60
animax a másik éned
-
#20 Én egyszer belenéztem a kukcskába de nem nekem való,tiszta drogos az egész,tuti hogy szívtak a készítők valamit -
#19 igen, az Animax - van Kukucskád?! Privátban megdumáljuk mit kérsz az összes részért! ;) -
Rundstedt17 #18 mármint a csatorna? -
#17 ellenben érdekelne, melyik kábeltv-s csomagban és melyik szolgáltatónál érhető el, mert ez egy olyan adó, ami van, de igazából nincs is... -
#16 Kukucska hihetetlenül jó rajta és senki ne mondja, h nem szereti! Ha kiadnák DVD-n azonnal venném! -
Rundstedt17 #15 Igazság szerint angol felirattal jobb gyakran már úgy is módosul értelme amikor fordítják az eredeti japánt,persze ez csak következtetés,de néha elég nagy különbség van az angol és magyar átfordítás közt,a finomságok elvesznek. -
#14 Animét csak eredeti hanggal, japánul és angol felirattal... [persze ha van magyar, akkor azzal! :)] -
#13 Csak bulykint tudom ismételni, lesd meg eredeti nyelven :)
Bleach-be amúgy nem csak magukkal a hangokkal bénáznak, hanem sokszor a neveket is félremondják (speciel nemcsak a kiejtésre célzok, hanem felcserélik a betűket xD) meg a kidou-t(mágia vagy mipicsa) is szánalmasan fordítják, még a sorszámokat is leszarják... na mind1, legalább jót röhög az ember :)
bazz, de várom már a szerdát, új rész xD -
Rundstedt17 #12 Ne legyünk igazságtalanok azért 12 éven aluliknak tökéletes a műsora -
Daza500 #11 Egyetértek.
Amikor még az Anime+ c. elődje ment, azon is csak a Cowboy Bebop-ot néztem. -
Rundstedt17 #10 Szar csúnyán mondva, :
-szinkronnal adják az animéket,99%ékban borzalmas vagy gyengébb minőségű mint eredeti japán hanggal
-gyenge műsor,többség heted rangú anime vagy 50szer leadták már,esetleg még uncsi szappanopera jellegű animék(pl bleach) -
-
#8 Már próbáltam a naruto shippuuden movie 2-t és tényleg jobb lett!
A Bleach is nagyon jó anime!De ha ti mondjátok:)
Mondjuk a spancserek eredeti címe is az hogy i love you menXD
-
#7 Van náluk egy-két egész jó cím is... de a szinkron...
Bleach-et szoktam nézni rajta, de csak azért, hogy jót röhögjek a szinkronon, mert bődületesen szarul csinálták meg xD köszi-puszi, de maradnék az eredeti nyelvnél :) -
#6 ahha, ezeket mind láttam, csak feliratosan:)
death note szinkront mintha hallottam volna, de nem nagyon mlékszemXD
sztem próbálj be vmi animét feliratosan és sztem rájössz majd h jobban átjön, hangulatosabb és élvezhetőbb:D persze nem erőltetni akarom én^^ -
#5 Nekem a személyes favoritjaim eddig a naruto meg a death note,blood+ meg még sorolhatnámXD -
#4 ok én ide véleményeket kértem a szinkronrol meg stbiröl mert a jetixen szörnyű volt a naruto szinkronja!Az animaxon meg jól ki lett dolgozva -
#3 kevés a jó anime sztem:) nem nagyon nézem, mert alap nálam h ha anime akkor japánul, szal a szinkronról nem igazán tudok mit mondani:D de nem hinném h olyan jó lenne... -
Monoton #2 Anime topikban biztos többen tudják. -
#1 Helló kérdezném a véleményeteket hogy mit gondoltok az animaxrol?
Milyenek rajta az animék jók-e a szinkronok stb