animax

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
hát ezt is megéltem :D

UPCn a csatornát kódolatlanul adják :) + a minimaxot is, nem mintha nézném :D

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Törölt felhasználó
Várom már a Bleach fojtatását:)
Igen. Jövõre, szinkronosan.
berlinboy6329
Ezt az FMA:BH-t leadják majd a csatornán is amúgy?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

biomage
Gondoltam ide is megírom az infókat, de ezek egy blogról kopiztam be, szal nem az enyém

- A megismert mûsorstruktúra-változás már szeptember elsején bekövetkezik.
- A feliratos animék közül csak az Ayakashi Ayashi maradt meg.
- Az FMA BH-ból néhány rész már fel lett telepítve az Animax weboldalra, de az nem biztos, hogy aktiválták is. Ha a most következõ hét elején sem találjátok, akkor írhattok mail-t az Animaxnak. A közeljövõben Nodame szinkronos részei is felkerülnek.
- Nodame második sorozatára várni kell addig, amíg a Sony Pictures licenszeli. Csak azután licenszelheti az Animax is. A dolog már folyamatban van.
- Jövõ héten megkezdõdik Nana ending-jeinek javítása. (Jelenlegi tudásunk szerint a 3-4. rész kivételével az elsõ ending, a 9. rész speciális ending-je, és a 32. rész ending-je hibás.) Át lesznek vizsgálva Conan hasonló hibái is. (Második opening és ending.)
- Október 19.-én a hétfõi Bleach helyére érkezik a Soul Eater. Jövõre ezt váltja le a következõ Bleach-folytatás, mely megint több lesz 52 résznél.
- Október 23.-án Nana helyére a Rómeó és Júlia érkezik.
- A Bleach elsõ mozifilmje október 31.-én kerül adásba.
- Októberre, Conan csütörtöki helyére van tervezve a Dragon Ball GT, de még nem érkeztek meg az anyagok. A teljesen újfajta szinkronnal a késõbbiekben esélyes lehet a "Dragon Ball: Kai" is. A szinkronhoz a sima és a Z sorozat régi szinkronjából néhány fontosabb színészt megpróbálnak megkeresni. A GT-hez tartozó speciál is levetítésre fog kerülni.
- Tervezve van a D.Gray-man is. Ebbõl rögtön mindkét évad adásba kerül, ha jól sikerülnek a tárgyalások.
- Jövõre érkezik a Death Note második TV-Speciálja, a "Slayers: Revolution", és a "Slayers: Evolution-R".
- A Szuperhõs kerestetik c. mûsor helyett majd a "Táncolj, ha tudsz!" c. tehetségkutató show lesz.
- A The Amazing Race idén eljut a 12. szériához.
- Jövõre reality-ként már csak a "The Amazing Race: Asia" van tervezve. Ez viszont már hangalámondásos lesz. A reality-k helyett inkább rendes tévéfilmsorozatok érkeznének az AXN-tõl. Elsõként egy vámpíros sorozat kerül adásba.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Törölt felhasználó
Ma ki fogja néznih az animaxot?:D
És mit rajta?
LeventeV
engem is a karakterek, a fantazia, a jol kialakitott tortenetek, szepen vegigvezetett, jol kidolgozott cselekmenyszalak, a humor, vagy epp a halalos komolysag... sorolhatnam estig.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Törölt felhasználó
Engem is ezek fognak meg de engem az elején meg a végén a japcsi zenék és elég faják pl: naruto,bleach,death note,búj buj szellem,inuyasha stb:D
Több ember véleményét is várom!
És nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat!!!!!!!!!!!!!!!
Bulykin
és hogy japán az alap, a nyelv szépsége, már hallgatni is jó:D wáá<#zavart1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
hát sztem minden animében álltalában a karakterek azok amiket meg lehet szeretni:) a történet is nagyon fontos ha olyan az anime, de egyébként ha úgy összességében nézem akkor a fantázia, a szabadság az ami engem megfogott, egy külön világ az animék világa...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Törölt felhasználó
sajnos én kihagytam:D
általában pénteken szoktam nézni az ismétlést este:)
Amúgy feltennék mindenkinek 1 kérdést!
Titeket mi fogott meg az animékben általában!
Törölt felhasználó
Akkor nézd meg a blachben byakuya és ichigo harcát és akkor mond hogy unalmas....
LeventeV
filler helyett nyomhattak volna egy par honap szunetet. ha nem tetszett akkor hagyd ki a fillereket. en is inkabb nezem a rendes tortenet alakulasat de a fillereket is meglehetett nezni.

fillerrel töltött szemét.

Pedig de nyújtott izgalommentes történet mindkettõ

biomage
Ki nézte a tegnapi Narutot? a 2 részeset

Törölt felhasználó
A Bleach az nem szappanopera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De a naruto sem!
Amúgy már valaki látta a ghost in the shellt???
MIlyen?
LeventeV
en valahogy a bleachet nem tartom szappanoperanak, de ezt folytathatjuk a bleach vagy az anime topicban is

Az japán szappanopera akárcsak a Bleach

Seth
Az más kategória

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Az igaz hogy nem nagyon szokásuk de végül a narutónak is már hány része van:)
Törölt felhasználó
De Riuk az jól van benne megcsinálva!
Nekem õ volt a kedvencem benne:D
A film sztem nem volt olyan rossz azért!
Bulykin
a filmnek van 3része is, L change the World címen, gyengébb mint az elõzõ 2 rész, de 1szer azért nézhetõ

Számomra viszont a sablonos filmek iránti rajongás érthetetlen az összes egy kaptafa.

sambauer
számomra a legérthetetlenebb dolgok közé tartozik az anime iránti rajongás.. maga a képi világ annyira idegen hogy hihetetlen hogy valakinek ez tetszik.. persze ízlések és pofonok

Turn Me On Dead Man

Japánoknál nem szokás.

Törölt felhasználó
Tudom,de hátha 1-szer valaki csinál folytatást,sohasem lehet az ilyeneket tudnih:)
Nem lesz.Amúgy meg szinte minden anime csak egy feldolgozás egy mangának vagy visual novelnek.

Törölt felhasználó
De a Death notenak a vége nem tetszett,vagyis csak 1 kicsit szomorú volt:)
A francba mértnem tudott új világot teremteni KIRA?
Annak az animének kell folytatás!!!
Nekem nagyon tetszett!A film is!Mind2:)
Törölt felhasználó
Jaja kellet nekik 1 alap 5let,és nem nagyon tudtak kitalálni gondolom semmit<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
LeventeV
egyetertek, biztos beszivtak mikor keszitettek.

LeventeV
van egy par jo anime, mondjuk a szinkron hagy meg kivannivalot maga utan, a bleach szinkronja szar egy az egybe, a death note szinkronjanak a hangminosege... fura, mintha gyenge lenne, hangos is es nem tiszta, de azert a narutoet eleg jol megcsinaltak szerintem.
De en is azon az elven vagyok, hogy ha anime akkor japan hang es angol vagy magyar felirat.

Szerintem az animaxon van néhény jó anime a de a legtöbb nem túl jó.
biomage
Mindenkinek más az ízlése :P

szóval ezért lett hirtelen ismert bár elég gagyesz

Törölt felhasználó
A Conant nem szoktam,valahogy nem nekem való
biomage
És Conant nézed? :)

Törölt felhasználó
A NANÁT az énis nézem tényleg faja anime.
biomage
Hali

Vannak jó animék rajta és a szinkronjaik is elviselhetõek, pl ami most indul anime a NANA elég jó lett a szinkronja :)

Nincs,tõlem csak bad endinges animét kérhetsz mivel csak azokat szeretem:D....a csatorna upc-nél elérhetõ

Törölt felhasználó
Én egyszer belenéztem a kukcskába de nem nekem való,tiszta drogos az egész,tuti hogy szívtak a készítõk valamit<#pias><#pias><#hehe><#hehe>
ZilogR
igen, az Animax - van Kukucskád?! Privátban megdumáljuk mit kérsz az összes részért! ;)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

mármint a csatorna?

ZilogR
ellenben érdekelne, melyik kábeltv-s csomagban és melyik szolgáltatónál érhetõ el, mert ez egy olyan adó, ami van, de igazából nincs is...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Kukucska hihetetlenül jó rajta és senki ne mondja, h nem szereti! Ha kiadnák DVD-n azonnal venném!

Igazság szerint angol felirattal jobb gyakran már úgy is módosul értelme amikor fordítják az eredeti japánt,persze ez csak következtetés,de néha elég nagy különbség van az angol és magyar átfordítás közt,a finomságok elvesznek.<#idiota>

BB7
Animét csak eredeti hanggal, japánul és angol felirattal...
RAZOR27
Csak bulykint tudom ismételni, lesd meg eredeti nyelven :)
Bleach-be amúgy nem csak magukkal a hangokkal bénáznak, hanem sokszor a neveket is félremondják (speciel nemcsak a kiejtésre célzok, hanem felcserélik a betûket xD) meg a kidou-t(mágia vagy mipicsa) is szánalmasan fordítják, még a sorszámokat is leszarják... na mind1, legalább jót röhög az ember :)

bazz, de várom már a szerdát, új rész xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Ne legyünk igazságtalanok azért 12 éven aluliknak tökéletes a mûsora<#idiota>

Egyetértek.

Amikor még az Anime+ c. elõdje ment, azon is csak a Cowboy Bebop-ot néztem.

Oldal 1 / 2Következő →