2703
Dead Space 2
-
#99 és egy új videó! -
#98 Új képek -
#97 1080 HD Gamescom trailer
Jól hallottam, hogy Flemeth vissza fog térni, vagy csak szimplán marketing duma volt részéről? -
#96 Most nézem a CDG-én hogy "csak" 9900 HUF lesz, ez már javulás az elsö részhez képest, viszont ugy néz ki egyenlöre hogy nem lesz honositva, bár ez a EA miatt valszeg változni fog. -
#95 ÉLŐ!!!
most DS 2 -
#94 az elsőt lenyomtam lehetetlen fokozaton 2x, ennek isez lesz a sorsa. :P -
#93 Ezek a jó trailerek amik ingame jeleneteket tartalmaznak.
Az elsöt már négyszer végigtoltam ugylátom ennek is ez lesz a sorsa, garantált a para és a monszta darabolás... -
#92 Új trailer -
Csokis #91 Hopp, a linkek lemaradtak.
A 2. rész dobozképei!
PC, PS3 és Xbox 360 -
Csokis #90 A 2. rész dobozképei!
[url="http://www.gamestar.hu/apix_collect/1007/dead-space-2-box-art/dead-space-2-box-art_screenshot_20100728211140_original.jpg"]PC[/url], [url="http://www.gamestar.hu/apix_collect/1007/dead-space-2-box-art/dead-space-2-box-art_screenshot_20100728212248_original.jpg"]PS3[/url] és [url="http://www.gamestar.hu/apix_collect/1007/dead-space-2-box-art/dead-space-2-box-art_screenshot_20100728212328_original.jpg"]Xbox 360[/url] -
#89 Hát, én egész másképp toltam az elsöt, szinte csak végtagra löttem az egészbe az a legjobb poén... -
#88 Új képek -
#87 Új gameplay trailer -
#86 Gameplay + megjelenés napja -
#85 gameplay -
#84 nem az érzékenységgel volt baj hanem hogy vontatott a mozgás, nem egyenletes azzal ahogy húzom a padon az egeret -
#83 sebaj ha jo valami, akkor szoktak igyekezni az ujitásokkal, ami végül még szarabb lesz mint elődje...remélem most nem sikerül nekik elrontani, mert a játékmenet biztos faszább lesz mint az elsőben graf is jobb, már csak az irányitás egy nagy ?-jel. -
wednes #82 Csak ne az legyen, hogy most meg elszúrják az egészet...Teljesen rendben volt az irányítás. -
#81 Én most nyomom újra az első részt és maxra tolt egérérzékenységgel teljesen jól játszható a játék.
-
#80 egyetértek, én se értem ezt a dolgot, de mindegy, biztos ugy akarják hogy egy egérmozgásra 5x körbepörögjön a ficko.... -
#79 Dead Space 2: PC irányítás jobb lesz
Görcsösen rángatózott az egeres irányítás a Dead Space 1-ben. A vásárlók visszajelzésére figyeltek most oda a fejlesztők. Steve Papoutsis, a Visceral Games vezérproducere még mindig azzal biztat, hogy a játék csak akkor lesz tökéletes, ha Gamepadet dugunk a PC-be és azzal játszunk. Ööö.. megmondom neki mindjárt, hová 'tegye' a gamepadjét PC-n.. Egyszerű lustaságról van szó, egeres-billentyűzetes irányítás hanyagolásáról, mert senki se törődött vele, egy programozót se bíztak meg, hogy tökéletesen végezze el a feladatot.
info: Hardwired
LOL semmi gond nem volt az 1 irányításával pc-n.Nem is értem ezt no mindegy.Anno mennyien görcsöltek az Alone in The Darknál is akik megvették eredetiben ilyen olyan szar az irányítás aztán mire feltörték végre és kiporbálhattam semmi gond nem volt azzal sem.
Ha ugyanolyan lesz mint az 1 akkor is simán jó szal engem ez a hír nem érint! -
strebacom #78 -
Hellsing47 #77 gameplay videó -
#76 Nem értelmesebb egy cseppet sem. -
#75 Nem magamról beszéltem. Az értelmesebbekről.
Ja és, amikor azt mondtad... -
#74 ha kell gamepicture szolj mármint pc-re meg x360-ra tudok feltenni .... -
#73 Ezzel egyetértek, nálam is így van. -
#72 aki mindenben jót akar, az azt teszi amit én és sok haverom pc mellé egy konzol. -
#71 Hogyne, te hülye vagy. 2 konzol kell, hogy tudjál lopni? Akkor inkább maradj a pc-nél. -
#70 Az értelmesebbeknek meg 2. -
#69 A többségnek 1 konzolja van. -
#68 "PC-n mi akadályoz meg abban, hogy egyik játékot letöltsd, másikkal meg multizz?"
Konzolon mi akadályoz meg abban, hogy egyik a gépedhez a játékot letöltsd, másikon meg multizz? -
#67 Arra cèloz, hogy a taknyosok a konzolt nyomkodjàk, a vèn gamerek meg inkàbb a PC-t :)
Persze ez nem èppen helytàllò àltalànosìtàs.
Èn inkàbb azt mondanàm attòl függ ki mit hasznàl, hogy mik az igènyei ès mennyire befolyàsolhatò. ;)
-
Halesz89 #66 Sziasztok új képeket raktak fel a második részről. Dead Space 2 képek -
#65 jeeeeeeeeeeeeeee -
#64 Hivatalosan PC-re is! -
#63 Elős ingame -
#62 Előzetes -
#61 "melyik korosztály használ konzolt és mnelyik pc-t"
wattafakk van? -
#60 Konzolon korlátozottabb a warez, ezért fogynak ott jobban a játékok. Ugye hardveresen módosítani kell, hogy játszass a warezolt játékokkal. Na most ezután nem mehetsz vele internetre, vagyis mehetsz, de utána meg letiltják és csak papírnehezéknek lehet használni. PC-n mi akadályoz meg abban, hogy egyik játékot letöltsd, másikkal meg multizz? Warezolt Borderlands multijához csak egy gamespy acc kell.