2703
Dead Space 2
-
moho #59 alán azon kéne elgondolkozni, hogy mennyibe kerül a fejlesztőknek egy PC-s portot csinalni ha már korábban kifejlesztették a terméket x-re és ps-re. Elárulom, nem sokba. Akármennyire erős pc-n a warez már tökre megéri nekik egy szaros (és valljuk be sokszor elég silány minőségű) portot összedobni, ha megveszi 5000 ember már plusszban vannak. Szóval nekem ne rikácsoljon senki a warez-ről :) Az egész arra megy ki, hogy a fejlesztők is lustábbak, nem akarnak vacakolni a PC-vel mert tényleg macerás. Ugyanakkor sem a sony-nak sem a MS -nek nem éri meg annyira ha PC-re jön ki ezért lobbiznak is ezért rendesen. Most sok pc-s elgondolkodik a hir hallatán, hogy hmmm... konzolt kellene vennem, végülis nem drága csak 60-70 és 3-4 évig gép marad. És ha csak 500-an gondolják ezt és vesznek konzolt már megérte bedobni egy ilyen hirt. Ki fog jönni pc-re csak minimum fél éves csúszással. Addig is sokan vesznek konzolt. :)Hja és azt sem szabad elfelejteni, hogy a warez-olás nem a pc sajátja. Nem a PC miatt warezolunk hanem a mentalításunk miatt (és a pénztárcánk miatt de ez másodlagos). Ha majd alig lesz játék pc-re és mindenki konzolt vesz akkor majd erősödni fog a konzolos warez is. :) Akkor mi lesz azokkal akkik szidják a pc-s warez-t? Mit mondanak? "Ohh bocsika tévedtem" Akkor kit fognak szídni? Önmagukat? Visszatérnek PC-re és szidják a konzolosokat, hogy mennyi ott a warez bezzeg PC-n.... :) Röhej ami kialakult a PC vs Konzol fronton :) Mind a gyártók mind a felhasználók fejében. Fejlesztőknek azt javasolnám készítsenek igényes és használható játékokat, felhasználóknak azt, hogy értékeljék AZOKAT a játékokat amik tetszenek nekik és szívesen használják őket. A politikusoknak meg azt, hogy tegyenek az emberek fejében rendet (és a pénztárcánkban) :) Ugyanakkor leszögezném, hogy DeadSpace nagyszerű játék megéri a pénzét. (Csak sajnos nem feltétlen a mi pénztárcánkhoz igazodnak a játékárak) hja és azon is érdemes elgondolkodni, hogy melyik korosztály használ konzolt és mnelyik pc-t :) Mindjárt látszik, hogy kinek mi a fontos ha pénzt ad ki valamire. -
#58 ....:) -
#57 Nahát, tegye már fel a kezét az akit ez meglepett. :-) -
#56 nem 3 év, a legbrutálabb előrejelzések szerint is max 1 év lehet a csúszás.
annak én se örülnék, ha sok akció lenne, mert ehhez télleg (annak ellenére hogy jók a gow-ok) nem illene egy fedezékharc. imádkozom, hogy találják meg az egyensúlyt a jing-jang között.... -
wednes #55 Szerintem beletartozik még a vizsgált üzleti évbe.
De,hogy a Dead Space 2-ről is mondjak valamit. Remélem nem viszik túlzásba az akció részeket. Ha nincs meg a horror hangulat és a nyomasztó atmoszféra, anélkül tényleg egyhangú unalmas játékot kapunk. Nekem nagyon bejött az első rész, rám hatott a horror feeling.
Szerintem elképzelhető, hogy később jelenik meg, azt se bánom csak jelenjen meg előbb utóbb. Persze ne 3 év múlva portolják. -
#54 avatar az tavalyra számít? -
wednes #53 Az csak az UBI statisztikája a saját játékaira, persze vmi arányt azért kifejez.
Tavalyi évből volt valami említésre méltó Ubisoft játék PC-re? Most így hirtelen nem ugrik be. -
#52 nah ez hamar ment....:D
bárcsak minden ien gyorsan menne.ezekszerint lesz pc-re. nem kell bezárni még. -
#51 erre gondoltam énis...és ez is lesz...
vagy ha nem akkor a gow változat, az viszont szívás.
hát monnyuk őszintén az eladási statisztikákat pont most olvastam huh pc-n mindösszesen 6% -
#50 EA játékok 90% jön pc-re de ettöl persze még megeshet ez a csufság de reméljük hogy nem fog. -
#49 Rá félévre simán kijön...
Nem tudom az elmúlt napokban ilyen kétes információjú híreket adnak ki, amiből ezt lehet leszűrni:
1. vegyél boxot
2. szándékos felhajtás a PC-s közösségek ellen.
3. végül... jön egy olyan hír: mégis lesz PC-re
4. XD
-
#48 Legalább feldughatod magadnak a Géjmör pécédet. -
#47 Várjál még ezzel látam én már ilyen hirt az mégis jött pc-re a játék ,még nagyon soká lesz a release. -
Skyline #46 Köszönjétek nyugodtan a pc wareznak ami miatt a pc játékeladások szánalmasan alacsonyak így nem éri meg időt és pénzt kidobni a pc gamefejlesztésre.
-
#45 Redshorewood vagy ki a tököm névvel anno fémjelzett Visceral games fejlesztői fogadalmat tettek, mely szerint kizárólag a Sony és a Microsoft konzoljára fejlesztenek játékokat. ld. DI, meg most DS.
Mióta kiváltak a régi teamből, nevet változtattak, azóta only console címeket fejelesztenek. -
#44 jah így értelek, hogy most globálissan minden hasonló esetre gondoltál.
hát egyrész meg tudlak érteni. De az a fejlesztés, azért nem mindig olyan durva dolog, nekem 3 éves kb a configom és szerintem a dead space is el fog vele menni maxon, mármint ha majd megjelenik.
persze fejleszteni én se fogok, meg már ha akarnék se lenne rá pénzem... -
#43 játszani szeretnék majd,ez alatt úgy gondoltam hogy nem csak ezzel,hanem még nagyon sok más játékkal is,ami télleg nem jön pcre,biztos ez is egy újabb üzleti fogás,de már nem tud nagyon érdekelni,pct én soha a büdös életbe nem fejlesztenék már játékok miatt,nem éri meg.ha majd télleg játszani szeretnék veszek egy konzolt ha lesz pénzem rá :) -
#42 lehet én vagyok rossz matekból, de addig még minimum 15-16 hónap.
nem hinném hogy addigra ne gondolnák meg magukat.
jah és azt írták hogy még nincs tervbe véve, nem azt hogy nem fogják soha tervbe venni...:)
ez szerintem üzleti fogás lesz... -
#41 rohatt EA mégis hogy képzelik,mekkora jó volt már az első rész is pcn :|
na tényleg venni kell konzolt ha játszani szeretnék majd :O -
#40 nah hallom a faxa hírt..... -
#39 száradjon le a heréje az összes EA-snak -
#38 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#37 Zárható sajnos:S -
#36 Szerintem jön csak fél vagy 1 évvel később mint konzolra. -
#35 Ez mi a WTF?
decemberben úgy jelentették be h pc-re is jön -
#34 Gamekapocs előzetes! -
#33 Adok jobbat ettől:)
Az első magyar nyelvű ELŐZETES! -
#32 Szkennek (Frankón olvasható ,persze angolosok előnyben) -
#31 Az első ingame kép -
Skyline #30 Szerintem meg pont baj,az első rész tökjó parás horror volt,ha átmegy hentbe semmi para nem lesz,inkább maradjon a kevés ellenfél de az qrvakemény és qrvára paravan mintsem rámjönnek 86-an és azapara hogy nefogyjon ki a skuló.... -
#29 Nem baj az jó kis űrös horrorhent! -
Skyline #28 Kicsit aggasztó de mindenhol azt olvastam hogy több ellenfelet akarnak....Az első részben is itt ott több volt a kelleténél,de ha tényleg több lesz akkor át fog menni a játék hentbe.... -
#27 Hát ez igen csak rossz hír, reménykedjünk azért egy 2010 decemberben:) -
#26 Csak 2011-ben? -
#25 Sztori és multi infok -
#24 Az első concept art! -
#23 Dec. 22 előtt exkluzív bemutató a Játékról!!! -
#22 Az első 2-3 fejezet után én gyorsan hozzászoktam az irányításhoz, mindenesetre akkor jöttem rá, hogy az egér sebességén lehet állítani :DDD
láma dolog tudom, de utána mindjárt más volt a helyzet -
#21 Atom volt az első rész, nekem nagyon bejött, remélem nem kell 100 évet várni a második részre! -
#20 Elkezdődött!