animax
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar csúnyán mondva, :
-szinkronnal adják az animéket,99%ékban borzalmas vagy gyengébb minõségû mint eredeti japán hanggal
-gyenge mûsor,többség heted rangú anime vagy 50szer leadták már,esetleg még uncsi szappanopera jellegû animék(pl bleach)
-szinkronnal adják az animéket,99%ékban borzalmas vagy gyengébb minõségû mint eredeti japán hanggal
-gyenge mûsor,többség heted rangú anime vagy 50szer leadták már,esetleg még uncsi szappanopera jellegû animék(pl bleach)
<#eljen>#eljen>
<#vigyor3>#vigyor3>
<#vigyor3>#vigyor3>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Törölt felhasználó
Már próbáltam a naruto shippuuden movie 2-t és tényleg jobb lett!
A Bleach is nagyon jó anime!De ha ti mondjátok😊
Mondjuk a spancserek eredeti címe is az hogy i love you menXD
A Bleach is nagyon jó anime!De ha ti mondjátok😊
Mondjuk a spancserek eredeti címe is az hogy i love you menXD
Van náluk egy-két egész jó cím is... de a szinkron...
Bleach-et szoktam nézni rajta, de csak azért, hogy jót röhögjek a szinkronon, mert bõdületesen szarul csinálták meg xD köszi-puszi, de maradnék az eredeti nyelvnél 😊
Bleach-et szoktam nézni rajta, de csak azért, hogy jót röhögjek a szinkronon, mert bõdületesen szarul csinálták meg xD köszi-puszi, de maradnék az eredeti nyelvnél 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ahha, ezeket mind láttam, csak feliratosan😊
death note szinkront mintha hallottam volna, de nem nagyon mlékszemXD
sztem próbálj be vmi animét feliratosan és sztem rájössz majd h jobban átjön, hangulatosabb és élvezhetõbb😄 persze nem erõltetni akarom én^^
death note szinkront mintha hallottam volna, de nem nagyon mlékszemXD
sztem próbálj be vmi animét feliratosan és sztem rájössz majd h jobban átjön, hangulatosabb és élvezhetõbb😄 persze nem erõltetni akarom én^^
Törölt felhasználó
Nekem a személyes favoritjaim eddig a naruto meg a death note,blood+ meg még sorolhatnámXD
Törölt felhasználó
ok én ide véleményeket kértem a szinkronrol meg stbiröl mert a jetixen szörnyû volt a naruto szinkronja!Az animaxon meg jól ki lett dolgozva
kevés a jó anime sztem😊 nem nagyon nézem, mert alap nálam h ha anime akkor japánul, szal a szinkronról nem igazán tudok mit mondani😄 de nem hinném h olyan jó lenne...
Anime topikban biztos többen tudják.
REAL MADRID
Törölt felhasználó
Helló kérdezném a véleményeteket hogy mit gondoltok az animaxrol?
Milyenek rajta az animék jók-e a szinkronok stb
Milyenek rajta az animék jók-e a szinkronok stb
← ElőzőOldal 2 / 2