animax
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UPCn a csatornát kódolatlanul adják :) + a minimaxot is, nem mintha nézném :D
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- A megismert mûsorstruktúra-változás már szeptember elsején bekövetkezik.
- A feliratos animék közül csak az Ayakashi Ayashi maradt meg.
- Az FMA BH-ból néhány rész már fel lett telepítve az Animax weboldalra, de az nem biztos, hogy aktiválták is. Ha a most következõ hét elején sem találjátok, akkor írhattok mail-t az Animaxnak. A közeljövõben Nodame szinkronos részei is felkerülnek.
- Nodame második sorozatára várni kell addig, amíg a Sony Pictures licenszeli. Csak azután licenszelheti az Animax is. A dolog már folyamatban van.
- Jövõ héten megkezdõdik Nana ending-jeinek javítása. (Jelenlegi tudásunk szerint a 3-4. rész kivételével az elsõ ending, a 9. rész speciális ending-je, és a 32. rész ending-je hibás.) Át lesznek vizsgálva Conan hasonló hibái is. (Második opening és ending.)
- Október 19.-én a hétfõi Bleach helyére érkezik a Soul Eater. Jövõre ezt váltja le a következõ Bleach-folytatás, mely megint több lesz 52 résznél.
- Október 23.-án Nana helyére a Rómeó és Júlia érkezik.
- A Bleach elsõ mozifilmje október 31.-én kerül adásba.
- Októberre, Conan csütörtöki helyére van tervezve a Dragon Ball GT, de még nem érkeztek meg az anyagok. A teljesen újfajta szinkronnal a késõbbiekben esélyes lehet a "Dragon Ball: Kai" is. A szinkronhoz a sima és a Z sorozat régi szinkronjából néhány fontosabb színészt megpróbálnak megkeresni. A GT-hez tartozó speciál is levetítésre fog kerülni.
- Tervezve van a D.Gray-man is. Ebbõl rögtön mindkét évad adásba kerül, ha jól sikerülnek a tárgyalások.
- Jövõre érkezik a Death Note második TV-Speciálja, a "Slayers: Revolution", és a "Slayers: Evolution-R".
- A Szuperhõs kerestetik c. mûsor helyett majd a "Táncolj, ha tudsz!" c. tehetségkutató show lesz.
- A The Amazing Race idén eljut a 12. szériához.
- Jövõre reality-ként már csak a "The Amazing Race: Asia" van tervezve. Ez viszont már hangalámondásos lesz. A reality-k helyett inkább rendes tévéfilmsorozatok érkeznének az AXN-tõl. Elsõként egy vámpíros sorozat kerül adásba.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
És mit rajta?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Több ember véleményét is várom!
És nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat!!!!!!!!!!!!!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
általában pénteken szoktam nézni az ismétlést este:)
Amúgy feltennék mindenkinek 1 kérdést!
Titeket mi fogott meg az animékben általában!
De a naruto sem!
Amúgy már valaki látta a ghost in the shellt???
MIlyen?
Nekem õ volt a kedvencem benne:D
A film sztem nem volt olyan rossz azért!
Turn Me On Dead Man
A francba mértnem tudott új világot teremteni KIRA?
Annak az animének kell folytatás!!!
Nekem nagyon tetszett!A film is!Mind2:)
De en is azon az elven vagyok, hogy ha anime akkor japan hang es angol vagy magyar felirat.
Vannak jó animék rajta és a szinkronjaik is elviselhetõek, pl ami most indul anime a NANA elég jó lett a szinkronja :)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Bleach-be amúgy nem csak magukkal a hangokkal bénáznak, hanem sokszor a neveket is félremondják (speciel nemcsak a kiejtésre célzok, hanem felcserélik a betûket xD) meg a kidou-t(mágia vagy mipicsa) is szánalmasan fordítják, még a sorszámokat is leszarják... na mind1, legalább jót röhög az ember :)
bazz, de várom már a szerdát, új rész xD
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Amikor még az Anime+ c. elõdje ment, azon is csak a Cowboy Bebop-ot néztem.