2703
Dead Space 2
-
strebacom #179 Igazából mind jó, de nekem is a 3. a jobb....
-
#178 3-ra szavazok -
#177 Uccsó:) -
#176 Középső tetszik nekem :) -
#175 De melyik ? -
strebacom #174 Menjen irj a modiknak!!! -
#173 Melyik menjen bannernak ? de ha van jobb valakinek az persze annál jobb...
-
#172 Ettöl padlót fogtam...
-
#171 DS2 EA downloader kulcs 5000Ft alatt. -
#170 -
Csillagf3nyke #169 Dead Space 2 előzetesés egy kis Nyereményjátékis! -
#168 Szerintem pont a sztori volt az, ami magával ragadt a játék során. -
#167 nem tudom ti hogy vagytok vele de engem vlhogy a sztori is nagyon érdekel és lázba hoz,hogy miért látta azokat a dolgokat amiket látott nem csak az h miben változott a harc meg stb. 1. részben is alig vártam h legyen vlmi Nicole-os rész vagy pillanat:D Jól ki lett találva az univerzuma az a lényeg! -
vg #166 Én barom megnéztem a metrós rész végigjátszását, hát több videót egy percet se! -
#165 -
#164 GT előzetes -
#163 lesz amúgy multis coop amugy ne irj feleslegessen.
amugy télleg elragadtattad magad. :) -
#162 Multi mapokat ide 100000000 et :D :D INGYEN :D
amúg lesz valami COOP mod? pl Survive the incomeing Necromorph attack waves :D XD mekkora állat lenne már kb 4-5 en daráljuk a nekrokat pontot gyűjtve és kicsi szünetenként vásárolni :D hú ez tényleg flash lenne :D Ops $: kicsit elragadtattam magam :D megkéne írni a fejlesztőknek hogy tegyék bele xDD -
#161 lehet csinálni tartalmat, ez nem akadály, sok játékban még ugyis sikerült megoldaniuk, mint egy alternatív, illetve 2 alternativ párhuzamos történetet.
Resident Evil 5. 2 dlc 2 külön kis faxa történet és életembe nem gondoltam volna hogy ezt meg lehet oldani hogy összekapcsolják a főstory-val mégse bontsa meg a főszálat.
és megoldották, szerintem példaértékűen. legalábbis jól szórakoztam.
az első részben (dead space) valóban nem volt csak kiegészítők.
viszont most talán a sikereknek köszönhetően kapunk nagyobb kiegészitőket ha mástnem a multiba. majd kiderül. -
#160 Nem igazán tudok elképzelni egy tartalmas dlc-ét ehhez a storyhoz csak ilyen plusz itemeket.
Mondjuk nem tudjuk mi lesz a story vége esetleg lehetne még valami új terület az ürállomáson ahová a dlc-vel tudunk csak eljutni de ha a játék végére kiirtjuk a monsztákat akkor ezt jól megkell majd indokolni. -
#159 -
#158 jol emlékszel.
a baj ott volt hogy 1-1 extra cucc volt, amiből csak platformfüggően tudtad megvenni, ez szar dolog volt, mert nekem a ps3-as ruha kllett volna akkoriban.
de az astronaut ruha se volt szar. az hasonlitott erre ami itt a 2.részben van. én mikormegláttam a dead space 2 suit-ot elsőnek azt hittem az astronaut suit reklámja. :)
-
#157 Azok nem érdekelnek már az is csoda hogy magát a játékot kiadják! -
#156 Sajnos pc-re nem biztos hogy kapunk dlc-ket ha jól emlékszem az elsönél igy volt. -
#155 Értelmetlen igen.
Ha jól fogy úgyis adnak ki hozzá kiegészítőket abba is bele tudták volna rakni a fegyvert! -
#154 " Függetlenül attól, hogy végigjátszottuk-e az első Dead Space epizódot, avagy sem, ajándékban lesz részünk, ha legalább egy mentett állást megőriztünk a merevlemezünkön.
Mivel sem a Dead Space 2, sem elődje nem egy komplex szerepjáték, ezúttal nem arról van szó, hogy a történet során meghozott döntéseink hatással lennének a folytatás eseményeire.
Amennyiben viszont mégiscsak megbújna valahol merevlemezünkön (konzol, PC egykutya) egy save fájl, akkor már a Dead Space 2 legelején megkapjuk Isaac Clarke eredeti plazmavágóját, a sorozat emblematikus fegyverét. Sajnos mindazok a fejlesztések, amelyeket a Dead Space végigjátszása során eszközöltünk rajta, nyomtalanul eltűnnek, így kezdhetjük elölről az egészet. " - GS
Nekem fullra van fejlesztve a plazmavágó meg a páncél is a legjobb de igy nem sok értelme van importálni.
-
#153 Na igen, de ez meglehetősen röhejes összeg, nem vagyok teljesen hülye, hogy ennyiért megvegyem... -
vg #152 vaterán fent van a Fallout New Vegas CE... 32e forint. már nincs olyan, hogy "itthon nem lehet kapni". -
#151 nem nyulok oda mert kakis. :) -
#150 Azért töröld majd meg a szád szélét -
#149 mert irigyellek? :) -
#148 Öööh, érzem az iróniát, de miért is? -
#147 grat nagyot nőttél a szemmembe. -
#146 Hát, az 576-nál előrendeltem a collectorst. Kíváncsi vagyok, hogy valóban jön-e itthonra. Anno a Fallout New Vegas CE-t is előrendeltem, de az nem került itthoni eladásra. Szar ügy, bocs, nem vettem meg a normált, letöltöttem, és majd megveszem, ha 2000-ért adják. Ha ezt az üzletpolitikát követik itt is, akkor megint elesnek egy vevőtől. Kevés játékot veszek, de imádom a CE-ket. Hajlandó vagyok rá többet költeni. Bioshock CE, Bioshock 2 CE, Fallout 3 CE, Mass Effect 2 CE, Fable 3 CE stb. Mind megvan. Szóval hajlandó vagyok beruházni ezekre, de azt nem szeretem, ha átvernek. A New Vegasnál elestek egy jó vevőtől. Remélem, itt nem ez lesz. -
#145 hát jah a fotoshop csak trial. most ezért nem fogok kulcsot venni hozzá .:) -
#144 az 1. kép az enyhén csűnya :D -
#143 az a trükk a játékban hogy a játék 90% kis területen játszódik, vagyis nem kell városokat megjelenítenie a gépnek mint egy gta4-nél pl. -
#142 a játékban nekem az tetszik hogy az űrben játszódik (gravitáció), horror és ijjesztős.
de nemis csúnya.
-
#141 erő van itten szóú, de szerintem ettől még faszán nézett ki. most még javítottak is. -
#140 Ugy tünik ugyanaz a motor lesz alatta mint az elsönél ott se a látvány miatt játszotam ki ötször hanem a hangulat, akció, story miatt.