyei ennekXD pl , hangoló nélkül viszonylag pontosan hangolok gitárt, úgy, hogy nem 5. bundnál fogom le a hangokat, hanem külön megpengetek 2 szomszédos húrt és feljavítom Tiszta Tiszta kvartra.XD
izom hallás kellhet hozzá azért. vagy ha nincs is, és tanul valaki, tanítják, akkor izom hallása lesz ;>
SZVSZ
SZVSZ
porki fagyok fállalon
Nagyon régen hegedûn játszottam. De akkor lehettem olyan 8-9 éves...
Úgy jó 2 évig csináltam aztán abbahagytam. Nem jött be a mûfaj, de hát mindent ki kell próbálni...
Úgy jó 2 évig csináltam aztán abbahagytam. Nem jött be a mûfaj, de hát mindent ki kell próbálni...