Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kompatibilitást próbáltam, rendszergazdaként indítom, gyökérkönyvtárból indítom de csak fekete kép
t
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.29. 21:33:12
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Amikor letölt és feltelepíti a játékot minden jó.Amikor indítani akarom még a kódellenõrzés elõtt jön ez a merevlemez ellenõrzés vagy mi amivel régen nem volt gond.Lefutott és ment tovább a dolog.
Na de most módosul a deadspace2.exe fájl.Addig van mérete de után 0 lesz és az ikon is eltûnik,meg valami tmp fájl is módosul a könyvtárban.A köv. indításnál már nem indul el és még a telepítés javítása opció is eltûnik...
Szerintem valami vírus csinálhatja,nem?
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Ha a start menübõl akkor meg azt hogy nem win32 alkalmazás.
Nem értem ha semmilyen módot ,patchet nem használok tehát szûz játék akkor mi baja lehet ha 2 hónapja simán ment....
Azt kérdezném,hogy újra letöltöttem a játékot ,hogy toljam egy kicsit de nem indul el a játék.Felhõtárolás be és kikapcs nélkül is próbáltam,sõt újraraktam és ugyanaz.Indítás és gondolkodik és semmi üzenet vagy ilyesmi.
Az konfigom nem változott ergo nem volt win7 újratelepítés csak helyhiány miatt töröltem a játékot.
Lehet ez a patch dolog van nálam is mert ráraktam azt is.
Aki tud segítsen mit csináljak.
Elõre is köszi
Elkezdtem a hardcore-ban a játékot. Eljutottam a hatodik fejezetig nagy izgalmak közepette. Úgy volt hogy a napkollektor felvonója elött lövöm el az elsõ mentésemet... erre kifagyott! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Uninstalláltam mérgemben kb 10 mp alatt..
Gondoltam megosztom veletek :)
Na csõ
iPad-en játszom a Dead Space játékkal. Elérkeztem a zero g- hez és nem tudom hogyan kell irányítani az iPad-el az ugrást. Tud valaki segíteni?
Trance&Friends nothing more..
Nekem ez nem indul(
Amúgy nagyon más így az 1. rész után. Olvastam korábban, hogy ha van mentésünk az DS1bõl, akkor kapunk egy fullos plasma cuttert. Hát ez csak részben igaz, mert ezt a felújított cuttert ugyanúgy kell fejleszteni, mint elõdjét. Meg amúgyis minek van 2 palzmavágó? xd
Meg mintha a zombik is sokkal fürgébbek lennének. A stasis rövidebb ideig tart. Végigviszem...de sztem nem fog a kedvenc játékaim közé tartozni...
Nothing is True, Everything is Permitted
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ha nem megy, próbáld meg Originbe regisztrálni.
Feljön egy ablak, hogy jelöljem be mit szeretnék csinálni:
1- Play Dead Space 2
2- View Support Information
Nem is értem, hogy ezt miért dobja fel, mert eddig egyik játék sem kérdezett vissza, ha rányomtam a Play gombjára.
Aztán feljön még egy ablak, hogy "Welcome to the Dead Space 2 activation Wizard"
Next-Beírom a termékkódot-Next, erre kiírja, hogy activation succesfull, és ennyi.
Ezt megtudom csinálni ahányszor akarom. ugyanis ezután nem csinál az égvilágon semmi.
A black box csapat meg egy szégyen a virágboltiak között...