60
animax a másik éned
  • biomage
    hát ezt is megéltem :D

UPCn a csatornát kódolatlanul adják :) + a minimaxot is, nem mintha nézném :D
    Várom már a Bleach fojtatását:)
  • CsepeLee fiú #58
    Igen. Jövőre, szinkronosan.
  • berlinboy6329
    Ezt az FMA:BH-t leadják majd a csatornán is amúgy?
  • biomage
    Gondoltam ide is megírom az infókat, de ezek egy blogról kopiztam be, szal nem az enyém

- A megismert műsorstruktúra-változás már szeptember elsején bekövetkezik.
    - A feliratos animék közül csak az Ayakashi Ayashi maradt meg.
    - Az FMA BH-ból néhány rész már fel lett telepítve az Animax weboldalra, de az nem biztos, hogy aktiválták is. Ha a most következő hét elején sem találjátok, akkor írhattok mail-t az Animaxnak. A közeljövőben Nodame szinkronos részei is felkerülnek.
    - Nodame második sorozatára várni kell addig, amíg a Sony Pictures licenszeli. Csak azután licenszelheti az Animax is. A dolog már folyamatban van.
    - Jövő héten megkezdődik Nana ending-jeinek javítása. (Jelenlegi tudásunk szerint a 3-4. rész kivételével az első ending, a 9. rész speciális ending-je, és a 32. rész ending-je hibás.) Át lesznek vizsgálva Conan hasonló hibái is. (Második opening és ending.)
    - Október 19.-én a hétfői Bleach helyére érkezik a Soul Eater. Jövőre ezt váltja le a következő Bleach-folytatás, mely megint több lesz 52 résznél.
    - Október 23.-án Nana helyére a Rómeó és Júlia érkezik.
    - A Bleach első mozifilmje október 31.-én kerül adásba.
    - Októberre, Conan csütörtöki helyére van tervezve a Dragon Ball GT, de még nem érkeztek meg az anyagok. A teljesen újfajta szinkronnal a későbbiekben esélyes lehet a "Dragon Ball: Kai" is. A szinkronhoz a sima és a Z sorozat régi szinkronjából néhány fontosabb színészt megpróbálnak megkeresni. A GT-hez tartozó speciál is levetítésre fog kerülni.
    - Tervezve van a D.Gray-man is. Ebből rögtön mindkét évad adásba kerül, ha jól sikerülnek a tárgyalások.
    - Jövőre érkezik a Death Note második TV-Speciálja, a "Slayers: Revolution", és a "Slayers: Evolution-R".
    - A Szuperhős kerestetik c. műsor helyett majd a "Táncolj, ha tudsz!" c. tehetségkutató show lesz.
    - A The Amazing Race idén eljut a 12. szériához.
    - Jövőre reality-ként már csak a "The Amazing Race: Asia" van tervezve. Ez viszont már hangalámondásos lesz. A reality-k helyett inkább rendes tévéfilmsorozatok érkeznének az AXN-től. Elsőként egy vámpíros sorozat kerül adásba.
    Ma ki fogja néznih az animaxot?:D
    És mit rajta?
  • LeventeV
    engem is a karakterek, a fantazia, a jol kialakitott tortenetek, szepen vegigvezetett, jol kidolgozott cselekmenyszalak, a humor, vagy epp a halalos komolysag... sorolhatnam estig.
    Engem is ezek fognak meg de engem az elején meg a végén a japcsi zenék és elég faják pl: naruto,bleach,death note,búj buj szellem,inuyasha stb:D
    Több ember véleményét is várom!
    És nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bulykin
    és hogy japán az alap, a nyelv szépsége, már hallgatni is jó:D wáá
  • Bulykin
    hát sztem minden animében álltalában a karakterek azok amiket meg lehet szeretni:) a történet is nagyon fontos ha olyan az anime, de egyébként ha úgy összességében nézem akkor a fantázia, a szabadság az ami engem megfogott, egy külön világ az animék világa...
    sajnos én kihagytam:D
    általában pénteken szoktam nézni az ismétlést este:)
    Amúgy feltennék mindenkinek 1 kérdést!
    Titeket mi fogott meg az animékben általában!
    Akkor nézd meg a blachben byakuya és ichigo harcát és akkor mond hogy unalmas....
  • LeventeV
    filler helyett nyomhattak volna egy par honap szunetet. ha nem tetszett akkor hagyd ki a fillereket. en is inkabb nezem a rendes tortenet alakulasat de a fillereket is meglehetett nezni.
  • Rundstedt17
    fillerrel töltött szemét.
  • Rundstedt17
    Pedig de nyújtott izgalommentes történet mindkettő
  • biomage
    Ki nézte a tegnapi Narutot? a 2 részeset
    A Bleach az nem szappanopera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    De a naruto sem!
    Amúgy már valaki látta a ghost in the shellt???
    MIlyen?
  • LeventeV
    en valahogy a bleachet nem tartom szappanoperanak, de ezt folytathatjuk a bleach vagy az anime topicban is
  • Rundstedt17
    Az japán szappanopera akárcsak a Bleach
  • Seth
    Az más kategória
    Az igaz hogy nem nagyon szokásuk de végül a narutónak is már hány része van:)
    De Riuk az jól van benne megcsinálva!
    Nekem ő volt a kedvencem benne:D
    A film sztem nem volt olyan rossz azért!
  • Bulykin
    a filmnek van 3része is, L change the World címen, gyengébb mint az előző 2 rész, de 1szer azért nézhető
  • Rundstedt17
    Számomra viszont a sablonos filmek iránti rajongás érthetetlen az összes egy kaptafa.
  • sambauer
    számomra a legérthetetlenebb dolgok közé tartozik az anime iránti rajongás.. maga a képi világ annyira idegen hogy hihetetlen hogy valakinek ez tetszik.. persze ízlések és pofonok
  • Rundstedt17
    Japánoknál nem szokás.
    Tudom,de hátha 1-szer valaki csinál folytatást,sohasem lehet az ilyeneket tudnih:)
  • Rundstedt17
    Nem lesz.Amúgy meg szinte minden anime csak egy feldolgozás egy mangának vagy visual novelnek.
    De a Death notenak a vége nem tetszett,vagyis csak 1 kicsit szomorú volt:)
    A francba mértnem tudott új világot teremteni KIRA?
    Annak az animének kell folytatás!!!
    Nekem nagyon tetszett!A film is!Mind2:)
    Jaja kellet nekik 1 alap 5let,és nem nagyon tudtak kitalálni gondolom semmit
  • LeventeV
    egyetertek, biztos beszivtak mikor keszitettek.
  • LeventeV
    van egy par jo anime, mondjuk a szinkron hagy meg kivannivalot maga utan, a bleach szinkronja szar egy az egybe, a death note szinkronjanak a hangminosege... fura, mintha gyenge lenne, hangos is es nem tiszta, de azert a narutoet eleg jol megcsinaltak szerintem.
    De en is azon az elven vagyok, hogy ha anime akkor japan hang es angol vagy magyar felirat.
  • Fasiszta
    Szerintem az animaxon van néhény jó anime a de a legtöbb nem túl jó.
  • biomage
    Mindenkinek más az ízlése :P
  • Rundstedt17
    szóval ezért lett hirtelen ismert bár elég gagyesz
    A Conant nem szoktam,valahogy nem nekem való
  • biomage
    És Conant nézed? :)
    A NANÁT az énis nézem tényleg faja anime.
  • biomage
    Hali

Vannak jó animék rajta és a szinkronjaik is elviselhetőek, pl ami most indul anime a NANA elég jó lett a szinkronja :)
  • Rundstedt17
    Nincs,tőlem csak bad endinges animét kérhetsz mivel csak azokat szeretem:D....a csatorna upc-nél elérhető