2703
Dead Space 2
-
#139 Fasza. Legalább az én 4,5 éves gépemen is menni fog. -
#138 azé nézhetne ki ilyen szarol sok más játék is. -
#137 Kinézet alapján nem is kéne neki több! -
#136 jó ez szerintem sokaknak nincs olyan erős gépe. :) -
#135 Hivatalos gépigény.
•CPU: 2.8 GHz processor or equivalent (any Pentium 4 2.8 GHz or better, AMD Athlon64 3000+ or better, any Athlon64 X2 or Core Duo processor)
•RAM: 1 GB (XP), 2 GB (Vista or Win7) or more
•DISC DRIVE: 8x speed or faster CD/DVD drive
•HARD DRIVE: At least 10 GB of free space
•VIDEO: 256 MB Video Card and Shader Model 3.0 required. NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements) ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
Gyanúsan alacsonyra vették... -
#134 Néhány tapasztalat a Dead Space 2 demo-val kapcsolatban. -
#133 ez a demoban az intro. :) -
AntiHero 2010 #132 demo-ba is ez van -
#131 Új trailer! -
#130 Ha ilyen lesz mint a demó akkor igen. :D -
#129 :P -
#128 lebegel :)
-
#127 jaja
kurvajó, ha lebegel a sulytalanságban még folyadék molakulák is vannak a légtérben:
mielőtt vlaki benézné ez a kép egy mobiltelefonnal lett csinálva a tv-ről.
-
#126 Szóval azt mondjátok, hogy jó lesz a teljes játék? :) -
#125 az uj ruha brutális! meg amugy az egész játék a talpán a mágneses bakkancs! a kis hajtóművek!
a lbegés közben a vizmolekulák is mozognak a levegőben ....(kis fehér gömbök) -
#124 Na kipróbáltam a demót, rohadt jó, teljesen olyan mint az 1, csak akciódúsabb egy kicsit, de rohadt félelmetes, sőt talán a hangulat jobb mint az 1-ben. Grafika meg sokkal szebb, 1080p-be megy, végre egy normális multiplatform game. A zero gravitációt nagyon jól kitalálták, ilyenkor szabadon repülhetünk, és durva, hogy minden, még a vízcseppek is lebegnek körülöttünk, rohadt látványos, és iszonyú látványos QTE-s részek is kerültek be. A játék nehézsége meg elég durva lett, csak normal van a demóban és még így is megizzasztott a harc a gyerekekkel. :D -
#123 HK Store-on már fentvan már az eglish demó. -
#122 fejlődöt előtte nyomtam az első résszel.
amugy télleg lol a kis gyerekek de kurva idegesitőek is egyben meg a savat köpködő is. :)
az elején meg az az úttévesztő. gec. :P -
wednes #121 Lehetett olvasni a Dagon Age-vel II meg a Mass Effect 3-al kapcsolatban, (ugye ezekhez nem lesz) hogy az EA úgy döntött, a 20 milliónál alacsonyabb népességű országokba nem készít honosítást.
Meg is néztem a CD projektnél is az előrendelést és ott is csak angolt ír már a Dead Space 2-re. -
#120 Ez komoly??? -
wednes #119 Az EA új honosítás politikája miatt, gondolom ehhez a részhez már nem lesz magyar felirat. -
#118 kár hogy a grafika nem fejlődött
de jó az új helyszín, meg ezek a gyerekek :) -
#117 OKS
SZARÜGY AMUGY KIBASZOTT KEMÉNY AZ ÚJ RUHA -
Csokis #116 Most olvasom, hogy PC-re nem lesz demó! -
#115 BRUTÁL lett, nekem tuti vétel. -
Csokis #114 Itt! PS3 USA még ma és holnap UK is! PC-t nem tudom. -
#113 ps3? pc? -
#112 YES!
csak nem látom! :) -
Csokis #111 Tölthető Xbox 360-on a demó, goldosoknak! -
strebacom #110 -
gabeone #109 Tudjátok: lesz steam támogatottság? -
#108 Isaac trailer -
bgabor #107 Most akkor coop lesz benne, vagy csak a szokásos ostoba deathmatch? -
#106 -
#105 EXKLUZÍV trailer -
#104 Nekem szerencsére sikerült kódot szerválni, csak közben az első rész is pörög a gépben így nem sok időm volt még eddig játszani. Amit láttam az egyenlőre tetszik, csak a nechromorphok ne lennének olyan gyengék, egy jó human csapat lazán lever egy jó nekro csapatot. -
#103 Multis játékmenet Closed -
#102 fú ez kemény lesz majd. :) -
#101 Debut Multiplayer gameplay!!!! -
#100 Újabb videó