2703
Dead Space 2
  • strebacom
    Igazából mind jó, de nekem is a 3. a jobb....
  • tiburon26
    3-ra szavazok
  • Prince23
    Uccsó:)
  • Seth
    Középső tetszik nekem :)
  • wedge31
    De melyik ?
  • strebacom
    Menjen irj a modiknak!!!
  • wedge31
    Melyik menjen bannernak ? de ha van jobb valakinek az persze annál jobb...

• wedge31
    Ettöl padlót fogtam...

• lolSL
    DS2 EA downloader kulcs 5000Ft alatt.
  • Prince23
  • Csillagf3nyke
    Dead Space 2 előzetesés egy kis Nyereményjátékis!
  • Tigristank
    Szerintem pont a sztori volt az, ami magával ragadt a játék során.
  • proway
    nem tudom ti hogy vagytok vele de engem vlhogy a sztori is nagyon érdekel és lázba hoz,hogy miért látta azokat a dolgokat amiket látott nem csak az h miben változott a harc meg stb. 1. részben is alig vártam h legyen vlmi Nicole-os rész vagy pillanat:D Jól ki lett találva az univerzuma az a lényeg!
  • vg
    Én barom megnéztem a metrós rész végigjátszását, hát több videót egy percet se!
  • Jano
  • Prince23
    GT előzetes
  • DarkSector
    lesz amúgy multis coop amugy ne irj feleslegessen.
    amugy télleg elragadtattad magad. :)
  • Renjike
    Multi mapokat ide 100000000 et :D :D INGYEN :D
    amúg lesz valami COOP mod? pl Survive the incomeing Necromorph attack waves :D XD mekkora állat lenne már kb 4-5 en daráljuk a nekrokat pontot gyűjtve és kicsi szünetenként vásárolni :D hú ez tényleg flash lenne :D Ops $: kicsit elragadtattam magam :D megkéne írni a fejlesztőknek hogy tegyék bele xDD
  • DarkSector
    lehet csinálni tartalmat, ez nem akadály, sok játékban még ugyis sikerült megoldaniuk, mint egy alternatív, illetve 2 alternativ párhuzamos történetet.

Resident Evil 5. 2 dlc 2 külön kis faxa történet és életembe nem gondoltam volna hogy ezt meg lehet oldani hogy összekapcsolják a főstory-val mégse bontsa meg a főszálat.

és megoldották, szerintem példaértékűen. legalábbis jól szórakoztam.
    az első részben (dead space) valóban nem volt csak kiegészítők.

viszont most talán a sikereknek köszönhetően kapunk nagyobb kiegészitőket ha mástnem a multiba. majd kiderül.
  • wedge31
    Nem igazán tudok elképzelni egy tartalmas dlc-ét ehhez a storyhoz csak ilyen plusz itemeket.

Mondjuk nem tudjuk mi lesz a story vége esetleg lehetne még valami új terület az ürállomáson ahová a dlc-vel tudunk csak eljutni de ha a játék végére kiirtjuk a monsztákat akkor ezt jól megkell majd indokolni.
  • DarkSector
  • DarkSector
    jol emlékszel.
    a baj ott volt hogy 1-1 extra cucc volt, amiből csak platformfüggően tudtad megvenni, ez szar dolog volt, mert nekem a ps3-as ruha kllett volna akkoriban.

de az astronaut ruha se volt szar. az hasonlitott erre ami itt a 2.részben van. én mikormegláttam a dead space 2 suit-ot elsőnek azt hittem az astronaut suit reklámja. :)

• grebber
    Azok nem érdekelnek már az is csoda hogy magát a játékot kiadják!
  • wedge31
    Sajnos pc-re nem biztos hogy kapunk dlc-ket ha jól emlékszem az elsönél igy volt.
  • grebber
    Értelmetlen igen.
    Ha jól fogy úgyis adnak ki hozzá kiegészítőket abba is bele tudták volna rakni a fegyvert!
  • wedge31
    " Függetlenül attól, hogy végigjátszottuk-e az első Dead Space epizódot, avagy sem, ajándékban lesz részünk, ha legalább egy mentett állást megőriztünk a merevlemezünkön.
    Mivel sem a Dead Space 2, sem elődje nem egy komplex szerepjáték, ezúttal nem arról van szó, hogy a történet során meghozott döntéseink hatással lennének a folytatás eseményeire.

Amennyiben viszont mégiscsak megbújna valahol merevlemezünkön (konzol, PC egykutya) egy save fájl, akkor már a Dead Space 2 legelején megkapjuk Isaac Clarke eredeti plazmavágóját, a sorozat emblematikus fegyverét. Sajnos mindazok a fejlesztések, amelyeket a Dead Space végigjátszása során eszközöltünk rajta, nyomtalanul eltűnnek, így kezdhetjük elölről az egészet. " - GS

Nekem fullra van fejlesztve a plazmavágó meg a páncél is a legjobb de igy nem sok értelme van importálni.

• Voltan
    Na igen, de ez meglehetősen röhejes összeg, nem vagyok teljesen hülye, hogy ennyiért megvegyem...
  • vg
    vaterán fent van a Fallout New Vegas CE... 32e forint. már nincs olyan, hogy "itthon nem lehet kapni".
  • DarkSector
    nem nyulok oda mert kakis. :)
  • grebber
    Azért töröld majd meg a szád szélét
  • DarkSector
    mert irigyellek? :)
  • Voltan
    Öööh, érzem az iróniát, de miért is?
  • DarkSector
    grat nagyot nőttél a szemmembe.
  • Voltan
    Hát, az 576-nál előrendeltem a collectorst. Kíváncsi vagyok, hogy valóban jön-e itthonra. Anno a Fallout New Vegas CE-t is előrendeltem, de az nem került itthoni eladásra. Szar ügy, bocs, nem vettem meg a normált, letöltöttem, és majd megveszem, ha 2000-ért adják. Ha ezt az üzletpolitikát követik itt is, akkor megint elesnek egy vevőtől. Kevés játékot veszek, de imádom a CE-ket. Hajlandó vagyok rá többet költeni. Bioshock CE, Bioshock 2 CE, Fallout 3 CE, Mass Effect 2 CE, Fable 3 CE stb. Mind megvan. Szóval hajlandó vagyok beruházni ezekre, de azt nem szeretem, ha átvernek. A New Vegasnál elestek egy jó vevőtől. Remélem, itt nem ez lesz.
  • DarkSector
    hát jah a fotoshop csak trial. most ezért nem fogok kulcsot venni hozzá .:)
  • Prince23
    az 1. kép az enyhén csűnya :D
  • DarkSector
    az a trükk a játékban hogy a játék 90% kis területen játszódik, vagyis nem kell városokat megjelenítenie a gépnek mint egy gta4-nél pl.
  • DarkSector
    a játékban nekem az tetszik hogy az űrben játszódik (gravitáció), horror és ijjesztős.
    de nemis csúnya.

• DarkSector
    erő van itten szóú, de szerintem ettől még faszán nézett ki. most még javítottak is.
  • wedge31
    Ugy tünik ugyanaz a motor lesz alatta mint az elsönél ott se a látvány miatt játszotam ki ötször hanem a hangulat, akció, story miatt.