vonós hangszerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slayerboy
Hát az, hogy szívesebben az rendben van, de hogy pontosabban.. háát 😊

Voltam zárás előtt. _______________

htr93
itt hever egy naaagy bõgõ a szobámbanXD

McGrady
érdekes, én szívesebben meg talán pontosobban is hangolok "kvartolással", mint üveghangozással ^^ kinek a...

Kuss!-magyarázta.

htr93
és teljesen igaz is😄 ma pnt egy ilyet láttam. 2en próbálkoztak meg a hangolással, hangolóval. kb 5 perc alatt megvoltXD hát igen, a hallás egy jó dolog

bosco05
ennyi épp írni akartam 😄
én is 2 évig bírtam a hegedût...aztán 3 év klarinét következett

Slayerboy
Hát az a gitáros aki hangoló nélkül nem tud pontosan behangolni egy gitárt az olyan is.. Amúgy üveghanggal lehet a legpontosabban behangolni...

Voltam zárás előtt. _______________

Borgi
na látod, azért azt már azért bõven tanulnia kell egy kezdõ gitárosnak.

porki fagyok fállalon

gz8
off
... kivéve a vérfertõzést és a néptáncot <#idiota>
on

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

htr93
de megvannak elõnyei ennekXD pl , hangoló nélkül viszonylag pontosan hangolok gitárt, úgy, hogy nem 5. bundnál fogom le a hangokat, hanem külön megpengetek 2 szomszédos húrt és feljavítom Tiszta Tiszta kvartra.XD

NeverwinterKING
milyen az izom hallás?😮

\"You are fucking crazy people!\"

htr93
ja. Kivájják a füled.

CS

Borgi
izom hallás kellhet hozzá azért. vagy ha nincs is, és tanul valaki, tanítják, akkor izom hallása lesz ;>

SZVSZ

porki fagyok fállalon

htr93
ja vonóshangszerek állítólag a legnehezebbek.2 év alatt sehova se jut az ember, fõleg ha kicsik^^

Nagyon régen hegedûn játszottam. De akkor lehettem olyan 8-9 éves...
Úgy jó 2 évig csináltam aztán abbahagytam. Nem jött be a mûfaj, de hát mindent ki kell próbálni...
htr93
játszik valaki vonós hangszeren?