Megszűri a torrenteket a Mininova

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hány éves is torrent drága okostojás, népbutító barátom? hány éve is ba**za a jogvédõk csõrét ??? jahogy már vagy 10 éve ??? aha és szerinted hány hozzád hasolló, meg egy kicsit nagyobb kaliberû okostojásnak jutott eszébe már ezeknél sokkal de sokkal furmányosabb 5let , és mihaszna, a warez és a torrent ellen sehogy sem tudtak fellépni, és tudod h miért nem ??

szabad a gazda ?

igen. mert az IGAZSÁG utat tör magának... sõt mást mondok :
meg van egy olyan mondás is, hogy :
„Habár fölûl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr"
Meg van még idevágó mondás:
„Lehet széllel szembe pisálni, csak nem érdemes."
Meg az is találó, hogy :
a cionista, zsírfejû döbrögit a Lúdas Matyi 3szor veri vissza...<#boxer>
sõt :
Aki sokat markol az keveset fog ...

...és lehet mérgelõdni tisztelt cionista jogvédõ "urak", elvtársak, csak el kéne már menni végre dógizni, népbutítás, meg népsanyargatás heiett ! <#violent><#violent>

Különben elõbb-utóbb jönni fog a Lúdas Matyi, vagy egy
kockabajszos bácsi <#banplz>

Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !

alma2
Illetve, ha az ilyen tok felesleges cikkekre senki nem reagalna, szo nelkul hagyna a "nep", elobb-utobb nem is lennenek ilyen cikkek, bar ezen a gagyi oldalon valoszinuleg tovabbra is lennenek, de a kereslet-kinalat elmelet alapjan mashol biztos mukodne.

szerintem

alma2
kovetkezo lepes, nez meretet, csapetokat stb stb, aztan szep lassan minden eltunik az oldalakrol ebbena formaban. Lehet, hogy le is vedetem az otletem :) Ha azt mondjak neked te nagy lazado, kapsz a zsebedbe mivel latszik kispalyas idiota vagy, csak 1 millio forintot, maris mint a kiskutya nekik is felsorolnad az osszes altalad ismert oldal cimet, pontos elerhetosget stb.

szerintem

alma2
Don kanyar te eszkombany... minek kellene szurni a filmek tartalmat, minek kellene barmit is tulbonyolitani olyan modon amit a furmanyos agyadbol kipreseltel. Hogy kerestel ra a pistara ? beirtad ugyesen wi**ws v*s*a, na latod amiket erre a keresre ki dob, nem nez bele a rar-ba, hogy valoban a pista van-e benne, egyszeruen, nem ad ra vissza talalatot, ennyi. Sot meg adatbazist se kell ehhez feltolteni manualisan, fognak par w*rez infora szakosodott oldalt es osszeszedik belole az infot. Kb 1 nap munka es eltunik ezekrol az oldalkrol az ilyen cuccok 90 %-a, ha akarjak. Persze aki a fiat is windows vistanak hivja nagy eselye van, hogy oh jaj a homemade videoja is eltunik, de elso lepeskent pl minden release melle a datumot is mellepreseli, igy ha a homemade videodat a kiadasa elott csinaltad van eselye, hogy meg mindi elerheto marad. Mar csak meg kell ilyeszteni, a torrent oldal tulajdonosat es maris belemegy. Ez egy rem egyszeru megkozelites, amin gondokodni se kell, csak az irratalo hulyesegedre akartam reagalni, hatha felnyilik a szemed. Persze 1 nap munkaval ki lehet ezt kerulni, de a masik oldal tovabbi egy nap munkajaval azt is meg lehet fogni, ha a torveny melled all es megkapod hozza az eszkozoket.

szerintem

A filmek azonos idõkódjához tartozó streamek mozgásvektorainak és hang spektrumának az összehasonlításával elvileg lehetséges.

Egy több procis gépen (rendes szerver) több milliót is át lehet nézni 1-2 nap alatt egy adatbázisból.

Ha a film cam felvétel és nincs passzoló idõbélyeg, de esetleg a film neve azonos a szûrendõvel akkor kicsit tovább tarthat a szûrés ha a stream idõbélyegész kicsit csúsztatni kell és úgy kell összehasonlítani. Kopirájt.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Nem bájtonként ! Pixelenként !

<#idiota><#eplus2><#taps><#worship><#falbav>

Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !

Vorpal
Don Kanyar = hottod aki szereti a relációkat - infógyüjtés.)

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

[HUN]FaTaL
Bájtonként óhajtják összehasonlítani az eredeti példánnyal? Ez sztem kivitelezhetetlen.. Hogy döglõdne a torrent arra meg szimplán no comment..

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
És mégis mit szûr a mininova amikor nem üzemeltet trackert?

http://goo.gl/gd6Zi5

fellépésbõl nagyságrendekkel többet lehet akasztani mint az eladásokból.. inkább elköltöm a pénzem partyra/koncertre (mondjuk még 1,5-2 cd árát is) minthogy megvegyem a lemezét..

Azért én is azt mondom, hogy félrevezetõ a cikk, szerintem arról van szó, hogy alakalmazkodnak, de amint itt az sg-én is hir van róla, van amelyik kiadó megtalálja a megoldást: Sg-és link

amerikai lemezkiado reklamoz az isohunton
"<#falbav>"
Ne verd a fejed a falba, mert meghülyülsz...ja bocs késõn szoltam. Te már így is hülye vagy.

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

"ZENÉSZ = KERES PÉNZ ZÖMMEL KONCERTTEL...."

aminek a nagyrészét a kiadó lenyulja:)

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

"szerintem meg leszek kövezve... de nagyon helyes, hogy korlátozni próbálják a torrent oldalakat... te mit szólnál hozzá, ha megalkotnál valamit ( zenét, filmet, játékot ) - idõt, szaktudást és esetleg pénzt nem spórolva - és nem kapnál érte semmit sem, mert valami jó lelkû ember lemásolná és osztogatná?"

Röhög a vakbelem, de már unom körbe-körbe szajkózni: ZENÉSZ = KERES PÉNZ ZÖMMEL KONCERTTEL....

ÉS MÉG EZER ÉRVET LEHET FELHOZNI...de már unalmas körbe-k9rbe szajkózni!
õ bajuk, alkossanak olyan kézzelfogható dolgot, amit el is tudnak adni ! leginkább mennyenek el végre dógozni !!

na ebben is van valami azért <#vigyor2>

de azért még egyszer elmondom neked: a kiadók szemléletmódjával van problémám, nem az alkotókkal...
és hidd el, hogy mélységesen sajnálom - ahogy te mondtad - a sok tehetséges zenészt, akiket említettél... márminthogy koldulni kényszerülnek...
hajtsák be ahogy tudják a torrentezõkön, vagy akin akarják... az általuk vélt , nem létezõ elbukott meg nem kapott bevételeiket.. de akkor õk is tartoznak nekem 10 csilliárd ejróval, amiért az én általam a wc-n megalkotott mûalkotást egyáltalán a szájukra vették !!! <#falbav><#falbav><#violent><#violent><#boxer><#banplz><#nezze>

hát azért a wc-n való alkotás és egy film, zene, program megalkotása között azért van egy kis különbség... <#vigyor2>
azt szólom hozzá, hogy : "aki hülye hajjon meg !"

addig nem alkotok semmit se, még a wc-n se, amig meg nem elõlegezték ugyebárgyú?

azt szólom még hozzá: hogy nézd meg hány tehetséges zenész koldul itt nálunk aprópénzért az aluljárókban ! és õk mennyi jogdjat szednek be ???

mindenki a saját szerencséjének a kovácsa., az hogy nem bírta értékesíteni, vagy nem annyiért amennyiért szerette volna... az pedig kizárólag az õ személyes szociális problemája ... ENNYI.

Én is túlreagáltam a dolgot, hiszen itt az sg-n pont arról szólnak a dolgok, hogy a hozzászólások döntik el a cikk hírértékét, nem pedig a fejlécben található topikcím, bár az is befolyásol(hat)ja egyes emberek gondolkodásmódját.
Összegezve: nevetséges, hogy a mininova bármilyen formában is szûrné a másodpercenként feltöltött több gigabájt anyagot, különösen úgy, hogy mindenki tudja, hogy ezer féleképpen kikerülhetõk a szûrések.
Ezenkívül pedig ott van még 100ezer torrentoldal a mininován kívül , sok ezek közül olyan országban , ahol se most se késõbb nem kell a jogvédõktõktõl és egyéb veszélyektõl. Magyarán torrent van, volt és lesz . Ámen !

igen én belekötõk a betû méretbe nem is értem hogy képzelheted hogy 1-el nagyobb méretben mertél írni mint ahogy az nekem tetszik <#duhos2><#duhos2><#banplz><#buck><#buck>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

szerintem meg leszek kövezve... de nagyon helyes, hogy korlátozni próbálják a torrent oldalakat... te mit szólnál hozzá, ha megalkotnál valamit ( zenét, filmet, játékot ) - idõt, szaktudást és esetleg pénzt nem spórolva - és nem kapnál érte semmit sem, mert valami jó lelkû ember lemásolná és osztogatná?

ámbár a kiadók nyavalygásával sem értek egyet, hiszen amíg õk a bevételbõl kb. 60-70% részt tesznek el, úgy, hogy õk végül is csak a közvetítõ közeg, addig az igazi, munkát nem kímélõ emberke/emberkék alig 10-20% részt kapnak az egészbõl... ( persze ezek csak saccperkábé adatok ) a többi meg a terjesztés költsége...

<#banplz>
Bár alapból vajon kiki az újabb reg-jével se túl szimpatikus, de egy dologban nagyon igaza volt: A cikk röhejes, tele van csúsztatásokkal, nevetséges feltételezésekkel.

A mininova tartalmat fog szûrni vagy legalábbis ezt mondja, hogy mennyire sikerül nekik az majd kiderül, lényegtelen (ennek ellenére ennyi a hírértéke a cikknek). De ebbõl levonni azt a következtetést hogy a torrent haldoklik háááát vagy elfogultság vagy hülyeség.

A másik legszebb: "a Pirate Bay a létért küzd" tényleg? Nekem az tûnt fel hogy akiket a Pirate Bay kapcsán bepereltek kerek perec kijelentették hogy bármi történjék is az oldal nem szûnik meg. Ráadásul körberöhögték a vádakat illetve az ügyész szerencsétlenkedését. Amikor a nevetséges felkészültségük és a bizonyítékok hiánya vagy felemássága ellenére mégis a kiadók nyertek elsõfokon pedig kiderült hogy az ítélet még csak nem is lehetne érvényes hiszen a bíró összeférhetetlenség miatt nem is bíráskodhatott volna a perben mert a felperes szervezetek tagja.

Ezek után az sg szerkesztõihez lenne olyan kérdésem hogy objektívan esetleg nem lehetne írni errõl a témáról? Esetleg úgy hogy nem próbálják a szõnyeg alá söpörni az egyik legfontosabb Pirate Bay-es hírt?

semmiféle próbaidõszakról nincsen szó ! az egyetlen próbálkozás az ami itt zajlik az emberek elbutítása és szándokos megfélemlítése, bár szerintem ha ettõl egy vagy két kisnyugdíjason kívül más is beijed , hogy:

"jaj istenem most mi lesz? hogy torrentezem majd ezután le a legújabb svarci filmeket ?"

akkor , hát.. khm.. szal faguriga legyek... <#eplus2>

Bár a bejegyzésbõl kiderül, hogy egyelõre egy 12 héten át tartó próbaidõszakról van szó,

Idióta 2.

Elolvasod végre a cikket végig, vagy a szombat délutánodat annak szenteled, hogy hülyét csinálj magadból nagy nyilvánosság elõtt? <#eplus2><#lama><#kocsog>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

jólvan haver, igazad van: akkor tessék itt van a Mátrix letölthetõ verziója még csak tömörítve sincs! :

http://isohunt.com/torrent_details/25448650/the%20matrix

Vagy itt van a Star Wars mind a 6 része, szintén az ISOHUNT/MININOVA-RÓL ! :

http://isohunt.com/torrent_details/52756189/Star%20Wars

Van még kérdés, vagy még beleköttök esetleg a betûméreteimbe ???? <#kocsog><#violent><#violent><#mf1><#duhos2><#action>

egy külsõ partner megoldása segítségével megkezdik a videotartalmakra mutató torrentfájlok átfésülését,

ISOHUNT, MININOVA: Vista:
http://isohunt.com/torrent_details/63987593/windows%20vista
XP SP3 2009 ULTRA EDITION:
http://isohunt.com/torrent_details/58583501/windows%20xp

Idióta, legalább használnád azt a rózsaszín húscupákot a koponyádban...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

.exe-t nem torrenten kell letölteni, ennyi.

passatgt
mégegy alreg?

Inkább a telepítõkbe rejtett spywareket kellene kiszûrniük... Annak legalább lenne valami haszna is.

← ElőzőOldal 2 / 2