16
vonós hangszerek
-
#16 Hát az, hogy szívesebben az rendben van, de hogy pontosabban.. háát :) -
#15 itt hever egy naaagy bőgő a szobámbanXD -
#14 érdekes, én szívesebben meg talán pontosobban is hangolok "kvartolással", mint üveghangozással ^^ kinek a... -
#13 és teljesen igaz is:D ma pnt egy ilyet láttam. 2en próbálkoztak meg a hangolással, hangolóval. kb 5 perc alatt megvoltXD hát igen, a hallás egy jó dolog -
#12 ennyi épp írni akartam :D -
extramagascsaj #11 én is 2 évig bírtam a hegedűt...aztán 3 év klarinét következett -
#10 Hát az a gitáros aki hangoló nélkül nem tud pontosan behangolni egy gitárt az olyan is.. Amúgy üveghanggal lehet a legpontosabban behangolni... -
#9 na látod, azért azt már azért bőven tanulnia kell egy kezdő gitárosnak. -
#8 off
... kivéve a vérfertőzést és a néptáncot
on -
#7 de megvannak előnyei ennekXD pl , hangoló nélkül viszonylag pontosan hangolok gitárt, úgy, hogy nem 5. bundnál fogom le a hangokat, hanem külön megpengetek 2 szomszédos húrt és feljavítom Tiszta Tiszta kvartra.XD -
#6 milyen az izom hallás?:O -
#5 ja. Kivájják a füled.
CS -
#4 izom hallás kellhet hozzá azért. vagy ha nincs is, és tanul valaki, tanítják, akkor izom hallása lesz ;>
SZVSZ -
#3 ja vonóshangszerek állítólag a legnehezebbek.2 év alatt sehova se jut az ember, főleg ha kicsik^^ -
DIESEL DOG #2 Nagyon régen hegedűn játszottam. De akkor lehettem olyan 8-9 éves...
Úgy jó 2 évig csináltam aztán abbahagytam. Nem jött be a műfaj, de hát mindent ki kell próbálni... -
#1 játszik valaki vonós hangszeren?