Megszűri a torrenteket a Mininova
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szabad a gazda ?
igen. mert az IGAZSÁG utat tör magának... sõt mást mondok :
meg van egy olyan mondás is, hogy :
„Habár fölûl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr"
Meg van még idevágó mondás:
„Lehet széllel szembe pisálni, csak nem érdemes."
Meg az is találó, hogy :
a cionista, zsírfejû döbrögit a Lúdas Matyi 3szor veri vissza...<#boxer>#boxer>
sõt :
Aki sokat markol az keveset fog ...
...és lehet mérgelõdni tisztelt cionista jogvédõ "urak", elvtársak, csak el kéne már menni végre dógizni, népbutítás, meg népsanyargatás heiett ! <#violent>#violent><#violent>#violent>
Különben elõbb-utóbb jönni fog a Lúdas Matyi, vagy egy
Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !
szerintem
szerintem
szerintem
Egy több procis gépen (rendes szerver) több milliót is át lehet nézni 1-2 nap alatt egy adatbázisból.
Ha a film cam felvétel és nincs passzoló idõbélyeg, de esetleg a film neve azonos a szûrendõvel akkor kicsit tovább tarthat a szûrés ha a stream idõbélyegész kicsit csúsztatni kell és úgy kell összehasonlítani. Kopirájt.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#worship>#worship><#falbav>#falbav>
Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
http://goo.gl/gd6Zi5
amerikai lemezkiado reklamoz az isohunton
Ne verd a fejed a falba, mert meghülyülsz...ja bocs késõn szoltam. Te már így is hülye vagy.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
aminek a nagyrészét a kiadó lenyulja:)
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Röhög a vakbelem, de már unom körbe-körbe szajkózni: ZENÉSZ = KERES PÉNZ ZÖMMEL KONCERTTEL....
ÉS MÉG EZER ÉRVET LEHET FELHOZNI...de már unalmas körbe-k9rbe szajkózni!
de azért még egyszer elmondom neked: a kiadók szemléletmódjával van problémám, nem az alkotókkal...
és hidd el, hogy mélységesen sajnálom - ahogy te mondtad - a sok tehetséges zenészt, akiket említettél... márminthogy koldulni kényszerülnek...
addig nem alkotok semmit se, még a wc-n se, amig meg nem elõlegezték ugyebárgyú?
azt szólom még hozzá: hogy nézd meg hány tehetséges zenész koldul itt nálunk aprópénzért az aluljárókban ! és õk mennyi jogdjat szednek be ???
mindenki a saját szerencséjének a kovácsa., az hogy nem bírta értékesíteni, vagy nem annyiért amennyiért szerette volna... az pedig kizárólag az õ személyes szociális problemája ... ENNYI.
Összegezve: nevetséges, hogy a mininova bármilyen formában is szûrné a másodpercenként feltöltött több gigabájt anyagot, különösen úgy, hogy mindenki tudja, hogy ezer féleképpen kikerülhetõk a szûrések.
Ezenkívül pedig ott van még 100ezer torrentoldal a mininován kívül , sok ezek közül olyan országban , ahol se most se késõbb nem kell a jogvédõktõktõl és egyéb veszélyektõl. Magyarán torrent van, volt és lesz . Ámen !
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ámbár a kiadók nyavalygásával sem értek egyet, hiszen amíg õk a bevételbõl kb. 60-70% részt tesznek el, úgy, hogy õk végül is csak a közvetítõ közeg, addig az igazi, munkát nem kímélõ emberke/emberkék alig 10-20% részt kapnak az egészbõl... ( persze ezek csak saccperkábé adatok ) a többi meg a terjesztés költsége...
<#banplz>#banplz>
A mininova tartalmat fog szûrni vagy legalábbis ezt mondja, hogy mennyire sikerül nekik az majd kiderül, lényegtelen (ennek ellenére ennyi a hírértéke a cikknek). De ebbõl levonni azt a következtetést hogy a torrent haldoklik háááát vagy elfogultság vagy hülyeség.
A másik legszebb: "a Pirate Bay a létért küzd" tényleg? Nekem az tûnt fel hogy akiket a Pirate Bay kapcsán bepereltek kerek perec kijelentették hogy bármi történjék is az oldal nem szûnik meg. Ráadásul körberöhögték a vádakat illetve az ügyész szerencsétlenkedését. Amikor a nevetséges felkészültségük és a bizonyítékok hiánya vagy felemássága ellenére mégis a kiadók nyertek elsõfokon pedig kiderült hogy az ítélet még csak nem is lehetne érvényes hiszen a bíró összeférhetetlenség miatt nem is bíráskodhatott volna a perben mert a felperes szervezetek tagja.
Ezek után az sg szerkesztõihez lenne olyan kérdésem hogy objektívan esetleg nem lehetne írni errõl a témáról? Esetleg úgy hogy nem próbálják a szõnyeg alá söpörni az egyik legfontosabb Pirate Bay-es hírt?
"jaj istenem most mi lesz? hogy torrentezem majd ezután le a legújabb svarci filmeket ?"
akkor , hát.. khm.. szal faguriga legyek... <#eplus2>#eplus2>
Idióta 2.
Elolvasod végre a cikket végig, vagy a szombat délutánodat annak szenteled, hogy hülyét csinálj magadból nagy nyilvánosság elõtt? <#eplus2>#eplus2><#lama>#lama><#kocsog>#kocsog>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://isohunt.com/torrent_details/25448650/the%20matrix
Vagy itt van a Star Wars mind a 6 része, szintén az ISOHUNT/MININOVA-RÓL ! :
http://isohunt.com/torrent_details/52756189/Star%20Wars
Van még kérdés, vagy még beleköttök esetleg a betûméreteimbe ???? <#kocsog>#kocsog><#violent>#violent><#violent>#violent><#mf1>#mf1><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
ISOHUNT, MININOVA: Vista:
http://isohunt.com/torrent_details/63987593/windows%20vista
XP SP3 2009 ULTRA EDITION:
http://isohunt.com/torrent_details/58583501/windows%20xp
Idióta, legalább használnád azt a rózsaszín húscupákot a koponyádban...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."